A fűzős kismamacipő viszi nálam is a prímet, tényleg muskátlilocsolgatáshoz a legideálisabb!
Nálunk a suliban minden takarítónéni olyat hord!
és régen tényleg minden rendes, fiatal kismamán ilyen volt?
na talán mégsem vagyok olyan hülye. asszem rájöttem csakegy, a pecsenye?
olyasmiket írtam különben a hosszúban, de most nem fogom tudni olyan hosszan, hogy megütötte a fülem, hogy Monee írta sok a gyerek, kevés a hely.
Erre mindig felkapom a fejem, mert Mo. NEM SOK A GYEREK! 1982 óta nem volt olyan év, hogy természetes szaporodást tudtunk volna produkálni, tehát 26 éve minden évben alacsonyabb a születések száma mint a halálozásoké. (akit konkrét adat érdekel nézegessen itt www.cia.gov ez a CIA hivatalos honlapja, a World Factbook-ot ell nézni, szórakozásnak is kiváló, ez a legpontosabb, és három havonta frrissítik.)
csak annyi bölcsődét meg ovit szüntettek meg, hogy relatíve kevés a hely, nem abszolút értékben. átestek a paci túloldalára.
A természetes fogyásunkat még az sem tudta egyszer sem megakadályozni, hogy sok évben jelentős bevándorlási többlettel is rendelkeztünk.
De nem is ez a legnagyobb baj hogy fogyunk, met ez elvileg minden természetes populációban bekövetkezhet, hanem amit Csillag írt, hogy öregszik a társadalom.
a gyedet a '70-es években azért vezették be mert nagyon katasztrófális volt akkor is a születések száma, elég sikeres népesedéspolitikai intézkedés volt, itt vagyunk mi, a 75-ös csúcs.
szóval sztem nagyon meg kell gondolják ilyen népesedéspolitikai helyzetben, hogy elvegyék, nem hiszem, hogy meg meri bárki reszkírozni...
norvégokra nem térnék ki...az biztos, matematikailag nem lehet másképp, kiszámolták matematikusok, hogy 2050-re már bármi történne, ha mindenki hirtelen 3 gyereket szülne akkor is jóval kisebb lesz Mo lakossága. 3 képlet alapján számoltak, a legrosszabb esetben 5 millióan leszünk, a közepes verzió 7 millió fő, ha valami nagy csoda történik akkor csak 9 milliórs apad le anépesség. de nem ez lesz a gond, hanem az arányok, ki tartja el a nyugdíjasokat, az eü rendszert, amit ugye megterhel majd nagyon a sok idős ember ellátása. de egész Eu-nak ez lesz a gondja, a németek évek óta csak a török és egyéb bevándorlókkal tudják szinten tartani az egyensúlyukat.
a másik amit írni akartam nekem nincs gondom a nyugdíjasokkal. könyörgöm azért ők ledolgoztak egy életet, 35-40 évet, mégis mit várunk ennél többet tőlük? sztem megérdemlik, hogy ezek után kapjanak nyugdíjat. egyet nem érzek igazságosnak, az a nő is ugyanannyi nyugdíjat kap aki munka mellett felnevelt 3-4-5 gyereket, mint aki egyet sem. ezt valahogy figyelembe kellene venni.
ja Alice apa különös örömmel nyugtázta mindig Németországban milyen jó hogy van felesége, és gyereke, és eltart minket, és nem teher ez neki...amikor az adóbevallását készítette....ennél jobb módszert nem lehet kitalálni a házasulandási kedv fokozására...
ja, még annyit akartam írni nem lesznek kiskapuk hogy táppénz veszélyeztetett terhesként? könyörgöm a sulinkban 4 nő vetélt el míg ott dolgoztam, akkora a hajtás, hogy ott nem lehet egy ygereket kihordani. táppénzen mind a 4 kihordta az új terhességét...

[/url