Sziasztok!
Rengeteget olvastam vissza is, elöre is, mire eljutottam odáig, hogy írjak is és egy kis véleményt kérjek töletek.
Idáig külföldön éltem (csak nagy ritkán jártam haza), úgyhogy nem igazán vagyok otthon a nögyógyászok ismeretében. Azonban egy évvel ezelött a Szt. János kórházba mentem cisztával, amire nagy lekezelön azt mondta az orvos, hogy majd elmúlik. Rendben, ez el is múlt, de lett volna még néhány kérdésem hozzá a gyermekvállalással kapcsolatban, amit aztán már inkább hanyagoltam. Megmondom öszintén, külföldön sem jártam jobban...
A cisztám most nem csupán kiujjúlt, de sokkal nagyobb is és sokkal jobban is fáj. Párommal több, mint egy éve próbálkozunk bébi gyártassal, totál sikertelenül.
Ezt azért írom le, mert olvasva a hozzászólásokat úgy vettem észre, mindenki "szakértöbb" a dolgokhoz, mint én, így hátha én is okosabb leszek címszóval.

Igyekszik tanulni az ember.
Szóval rengeteg honlapot végigolvastam, mire eljutottam a Dévai Intézetig, ahol ugyan még nem jártam. És éppen ezért szeretnék töletek érdeklödni. Azt olvastam, hogy nagyon jó lehet és nem is kétlem, hogy meg van a kellö szakértelmük. De (és most jön a kérdés:)), be lehet jelentkezni egy olyan esettel,mint az enyém? Már gondolom olyannal, hogy eddig semmiféle vizsgálattal nem rendelkezem, mert az orvosom nem látta értelmét (Még csak egy vérvizsgálattal sem). Tehát lehet, hogy tényleg semmi bajom, csak én "spirázom" túl. Másrészt meg ha mégis...
Öszintén szólva kicsit már el is vagyok keseredve a sok "nem ráérös" orvosi kommunkikációtól. Bár ez azt hiszem látszik is a bizonytalanságomon.
Mindenkinek sok sikert kívánok baba ügyben! Szívböl remélem, hogy mindannyiótoknak mihamarabb teljesül a kívánsága!

))
Cali