Köszönöm mindenkinek a segítséget "zöld" témában, megnyugtattatok.
Tündi! Nagyon édesek a fürdis képek. Mikor kezdtetek el mást is enni a tápszer mellett? "zöld hát legyen zöld". Ez jó, most már próbálom én is így felfogni.
Labasv! Normaflort még nem próbáltuk, nálunk Protaxint kapnak. Dokinéni nálunk is csak egyszer járt, amikor megszülettek, azóta én viszem őket. Ráadásul eddig majdnem minden héten látni akart minket. Hiába van közel, csak segítséggel tudom megoldani, mert kézben nem tudom levinni mindkét gyereket a harmadikról, lift pedig nincs. Ja és már kétszer is vártunk rá másfél órát, pedig időpontra mentünk. Gondolom el tudod képzelni, hogy ordítottak. Szóval szuper. A védőnő jön lelkesen, csak éppen nem sokat segít. Bármit kérdezek az a válasz: "a doktornő azt fogja mondani, hogy..." és közben érzékelteti, hogy ő ezzel mennyire nem ért egyet. Hát köszi, akkor legalább mondana egy B verziót, ami az ő véleménye én pedig választanék.
Juci! Gratula Dorkának! Hihetetlenül precíz vagy, percre pontosan rögzítve az első felülés. Én az ilyesmivel hadilábon állok, már terhesen is csak körülbelülre jegyeztem meg mikor mozdultak meg először. Mi is voltunk szemészeten könnycsatorna elzáródás miatt. Szegénykéim, volt nagy bömbi. Várakozott egy másik ikres anyuka is, akit nem ismertem. Odajött hozzánk és a következő képpen kezdte a barátkozást: természetesen fogantak vagy lombikbabák?
Rebe! Szép nagy poci. Hajrá, hajrá. Ha jól emlékszem szintén János. Ha szeretnél alapítványi szobát érdemes megkérni a dokidat, hogy intézzen neked, ha már tudjátok a pontos napot. Nekem is így lett szobám. Az én császárom 10 körül volt és megbeszéltem az éjszakás nővérrel, hogy jöjjön 11, éjfél körül segíteni a felkelésben. Persze elfelejtett, de én csengettem, és mint kiderült jól tettem. Nem tudtam annyira felemelkedni, hogy lássam a zacskómat, de éreztem, hogy valami nem stimmel. Hát majdnem szétrobbant annyira tele volt. Amint kicserélte rögtön elkezdett folyni, ki tudja mióta pangott már amiatt, hogy nem tudott távozni. Reggelre már elég nagy gáz lett volna. Te is nézesd majd meg gyakran, és hívd őket bármikor, ha szükségesnek tartod. Mi egyáltalán nem mondtuk meg a szülőknek, hogy mikor lesz a műtét. Nem akartuk sem azt, hogy ott akarjanak lenni, sem azt hogy időre izguljanak. Amikor megszülettek akkor hívtuk fel őket. Szerintem ez a pillanat csak rám és a férjemre tartozik, nekünk így volt a legjobb. Az ő szüleinek óriási meglepetés volt, ugyanis aznap megszületett a párom bátyjának a kislánya is, így egy napon lett 3 unokájuk. Ami a segítséget illeti mi az első 3 hétben ketten voltunk a párommal Anyukáknak pedig elmagyaráztuk, hoy először mi szeretnénk összeszokni a gyerekeinkkel, utána jöhetnek. Nem lázadtak. Még valami eszembe jutott: nagyon profin csinálják a Jánosban a gerincérzéstelenítést én szinte semmit nem éreztem. Nagyon drukkolok neked.
Banika! Nálunk is gyakran kelnek egyszerre. Közös szopit próbáltad? Nálunk éjszakára már csak tápszer jut, azt meg tudom oldani egyszerre. Egyik a kezemben, üveget állal tartom, a másik a szopipárnán fekszik, üveg a szabad kezemben. Ne haragudj, de én elhajtottam volna a családot a helyedben. Szerintem mindenképpen szólj nekik, mert ha az elején nem tisztázod a játékszabályokat, később még rosszabb lesz. Biztosan terveznek még ilyen csapatos látogatást a boldogításodra. Nálunk a 6. héten megtáltosodtak a gyerekek. Addig brutál hasfájás, állandó nyügi, alig aludtam. Most 7X eszünk egy nap. 8 körül van fürdi, utána alvás 2-3-ig, evés, alvás 5-6-ig és kezdődik előlről. Ők délelőtt nyűgösködnek, akkor nem nagyon alszanak és az evést is gyakrabban követelik. Olyankor van kultúrprogram: énekelek, mesélek, nézelődés a járókábán, cserébe délután egy kicsit többet alszanak. Szóval kitartás, nemsokára 6 hetesek lesznek, remélem ez nálatok is a teljes "megjavulást" fogja jelenteni.
Reggel óta írom ezt a hsz-t, igaz kb. 23 részletben. Remélem nem száll el küldésnél.
Most pedig jól telerakom az oldalt a kedvenc képeimmel. Először egy sorozatfelvétel kacagó kislánykánkról:
Nézelődő Tomi:
Beszélgető Tomi:
Így alszik Superman: