A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike, Wera! Legyen igazatok mer Apa egyfolytában azt mondja hogy úgysem cserélik ki!

Kriszti! Sajnálom, hogy rosszul aludtál!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Gyors bekukk! Mindenki egyebe!?
Megyünk anyuhoz ebédre! :) Meg cseresznyét szedni, na meg persze epret! :lol: Remélem nem fog esni, mert nagyon be van borulva.
Sziszka! Drukk!!!
Kriszti! Sajnálom, tudom milyen! Én is így aludtam tegnap, meg most is. 4-szer voltam kinnt! :cry:

Kép
dittke

Jó reggelt mindenkinek!

Köszi Viki! Jó érzés...:)

Úgy tűnik az oldalfekvést nem csak Adél nem szereti... Nekem se volt könnyű az éjszaka, mer háton meg annyira fáj már a derekam meg a forgóim...Úgyhogy a lányomnak bele kell törődnie idővel, hogy csak oldalt megy. Pisilni én is 4x voltam :shock:
Ráadásul alattunk egy Nonstop van, éjfélkor ment a ramazuri. Úgyhogy ha tudtam volna különben aludni, hát ettől nem... :shock:
Lehet hogy ma napközben ledölök...Képzeljétek szinte minden ruha kimosva, már csak vasalni kell.

Sziszka, Ami, Wera
! Drukk-drukk-drukk!

Kép
andkata

Sziasztok!

Jó reggelt! Hát mindenkinek drukk a szüléshez! Babu neked a 39. héthez, márha ennek örülsz!
Vendég

JO reggelt!

Kriszta: nalunk ez allando program, lefekszem jo gyerekkent abal oldalamra, de miutan majd megorulok ugy kalapal a gyerkoz, kenytelen vagyok hatra fordulni, csak ugy tudom lenyugtatni, igy minden ejjel ugy alszom el, es csak utana fordulok oldalra ha o mar alszik. ferjem is ilyenkor kifejti a pedagogiai allaspontjat, miszerint elkenyeztetem mar most a gyereket es hagyom hogy o diktaljon. :lol:
En meg mindig mondom neki, ugyan mar egyszer o erezne ezt mikor a bordam aljat tapossa vagy epp az oldalamon jon ki a sarka:)
En nem mondom tunder bogar hogy ilyen aktiv ez a kis csoppseg, de valahogy tul eros hozzam kepest:)

Szep napot mindenkinek!

NEm tudom MEdard most mennyire erzi illetekesnek magat, mert itt reggel esett, de most epp nem.
Azert nagyon boldog lennek a 40 napot ezert elhanyagolna, emlekszem nyarakra mikor ez bejott es iszonyat volt :evil:
Vendég

grillezes jo volt bar omlott az eso, de ennel nagyobb volt a fealingje, uldogelni kin pokrocba bugyolalva es nezni a tuzet, parazsat. KAja jo lett. Hogy a folottunk lako kajabalni fog e fust miatt majd eldol:)
Vendég

Sziasztok!

Nekem egész jó éjszakám volt,mármint amennyire jó lehet!
Ahhoz képest,hogy du. mennyit aludtam már 23 körül sikerült elaludnom,3X voltam pipilni,de reggel 9-kor keltem!
Jó oersze nem volt az a mély alvás,dehát mindent nem akarjak nem?

Wera! Küld le neki azt a naptárt,ez már nagyon durva!!!
"Örülök",hogy neked is remeg,nemtudom mit csinálhatnak!
Ha ráteszem a kezem és ép akkor csinálja akkor érzem,hogy rúg és szerintem ahogy már kicsi a hely csak így megrázkódik vagy nemtudom! Nekem is fekve csinálja inkább,de tegnap olyan sokszor hogy már néha tényleg meijedtem!!! :roll:
Mondtam neki,hogy ha már kicsi a hely jöjjön ki,dehát olyan jól elvan odabenn!
Apa meg mindig aztmondja neki,hogy húzza ki a dugót,engedje le a vizet,aztán bújjon elő mostmár!!! :lol:
De neki sem fogad szót!!!

Babu! Gratula a 39.-hez,mostmár tényleg itt az időd!
Jó a Tesco gazdaságos körforgód!! :twisted:
Remélem kicserélik,még ilyet!!!!!
Legalább közel van?

Sziszka! Várjuk a híreket és nagon szorítunk!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
ibm

Hát én meg 5 percnél többet nem tudok a hátamon feküdni (úgy látszik, hogy tudja a szervezetem a tankönyvet) mert olyan rosszul leszek, hogy ihaj! Így marad a jobb meg a bal oldal azt kész. Én meg oldalt nem szerettem soha aludni (eddig nem is tettem).
Ezért is alszom mostanában rosszul. KB 1-2 óránként ébredek, hogy fordulni kell, ilyenkor már lezsibbadta fél oldalam és írtóra fáj a csípőm.
Én már egy két hete csak így alszom!
Vendég

Ani: örülök, hogy tudsz pihenni. Egyetlen egyszer már nekem is volt ilyen rázkódás vagy ringatózás féle de nem ijedtem meg mert akkor ti már írtatok róla! (ezért is jó ez a fórum)
Vendég

Szép napot :P

Látom, mindenki egyben van még...

Sziszka :P
Juj, nagyon szorítok, hogy ma még hazaengedjenek a KH-ból, és Luca az utolsó pillanatban magától elindul kifelé :D

Wera :P Ami :P Bencuri :P Babuli :P
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Éjjel én is sokat keményedtem. Ennyit eddig még soha :? De nem panaszkodom, tudom, másoknak ez rosszabb, és régebb óta tart. Most csináltam egy kis cseresznyés sütit, ha jól sikerült, teszek fel receptet du.

Lányok :P
Nekem nem engedi az avatar feltöltését. Pedig nem nagyobb a kép, mint amit kér. Van valami ötletetek?

Véda
Vendég

Kike!
Az a menjetek már szülni felszólítás nagyon tetszett!

Werus!
Hozzánkjöhetsz abédre, vagy szívesen fénypostázok (hamis vadas, chilis bab, rántott pipimell és rántott karfiol újkrumplival).

VKata!
Én sem tudok sokáig háton feküdni, oldalt viszont igen. A lábram alá teszem a szopipárnát (férjem szerint banánt :lol: ), és csudajó.
20150601134430

Viki: én i csak szopipárnával alszom már kb. a 16-17 hét óta. Ez a rosszalvás meg a háton nem tudok feküdni dolog szerncsére csak 1-2 hete tart. Ha ennél rosszabb nem lesz ezt azért eltudom viselni! (max 3 hát és 5 napig!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Hát=hét

Ronix: merre vagy??????????????? Már régen nem írtál!!!!!
A hétvégén Szly se nagyon járt még erre!
Vendég

Ami: most nézegettem a júniusi topikon a táblicskut és ott eddig tényleg más statisztika jönne ki, hiszen ott Sziszka az első aki túlhordja a babát!
Vendég

sziasztok. bocs, hogy ide pofatlankodom. a sajat topikomban meg mindeki alszik... :o

wera!(de mas valaszat is szivesen varom)
tokre megfaztam. mit lehet szedni? nagyon faj a torkom is. strepsilst lehet vagy valami mas cukorkat?
terhesen is lehet emelt c vitamint szedni?

elore is koszi

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, nem volt netünk, letépte a szél a vezetéket a tetőről :(

Megpróbálom bepótolni a lemaradást, amivel tuti adós vagyok:

[size=18]Andi, gratulálok[/size], ugyan kicsit megkésve! :oops:

Na próbálok olvasni!

Kép
Kép
patr

Szia Mush!

Ebben a kérdésben kimerítő választ tudok neked adni. Mivel iskolában dolgozom, minden nyavaját összeszedtem, úgyhogy abszolult képben vagyok, mit lehet szedni, mert egész télen (sőt tavasszal) ettől szenvedtem.

Strepsilst nem lehet, meg egyéb gyógycukorkát sem. Ami nekem nagyon bevált, a Sipupret drazsé, az hamar hat. De itt nagyon ajánlgatták a Tantum verdét is.
C vitamint nyugodtan, de azt is olvastam, hogy más vitamint ilyenkor ne, mert csak a bacikat táplálod.

Kép
Kép
patr

Sziasztok!

Látom még senki sem szült! :cry:

Sziszka! Drukk, hogy hazaengedjenek!

Még egyben vagyok ésn is, csak sűrű volt a tegnap. Megtartottuk Roli szülinapját. Majd dobok képet, csak most sietek, mert megyünk anyósékhoz ebédre. Este meg ha nem lesz nagyon rossz idő, jönnek a barátok és szalonnát sütnénk. Egyelőre ma még itt nem esett. Szóval van remény, de bármi lehet.

A szülinap jól sikerült. Roli örült az ajándékoknak. Latta, hogy hozom be az ajándékát, szaladt be a szobába, kiabálta apának, hogy aja (anya) azta! Egy 60 db-ból álló farmkészletet vettünk neki, traktorokkal, meg mindenféle utánfutókkal, állatokkal. Nagyon tetszik neki.

A tortától sem félt. Beleharapott, na nem brutál módra, csak úgy óvatosan, de az is tetszett neki.

Kicsit fáradt vagyok, mert soká mentek el a vendégek. Reggel meg kb fél kilencig hagyott minket Roli aludni.

Most mennem kell!

Aki szülni akar, annak megy a drukk!!!

Erről jut eszembe! Én kedden nem szülhetek, mert unokatesóm nem lesz itthon. (ő a szülésznőm). Úgyhogy szerdáig még egyben kéne lenni.

Kép
szly27

Szly! Örülök,hogy jól sikerült a buli,de édes lehetett Roli! :wink:
Kis cuki!
Hát akkor neked drukk,hogy szerdáig még bírja ki!

Mush! Sinupret nekem is bevált,mást nemtudok ajánlani!

Nekem továbbra is olyan mintha megakarna jönni,hasam görcsölget,derekam leszakad!
de tök rendszertelen és csak ilyan lightos!
Viszont tiszta kóma vagyok megint,nemtudom mivan!
Lassan ebédelünk,aztán mondtam Apának,hogy ma is pupu du. lesz!
Olyan álmos vagyok!
Ma neke is jönnek a telefonok,hogy mizu??
Még egyben???????
Mondtam mindenkinek,hogy úgyis jelentkezem,de mind1!
Inkább így minthogy senkit se érdekeljen,hogy mi van velünk!
Engem végülis nem zavar,hogy hívogatnak! :lol:

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ugye milyen jó a statisztika,csak mi húzzuk itt az időt!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Szisztok!
Bekukkantottam, de látom még nincs ujabb baba!

Én igen jól aludtam, mert most keltem fel. :oops: Lehet még most is aludnék, de pérom készített reggelit........

Sajnálom, hogy otthon ilyen ramaty idő van....itt szépségesen süt a nap, és esténként nehezen alszom el a meleg miatt.....

Drukk azoknak, akik szülnének már!!!!!

d.dodó

Na, megvolnék a takarítással, jól el is fáradtam!

Enci - hogy a fenébe sikerült ennyire megfáznod?!?! Vigyázz már magadra te csaj! :twisted: Látom a többiek már leírták az összes bogyót amit lehet szedni, bár nem tudom kint hozzá lehet-e jutni ezekhez. De ha nem, akkor bizti tudnak ajánlani helyette a patikában. C vitamint is szedhetsz nyugodtan, bár én inkább ajánlom a meleg teát igzai citrommal, az legalább nem szintetikus.

Kiderült h nem csak a barátnőmék jönnek ma hozzánk vendégségbe, hanem este a Norbi barátjáék is meglátogatnak minket. Kérdezték h jöhetnek-e... vagy Vera már nagyon nyűgös? :lol: :lol:

Reggel pedig kelés 5-kor és megyünk a koriba hogy bánthasson a doki bácsi. Csajok, én nagyon darázok! :( Sz@r lesz!
Vendég

Ami - olyan jó neked hogy tudsz aludni!!!! Énisénisénisénis akarooooook! 8)
Vendég

Wera!
Hát tényleg csodállak, hogy igy tele vagy energiával.......nekem semmi erőm semmihez. Lehet mindjárt vissza is fekszem aludni!! Tényleg kikészít ez a meleg. Vagy nem tudom mi van velem.

d.dodó

Dodó - köszi... de leht h majd elmúlik nálam is... :lol:
Vendég

Wera!
De nálam "túl hamar" (igy a 36. hétben járva) elmult minden erőm.... és most még hányingerem is van! :(

d.dodó

Wera! akkor ma megint nyüzsi napod van! Mint mindig persze! :lol:
A holnapi vizsg. biztos nem lesz kellemes,de ha addig nem utánna hátha tényleg elindul Nóribaba!!
Várjuka híreket!
Én most ebédeltem,elmosogattam,de 3 részletbe ment csak!
Leszakad a derekam amíg ott állok!
Most nyomtam még egy jégkrémet és most megyek pupuzni! :wink:
du. megyünk Anyóshoz vacsira,de csak itt beszállok,ott kiszállok a kocsoból,leülök,elémteszik,megeszem! :lol:
Vicces,de tényleg nem lenne többre erőm!
Mi lesz ha Áron elindul,hát olyan gyenge vagyok,nem bírom már ezt a nagy súlyt!

Na nem panaszkodom tovább,majd jelentkezem!

Szép álmokat Amimami!!! :wink:

Kép

Kép
ibm

Mush!
Nekem torokra a Sinupret drazsé jött át nagyon + a tantum verde. Ha tudsz igyál hársfateát is.

Pattikám!
Merre csaviztál?

Szly!
Várjuk a képeket! 60 db-os készlet?

Wera!
Pihizz most rá a vendégekre! Kaptál ebédet? Holnapra előre is kitartást!

AMi!
Jó, hogy nem bírod Áron Maci súlyát! Bucikázzál egy nagyot!

Kriszti!
Te holnap egész nap otthon vagy??? Lenne hozzád egy kérésem, kérdésem. :oops:
20150601134430

Sziasztok!

Hát, én komolyan azt hittem, babahírre jövök... :roll:

De úgy látom, senki sem szült még.

Az éjszaka azt hittem, én leszek a következő, mert annyira görcsölt a hasam és keményedett. Alig aludtam valamicskét.
A színház jó volt, csak ülni egyhelyben nem megy már ennyi ideig. A lábam nagyon be is dagadt, csak annyira, hogy a bokalánc, amit eddíg viseltem és nem szokott soha sem szoros lenni, belevágott. :?
Hazafelé már azt hittem mehetünk is vissza, de akkor még fürdés után el tudtam aludni.
Reggel 4-ig bírtam az ágyban, akkor ismét zuhanyozás, hajmosás, hátha menni kell, meg bíztam benne, hogy a melegvíz jót tesz majd.
Akkor vissza tudtam aludni, de most is fura a pocakom...
Remélem, csak az ücsörgés nem volt rám jó hatással. Én még nem szülhetek.
Viszont ezen nekibuzdulva én bizony öszzepakoltam ma a kórházi csomagomat. Remélem elijesztem vele még a szülést... :roll:

Wera!
Szívesen feltöltöm a képet (igenlusti) Nóri babáról, ha küldesz nekem!
Remélem, már holnap!(holnap 2-kb 5-ig nem leszek itthon, babát látogatok!)
Szerintem azért mondta a dokid, hogy készülj, mert onnan nem jössz, csak Nórival külön-külön haza.
Reméljük, így lesz, és végre kibújik a kis makrancos Kata! :wink:

Ami!

Pihenj csak! hátha tényleg Áron készülődik kijönni, és azért vagy ilyen fáradékony.
Valóban Andinál is így kezdődött!
Vendég

koszi a sok sok valszt es tanacsot.
igen itt ezeket a bogyokat nem lehet kapni.
ajanlott a patikus egy mezes, citromos cukorkat, ami nem gyogyit, de segit a tunetek elviseleseben. azt mondta szedjek paracetamolt, de azt nem szedek. inkabb hagyom a szervezetem kuzdeni. vettem rengeteg gyumolcsot, meg utana neztem, hogy van itthon harsfateam, es szerencsere van. szoval most mar azt is iszogatom!

wera! fogalmam sincs hogy hol faztam meg egy beteg emberrel sem talalkoztam... rejtely! :evil:
minden jot holnapra! kitartast es erot a vizsgalathoz!

meg egyszer koszi a segitseget!

mindenkinek drukk, aki szulni akar!!!

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Paracetamolt szedhetsz, oké nem nyakalva. Inkább küzd le mihamarabb a kórt ;)
20150601134430

Látom ma is nagy a pangás errefelé...... én most alukáltam egyet, bár nem sokat. De már a fekvés is jó volt. És ma egy kicsit talán jobban fuj a szél, igy hogy nyitva van az összes ablak, jobban jár a levegő. Bár a meleg még igy is megvan!

d.dodó

Mi most szabadultunk fel:) NA nem nem volt gaz, hogy itt volt a nagymama, kedves csendes asszony, csak nem igen tud magyarul, igy en nem tudok vele beszelgetni. Mindegy parom "elszorakoztatta" en meg konyhaban tettem vettem, meg pihiztem.
Es hozott nekem egy mero szexi 100% nejlon haloinget:) hat rajtam soha nem lesz, az fix! De tok kedves!

Itt most fasza paradus megfullados ido lett:(
El tudom kepzelni hogy ma sem megyunk semerre:( Ugyanis ferjem biciklit fog szerelni- most van kerekert, utana meg az elmaradhatatlan kosar, hisz tegnap nem mehetett le( mintha en lennek a hibas, de hat elobbre vartuk az ismerosoket, az esorol meg csaknem en tehetek....), szoval en vagy bepunnyadok ide a gep ele, vagy nem tudom mit csinalok.....

Szep delutant mindenkinek!
Vendég

én most a délutáni pihi után erőre kaptam egy kicsit...elmosogattam, és lehet hogy sütök egy rebarbarás sütit... találtam egy egyszerűnek tűnő receptet.

d.dodó

Viki - időközben rájöttem hogy maradt még tegnapról egy kis rántott pipi + ubi sali, úgyhogy nem kellett a szomszédba mennem kajáért! :wink: Aztán desszertnek egy kis pogi is lecsúszott még, és utána természetesen még egy jégkrém!

(Mindenkinek tudom ajánlani a Plus-ban kapható MULTI nevű vegyes gyümis pálcikás jégkrémet. Olyan íze van, mintha fagyasztott multivitamin gyümilevet szopogatnék - valami isteni!!! :D 10-es kiszerelésben lehet kapni, papírdobozba zárva. Kóstoljátok meg! :wink: !)
Vendég

Enci - mondanám Szivi, hogy küldök neked Sinupret drazsét, mert van is nekem itthon, de nem merek ilyen könnyű ígéreteket tenni... sajna lehet hogy holnap már nem leszek épp szalonképes :? . Tényleg! Nem is tudom az új címedet! :shock: Azt azért megírhatnád (priviben természetesen)! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Én is megébredtem!
Látom Vera a jégkrém még nálad is menő!
Én nemtudom mivan olyan szomjúság van rajtanm!
A hasam kemény mint a a beton,nehéz és olyan furi is,de Áronbabám ficánkol!
nem is esik jól fenntlenni,úgyhogy még vacsizni se mentem,Apa majd elhozza az adagomat!
Ha lefekszem akkor tök jóó,úgyhogy megyek is vissza!
majd még benézek!

Kép

Kép
ibm

wera: anya is nagy rajongoja ennek a jegkremnek, otthon talakoztam velel eloszor, hugom orommel eszegeti, de nekem sajna nem jott be, de ez csak azert van igy mert en nem szeretem a gyumolcs fagyikat.

hat jol gondoltam, egyedul maradtam:(
Es meg csak hely sincs a gyomromban, hogy banatomban halalranasizzam magam:)

Szegenyemet elotte anya ugy felhuzta, hogy pisszenni sem mertem, menjen csak, persze.
Szeretm megkerdi minidg en miert nem megyek le.... :lol: Valyon?
Pedig olyan nagyon jo program lenne ulni a palya elott es bamulni ki a fejemen:) Meghozza nem is szeretem latni mikor jatszik, mert sik ideg vagyok, nehogy tortenjen valami vele....persze o ezt sem erti minek ezen izgulni.Itthon meg azert le tudom magam annyira kotni, hog yne vegig ezen jarjon az agyam, hogy ugye nem esik el, nem gancsoljak el, nem nyomjak ki a szemet( sajan ezen a palyan mar nyomtak ki egy sracnak)..... szoval en ertem hogy sport kell, a legtobb meg veszellyel jar, de akkor ha nem muszaly inkabb nem szeretnem testkozelbol vegigizgulni....
Vendég

Marcsi - szerintem még tuti hazajövök, csak lehet hogy aztán mehetek is vissza délután... :roll:
Mit néztetek a színházban?
Én is úgy mennék, de az elúlt pár hétben már tuti nem bírtam vna annyit ülni egyszerre!
Sajnálom h annyira fájt tegnap a pocid! Tök ijesztő lehetett! :( Azért jó hogy összeraktad a kórházi pakkod, de remélem még nem lesz rá szükség vagy 4 hétig! :wink:
A lánykád befejezte már a duzzogást a táska miatt?

Voltak itt a barátnőmék és hoztak Nórinak is ajcsit (egy kis alvópajtit) nekem is (sminklemosót) és Apa is kapott egy csokit Norbi napra. Most azt eszegetem... :lol: Remélem siet haza, mert lehet hogy már csak a papírját kapja meg... :twisted:
Vendég

Anyjuk - én sem szeretem a gyümölcs fagyikat! Sőt! De ez a jégkrém valahogy nagyon ízlik. Lehet, hogy csak Nórinak... aztán majd utálni fogom! :lol:
A halálranasizásban az a jó hogy nem kell hozzá hely a gyomorban! :twisted: :wink:
Vendég

Jelentem a Budai hegyet lenyelte egy randa felhő. :twisted:

Kép
Vendég

Látom csak én unom halálra magam ezen a gyönyörű délutánon... :?

Kép

Addigis jól elszórakoztatom magam a fotóimmal... :)
Vendég

wera!
Nagyon durva ez a sötét felhő.......

Süti a sütőben... majd ha jó lesz, akkor felrakom a receptet a receptesbe. Bár egy kicsit csaltam, mert nem volt itthon egy kilo rebarbara, igy raktam hozzá almát is!

d.dodó

Amikám!
Te nagyon a végedet járod! Kitartást neked és jó pihizést!

Wera!
Szép felhők! Megetted apjukod csokiját? Ejnye bejnye!

Mi Roland Garros döntőt néztünk, előtte apjukom is bucikázott kicsit. Nemsokára kezdődi ka foci. :wink:
20150601134430

Dodó - én még sose ettem rebarbarát! De a mostani állapotomban biztos lecsúszna, akármilyen ízű is! Persze biztos csak fini lehet... :lol: Szóval jöhet ha kész! Ablakot nem nyitok, mert beesik az eső, de a számat jó nagyra tudom tátani.... :o Így jó lesz??? :twisted: :lol: :lol:

Viki - 2 sort hagytam neki a tábliból... hát, így járt. Bár még nem ért haza... addig bármilyen természeti katasztrófa érheti a maradékot :twisted:
Jó foci-nézést!

Én azon gondolkodtam h kicsit lefekszem aludni. De mire álomba szenderülök tuti megérkeznek a vendégek, az meg olyan ciki, begyógyult fejjel fogadni őket :? Úgyhogy inkább takarítgatok még egy kicst! :P Úgyis mindig van mit vixolni :)
Vendég

[quote="wera"] írta:wera
Én azon gondolkodtam h kicsit lefekszem aludni. De mire álomba szenderülök tuti megérkeznek a vendégek, az meg olyan ciki, begyógyult fejjel fogadni őket :? Úgyhogy inkább takarítgatok még egy kicst! :P Úgyis mindig van mit vixolni :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D Fészekrakás?
20150601134430

Nem Wera: én is csatlakozom az unatkozók táborához. Csak annyira nyomott a hangulatom, hogy még írni sincs kedvem. Most itt megint úgy esik mint mikor jöttünk, szóval a haza utunk sem lesz leányálom! Király! Úgy szeretem mikor semmit nem látni ki a kocsiból!!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Jelentem a zenélő körfogót kicserélték! Már össze szereltük és kiprobáltuk nagyon szupi lett! :D

Még mindig egyben bár a hasam fáj de ez szerintem annak az 1 kiló cserkónak köszönhető amit begyürtem a pocakomba! :oops:

Vidokata! Köszi! Én örülök Neki! :D

Ami! A tesco közel volt mert mentünk Anyósékhoz ebédre! :D

Szly! Roli biztosan nagyon ari volt! Ilyen farmos játéka az unokaöcsémnek is van!

Wera! Ezek a felhők brutálisak!

Holnap Én vigyázok az Unokaöcémre! Remélem nem lesz gond!
Vendég

Babu: az tök jó, hogy kicserélték!
Csak azért írtam, mert van aki nem örül mert már inkább szült volna! Szóval monjuk a 41.-hez én senkinek nem fogok gratulálni, max szegééééééény! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Babu: az jó ötlet, hogy te vigyázol?? Kettesben lesztek? És ha rádjön, majd ő lesz a kísérőd a szülészetre????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

A felho nalunk is hasonlo szinu:(
Sot a szel is igen feltamadt.
Wera: te kepes vagy a het barmely napjan, a nap barmely idoszakaban takaritani? en ezt nem ertem. En is imadom a rendet, de ilyent meg nem pipaltam:) Azert jo lehet a Te ferjednek lenni, mindig patyolat tisztasagba hazaerni....

En egy kis limonadet neztem meg, valami jegtancos kislanyrol. Jo volt, olyan igazi kis pitergos:)

Es semmit nem nasiztam!!!!!!!!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?