Mivel a szerkesztok kihaltak/megnemultak/lustak es nem valaszoltak az emailre, marad ez a topic.
Magunkrol: vegre elerkezett az ido, hogy Reka szeret konyvet nezegetni. De csak velem
Kizarolag olembe tolatva es az altala kivalasztott konyvet kell vegignezni. Neha még azt is megmondja, melyik kepnel nyissam ki
Kapott egy hintalovat is, igazit, fabol. Es mar fel is tud maszni ra es egyedul beinditani, hajtani, marhara elvezi
Beszedben tovabbra is csak az elso 2 betut, elso szotagot mondja, viszont szinte mindent. Szamomra furcsa, hogy ennyi szot tud, anno nem gondoltam volna az ekkora gyerekekrol.
Allatkertben is voltunk nemreg megint, azota arrol is sokat mesel, hogy megetette a tevet, a nyuszikat, a kacsa ledugja a fejet a vizbe /ilyenkor figyelni kell, mert demonstralja is, lefejeli, ami elotte van
/ a majom hogy ugralt.. a kedvenc a zebra es a maci
Es felismeri a zold szint
A lampaknal mindig mondtam, hogy most megyunk, mert zold. Es egyszer az epitokockaknal mondta, hogy zold. Eloszor nem hittem a fulemnek
De azota teszteltem mar sokmindenen, tenyleg tudja. Mi van meg? Vegre paros labbal is hajtja a motorjat, igy haladunk is neha setakor. Felteve, ha hajlando arra jonni, amerre en
Nalatok nincs ilyen gond? Mert enyemgyerek mindenfele megy, csak arra nem, amerre en. Sot, ha raszolok, tuti elszalad a masik iranyba. Epp most labal kifele egy lazas, nathas, tuszos mandulagyulladasbol, ragofogak attoresevel parosulva, eleg huzosak voltak az elmult napok, iccakak.
Hat kb. ennyi igy elsore
Bringa,
vegulis mi lett, hogy oldottad meg a sulit? Még mindig all am az ajanlatom. Elmentem abba a jatszohazba, marha jonak nezett ki, sok jatekkal, legvarral, de eleg huzos ara van
Na, megvarom, egyaltalan idetalal-e még valaki...
-Afonya