Andi, nagyon-nagyon sok boldogságot és jó egészséget kívánok mindannyiótoknak! Isten hozta Vikit!
Hene, Gergő gyönyörű baba! Örülök, hogy ilyen szép élmény volt a szülésed, azt hiszem, mindannyian ilyet kívánunk magunknak.
Bimbóvédővel vagy sem, lényeg, hogy Gergő jól meg tudja tömni a pocakját!
Mi 11 hónapig használtuk!
Jó, hogy van segítséged, kívánom, hogy a pocakfájás minél hamarabb elmúljon.
Patr, a lányod csodaszép! És nem is vagyok elfogult!
A gyűrűtök is álomszép!
Szilvinek, Mavericknek kitartást kívánok, szerencsére már nekik sincs sok hátra!
Ez elképesztő! Jövő héten még szeretnénk elutazni, utána kb. 2 hetem lesz, hogy babasarkot csináljak, mert a védőnő parancsba adta, hogy a 37. hétre legyen készen minden... nagyon izgi!
Kryss, szia!
Marcsi, nem semmi a pocakod! És szép kerek!
Potyka, öblítő helyett mennyi ecetet teszel a mosógépbe? Én is szoktam tenni, de a ruhák közé a mosótérbe, vagy az öblítőhöz adagolva. Magában még nem próbáltam, de Kryssel meghoztátok a kedvet hozzá
Viszont a textilpelusról és a törlőkendőről nem fogok lemondani, annál sajnos lustább vagyok...

viszont cserébe szelektíven gyűjtjük a szemetet (műa. flakonok, papírfélék, sörösdobozok), amennyire aprócska háztartásunkban tudjuk.
Wera, szemléletes a lengőborda-hasonlatod
Izgatottan várom, ki lesz a következő! Tehát a recept: palacsinta, és Timi el

Timi, vedd a naptárad, és júli 10. utánra időzíts némi távollétet

Akár szülnöd is szabad lesz már akkor!
Megyek, még teregetnem kell, s lehet, hogy megsütök egy cseresznyés pitét is. addig nem alhatok el, amíg ki nem hűl a gyümölcsleves - végül egy barátnőm receptjét csináltam meg, az is isteni. Viki, Muffin, köszönöm a ti verziótokat is! Annyi cserit kaptunk szomszédoktól, hogy bőven lesz alkalmam ezeket is kipróbálni!
Jó éjt mindenkinek, remélem, holnap is lesznek babahírek!
Holnap nem leszek, mert megyünk unokatesó-látogatásra, utána meg a keresztfiunkékhoz, talán este egy rövidet tudok majd netezni. Sziasztok!