Koszi hogy valaszoltal.Nem egy bukos fajta,habar regebben tobbet bukott.Mar ket orvos is megnezte a fiamat.A fule is rendben,foga meg nem jon,nem volt lazas mert neha csak ugy megmerem neki.Beteg meg nem volt .orrat mindig tisztitom meg a kis kakit is kiszedem neki hogy ne zavarja ,meg engem sem.
szOptatni soha nem szoptatom fekve vagy csak nagyon ritkan mert az elejen omlik a mellembol a tej ha nem szivja akkor is spriccol magatol es sokszor amikor fekve probalkoztam majdnem megfulladt a tejbe.Volt ugy hogy felrenyelt es olyankor hagyta abba.
Igazabol mostanaban nem tudom mikor ehes mert regebben jelezte,sosem sirt de olyan jellegzetes hangot adott ki es tudtam hogy ehes.Mostanaban csak ugy veszem eszre rajta hogy olyankor nem kell neki a cumi,ami egyebkent szinte ejjel nappal a szajaban kell legyen.SZerintem annyira cumi fuggo lett,az anyosom eroltette a babara.Persze azota nyugis baba az igaz.Nem siros baba.EGesz nap jol elvan csak este nyugis lefekvesnel.Tejet szoktam inni naponta 3-6dl.MIkor mennyit.SAjtot is eszem .Nem hiszem hogy attol lenne mert egy idoben nem ettem tejtermeket mert tele volt kicsi piros pottyel az arca es volt aki azt mondta hogy attol,de nem igaz mert ugyan ugy volt es magatol mult el.A dr nenihez sajna nem tudok elmenni talan dec-ben mivel az Usa-ban elunk jelenleg.Sajna az en dokim meg eleg fiatal es nem tudom miert de nem nagyon bizom benne,ugye szoptatni sem szoptatott meg.itt meg nincsenek vedo nenik.
Dec-ben megyunk haza akkor talan majd elviszem.
Ejszaka szopizik 3-4orankent de akkor is pontosan 4-5 percet.Pisis pelusa az van 4-6 ,4jo pisis es 2kicsit pisis kakis.TEny hogy regebben amikor tobbet szopizott akkor minden 2oraban kellett pelust cserelnem volt napi 10-12pelusa.
SZerinted mennyit kell fejlodjon egy baba 3-dik honap utan.Nem keves heti 7dkg?Most lemertuk hetfon es kivancsi vagyok hogy jovo het hetfon mennyi lesz.
Probaltam mar szopizas utan lefejni a mellem es azt uvegbol odaadni.De nagyon ritkan fogadja el,csak nyalogatja iszik egy kicsit es oklendezik az uvegtol.MIntha nem tudna uvegbol enni,pedig tud mert amikor ehes adtam mar neki uvegbol es jol evett.
Egyebkent nem tudom hogy irtam e hogy a jobb mellemet teljesen elrontottam.Amikor kint volt nalunk az anyosom mindig azt mondta amikor sirdogalt a baba szopi kozben hogy nem szereti a jobb mellem adjam neki a balt.Persze mondtam neki es ki fogja kiszivni a jobb mellem?De annyira eroltette hogy (O GAbikam add mar neki oda,na add mar oda)a vegen mar en untam es odaadtam es kezdtem leszokni a jobb mellrol .ez sajna igy maradt es most oda jutottam hogy csak a bal mellbol szopiztatok es a jobbat meg fejem.De hiaba azota csak 20-30ml tudok leszivni belole,es persze fele akkora is mint a masik pedig meg az elso honap vegen dugig volt az a mellem.
SZerinted lehet ez is gond?
Koszi a valaszod!
Szep napot mindenkinek!