Szandi javulgat, de még mindig nagyon lázközelben van.
Ma megint tornáztam, ő meg egyfolytában belebeszélt, de túl vagyok rajta. Szerencsére a hasizomnál beállt ő is, így már nem dumált folyton
PIldi
De jó Neked, hogy olyan sokat alszik Ancsi
, Zsombi már megint mellettem tölti az éjszakát, szinte végig cicizve. Vera
Gép
, de nagyobb baj sose legyen... Tündér Benci
Kaska
Majd megszakadtam a torna közben és nem volt, aki hisztizzen közben, mert a délelőtti alvásra időzítettem
, de így nem hagytam félbe
Maci_2
Hol vetted a matricafestéket? A Munkásotthon u-ban? Én is megpróbálnék ma kimozdulni, ha nem lesz lázas Szandi, mehetünk
De először Zsombinak nézünk játszós gatyót
Ari
Nem akarok én sem beledudálni, de lehet, hogy nem nagyon lenne jó halasztgatni a műtétet, nem? Nem lehet Borit is bevinni? Endoszkóppal (vagy laparoszkóppal v. mivel, nem vagyok orvos) csak 2-3 nap, nem?
Kot-kot-kotkodács jó
Hogy viseli Bori a fogzást?
Sofka
Házimunka helyett a legjobb hobbizni, nem? Tegnap én is elkezdtem Szandi adventi naptárát (még sose csináltam), most meg várhatom, hogy aludjon, nehogy meglássa
Doki nénit idézem: "el kellene a gyerkőcöket különíteni, de látom, az itt nem fog menni". Ismeri már Szandit is
Így csak reménykedek, hogy nem dobja tovább a vírust a csaj. Drukk, hogy Marcipán se kapja el a lányoktól!
Zsófi
Gratula barátosnédnak!!!
Mekkora "picilány"

Zsuzsi
Megaenergia megy a hétvégéhez!!!
Drukk, hogy ne rubeola legyen!
Elli
Gratula a 9 kilóhoz
Munkatársnőm lánya 16 hónaposan volt annyi
Én is szeretnék Pampers-mélt, köszi
Magdi
Nekem Szandi feje volt 37-es, Zsombié 38-as (és Zsombi gátvédelmes volt)
Alig egy éves volt Szandi, amikor fülmelegítős sapkát akartam venni neki, és a gyógyszerész megkérdezte, hogy az én gyerekemnek ekkora feje van??? Anita
Sose lehet tudni, mi a baj, lehet akár fogacska is (ismerős fogdoki mondta, hogy a kibújás előtt már két hónappal is kínozhatja a babót a fog). Babakocsiban nem régóta (5 hónapos kora után) próbálom ültetni, eddig lecsúszott, de kb. két hete már elég jól elüldögél.
Drukk egy jó alváshoz

Mindenkinek köszönöm Szandi nevében is a jobbulásos jókívánságot

Tali: ha Szandi hétvégén kiheveri a kórságot, kedden mi is próbálkozunk a talival, mi is a 130-assal mennénk
Szerintem Szandi rohamosan gyógyul, mert már kezd megint rosszalkodni
. Megint Zsombit nyúzza, úgyhogy mentem... Puszi
Toffi + Zsombi + Szandi