A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Jó reggelt mindenkinek!

Itt is esik ez a roh@dványos eső! :evil:

Wera! Este én is sírtam a Született feleségeken! És szintén egyedül.

Viki! Már egy ideje minen éjjel leizzadok. A nyakam és a cicim csurom víz, mikor megyek pisilni éjjel, akkor párna- és takarófordítás.
Kicsit ma éjjel is izzadtam, pedig fáztam! :shock:
Klimax? :shock: :shock: Hol vagyunk mi még attól? :wink:

Bencuri! Gratu a hétfordulóhoz! Most már Neked is szabad drukkolni?! :wink: :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Magdi! Azért Te még ne menj szülni!

Tegnap elkészült a Kike-kalács. Ízre nagyon fincsi, de a látványon még dolgoznom kell...

Ééééééééééés! Hétforduló nálam is! 32 hét! Beléptem a 8.hónapba! :mrgreen: 8) :mrgreen: 8) :mrgreen:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

nem akarok, hidd el. Szerintem az fájhatott, ahogy lejjebb ment, beilleszkedett
magdolnam

Az lehet. Jól emlékszem, Te vagy még úgy, mint én, hogy amúgy is eléggé lent van a fejecske?!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

igen, jól emlékszel!
magdolnam

Sziasztok!

Itt is esik az eső,azért tegnap még el tudtuk ültetni a paradicsomot meg a paprikát,jól elfáradtam,így reménykedtem hogy jól fogok aludni,de tévedtem-elég elkeserítő,de már legalább egy hete nagyon rosszul,nyugtalanul alszok. :? Persze nagy részét a gyomlálásnak,meg az ültetésnek Apa csinálta. :)

Titanilla,Ági:sajnálom hogy ilyen a Párotok :? -azt tapasztalom a környezetemben hogy a legtöbb férfi ilyen:Nővérem férje is-arra nem képes hogy ő vigye le az oviba a gyereket,inkább átpasszolja Anyunak,de hát ő az Apja,könyörgöm.És Anyukám se lessz már fiatalabb.
Tegnap találkoztam egy volt oszt.társammal,ott egy éves a kisgyerek,és ő is panaszkodott hogy milyen a férje-minek akar az ilyen Apa gyereket,ha meg aztán oda se bagózik rá?Nekem a Tibi hatalmas segítség-nem azt mondom-sokat változott,hasonló volt,mint a többi férfi,még a Vercsinél,de azért már akkor is sokat segített,inkább akkor nekem volt nehéz,és én voltam dilis,mert akkor költöztem ki falura,a kicsi meg mikor aludt,elég magányosnak éreztem magam..........na nem ragozom tovább.Így is hosszú lett :oops:
Szóval a tapasztalat azt mutatja hogy ahol első baba jön,a férfiak többsége addig nem igazán tud mit kezdeni vele amíg legalábbis el nem telik pár hónap.Persze nem mindegyik pasi ilyen.

Kép
Kép
Kép
kike

Kriszti:na,milyen lett a kalács?Kép nins róla? :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt mindenkinek!

Mi egyben! Most annyira nem izgat a dolog,mert szakadt itt is az esőés úgy látszik elmosta a derékfájásomat is! kopp-kopp-kopp
Egész jól aludtam,2 óránként azért fenntvoltam,de sikerült visszaaludni!
Csak rohadtul viszlet a hasam!
Azt álmodtam,hogy valaki ma elment szülni és én rá 2 napra!
Úgyhogy majd hétfőn! :lol: :lol:

Wera,Sziszka,Babu????????, Megvagytok még???

Kriszti! Grtaula 32-höz!!!!!!!!

Nagyon éhes vagyok!
Megyek is,majd ma még benézek,de nem leszek sokat szerintem!!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Kriszti:bocsi,most olvasom hogy fincsi lett-gratula :wink: és a hétfordulóhoz is gratula :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Morgen!

Engem ne is kérdezzetek, én átíratom magam karácsonyra! Se egy fájás, se egy keményedés... bár már úgy kitölti a gyerek a hasam hogy szerintem ez utóbbi föl se tűnne... :roll:

Ami - tökjó hogy elmúlt!!! Juppppiiiiiii! :D :D

Viki - én a terhesség 1. felében voltam csurrrrrom víz, ahányszor fölébredtem, pedig ezen a télen végig nyári vékony takaróval nyomtam! Aztán volt pár jobb hónap és most újra, pedig már csak a derekamat takarom be + ablakok nyitva... ettől jobbat már nem tudok kitalálni. Naponta mosom a hálóingem, de van hogy éjjel is lezuhizok + átöltözök, mert tocsogok. :roll: Hozzáteszem hogy alapból fázós vagyok, úgyhogy nálam is tuti a hormonok művelik ezt. Na de majdcsak elmúlik ez is... :wink:

Magdi - sajnálom hogy ilyen rosszul végződött a tegnapod! :( Jól megkínozhatott a kis bébi, de beszéld meg vele hogy most már maradjon ott ahol van még vagy 5 hétig! :wink:

Kriszta - gratulálok a hétfordulódhoz! Szuper hogy már Te is itt tartasz!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!!
Azt hittem babahírre fogok jönni.....de hát egyenlőre nem! Én most keltem fel, párocskám még játszik.Azt nem tudom, hogy megyünk-e ma a strandra, vagy mi lesz, mert nem rajtunk mulik, hanem a felső szomszédokon, mert nekik van autó. De szerintem még ők is alszanak. Mert tegnap a fiuk valamit játszottak a számítógépen! :)
De amugy gyönyörű napsütéses idő van! Igazi strandolós!

Tegnap amugy nem tudom mi volt, de én is egy párszor azt hittem, hogy szülni megyünk.... fájt a derekam, a hasam, se ülve, se fekve, se állva nem volt jó....aztán hasmenésem is volt, hányingerem is lett.......

d.dodó

Nemtom figyeltétek-e hogy új képet tettem a vonalzómra... ez a 26. héten készült, és nézzétek meg, már akkor is látszott ahogy röhög rajtunk!! Most esett csak le hogy mit is gondlhatott... "nah, várjatok csak, úgysenem bújok ki!" :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

wera!
Ez aranyos volt, hogy "már akkor látszott hogy röhög rajtunk!" :) Hát jól érzi magá odabent.....

De tényleg, milyen érdekes, hogy ahhoz képest, hogy az elején mennyire paráztunk, hogy koraszülöttek lesznek....stb. lassan mindenki eléri azt a mérföldkövet, hogy koraszülöttnek már nem is mondható!!

d.dodó

Na, Apa haza is jött. Megint vacakol a daru, nem tudnak dolgozni.
Majd még kukucskálok, hátha babahír is lesz.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!

Én is 2 in 1! :cry: Akkor ki ment szülni? Babuli? Pedig tegnap még egy kád meleg vízbe is beültem. Asszem bele kell törődnöm, hogy holnap kórház... :cry:
Viszont a maratont én vezetem eddig! Az első, aki elérte a 40. hetet! :wink:
Na megyek készülődni. Párommal eltöltjük az utolsó napunkat kettesben egy jó kis kirándulással. :)

Mindenkinek gratula a hétfordulóhoz!!!!!

Kép
sziszka82

Jó reggelt!

Itt is esett egész éjjel! (most per pill. nem)

Viki: én is folyton léeizzadok minden előjel nélkül, a TV elött az ágyban stb. (nem is feltétlenül akkor amikor 30 fok meleg van) Ki érti ezt? Csak nem tényleg klimax?????????????? :P

Bencuri, Ami: húú 38. hét!!! Gratula
Ami: örülök, hogy jpbban vagy és tudtál kicsit pihenni (hamár Áron nem akar előbújni legalább ne legyen rémes ez a pár nap ami hátra van)

Magdolnam: többen is így voltunk tegnap, azért is hittük lesz új baba (nekem is szinte rendszeresen keményedett a pocak, mondjuk annyira nem fájt, de a lábam közt is olyan furát éreztem, mintha nyomakodna előre)aztán meg reggel mintha kerszbe fordult volna. Csak nem???????????????

Wera: én is sírtam tegnap a született feleségeken! (de ez nem meglepő, mindenen sírok lassan)

Kriszti: nagy nagy gratula a 32. héthez!
Vendég

Szegény Timi: úgy tűnik ezt a hétvégét elmossa az eső!

Sziszka: remélem a i8irándulás meghozza a várt sikert! Hát igen mostmár te vagy a korelnök tényleg! Pedig én tegnap próbáltam szugerálni, hogy "Andi korú" maradjál de nem ment, bocsi! :oops: :(

Én sem leszek ma nagyon, megyünk ki a párom szüleihez, holnapig ott leszünk. Ott ritkán jutok géphez!
Remélem mikor legközelebb jövök már lesz egypár baba!
Vendég

sziszka!
Drukkolok, hátha a kirándulás meghozza az eredményt!

d.dodó

sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Azt gondoltam, ma babahírekre jövök! :roll: mindenki otthon van?!
Lányok!
Tessék szülni! :wink:

Timi!
Ha elindultatok a tóhoz, akkor részvétem... Mi nem lakunk messze tőle, kb. 40 egynehány km, és itt reggel óta vastagon be van borulva, és esik... :?

Nekem vígasz, hogy talán emiatt görcsölt megint a hasam tegnap este...

Wera!
Sajnos nem ettem sokat, határozottan fájást éreztem, és a pocakom is bekeményedett. Pedig még lenne ideje Emmának, reméljük, csak ijesztget.
Gyerekem azóta is durrog, de kemény leszek, nem hülyültem meg!!!

Persze amit Tappancs írt, az nekem kicsit megnyugtató, mert Emma is -buddha pózban csücsül...

Meg hidegfrontok idején nekem mindíg vacakol a hasam.

Bízom benne, hogy nem jön semmi sem közbe, és este el tudok menni a színházba. Annyi előnye van a hidegnek, hogy van mit felvegyek.. :?

Ma nem kell főznöm, anyós áthívott minket ebédre, nem tudom mit főz, egyedül a fincsi borsóleves ami biztos. Nyami!!!!
Vendég

Sziaszka:megy a drukk,hátha este beindul valami :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Dominik babám ma nagyon lusti,ahhoz képest hogy pár napja,napokon át majd kiugrott,mostmeg alig mocorog,csak aból tudtam hogy jól van hogy egyszer ma már csuklott.

Kép
Kép
Kép
kike

Sziszka, pedig azt hittem éjjel előbújik már Luca! Hajrá!

Kriszta, gratula a32.héthez!
A kalácsnak az a lényeg h az ize finom, majd legközelebb szebb lesz! 8)

Dodó, irigy én is mennék strandolni!
bencuri

Na...most már biztos hogy megyünk strandra... olyan 1 körül indulunk. Rántok egy kis cukinit, és azt viszünk ki kenyérrel.....

d.dodó

Marcsi, remélem összejön az este. Jó szórakozást! 8)
bencuri

Sziasztok!

Magdi!
Utólag is kívánok sok-sok boldog szülinapot!
nagyon aranyos apa! :wink:

Sipiné!
Üdv itt újra!
mostmár valóban rádfér egy kis pihenő!
Gyere gyakran :wink:

Teó!
Gratula a cukker eredményhez!
azért megnyugodtam, hogy nemcsak én hagyom lazábbra a diab.os étkezést! :lol:

Kriszti!
csini poci!
Gratula a 8. hónaphoz! :lol:

Kata!
nagyon ügyes anyud van! :wink:
szuper rucikat vett!

Kép
kimma

Ági!
örülök hogy sikerült Szonját egy jó oviba beiratni! :wink:

Kép
kimma

Dodó - jó strandolást! Legalább nálatok szép idő van, ha már itt ilyen nyominger... Cukkíni... nyamiii! Csak azért nem kérek mert kihűlne mire ideér :wink:

Sziszka - aztaaa! Te vagy az első 40 hetes! Nem semmi kor! :D :wink: Sajnálom hogy holnap be kell feküdnöd, de hátha akkor már Luca baba is jobban fog igyekezni kifelé! Azért én is drukkolok hogy még ma beinduljon!!!! :wink: HAJRÁ LUCA!!!!

Ma Apa csinál rántott husit krumpli pürével + tejf.ubisalival. Máris csorog a nyálam. Én pedig pogit sütök. Életemben először! Hát nemtom milyen lesz, de már napok óta úgy kívánom, hogy biztos el fog fogyni! :twisted:
Vendég

Sziszka, Wera, Ami!

megy a drukk!!! :wink:

Kép
kimma

wera!
Sok sikert a pogisütéshez!! :) Rántott husiiiiii...nyami. Lehet még azt is csinálok! Az is jó hidegen is :)

d.dodó

Na, már szedtem is ki a fagysztóból csirkecombot..... azt fogok még rántani :)

d.dodó

Hali!

Sziszka!
Nem szeretnélek elkeseríteni, de a Lucák már csak ilyenek... :roll:
Az a Luca, akiről raktam fel képet, 41+5 hétre született...
Reméljük a Te kislányod jobban siet!!!
Én drukkolok!++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol:

Wera!
Amikor a márciusiaknál várták a kisbabákat, ott az egyik kismami akkor ment szülni, amikor elkészült a pogi! :wink:
Hajrá!!!! :lol: :lol:
Vendég

Holnap már a napjaim száma is 3-assal kezdődik... :roll: :lol: :lol:

Ha jól belegondolok, mégcsak most volt, amikor vártam, hogy 100 napnál kevesebb legyen hátra... :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

ma 10.20-kor keltem. Rég nem volt ilyen. Viszonylag jól aludtam az éjszaka, csak sokszor kellett pisilnem. Most is fájdogál a hasam. Sajna Levente sem akar mocorogni, pedig most reggeliztem. Úgy fáj a derekam is. :x
Ma össze kell szednem magam, mert ma fogom összepakolni a csomagomat. Ja és ki is kell teregetnem meg el kell mosogatnom. :roll:

Nagyon jó ez a kis hűvös. Nem tudom a balcsin milyen idő van, de bizom benne, hogy Tamás nem fog megfázni ezen a biciklitúrán.

Timi: sajnálom, hogy nem tudtok a tóhoz menni.

Dodó: Jó strandolást!!! :lol:

Wera: én is pityeregtem a született feleségeken. :lol:

Ami: Örülök, hogy jobban vagy!!! :lol:

Bencuri: köszi a pü.-t válaszoltam.

V.Kata: Jó hétvégét nektek!!! Pihizz!

Marcsi: jó szórakozást a színházhoz!!!

Kike: jó neked, hogy ilyen szupi férjed van!!! Irigy, irigy, irigy.... :wink: :lol:

útálom ezt a rohadt viszketést :evil:

Na megyek,mert ma sem lesz összepakolva.

Időnként benézek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Bencuri: gratula a 38. héthez!!!

Sziszka: gratula a 40. héthez!!! Mostmár tessék szülni! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziszka: nem minden Luca olyan (amit Marcsi írt) az én keresztlányom is Luca és ő 32+3 napra előbújt! (mostmár írhatom mert nem ijesztő. (amúgy már sokszor írtam róla és kutya baja 2 hét után otthon volt és 9 hónaposan felállt 1,5 évesen elkezdett beszélni)
Vendég

Wera: már annyi idős vagy mint Hene volt mikor szült! (biztos ő már akkor nagyon soknak érezte de ti itt nagyon "gyúrtok rá", hogy bebizonyítsátok neki, hogy tulajdonképpen ott korán érkezett a baba :D :D :D )
Vendég

Még nem indultunk el mert a párom reggel jött haza a melóból és szeretett volna kicsit pihizni.
Itt kezd kisütni a napcsi és már megint 27 fok van! Ez a meleg már tényleg nem bír lehülni!
Vendég

Titi, válaszoltam!
Azt hittem ilyen rossz időbe nem megy el Tamás! és legalább nem vagy egyedül! :( Csak óvatosan pakolgass!

Kata, jó utat ha elindultok, nálunk nincs meleg maradt a hűvös! :D

Dodó, Wera, megkivántam a rántott húsit, megyek és be is panirozom4 :D És van hozzá jó kis koviubi, Anya csinálta! :D
bencuri

Annyira kiváncsi vagyok már a képekre amiket majd Andi hoz! :wink:
bencuri

Hmmm, imádom ezt az időt! Hűvös, fincsi, napsütéses! :D Remélem ebéd után lemegyünk kicsit sétálni. Bár azért nem szeretem ha Apa főz mert akkor mindig olyan durci. :? Nem lehet hozzá szólni... persze én nem bírom ki... aztán jó dühös lesz :twisted:

Marcsi írta:
[quote]A írta:mikor a márciusiaknál várták a kisbabákat, ott az egyik kismami akkor ment szülni, amikor elkészült a pogi!

Hű, ez remekül hangzik!!!! :D :D :D

Én is azon tűnődtem a minap hogy nemrég még azon drukkoltam mikor megyünk 100 nap alá, most meg már 4-nél járok! :D Gyorsan eltelt az idő! És nemsokára babázhatunk! Az előbb elővettem a hordozót és belepakoltam a hazahozós rucikat + egy kisplédet, hogy Apának csak föl kelljen kapni és behozni amikor jönnek értünk. Most már tényleg minden készen áll! :D

MÁr viszketek tőle hogy folyamatosan csörög a telefonom és a következő mondatok hangzanak el benne: "Na szülünk már?" "Még egyben?" "Mikor szülünk már?" "Azt hittem már megszültél!" ... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Andi mikor mehet már haza a koriból Viki babával???? Már úúúúgy várom a beszámolóját! :wink:

Megint csörög.... megőrülök! :roll:
Vendég

bencuri!
A kovi ubi jól hangzik.....de itt még nem láttam olyan apró ubit, igy nem tudok csinálni! :( Pedig meleg és napsütés lenne hozzá az erkélyen.....

d.dodó

Bencus - nagyon egyre gondoltunk (Andi) :wink:
Vendég

Nem tudom tudom mikor jöhet haza Andi, általában császár után 5 nap szokott lenni? Nem ?! :shock:

Wera, nemsokára a te beszámolodat várjuk majd! Te fogsz képet is küldeni nekünk? :D

Dodo, még találsz apró ubit, addig küldök fénypostán! :D
bencuri

Fogok képet küldeni, szerintem a Marcsinak, mert ő írta hogy fel tudja gyorsan tölteni. Az Apa telcsije nagyon jó képeket csinál, szerintem arról.
Meg pont ma mutattam meg neki hogy hogyan tud ide belépni és akkor ír majd nektek és hoz képeket is! Mindenre felkészítettem! Csak mennénk már!!! :lol: :lol:
Vendég

nekem is van kamera és mms lehetőség a telómon, de eddig még nem tudtam küldeni! :( nem tudom miért..... azt irja ki, hogy nagy a kép mérete.... de még nem jöttem rá hogy lehet lekicsinyíteni, holott a legkisebb felbontásu képeket csinálom rajta!

d.dodó

Na, most elköszönök, mert mindjárt indulunk! Este még benézek, hogy van e ujabb babahír..... :) mennek a drukkok mindenkinek!!!

d.dodó

Na csajok kicsit leülök pihizni. Most sikáltam ki a gyerekülést a huzata már tiszta és száraz. Ki is teregettem és elmosogattam. A csomagom készül.
Levente még mindig nyugiban van, 1x-1x megkeményedik a ghsam de csak light-osan. Nem tudom mi van ezzel a gyerekkel. Kezdek aggódni. Most ettem egy meggyes müzliszelete, kíváncsi leszek mit reagál. Ha semmit lemegyek Cola-ért.

Olivérrel beszéltem telefonon. Olyan édes a hangja telcsin keresztül is. Épp segített borsót pucolni, meg elmesélte, hogy tegnap játszótéren voltak és elkezdett esni az eső és felmenekültek A Zsófi anyukájához (párom keresztanyjának a barátnője a Zsófi), aztán már nem tudtak visszamenni a játszótérre, mert minden csupa víz volt. Meg motorozott is a nagymotorral (van ott neki egy elektromos motorja).
Ilyenkor mindig úgy elbőgöm magam.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Viki: válaszoltam!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Szóval az izzadás: én is állandóan! Főleg éjszaka....Kicsi megkönnyebülést jelent, hogy Ti is, mert akkor biztos el fog múlni!

Kata! Nagyon csini mindengyik ruha!

Andira
én Viki babára is nagyon kiváncsi vagyok!!!

Titi! Remélem annak ellenére kitalálsz valamit és jó hétvégéd lesz, hogy egyedül vagy! A férjed meg feltöltődik és sokkal kedvesebb lesz, ha hazaér! Olivér cuki lehet!

Dodó! Jó sétát!

Ami, Wera, Sziszka
megy a drukk!

Én ma is kisruhát és Adél szobát rendeztem eddig! Most férjecskével voltunk a piacon, most meg pizzát csinálunk! Jó napnak igérkezik!!! :D :D :D

Kép
andkata

Tita - nagyon édes lehetett Olivér! El tudom képzelni mennyie hiányzik! De azért neked is kell egy kis nyugi. Így mégjobb lesz újra látni a kis pofiját! :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?