A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Titi, nekem azt mondta a doki, h ctg-nél úgy is találkozok velük és válasszak, Egyébként mondott neveket is, de akit kérdeztem az már nem vállal júniusra! Ma volt ott egy szimpatikus akit az ajánlott aki nem ért rá és ő elvállalt! :D pedig neki is szükös már! nagyon be vannak táblázva!
bencuri

Ja és dokinál majdnem meglincseltek amiért bementem soron kivül, de ő mondta ! Csak a Ctg-s papirom irta alá! :oops:
bencuri

Szly! Néztek igen,de csak 1X volt! :cry:
Tök jól elvan ott bennt,pedig én már annyira várom,hogy kinnt legyen!
Nem lenne semmi gond,ha legalább tudnék pihenni,de nemtudok!!!
És így kikészülök fizikailag és lelkileg is!!!!!!!!! :cry:
Megpróbálok lefeküdni egy kicsit,jó lenne aludni!

Kép

Kép
ibm

Magdi, Boldog szülinapot! Édes a párod!

Szly, nekem is nagyon fog hiányozni Benu! :(

Babusajnálom a kutyut! :cry:

Sipinémi se találkoztunk még! Jó sokáig dolgoztál, akárcsak én az elsővel!
bencuri

Ami jó pihit, remélem tudsz egy kicsit aludni!
bencuri

Bencuri!
Meglincselni? Nem látták a pocidat?

Szly!
Mikor ünneplitek majd a legény 2. szülinapját?
20150601134430

Viki! Szombaton tartjuk, de igazából 26-án született.

Kép
szly27

Viki! De azért tudod milyenek az emberek és persze olyan szólt be aki nem pocakos volt! ja és 7-től ott voltam a kórházba, labor, ctg, és tényleg nem vizsgált meg se ,csak a ctg-s papirt irta alá! és nem szoktam soha előre kéreckedni, hanem kivárom a sorom! De a doki mondta ne várjak! :D
bencuri

Na, hazaértem. Meg lehet sülni odakint! Nagyon erősen süt a nap!
Pedig ma még eshetne kicsit aztán hétvégén legyen jó idő, mikor Apa itthon lesz!

Diabetológia. Hmm, hát igen. Elvileg én is diétázom, gyakorlatilag viszont most toltam le egy Bounty csokit. :oops: 8)

Ma kezembe került a fényképezőgép, úgyhogy kaptok két pocakot!
Kép
Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti!
Milyen csini picid van! Jó a felső ;)

Viki!
Persze, hogy annak van a legnagyobb hangja + nyugdíjasoknak, akik ráérnek ott üldögélni.
20150601134430

Szly!
De jó! Akkor lesznek tortás képeink a kisfickóról! Mi lesz a menü és az ajándék?
20150601134430

Kriszta!
Csini pocid van!

Hát most mégis tudok lenni gépnél, mert párom makettezni akar..... nem hiszem hogy megyünk bármerre is, bár nincs is erőm hozzá ebben a melegben. Max ha lenne kocsink, de hát nincs, akkor még ki lehetne menni a tengerhez. De lehet, hogy jobb is lesz itthon, ugyis igaz hogy csak tompán, de egyfolytában görcsölget a hasam.

d.dodó

Hú, most nézem csak, hogy az elsőn micsoda tokám van! :shock: :oops:

A másodikon meg az a kis sötét folt a köldök felett, az a piercing helye. Nincs benőve, csak valamiért elszíneződött ott a bőr. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ami! Az nem sok méhössszehúzódás, de nem jelent semmit! Jó pihit!

Kriszti! Csinos vagy!

Kép
szly27

Hahó,
nincs új baba? Hát kicsit csalódott is vagyok :)
na jó, ma úgyis hatig itt ülök, hátha. Sziszka, Ibm, Wera, indulás!!!!

Magdi, nagyon édes ember a párod! Mondhatnám, irigykedem!! :D

Babuli, sajnálom a kutyátokat! Nálunk a cicánkat kellett egy éve elaltatni, már nagyon-nagyon beteg volt. Jobb volt neki már. De sírtunk....

Ibm, biztosan nincs már messze Áron baba attól, hogy kibújjon!!!! Kitartás!
Mondtam: amikor már úgy érzed, hogy inkább szülessen meg, mert így már nem jó, akkor elindul! Úgyhogy biztasd! És persze pihenj, ahogy tudsz...

Hajnalban úgy begörcsölt a lábam, hogy még most is fáj... már ittam kalciumot, masszíroztam, de totál kemény. Jó, hogy csak a lábam és nem a hasam ilyen....

KépKép
szkagi

Wera ma még nem jelentkezett!!! Csak neeeeemm????

d.dodó

olyan édes volt Bence előbb adott egy puszit a hasamra a babának! Kiváncsi vagyok milyen lesz ha kint lesz tesó, akkor mi lesz? 8)

Kriszti, csini a pocakod!
bencuri

Tényleg, Sziszka sem volt még.... lehet hogy a tegnapi takarítgatása, ablakpucolása meghozta az eredményt!

d.dodó

Viki! Süti lesz , meg üdítő, sör. A tortája traktoros lesz, mert oda van érte! Amúgy málna (ízre)

Hát még mi sem tudjuk mit vegyünk neki! Majd szombaton szétnézünk. Mindenképpen játékot akarok, mert egy gyerek úgyis annak örül. Meg a vendégektől amúgy is pénzt kap, abból majd kap ruhákat!

Kép
szly27

Szly!
Traktoros? Haláli jó!!!!! A sört azért nem Rolkó kapja, igaz? :lol: :lol: :lol:
20150601134430

Nem :D Csak ilyenkor összejön a rokonság. Leszünk vagy 30-an. A fiúk szeretik a sört! :D

Kíváncsi leszek mit szól a tortához. Tavaly majdhogynem félt tőle, úgyhogy Roli nem mászott bele és nem lett könyékig habos. Ja és nem is evett belőle. De most a traktor remélem megteszi a hatását.

Kép
szly27

Sziasztok!

2 órát vártam arra a rohadt nst-re!!! :twisted: De legalább jó lett!
Csajok nekem már eszméletlen módon fáj ott lent minden csontom... :? Pár napja kezdődött és napról napra rosszabb. Már úgy megyek, mint aki besz.rt... :oops:

Babuli sajnálom a kutyust! :cry:
Magdi BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Nagyon ari a férjed!
Timi örülök hogy minden rendben volt a dokinál!
Sipiné üdv újra itt!!! Hiányoltunk ám!!
Teó fura érzés a finish-ben... :roll: Főleg, hogy holnapra vagyok kiírva! :shock: Gratula a jó diab eredményhez!!!
Ami gratula a jó ctg-hez! Kitartás!!!!
Kriszti csini pocak!!!

Egy picit lepihenek, mert este alig bírtam aludni...Minden átfordulásnál felébredtem, mert olyankor iszonyatosan belenyilalt a szeméremcsontomba... :?
Utána pedig még takarítok!!! Holnap meg elmegyünk valahova a párommal csavarogni, kirándulni, és szerintem benyomok 1-2 palacsintát is! :wink:

Kép
sziszka82

Sziszka! Reméljük ez már annak a jele, hogy a kiscsaj hamarosan megindul kifelé!
:wink: Már ideje! Így is Ő húzta a legtovább(eddig).

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Sajnos nem :( . Nóri baba végig bugrálta megint a CTG-t, a méhtevékenység pedig egész pontosan ilyen --------------------------. Szóval ma sem szülünk. Kérdezte a doki hogy megvizsgálhat-e most is. Mondtam neki hogy csak akkor ha most nem fog annyira fájni mint múlkor, mert egyedül jöttem. Azt mondta óvatos lesz. Így is volt. Viszont méhszáj változatlan, hiába szenvedtem meg kedden. :( Hétfőn reggel újra CTG, UH és azt mondta hogy készüljek mert nagyon meg fog piszkálni, mert ennek a bébinek már mielőbb ki kell jönnie. :? Repesek az örömtől... :roll: MOndtam hogy jó hogy szól, mert akkor kísérővel jövök. Erre elkezdett vigyorogni, hogy nem fontos, hívunk mentőt... :twisted: Jófej... :lol:
Vendég

Sipiné,
mi még nem találkoztunk! Jó, hogy hallunk rólad, mert képet rakott fel valaki nemrég!

Lányok, én a lábgörcsöt leszámítva olyan jókat alszom (bocs :oops: ) - írtam, vastag plüss gumimatrac a titka :D
Szonja sem sírt fel éjszaka (amióta költöztünk, rendszeresen felsír egyszer éjszaka, de ma nem!!!).

Ja, és a legjobb hír (mármint nekünk :D ), hogy mégis felvették Szonját oviba!!! Pont oda, ahová nagyon szerettem volna (egy mozgós-művészeti ovi), pedig a jelentkezési lapját be sem akarták venni...
Úgyhogy ma ünneplünk mi is!!!!

KépKép
szkagi

Sziszka!
Besz@rás, hogy Te holnap még kirándulni akarsz menni a pároddal. :D
20150601134430

Huh, Wera! Nem semmi a dokid! Mentőt? Még mit nem?!
Kicsi Nórus nem kívácsi a külvilágra. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

sziszka, wera!
Drukkolok nektek!!!

Agi!
Ez tényleg jó hír, hogy felvették a lányodat az oviba....... sokan, ha megtudják hogy jön a kistestvér, fel sem veszik, mert ugy vannak vele, hogy az anya ugyis otthon van egész nap.

d.dodó

Viki, egy kérdés! Te nagy konyhaművész vagy! Szeretnék mustáros karajt csinálni, só,bors ,mustár és te szoktál rá tenni rá fokhagymát is ?
bencuri

Szerintem meg lehet, h ezért fog előbújni Luca éjjel, mert igy eltervezted a holnapi napot! :D

Wera , akkor tényleg ne egyedül menjél! Neked mennyi most a méhszájad?
bencuri

Wera, Sziszka,
hajrá-hajrá!!!!

Tudom, hogy egy-két hét múlva már nekem sem fog segíteni a gumimatracon alvás, csak fájni fog mindenhol 8) de hát ez így van rendjén. :roll:

Itt beborult, fúj a szél - isteni idő van! :D

KépKép
szkagi

Werám!
Pedig bíztunk benned! Ma egyedül voltál? Azért jövő hétre már tényleg próbálj meg beszervezni vki magad mellé!!!!
20150601134430

Viki,
szerintem Sziszka épp azért akar kirándulni menni, hátha attól kibújik...

Dodó,
nálunk is így volt, három helyre jelentkeztünk, és mindenhonnan elutasították Szonját a kistesó miatt. Ebbe az oviba meg be sem akarták venni a jelentkezési lapját...
de végül mégis felvették, hurrrrrrráááá! És szuper ovi, voltunk nyílt napon, és Szonja azt kérdezte: ugye máskor is jövünk?
hát igen!!!!
:D :D :D :D :D

KépKép
szkagi

Viki!
Én minden pácba teszek! (vámpírok kímélnek is). Ha intenzívebb ízt akarsz, akkor törd össze, vagy nyomd át. :wink:
20150601134430

lányok, ma valaki szülni fog, érzem!

KépKép
szkagi

okés köszi! :D
bencuri

Ezt, mire alapozod Ági! Szerintem Sziszka! :D
bencuri

Sziasztok,megjöttünk.
Potyka:kérdezted mi lessz a gyerkőcökkel,amíg én a kórházban leszek:nos,van választás,az biztos.Apa tutira itthon lessz,de hogy neki ne legyen nehéz kettővel,Anyukám is ajánlkozott hogy elviszi magához Bakra a Vercsit,ha megmarad ott,meg a nagymamám is,szóval nem aggódok,valahogy lessz.Apának lessz segítség,épp elég lessz neki a Kristivel. :D
Na de mennem is kell,mert vettünk pari meg paprikapalántát,megyünk ki ültetni.Nem sikerült a magról ültetés,pedig már évek óta nagyon szépek voltak.

Kép
Kép
Kép
kike

Agi!
Azt is megjósolod, hogy ki?? :lol:

d.dodó

[quote="szkagi"]l írta:szkagiányok, ma valaki szülni fog, érzem!

Üveggömbből nézted ki?
20150601134430

Sziszka! Szorítok, hogy még ma megszülessen Luca! Én nem akarom egyben megérni az utolsó napot!!!!

Wera! Akkor ha addig nem, hétfőn tuti beindul Nóri baba! Ha a doki is úgy akarja!

Agi! Én Sziszkára tippelek!

Kép
szly27

Kriszti: csini a pocód!

Kriszti: meg kell cáfoljalak mert egyenlőre Sziszka babája pont addig húzta mint Andié (ő 39+6-ra szült) szóval ha ma meglenne pont egyenlő! Bocsi
Vendég

Kata! Igazad van! Meg kellett volna néznem előbb a táblit, utánna szövegelni, mert már semmire nem jó a memóriám. :oops:
Tegnap felhívtam a dokim, hogy kedden pontosan mikor is találkozunk, és mikor letettem a telefont, már nem tudtam, hogy fél 6-ot vagy fél 7-et mondot.. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nah, sikeresen visszaolvastam! :D

Ami - örülök hogy rendben volt az NST, de ez a derékfájás... :cry: szörnyű lehet! REmélem Áron baba hamar megkönyörül anyukáján is most már mielőbb kibújik! :wink:

Bondi írta:
[quote]m írta:ert a védőnő parancsba adta, hogy a 37. hétre legyen készen minden...
:shock: Nah, hozzánk jöhetne... utazóágy a hálóban, benne 3 konténernyi babaruha, a gyerekszobában az ablak körül begipszelt festetlen fal és darabokra szedett, falnak támasztott bútorok és 1 megpakolt ruhaszárító! :lol: Ja! És a vasalatlan ruhákat jelen pillanatban a babakádba gyűjtögetem! :lol: :lol:

Magdi - Kép
NAGYON-NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Apa milyen ari volt, büszke lehetsz rá hogy ilyen figyelmes párod van!!! :wink: ... Már attól is meghatódtam hogy elolvastam... hülye hormonok! :lol:

Sipiné - üdv újra köztünk! Le a kalappal hogy ilyen sokáig bírtál dolgozni! MOst már gyere gyakran! :wink:

Babu - sajnálom a kutyusodat :cry:

Tita - ha nem vagy jól inkább hagyd a takarítást és pihenj! Nem ér annyit hogy rosszul legyél... :?

Bencus - Bence nagyon ari lehetett ahogy puszit adott a kistesónak. Biztos nagyon fogja szeretni kint is! :D :D
(Múltkor azt mondta a doki h méhszáj 2111. Most meg azt hogy nincs változás, gondolom akkor ugyanannyi lehet...)
Vendég

van valakinek valami bevalt otlete visszer ellen?
eddig is volt egy ici pici, 17 eves korom ota:( erre ma velteln megpillantotam a tukorben a labam hatulrol, hat majdnem rosszul lettem. Sirni mar amugy is sirtam szoval az mar fel sem tunt volna ha elbogom magam:(
de tenyleg az egesz terdhajlatom tiszta lila csikos :cry:
Nem faj, meg ilyenek, de nagyon rusnya! Es ez megmarad? Szules utan is ott lesz?
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
A labam volt az egyetlen testreszem ami valhogy kinezett....erre tessek! :(
Vendég

Wera!
Én is a kádat néztem ki tárolásra. :wink:
20150601134430

kicsit en is tartok a vedono reakciojatol. Jovo het csut jon korulnezni. Kisszobabn dobozok, nincs parkany, a gyerekruhas komod teteje meg tele van oda nem illo dolgokkal....ja es nem tudom hova leultetni:) Illetve a konyhaban van 2 szek, de ott meg a fal olyan tragya, mert kidobtuk a regi szekrenyt, es alatta nem volt lefesteve :oops:
Szoval kicsit egni fog a pofam, ha jon..........
Vendég

Én meg épp tegnap készítettem a vasalódeszkából babakádhoz állványt..... azaz ez csak annyiból áll, hogy a legkisebb legalacsonyabb fokozatra raktam, és azon van a kiskád.

d.dodó

Kad nekunk meg nincs is:) Ha addigra ideernek, akik igertek, lesz, ha nem, hat nem
Vendég

te jo eg, hogy enmennyi tarhonyat vagyok kepes megenni!
Most majd ne csodaljam ha minden baja lesz a hasamnak!
de azert ezt foztemmert 2 napja nem ettem fott etelt, es ugy voltam vele olyant kell foznom amit biztos kivanni fogok. Igy lecso lett tarhonyaval.

Holnap elvileg felavatjuk a kicsike grillt:)
Mar kivettem hust, meg be kell majd pacolnom, ja meg faszenet kell vennunk
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?