A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Mia, és a hűtős tejet szobahőmérsékleten engeded fel? Vagy megy a mikróba?

Kép
elan

elan, mikróban. csak 350 kw-on fél percet, hogy épp kézmeleg legyen. aztán úgyis először szopizni próbálunk, úgyhogy mire oda kerül(ne) a sor, addigra pont jó lesz. de ma még nem volt rá szükség, hajnalban 30at kajált üvegből de belealudt, reggel 50et ciciből, most 10kor 30at ciciből... ez utóbbi egy kicsit aggaszt, de nem türelmetlenkedem... remélem beindulunk, már az is valami hogy ma még nem kellett a cumisüveg.

mia_snow

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:04-kor.
pironya

Andóca, Szilva, Melike hatalmas gratula a babákhoz. Nagyon ügyesek voltatok. Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Mia: Nagyon tetszett a szüléstörténeted. Én elpityorogtam magam. :cry:
Hát mit is mondjak...... összehasonlíthatatlan egy normál szülés a császármetszéssel :cry:
Tényleg nem tudok én mit írni, hisz pillanatok alatt vége lett, ami szinte el sem kezdődött :cry:
Tomi fiamat amikor szűltem, az hasonló volt a Te szülésedhez, azzal a változással, hogy én tök egyedűl voltam bent :cry: Ez a része nagyon sz.r volt :cry:
bluebox

mia, ez annyira jó történet... :) :) :)

Nst-n fel kellett rázni a picurkámat... hát nem esett valami jól. És amióta hazajöttem, azóta egyfolytában fáj a pocim... és azt hiszem "elvesztettem" a nyákdugó egy részét... :oops:
csipisz

Melike, Szilva GRATULÁLOK a kicsikhez!

Gigi: köszi a fájás leírásokat! Tegnap félóránként voltak déltől 2-ig... Már már azon filóztam, hogy hívom apát, hogy ne nagyon ássa bele magát a munkába...

Mia: Nagyon szívbemarkoló a töri... Gratulálok a legkisebbhez és sok boldogságot az egész családnak!

Most voltunk NST-n. Elhiszem, hogy front van, talán még sok szülés is, de az hogy a doki másfél órát várasson egy db aláírás miatt :roll: Ez felháborító...

Mindjárt visszalapozok egy táblát keresve, hogy ki van még előttem... Nem lehettek túl sokan, úgy beindultunk ;)
Bencém belassult tegnap és azóta is, sztem hamarosan ő is világra jön... Mondta a szülésznő, hogy jó erős keményedéseim vannak az NST szerint, éreztem-e őket. Hát én semmit sem éreztem. A fiam mindössze 2x mozdult meg, akkor is csak azért, mert én noszogattam... :roll:

Kép

Kép
bettica

XXX
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.19 13:43-kor.
hékás

Sziasztok!

Minden friss anyukának és babának hatalmas gratula!!!

Mia! nagyon szépen leírtad,sírva is fakadtam!!!
És persze nagyon irigy vagyok!

:wink:

Mi viltunk uh-on!
Szülni akarok!!!
Mondjuk tegnap!!!
Áron becsült súlya:4200 gramm!!!!

Amúgy minden rendben vele,de én ezt hogy fogom kibírni!!!!!
Már nem kéne tovább hízlalni!
Tudom hogy tévedhetnek a súlybecslésen,de azt mondta a nő a 4 kg tuti!!
És tudjátok,már írtam többször,hogy én is 4 kg voltam,Apa:4700gramm,tesója 5200gramm és 63 cm!!!!!!!!!!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Ja! És egy kicsit több a magzatvíz,a végén már inkább kevesebb szokott lenni aztmondták,de ez nem gond!!
Ki érti ezt???
Mikor meglátta a hasamat megkérdezte,hogy tuti egy???????
Kérdezte fiú,lány???
Mondom fiú-erre azt mondta :de még mennyire!!!!
Kis kukimutogatós!!!
Mindenkinek szépen megmutatta!
Kérdeztem,hoyg ki fog e férni a lyukon???????
Azt mondták 5 kilós gyereket is lehet szülni!!!!!!!!!
Ja! Csak ember legyen a talpán aki kibírja mi?????????
Kíváncsi vagyok meddig szándékozik benntmaradni!!!!!!
Apa nagyon szugerálja,hogy ma jöjjön!!!!!

Kép

Kép
ibm

Ibm, még fér a pocidban? :shock: szerintem lehet hogy a hétvégén szülünk :wink: :wink: :wink:
csipisz

Sziasztok!

Danaaia gratulálok a 4 gyerkőchöz..már hetek óta kerselek....jól vagytok? Anno gyongyi néven voltam regisztrálva a clostylgegytes fórumban...Írj lécci ,nekem is vannak jó híreim.

üdv
Gyöngyi

gyongyike

Sziasztok!
Megjöttem ctg ről,béby ugrált...mert elötte kóláztam :lol:
Holnap felvétel a koriba és megint ctg!
Ha minden rendben lehet,hogy vasárnap már akkor is ott kell aludni :twisted: :twisted:
De ha netán megúszom az ottalvást akkor is minden nap ctg :(
Vendég

Bari, az a lényeg, hogy minden rendben. :) :) :)
csipisz

a fiam 2 órája alszik a kertben :D
lassan ideje lenne kajcsiznia...

http://picasaweb.google.com/livi.meszaros/MilN

ez az album folyamatosan frissül majd... ha valaki kíváncsi. még mielőtt minden elfogultság nélkül teleraknám a topicot a fotóival. :D

hu csajok, olyan mintha legalább 1-2 hónap telt volna el a szülés óta, pedig még csak most van egy hete, hogy elkezdtem furcsaságokat érezni... tökfuri. :)

mia_snow

Sziasztok!

Melike : Óriási gratula a babához, gyors voltál Te is!! :wink: :wink:

Mia: édi a kis Milán!! A szüléstörténeted is megható (számomra)
bszilvi25

Ezeket meg nem akartam megírni az előzővel együtt!!!

Ma voltam CTG-n, és azt mondta a doki (aki most megvizsgált), hogy a méhszáj még zárt! (aminek örülök), és a baba nőhet még.
Megkérdeztem, hogy miért? Ennyire kicsi?????? Azt mondta, hogy igen. Ugyhogy kész vagyok megint. :cry: :cry: :cry:
ÉN MÁR NEM TUDOK MÉG ENNÉL IS TÖBBET ENNI.....
Azon filózom, hogy elmegyek máshoz is ,csak uh-ra..
Inkább még máshol is fizetek, de nem akarok ilyen kétségben tengődni!!!!!!!
bszilvi25

Szilvi ha nem is csinált ultrahangot akkor honnan tudja hogy kicsi??
Tapintásra :shock: :?:
Szerintem tuti nem kicsi!És ahogy elnézem manapság az ultrahang is megbízhatatlan!!Mindenkinek óriásbébit jósoltak és még 4 kiló senkinek nem volt a babája...úgyhogy én már senkinek nem hiszek

Mia:én megnéztem nagyon tetszik :wink:

Többiektől is minimum ennyi képet várnék el :twisted:
Vendég

melike gratulálok!!nagyon szép kisfiú!!!

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!
Megjöttünk mi is végre. :) Jó hosszú volt ez a kórházazás. Minden rendben velünk. Amióta elmentünk majdnem mindenki megszült :) Gratulálok a mamiknak és a bébiknek, szép lassan megpróblok én is visszaintegrálódni közétek.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari: De csinált uh-ot!!! Mostanában én úgy veszem észre, hogy a feje alapján mond amit mond. .......
bszilvi25

Ja? és azóta úgy görcsölök, hogy besz....ok :shock: :shock: :shock: :shock:
bszilvi25

Szilvi te is :shock: ?
Hát ez nem igaz :lol:
Vendég

Én NEM!!! Szerintem..... :D :D :roll: :roll:
bszilvi25

color=red]Melike: hatalmas gratula!!! NAgyon gyorsak voltatok! [/color]Este 9-kor még otthon, 2 előtt meg már babázol???

Mi jól vagyunk, nyugi bari, én nem előzlek meg! :wink: Holnap befekszel? Ejha!

Szilvi! Ebből bármi lehet!

almaani
Kép
almaani

Stella!! Szia! Mesélj, milyen volt???

almaani
Kép
almaani

Szilvi: A feje alapján nem lehet megmondani a súlyát sztem. Az UH-s doki a mellkas méretet veszi alapul. Az én pocaklakómnak 4 kilót saccoltak, de a feje "csak" 94mm :roll: Szóval az alapján ne ítélj!
És különben is, mit jelent hogy kicsi? Mekkora? 2 kiló? 2 és fél? Mekkorák a szülei?

Ne keseredj e! Ha vannak konkrét méreteid, akkor írd be, megszakértjük őket ;) Vagy ide is beírhatod az adatokat...
http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

Kép

Kép
bettica

Aranyosak vagytok! Köszi.
Csak valami mást nézett. Lefotózom és felrakom Nektek, Ti hátha jobban tudjátok mit kell nézni rajta.
bszilvi25

Nem megy csajok! Ezt nem lehet szépen lefotózni..... :cry: :cry:
bszilvi25

Mia: most olvastam el a szüléstörténeted!! Ez nem ér! Most itt bőgök! Annyira jól leírtad! :cry: :lol: :lol: :lol:
A képek pedig csodaszépek! Gyönyörű kis család vagytok!!!!
(és én továbbra is bőgök!)

almaani
Kép
almaani

Almaani: Én is sírtam..... (mi már csak ilyenek vagyunk)
bszilvi25

Tud valamelyikőtök valami jó babaértesítő sms-t? légyszi!!

almaani
Kép
almaani

Nem tudom, én sem érzem magam valami fényesen... szúr a hasam, a derekamat is érzem, és szédelgek... remélem, csak a vihar, ma nem szülhetek! A dokim nehezen elérhető... holnapig ki kéne bírni legalább...

Kép
elan

[quote="elan"]N írta:elanem tudom, én sem érzem magam valami fényesen... szúr a hasam, a derekamat is érzem, és szédelgek... remélem, csak a vihar.

Én is ebben bízom. Tünetek ilyenek, de nekem ennyire még soha nem fájt :roll: :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Almaani: én nem tudok sajna.
bszilvi25

Elan, Szilvi: egy ülőfürdővel nem próbálkoztok? Ha arra sem múlik el, akkor az jelent valamit! Nem csak a vihart! :wink:

almaani
Kép
almaani

Almaani, annyira egyelőre nem érzem kritikusnak, nem fáj nagyon, inkább csak enyhén szurkál... azt hiszem, ennél durvábban kéne neki. Na majd meglátjuk. Ma mindenesetre korán lefekszem, biztos, ami biztos :)

Kép
elan

Mia:
tök jól leírtad a szülésedet! Én is a Jánosban fogok szülni és már előre terveztem, hogy tuti kipróbálom a kádat. És ahogy leírtad ezt nem fogom kihagyni! :) Jajj csak már mennénk szülni!

Lányok én nem tudom, de én még mindig nem hagytam el a nyákdugómat, sőt úgy érzem most hogy én leszek egyedüli aki megint 40. hétig hordozza a csimotáját. Pedig annyira bíztam benne, hogy a második gyerek hamarabb fog kibújni mint 40 hét! :cry:

Szilvi:
ahogy olvaslak szerintem te is megszülsz előttem....
Ne foglalkozz a dokival, minden rendben van a babáddal és biztos szépen fejlődik, ilyenkor csak saccolni tudnak hány kiló lehet, de úgysem találják el!

Kép

Kép
éca

Éca, az én dugóm is a helyén van :) Nem tudom, ez számít-e valamit...

Kép
elan

Sziasztok,

Megjöttem a dokitól én is.
MInden ok. Babuci kb 3400g bdp 92.
A doki szerint teljesen normális nem kell óriásbébitől tartani. Mostanában ugyanis mindenki ezzel riogat én pedig total be vagyo sz@rva, hogy hogyan fogo megszülni. Na mindegy a légyeg, hogy teljesen normálisak a méretei.

Egyenlőre minden totál zárt, nem valószínű, hogy előbb jön, mint a terminus. Hááááát ennyi.

Ja, és a oki olyan aranyos volt. Azt mondta, bármi van hívjam éjjel-nappal....ha szülhetnékem van akkor is neki telefonáljak először....és ne a kórházből értesítsék.
Azt is mondta, hogy ez neki is esemény számba megy......és hogy minden babát nagyon vár.
Olyan jó volt hallgatni.....megnyugtatott.

Szóval: az utolsó hely ezennel kibérelve a hónapban!!!!!
pironya

Sziasztok!

D.Bogi írt: ma este 19 óra 7 perckor megszületett Dolnyik Dorina Julianna 2770 gr, és 54 cm.

Gratulálok!!! Sok tejcsit és jó egészséget kívánok!!!!
bszilvi25

[quote="éca"][ írta:écacolor=brown]Szilvi:ahogy olvaslak szerintem te is megszülsz előttem....
Ne foglalkozz a dokival, minden rendben van a babáddal és biztos szépen fejlődik, ilyenkor csak saccolni tudnak hány kiló lehet, de úgysem találják el!
[/color]

Eddig annyira fájtam, hogy én is azt hittem. Most egy kicsit jobb. A baba dolog meg legyen, ahogy írtad!!
Remélem ,hogy csak a front miatt volt, (és nem lesz többet) - majd csak akkor, amikor eljön a nagy nap! :) :) :)
De nem lehet tudni, most megint lehet, hogy kezdődik....... (amúgy reggel óta fáj a seggemnél is a csontom...)
Melike sem szórakozott sokat... fájdolgált, bement és már szeretgetheti a kisfiát :P
Én is megpróbálok pihenni, holnap jövök majd.
bszilvi25

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.20 10:06-kor.
pironya

Hatalmas Gratula Boginak és Dorina babának!
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Még alszotok??? Én 4:30-kor keltem. A hasam ma is ugyanúgy fáj mint tegnap este, csak nem annyira intenzíven..
Kezdem azt biztosra venni, hogy a vizsgálat vagy a front miatt.

És annyit filóztam, hogy eszembe jutott még valami tegnapról.
Amikor a doki mondta, hogy nőhet még a baba, és volt a beszélgetésem vele erről, akkor megkérdezte, hogy én mennyivel születtem? - Mondtam, hogy 3200-al.
Na és ami eszembe jutott, az az, hogy Apa 2500 körül született, ugyhogy ezt meg is beszéltem vele reggel fél 6-kor amikor kelt. (már ültem az ágyba, és vártam , hogy csipogjon az óra, szét untam magam :cry: ) Szóval ha apja lánya lesz, akkor lehet, hogy nem lesz tényleg óriás bébink!
bszilvi25

[size=24][color=violet]BOGI! HATALMAS GRATULA! ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!![/size][/color]

Szilvi! Köszönjük az infókat!
Nem értem miért mondja a dokid hogy kicsi!!
Mit jelent,hogy kicsi?
Mennyire?
Én nagyon szerettem volna "kicsi" babát,de mivel én nagy voltam, Apa meg óriás erre lehetett számítani!

Pironya! Grat. a jó eredményekhez ! Tök jó fej a dokid!

Nekem 3 napja megint iszonyatosan ffáj a derekam,néha a hasam,már tényleg nagyon nehezen viselem!
Ma újra ctg+dr.
Kíváncsi vagyok változott e valami,meg,hogy mit szól az uh-hoz!

Szép napot mindenkinek!!!

Ma vajon hány baba lesz???????? :roll:

Kép

Kép
ibm

Ibm: nem tudom, hogy miért mondja. A 35. héten mondott 1800-2000 grammot. Aztán hogy ez igaz, vagy nem azt nem tudom. Sztem tényleg elmegyek egy uh-ra valahova..... Ha két helyről hallom ugyanazt azt elhiszem, de ettől kivagyok. (és ott mindenét megméretem)
bszilvi25

Hát kíváncsi lennék!
És a többi méretéről mit mond?

Kép

Kép
ibm

nem mond semmit. nem is mér sztem semmit
bszilvi25

Hát akkor tényleg jobb ha megnézeted máshol!
Nem is értem mire alapozza!!! :roll:

Kép

Kép
ibm

ja. most nézegetem a 4D genesist, ahol voltunk, ott egy uh 6000 ft. Nekem megér annyit a nyugalmam...
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?