Sziasztok!
Kicsit elmaradtam megint, de komoly okom volt: majdnem meglett a házunk!!!
De csak majdnem... Ma szerződtünk volna, de sajnos bibi van a tulajdoni lapon - hosszú történet, és nagyon bonyolult. Még nincs minden elveszve, az is lehet, hogy megoldják az eladók a tulajdoni lap tisztázását, de félek, hogy nem mi leszünk a befutó vevők.
Pedig már mindent elindítottunk: ügyvéd, hitel, a szüleim és a tesóm is látták tegnap, mi is egy csomószor megnéztük, elképzeltük, kigondoltuk, stb...
Valahogy mégsem vagyok elkeseredve, bár tény, hogy nagyon szeretnénk ezt a házat, meg a hozzá tartozó hatalmas telket
Na de még hátha sikerül!
Tegnap volt Lacus keresztelője is
Jó volt, bár Lacus írtóra nem díjazta az egészet, ki akart menni a templomból, sírt és kiabált, az atya "kis morcos"-nak hívta
Képeim még nincsenek, ugyanis unokatesó fotózott, és még nem töltöttük át a mi gépünkre a fotókat.
Rita,
miért volt hajmeresztő a délelőttöd?
Szerintem sosem késő elkezdeni a bábozást!!!
Megint lemradtam: Boldog névnapot kívánok én is!!!
Korábbi, kirándulós fotón néztelek Benneteket, és Peti egy vékonyka anyuka nyakában üldögél, ugye?
Nagyon jól nézel ám ki!
Ildi,
még meg sem dicsértem a nagyszerű és fotókkal illusztrált heti étrend-beszámolódat!
:):) Nagyon jók a kaják, merítettem ötleteket, ügyes vagy!
Mondjuk most inkább nem mondok semmit a saját súlyomra, tegnap a keresztelő után szuper ebéd volt egy szuper étteremben, hmmmmm...
A spárgát én is kipróbálom, még sosem ettem!
Képeket kaphatunk a Nena-frizurákról???
És milyen volt az osztálytali, csajok???
Szirom,
nagyon érdekes, amit a pszichológusról és Miksáról írtál. Az lenne a kérdésem, hogly amikor eljátszátok a búcsút, azt Miksa hogyan kommentálja? Szokott kérdezősködni? Pl. hogy hol van most a nagyi, és hogy lesztek-e Ti is idősek, vagy ő lesz-e idős? Zsoltikát még nem foglalkoztatja ez, de egy ovis kis társát igen, gondolom, nálunk is előjön előbb-utóbb a téma (időskor, betegség, halál), kiváncsi vagyok, hogyan reagál Miksa
Mikor mentek megint a pszichonénihez?
Mira,
gratula a fogyidhoz
Ígértem még a wii fit-ről: tehát ez egy program és egy ketyere, kb. mint egy szobamérleg, akkora kis lapos szerkezet. Ráállva kell a gyakorlatokat végezni. A wii fit programban vannak egyensúlyi gyakorlatok (síelés, lesiklás, síugrás, focilabda-fejelés), ezek mondjuk sportos gyakorlatok, de vannak játékosabb feladatok is: golyókat kell lyukakba terelgetni, pingvinnel halacskákat fogni a jégtábla tetején, stb...
Vannak aerob gyakorlatok: step-aerobic-szerű mozgás, hullahopp, futás (!), box.
Vannak izomerősítő gyakorlatok és JÓGA!!! Ez utóbbi szuper, én imádom! Személyi edző segít
Elmagyarázza a gyakorlatot, elvégezzük, utána értékel. Nagyon sokat lehet vele fejlődni!
Ezen kívül van egy ún. Body Test funkció is, itt BMI-t és súlyt mér, valamint 2 egyensúlyi gyakorlatot lehet elvégezni, ezek eredményeképp kiszámítja az ún. wii fit age-et, vagyis hogy a gép szerint hány évesek vagyunk, mennyire fittek. Nagyon jópofa
Ezt a Body Testet minden nap el szoktuk végezni.
Imádjuk, a gyerekek is szeretik nézni, játszani még nem nagyon tudnak vele, bár Zsoltika már próbálkozott ezzel-azzal
Belinkelek egy kis ízelitőt:
http://www.youtube.com/watch?v=5oNVIcMnZh4
Nézzétek meg, érdemes!
Most már megyek, puszi mindenkinek!