A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Csajok!
Nyugalom...azért a megfogant és a 7-8. hétig eljutott terhességek nagy részéből egészséges baba születik!

Kata
Gondoltam, hogy Debrecenben jársz :wink:
Kémeim jelentették, hogy ott farmakoterápiás konferencia van...:wink:
Vendég

katuska: bizony- bizony. :) Remélem utánozni is fognak minket majd az elején. :)
Vendég

Sziasztok!

Olvasgatok amiket írtok és néha jókat derülök.... néha olyan érzésem is van mintha csak én írtam volna.....különösen igaz ez az álmosság témára.
Tegnap este 7-kor ledőltem 10 percre (gyerekfürdetés előtt) mert olyan álmos voltam hogy nem bírtam magammal. Ma reggel ébresztett a férjem 7-kor :oops: . Úgy beájultam,hogy állítólag nem tudott ébreszteni. Próbált, hogy öltözzek át..de nem reagáltam, aztán hagyott is aludni....reggel úgy ébredtem mint aki százéves kómából ébred, melegítőben. Délelőtt 10-kor már megint tudtam volna aludni....gyakorlatilag bármikor tudnék. Konkrétan emlékszem hogy az első terhességemnél is ilyen álomkóros voltam és a 13. héten egyik napról a másikra teljesen megszűnt! Szóval van remény.... :wink: . Kitartás....és mivel VÉGRE itt az este JÓ ÉJSZAKÁT Nektek! :)

KépKép
peni

Sziasztok Kismamik!

Hogy vagytok ma reggel? Nekem tegnap este teljes kiütéssel nyert Bébike. Egyik pillanatról a másikra olyan rosszul lettem, hogy rohannom kellett :oops: Igaz, attól picikét jobb lett, aztán sétáltunk még egy órácskát itt a környéken, hogy kicsit azért levegőn is legyek, de 9 körül eldőltem és elaludtam én is :lol: Ma meg már reggel fáj a fejem :( Egy kávé körül forog az eszem sok tejjel, hátha az egykicsit helyre tenne -- de nem merem, ki tudja milyen érzelmeket váltana ki belőlem a frissen főtt kávé illata is :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata
Tudok azonosulni a problémáddal. A reggelim kb. 5 percet nézelődött lent. Este lavórral karöltve néztem a Született feleségeket. (A wc-n nincs tévé. :lol: ) Akkor én nyertem. :)

Az ebédig most jutottam el és most fekve próbálom bent tartani. Mondjuk a krumplipüré eddig úgy tűnik megnyerte a Babám tetszését, mert még ettünk volna. Csakhogy direkt kicentiztem, hogy ne kelljen kidobni.
Séta......... Nem tudom eljutok-e odáig, de jó lenne.

Képzeljétek el, hogy Mekis hambira vágyom. AMIT AMÚGY UTÁLOK!!! Soha nem kajázok ott és szemétnek tartom a termékeiket. (Persze tudom, azért a kereslet nem engem igazol. :)) Néha úgy érzem meghalok, ha nem eszek egy hambit. Azt hiszem az étkezéssel lesznek majd összetűzéseink a gyermekemmel. Gyümölcsök közül is csak a nektarin jött be neki eddig. Még a görögdinnyét is visszaküldte. Fene finnyás kölyök!!!
Vendég

Ez az álomkórság nem semmi. :D Ma délután is kidőltem.
Anyuékkal ma közöltük a hírt, teljesen odáig vannak, annyira örülök. :)

Meki. ... Én meg azt a jó kis csirkés salijukat megenném most. ... De hozzánk a legközelebbi Meki Pesten van. ... Ha nem várnám most sógornőméket, tuti felpattannék a vonatra, és elrohannék a Mekibe. :D
Vendég

Eperfagyi!
Abszolút nyertél -- bár gondolom, nem örülsz a győzelemnek :lol: Amúgy Bébike nekem is a dinnyét küldte vissza tegnap :oops:
Ma ebédre kapot husilevest, pici rántott pipit krumplival -- ez most úgy érzem, tetszik neki :lol: Remélem, hogy megbarátkozik vele odalent, mert csináltam vaníliapudingot is, arra még ácsingózom!
Tegnap én már aludtam a Feleségek alatt :oops:
A Mekis kaja néha nekem is kifejezetten jólesik :lol: Ikerterhes barátnőm nem volt ilyen rosszullevős, de egyszer eléggé émelygett, bevágott egy kis Meki kaját és jól lett.
Kitartás, kedves sorstársaim :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!!!!

Látom, nem vagyok egyedül az álom-kórommal. Az éjszaka sikerült majdnem 12 órát aludnom. De utána 2-3 órával már megint ásítoztam.

A sírásról: tegnap a férjemmel elmentünk moziba megnézni a Szex és New York-ot. Volt egy jelenet, amin nagyon elkezdtem röhögni, majd a röhögésből hirtelen úgy, de úgy el kezdtem sírni, hogy vagy fél órán keresztül nem tudtam abbahagyni. Bár előtte már a szomorú jelenetek miatt folytogatott a sírás, de valamiért csak a röhögés után tört ki rajtam. Aztán a sírás közben röhögtem is magamon, ami elég furcsa kombináció volt. :-)
jandrea

Eperfagyi! úgy tűnik a mekis kajában tényleg van valami mert én Mátéval is állandóan azt kívántam és ettem is rendesen. és ez így igaz. Amit megkívánsz ne tétovázz!

ANdrea gondolom néztek rád a moziban, hogy mi bajod:) Jó volt a film?

Én ma egész nap döglődtem...meg az egész család mert tegnap buliban voltunk este. Párom főzött bográcsban nagyon finom őzgulyást. Én Mátéval fél 10-kor hazajöttem mert a gyerkőc túlpörögte magát... nem is aludt el könnyen meg fent volt éjjel is elég sokszor gondolom zavarosakat álmodott...én meg délután 4-kor kászálódtam fel a kanapéról! És mindjrát itt a fürdés idő, lehet megint csicsikálni.

Picuranyu tök jó biztos nagyon izgulnak majd a szüleid! Mi majd jövő héten megyünk haza csongrádra és akkor mondjuk el, hogy érkezik a 11. unoka:)

Kata! én is fejfájós vagyok ma de most, hogy elkezdett szakadni az eső mintha jobb lenne.

Szerencsére nekem nem vészesek a rosszullétek, néha van reggel a sok gyomorsav miatt de gyorsan megeszem a kenyér kefír adagomat és már nincs is semmi gond.

Na megyek leszedem a gyereket az ágyunkról mert azon kismotorzik.
katuska79

Katuska!

Nekem is határozottan jobb a fejem és még kávét sem ittam :wink: Nálunk is hatalmas eső volt, 5 perc alatt leszakadt az ég, még a jég is esett! Legalább ma már nem kell locsolni a kertben :lol:
Picuranyu! Képzelem a szüleid izgalmát, az én szüleim is teljesen 'rápörögtek ' a témára, gyűjtik nekünk az ötleteket, hogy mivel, hogyan tudnának segíteni, olyan aranyosak! Meg természetesen anyósomék is!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Hát én totál átaludtam a vihart....4-kor ledőltem 10 percre, most ébredtem.....este 8-kor :oops: . A férjem már megfürdette, megvacsiztatta a gyereket....nagy könnyebbség, hogy ilyen talpraesett...nem is tudom mihez kezdenék ebben az álomkóros periódusban.
Nekem állandóan hányingerem van szinte egész nap. Állati rossz érzés. Amikor a fiamat vártam úgy voltam hogy reggel volt hányingerm aztán ettem és el is múlt......de most.....ha eszem azért van hányingerem ha nem akkor azért. Viszont soha nem hányok......csak a határon vagyok napi 16 órában :cry: . Sokat adnék ha ez elmúlna......

KépKép
peni

Sziasztok!

Hát én ma úgy kialudtam magam, hogy az nem semmi. :lol:
Tegnap lefeküdtem úgy 1 körül, keltem 3 körül.
Majd este 9 körül újra elaludtam, és most keltem. :)

Tegnap este felé eléggé görcsölt a hasam, de szerencsére mára már elmúlt. Remélem, hogy lehet arra fogni, hogy nő a méhem.

Anyuék totál be vannak pörögve.
Anyunak szent meggyőződése, hogy kislány lesz, apum meg már a gyerekszobát rendezi be képzeletben. :lol:
Anyósomék még nem tudják, kíváncsi leszek, hogy onak rá reagálni.
Vendég

Mivel tegnap semmi érdekes nem volt a tévében, így kb. 8 órakor kidőltem és ma reggel fél 10-kor bírtam felébredni. Semmi értelmeset nem tudok csinálni egész nap. Borzasztó! Egyfolytában hányingerem van és olyan fáradtnak érzem magam, mint aki a földeken dolgozott egész nap. Le a kalappal azok előtt, akik dolgoznak!! A hasam formája olyan, mint egy amőba. 3 hét múlva esküvőre megyek, de fogalmam sincs, hogy miben. Ráadásul a barátnőim nem is tudják mi újság.
Vendég

Sziasztok!

Katuska: a film nem volt rossz, de én azért jobbat vártam.
A férjem nézett rám, megijedt, nem tudta, mi bajom, azt hitte rosszul vagyok :-). Én meg alig tudtam vele elhitetni, hogy nincs semmi, csak úgy sírok.

A tegnapi esőzés úgy látszik mindannyiunkat megviselt. Én is elaludtam a tv előtt, de előtte nekem is görcsölt egy kicsit az alhasam.
Szerintem ez teljesen természetes, amíg csak enyhén fáj. Nekem olyan érzés volt, mint amikor meg akar jönni a mesim. Hát remélem nem akar!!!!! :-)
jandrea

Én tegnap este a Sivatag átka c. filmet néztem, de bealudtam rajta. :lol:
Reggel párom szépen megfőzött, így nekem semmi dolgom nem volt, de nem is bánom, mert a legjobb vízszintesben. :lol: Délben kidőltem, nem rég keltem. :D
Vendég

Sziasztok Kismamik!
Képzeljétek nagyon szörnyű napom volt tegnap. Mondjuk volt jó is benne, mert a doki megállapitotta,hogy a babával minden rendben,szépen fejlődik. Mehetek védőnőhőz. Viszont szombatról vasárnapra virradóra nagyon ment a hasam,rosszul voltam. A dokim azt mondta, hogy nagyon rosszkor jött ez. Reméli nem lesz baja a babának. Viszont tegnap délutánra már belázasodtam. Ami azért rossz, mert nagyon magas lázam szokott lenni, ha egyszer belázasodom. Viszont azt olvastam, hogy 38.5 feletti láz spontánvetéléshez vezethet. Bevettem egy rubophent,ami nem segített. Itt volt az egész család és csuklómra, bokámra hidegvizes borogatást raktak, pecenként cserélgették. A kislányom kegyetlenül jó gyerek,ahogy ott volt mellettem, mindent megtett értem már reggel óta. Szóval sikerült levinni igy a lázam 37.5-re, de utána megint felcsuszott. Akkor kihívtuk az ügyeletet. Szerencsére éppen a házidokim volt az ügyeletes. Azt mondta, hogy összeszedtem valami virust. Sok folyadék és hidegvizeslepedőbe csavarjanak addig mig lemegy a lázam. Nem kívánom senkinek. :cry: Most már jobban vagyok, de aggodom, hogy ne legyen semmi szövödménye a babának. Talán vetélést már meguszom. Ahhoz képest, hogy nagyon ritkán szoktam beteg lenni, bezzeg most.... Szóval vigyázatok magatokra!!!!

Szia Betti!!!!

Nagyon vigyázz magadra!!!!
Egyszerűen ez az, amiről nem tehet az ember és nem is tehet ellene!!!!!
Most az a fontos, hogy pihenj nagyon sokat és próbáld megakadályozni, hogy nagyon felmenjen a lázad!
Nagyon szorítunk, hogy ne legyen gond!!!!!!

Kép
jandrea

Szorítok Betti, hogy ne legyen semmi gond. Sajnos tényleg ez az, amire egyáltalán nem lehet felkészülni.
Vendég

Sziasztok lányok! én 8 hetes kismami vagyok és kb jan 23-ára vagyok kiírva. A rókakoma engem sem kerül el úgyhogy most itthon vagyok táppénzen amit nem is bánok hisz többet tudok pihenni.Ki mikorra van kiírva? esetleg van olyan köztetek aki a Máv kórházban szül? puszika
erzsebet0312

Szia Erzsébet!!!!

Az én babám január 25-én fog érkezni, ha minden igaz.
Én is a Máv kórházban szerettem volna szülni, de végül olyan dokit találtam, aki az Uzsokiban van.
Engem szerencsére elkerült a rókakoma, de sokszor van hányingerem és émelygek.
Mindenesetre te pihenj sokat és próbálj bent tartani valami kis tápanyagot!!!

Kép
jandrea

Betti! Gyógyulgass és nagyon vigyázz magatokra, minden rendben lesz, nagyon szorítok Nektek! Ágynyugalom és sok folyadék, hogy pótold a veszteséget!
Erzsébet! Üdv köztünk! Én holnapután leszek 11 hetes, csak a vonalzóm a születési dátummal számol, így 2 napot 'csal' :-)
Rókakoma engem is üldöz, jó lenne egy kicsit otthon lazítani, de nagy a hajtás a munkában, sajna erre nincs lehetőségem :cry:
Ja, elvben január 2-re vagyok kiírva! Neked is első baba?

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Betti! Jobbulást! Drukkolok! Nem lesz semmi baj!!!!!

Erzsébet! Én is a MÁV-ban szeretnék szülni.

Jajj Csajok, olyan izgatott vagyok. Ma megyek a Kaáliba uh-ra. Remélem, minden ok lesz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna! Drukkolok Neked is, minden OK lesz!
Amúgy én az I-es Női Klinikán fogok szülni.

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok.
van valakinek ötlete a hányás ellen? Elég gáz a helyzet nálunk. Ugyanis 49 kilóval kezdtem ezt a terhességet. Ma reggel a dokim 46 kilót mért. És bár tudja, hogy Noncsinál is ugyanígy voltam, hogy az első 12 hétben csak teán és háztartási kekszen éltem, és akkoris 4 kilót fogytam. Igaz akkor 55 kilóval kezdtem azt a babavárást. Most viszont elég keményen rámszólt, hogy többet nem fogyhatok. :?
De nem tudok mit tenni, egyszerűen semmi nem marad meg bennem. Próbáltam deadalonnal is a hányinger ellen. Próbáltam édességet enni. De most ott tartok, hogy eddig együltő helyemben meg tudtam enni egy 300gos nagytábla milkát, most meg attól rosszul vagyok, ha csak a csomagolását meglátom. :( Nagyon gáz. Mert most azt mondta a doki, hogy ha tovább fogyok, akkor kórházba fog küldeni infúzióra. Légyszi, valaki valami okosat... Köszi.

Syl
Kép
Kép
büdöstappancs

jandrea kata köszönöm a fogadtatást jandrea: akkor nagyon egyszerre fogunk szülni ha minen igaz :lol: Hanna30: és neked ki a dokid a Mávban? én dr Skirba Eszterhez járok nagyon kedves és szimpatikus
erzsebet0312

tappancs:
sajnos én nem tudok ötletekkel szolgálni, mert nekem nincs ilyen hányós-problémám, de ha a neten körülnézel, biztos találsz rá megoldást.
Én több helyen a gyömbéres dolgokat olvastam (gyömbér, mint üdítő, gyömbéres keksz). hogy mennyire segít, arról személyes tapasztalatom nincs.
Az orvosod nem ajánlott semmit????

erzsébet:
remélem addig itt, ezen a fórumon mindenki megossza egymással a tapasztalatokat.
Szerintem ez nagyon jó dolog.
Első babám lesz, így teljesen tapasztalatlan vagyok, nem tudom, mi a természetes, mi nem. Itt legalább látom, hogy másnak is ugyanolyan vagy hasonló tünetei akadnak, mint nekem, és megnyugszom, hogy akkor nincs semmi baj.
Na meg az uh-os és egyéb eredményeket is ki tudjuk tárgyalni. :-)

Kép
jandrea

Sziasztok!
Látom mindenki a fáradtságtól szenved. Hát ez nálam is így van. Na meg az émelygés. Nekem is görcsölt a napokban a hasam. Nagyon megijedtem. De amint elmúlt az eső, a görcsök is megszüntek.

Betti: vigyázz magatokra!

Velem az az egy probléma, hogy nem iszom elég folyadékot. pedig tudom, hogy szükség lenne rá. Szerintetek árt a babának, ha nem iszom eleget?

Kép
mónika23

mónika:
igyál, igyál, igyál!!!!!
Úgy hallottam, ez nagyon fontos!!!!!!
Később meg főleg fontos lesz, mert a magzatvíz tisztasága is függhet tőle (lehet, hogy ez tök hülyeség, de én ezt hallottam).

Kép
jandrea

Mónika! én is ezen agyalok, hogy nem iszom eleget! De én sosem tudtam meginni a napi 2 liter folyadékot ha megszakadtam akor sem. Egész egyszerűen nem szoktam szomjas lenni csak ha nagyon sósat eszek. Még most az elején nem olyan nagy gond, de később már jobban oda kell figyelni mert gondolj bele kell a plusz folyadék a magzatvízhez, a babaának és neked is többletre lesz szükséged! SZóval én azt csináltam, hogy ki volt készítve a két literes flakonban az innivaló, be volt jelölve, hogy meddig kell meginni délig, aztán délután és este. Nekem csak így ment, hogy szigorúan jegyeztem mikor mennyit ittam. Így is előfurdul, hogy naponta 2-3 deci akárminél nem iszok meg többet! Viszont ha eszel sok gyümit, levest, akkor azzal is sok folyadékot beviszel.

Üdv az újaknak! Syl valami levesfélét sem siekrül bent tartani? VAgy valami probiotikus joghurt féleséget? VAgy egy kis "szemét kaja" a mekiből..úgy látszik többünknek bejött. Egy jó kis hideg gyümileves...vagy valami igazi kalória bomba kéne...homeopátiás szer? épp most olvasgatom azt a kiadványt amit a védőnő adott. van benne mindenféle homeós cucc hányásra is.
A Milkát meg küld el nekem:)

Hanna drukkolok neked, majd gyere a fotóval!

Betti jobban vagy már? A hideg is kirázott! De a lényeg, hogy a babád rendben fejlődik!

Mágnes! képzeld én "szép" várandós könyvet kaptam. Ugyanolyat, mint Máténál:) 2006-ost.
katuska79

Kata!
Én is a SOTE 1-en fogok szülni, helyesebben ott császároznak. Ki a dokid? JÖhet priviben is, ha gondolod.

Syl
Belőlem is egyre gyakrabban kijön minden, de sajna nem fogyok. (Pedig rám férne) Reggel már csak epét hánytam, mert az esti műsor után nem volt semmi a gyomromban. Undorító!
Nekem tuti befutó a meggylé és a krumplipüré. Semmi más nem kell ennek a babának. Háztartási keksz, babapiskóta, kenyérhéja mind-mind búvárkaja.
Vendég

Sziasztok!

Köszi a drukkot!

Elengedtek a Kaáliból a saját dokimhoz. :)
Minden rendben van. 1 Zsebink van és ezerrel dobog a szive.

Kép
hanna30

Köszi az ötleteket. Gyömbéres cuccal még nem kísérleteztem, de ki fogom próbálni, illetve a homeós dolgokat. Mekis kaja sosem volt a kedvencem, és leveses sem vagyok igazán. Mondjuk nálam az is gond, hogy alapból nem túl sok kaja van, amit megeszek. De most meg igazán nem is kívánok semmit. A házidoki meg... nos nem a kedvességéről híres, és szerinte csak hisztizek... Pedig tényleg próbálom erőltetni a kaját. Azért remélem a 12. hét majdcsak meghozza a változást, és elviszi a cica a hányást.

Syl
Kép
Kép
büdöstappancs

Képzeljétek romlott a helyzet, mert reggel elkezdtem vérezni, de sajna nem barnás vérzés, hanem piros. Futottam be a dokihoz,azt mondja 50:50% ,hogy megmarad. Megnézte uh-n és dobog a kis szíve. Írt fel valami sárgatestpotló orvit és várunk.Már annyit sírtam, hogy ennyit nem is lehet. Pedig reggel még reménykedtem, hogy minden rendben lesz, mert este már nem voltam lázas,de nehogy már ilyen könnyen menjen valami is. Azért megmutatom Nektek a Picurkámat.Tegnap készült az uh-n. Kép

Azért van fejtetőn, mert a kicsi lányom fényképezte és nem igazodott ki rajta.

Hányingerre nekem az enyhén citromos víz jött be legjobban. Sajna a többi nem. :(

Kép
hanna30

Betti! Pihenj sokat. Nyomasd az utrót és a magnéziumot. Illetve mehet a vörösbor. Drukkolok! Minden rendben lesz!!!!!

Kép
hanna30

Köszönöm egyébként, hogy drukkoltok ez nagyon jól esik!!!
Hannah: Gratulálok Zsebihez!!

Syl: éppen tegnap nézegettem meg a lányommal, mikor terhes voltam 43kg -val kezdtem a terhességet, aztán a végén 53 kg voltam. Most 54 vagyok. De kb3kg-ot én is fogytam most. Azt mondják ez előfordul. Remélem eljutok addig, hogy legalább 64kg legyek januárban! :cry:

Hannah : magnéziumot nem mondott a doki. Szerinted szedhetnék azt is? Van magne B6. Az jó?

Betti! Igen. Mehet a Magne B6. 2x2, ha görcsölsz 3x2. De figyelj oda, mert hasmenés lehet tőle. Mellé szedjél Calciumot is.

Kép
hanna30

Betti! Mennyi progit kapsz?

Kép
hanna30

Sziasztok lányok! Most már én is "bemerészkedek" :)

9 hetes 5 napos vagyok, ő lesz a harmadik :) Január 8-ra leszek majd kiírva, MÁV Kórház, stb... Ennyit a paramétereimről...

Betti, a magnézium biztos nem árt, ellazít, ha B6-tal van, akkor még a hányingerre is jó, viszont azt olvastam, hogy ilyenkor a gyömbér nem javasolt (amit egyébként fent a hányinger kapcsán javasolt tappancsnak jandrea)

nekem sokat enyhült a hányingerem, amióta szedem - én nem a magneB6-ot, hanem valami magnéziumos-B6-os vitamin készítményt (ezt a hányingeres "csapatnak" mondom)

Csöre
csöre74

Betti!
Pihenj sokat, drukkolok. Ez a fránya lesz most nagyon nem hiányzott Nektek. 64 kg, óh istenem. Onnan indulok. Az ideális nekem is az 54-55 kg volt. Nem tudom leszek-e még valaha annyi. Nagyon szeretnék, de mostanában nem tartom valószínűnek. Még a nyamvadt hányástól se fogyok.

Vcrane
Hova tűntél?????????????
Vendég

Szia csöre! Üdvözlünk a csapatban!
Gratulálok a babihoz!!!

A gyömbéres dolgokat én is olvastam valahol a neten, senkinek nem akarok rosszat a világért sem! Szerencsére nekem nem volt szükségem ilyesmire (bár még nem kiabálom el!).
Egyébként pont most olvastam, hogy valakinek csak a gyömbéres tea jött be!

Kép
jandrea

Csöre én is a Mávban fogok szülni ki a dokid ha megkérdezhetem?
erzsebet0312

:) gondoltam, hogy nem akarsz rosszat jandrea
a gyömbér a kismamák nagyobbik részének semmit sem árt, csak a veszélyeztetett kismamiknak (csak hogy mindenkiben helyretegyük a dolgot)
egyébként a legtöbb szakirodalom ajánlja hányinger ellen, és a sógornőmnek is nagyon bejött (egyébként neki még a kóla is...)

Egyébként semmi tapasztalatom, mert igaz, hogy van már kettő, mindhárom esetben csak ez a gombóc téma a torkomban, amin semmi sem segített :(

Erzsébet, megpróbálok privit küldeni, eddig nem sikerült :( kezdő vagyok :( azért nem adom fel :)
csöre74

Sziasztok!

Sok ötletet nem tudok adni hányinger elkerülése végett, de állítólag használ, ha este veszed be a terhes vitamint, illetve, ha lefekvés előtt fehérje tartalmú ételt eszel. De a gyömbér áldásos hatásáról már én is hallottam. :)

Betti: nagyon szorítok!
Vendég

Sziasztok!

Üdv az Új Kismamiknak!!!

Eltünt kismamik merre vagytok??????

Kép
hanna30

sziasztok!

Üdv és gratula az újaknak! :lol:

Hanna! Gratula a dobogó szívű csöppséghez! :lol: :lol: :lol: Citromos vizet kipróbálom :wink:

Betti! Nagyon drukkolok, pihenj és hidd, hogy minden rendben lesz!!!!

Tappancs, pár hétig én is a folyadéktól undorodtam a legjobban és alig ittam. De a Terhesség félelem nélkül-ben azt írják, hogy ezen kár aggódni, mert a baba úgyis megszerzi, amire szüksége van :lol: Persze ha extrém erős és tartós a hányás, akkor lehet igaza van a dokidnak és nem ártana az infúzió...

Mi jól vagyunk, hányinger még mindig játszik, de rókakoma már pár napja nem volt :lol: :lol: :lol: Hétfőn megyünk védőnőhöz! :D

Kép
vickybabe

Vicky! Hű, az nagyon izgi. :) Védőnő. Megvan minden papírod?

Kép
hanna30

Betti
lesz = láz :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Katuska: Én is ezt a módszert alkalmazom, hogy kikészítem az innivalót 2l-es üvegbe. A baba egészségéért mindent. Bár a párom már mióta súlykolja belém, hogy inni milyen fontos. De úgy látszik, csak most jutott el a tudatomig.

Betti: próbálj meg ne idegeskedni, és sokat pihenni! Minden rendben lesz!

Én csütörtökön megyek a védőnőhöz a kiskönyvért. Már alig várom.

Kép
mónika23

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: