A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

v.kata!
Hát az biztos, hogy én se tegnap se ma nem ugráltam semerre..... annyit pihiztem!

De most meg hányingerem van! :( Próbálok meleg teát kortyolni..... enni még csak egy üres bagettet ettem.

d.dodó

Sziasztok!

Sziszka! Igaz már nem olvasod, de ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Anyjuk! Tetszett a mérleges eset!

Tappancs! Nem semmi a viharos sztorid! Sajnálom a károkat!

Wera! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem azért nem lesz olyan rossz a vizsgálat!

Babuli! Én is láttam azt a körforgót a TEscóban, nagyon édi!

Dodó! Még bírnod kéne egy kicsit!

Szerencsére én nagyon nyugodt és türelmes vagyok, így mi apával nem veszekszünk. Van hogy bedurcizik, de én soha nem szoktam. Inkább ő az, aki esetleg megsértődik valamiért.

Ma összeállítom a kiságyat. Aztán a héten majd jönnek anyósék és átrendezzük a szobákat.

Tegnap jól sikerült a szalonnasütés. Egész nap sütött a nap, az autó 31 fokot mutatott. Erre mire megcsináltam a salátát, meg már volt pár vendég, jöttek a felhők. Mire mindenki ideért, már a nap sem sütött. Gyorsan meggyújtottuk a tüzet és gyorsan sütni kezdtük a szalonnát. Na akkor esett pár csepp eső. Utána elállt, és szerencsére nem esett több. Megúsztuk.

Majd jövök képekkel a kiságyról ha kész lesz, meg Rolkóról.

Kép
szly27

bondi!
jó kis szerelmi vallomás :D

tappancs!
nem semmi vihar lehetett nálatok. egyáltalán nem irigyellek. mostanában milyen viharok vannak, meg tornádók meg minden vicik vacak. régen ezek nem voltak... most meg... teljes káosz

vera!
remélem már minden rendben, szent a béke. ezek már az izgalomtól, meg a türelmetlen várakozásból adódnak.
remélem végül mégsem kellett a dokihoz egyedül menned.

most kicsit rólam :D
amit irt doki a folyásomra gyogyót nem semmi. ugy eltüntette, hogy a 3.-at már alig tudtam felrakni annyira kiszárított :shock:
még jó hogy elfogyott. de tuti még egy kurát nem csinálok végig. már csak akkor menne, ha lenyelhetném. de alulról már tuti nem fog.
mint ahogy irtam is, elindultunk mégis szombat hajnalban. olyan 6 körül indultunk. utközben néha volt egy kis zápor, de nem volt vészes.
pesten szépen átjutottunk, igaz volt mikor jó ha 30-al mentünk.
kocsi meguszta :D meg persze mi is.
szombaton voltak a programok. volt autószépségverseny, kipufogó hangnyomás, pótkerék hajító verseny, gyorsulási verseny :D volt pasi és csajos csapat. habár a csajos inkább vegyes válogatott volt, mert 1 csaj csapat volt és én is a tagja voltam. igy Bencével már vegyes csapat volt :D
szóval a gyorsulási olyan volt hogy egy olimpikonos leont kellett tologatni. én vezettem :D
meg volt strandröplabda is. a vizibicikli verseny a rossz idő miatt elmaradt :(

aztán szombat este volt díjkiosztó meg volt hastáncbemutató. nem én tartottam :D

közben bográcsoztunk is. fini paprikás krumplit csináltunk. ennyi program mellett ezt láttuk célszerűnek husi helyett.

nyusziapunak sikerült szépen beállnia :D sörcsi, beherovka, jéger, unicum. persze nem volt vele egyedül :D :D :D

már reggel 5-kor kukorékoltam vasárnap. ugyhogy kisétáltam a vízhez és hattyukat etettem. családdal voltak :D kis tünci rut kiskacsákkal voltak 6 db-bal.
meg elmentünk a Bence hegyre a kilátóhoz :D :D
stílusos 8)
meg a pákozdi emlékműhöz. aztán megebédeltünk velence elején. nosztalgiáztunk. nyaralás alatt mindig odajártunk kajálni.
halacskát ettem. nagyon jól esett.

aztán indultunk haza. pest elején kaptunk egy kis jeges esőt. még jó hogy kevés jéggel :D

juj kicsit hosszura sikerült :D :oops: 8)
bocsika!!!

mindjárt hozom a képeket is.

Kép

Kép
timi1982

Sziasztok!

Jó reggelt mindenkinek!

Vagyok én is, csak a csajok ma 9-re mentek, így később keltünk, eddíg meg itthon voltak.

Wera!
Nagyon sajnálom, hogy összevesztetek apával!
Azt pedig még jobban, hogy egyedül kellett menned!
Kitartás! Én nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Várunk vissza, mit mondott a doki!

Dodó!
Vigyázz magadra! Sajnos ilyenkor már simán előfordulhatnak jósló fájások, nekem is volt a hétvégén, szerencsére a rengeteg mg és a pihenés megtette hatását. Tedd ezt te is, jobb nem jut eszembe!
PIHI!!!!!

Velem minden oké, bár ma reggel kicsit megijedtem magamtól, mert mintha lejjebb lenne a pocakom... :roll:
Nem tudom, lehet, hogy csak a kisasszony fordult másképp...
Egyelőre nem izgatom magam rajta!
Ma délután megyünk babát látogatni!!!! már nagyon várom! Remélem, az anyukája nem bánja, ha szeretném egy kicsit megfogni... :oops:
Időben indulunk, 1 óra körül, mert az anyukám is velünk jön, és érte is be kell szaladni, meg majd haza is kell vinni.
Mára ismét vasalást terveztem, nem tudom, sikerül e összehoznom...
Jó híreket várok, mert egy másik topicba(méhszáj), ahová szoktam írogatni, ma szül az egyik kismami...
szokott ide is írni, amúgy a júniusiak az igazi helye, ma császározzák!!!
Bárány az.

Sziszka!
Tudom, hogy most ezt már nem olvasod, de remélem , az oxiticin terhelés sikeres lesz, és elindul végre kifelé Luca baba!!!! :lol: :lol:
Vendég

Timi: azért összeségében jól sikerült a hétvége és ennek örülök!
Vendég

Hogy nekem miért pont ma kell elmennem a hivatalba! :( Semmi kedvem. Ott kell ülnöm 3-tól fél 5-ig egy svéd előadáson, hogy megtudjam milyen juttatások és szabadságok járnak a gerek születésével......ok ez mind fontos.....de a nő nem értette meg hogy annyira nem tudok svédül. Szóval végighallgatom, aztán még valószínűleg kérdezősködhetek angolul is, mert multkor nem volt hajlandó elmondani a banya! :evil:

d.dodó

jah és az autószépségversenyen 1. helyezés, meg a kipu hangmérésen is 1. helyezés. drága párom kapott szép kupát meg érmet.
nah gondolhatjátok... azóta is vigyorog :D :D
egyszer nekem örülne igy... 8)

pákozdi emlékműnél Kép

hattyúcsalád
Kép

kajcsi közben
Kép

Bence hegyen :D cseresznyézünk
Kép

Kép

Kép
timi1982

Kriszta :P
Te még nem tartasz ott, hogy palacsintázzál :wink:

Sziszka :P
Örülök, hogy a tegnap éjjelt még otthon tölthetted - bár ezt most már úgysem olvasod... Talán megindul Luca reggelre magától :roll:

Muffin :P
De jó volt olvasni, milyen jól lakult a hétvégétek :D Étterem... Hú, de régen voltunk (talán tavaly ősszel Székesfehérváron). Milyen jó is az!!!

Ronix :!: :?:
Hol vagy :?: :?: :?:

Wera :P
Sajnálom, hogy így alakult az este... Egyedül menni ilyenkor meg amúgy is olyan rossz érzés... De talán valami jó hírrel jössz. Remélem, nem bánt nagyon a doki! (Hivtalosan amúgy is tilos a méhszáj ujjal való tágítása!) Talán már volt olyan méhtevékeységed, amitől 1-2 ujjnyira doki bácsi nélkül is kinyílt :roll:
Én ittam málnalevélteát+szedtem a homeos orvosom javaslatára a Caulophyllumot is Lilunál, és 2 ujjnyival mentem szülni úgy, hogy akkor még egyetlen fájásom sem volt. Tehát alapból kinyílt ilyen szépen!!! Hátha, hátha!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ami :P
Rossz lehet ez a sok fájdalom. De talán már 1 hét sincs, és Áron baba a karjaidban szuszsog majd. A kis szumóbajnokunk :D Biztos jó kis dundi lesz - ha már most nem az :lol:

Babuli :P Bencuri :P
Nektek is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szly :P
Most már szoríthatok, hogy meginduljon Lara? Szülinap, grillparty, minden letudva???

Holnap én is betöltöm a 37. hetemet, úgyhogy belépek a mindenórások táborába 8) Izgi!!! Imádom a várandósság végő szakaszát!!! Nekem ez benne a legszebb!!! Ez a várakozásteli izgalom!!!

Véda
Vendég

Marcsi: én is pont a hétvégén észleletem, hogy mintha lejjebb szállt volna apocakom de legalábbis az alakja változott az tuti.
Közben eszembe jutott, hogy a méh fundusa (teteje) nem a terhesség legvégén van a legmagasabban hanem kb. 35-36. héten (papírforma szerint) aztán lejjebb kerül. Lehet, hogy csak itt tartunk aztán kész, nem???
Vendég

nah megyek bekészítem a mosni valót, meg meglesem hogy van-e itthon bab, mert a párom chilisbabot óhajt.
konzervből meg nem akarom csinálni. jah meg finom borsófőzit akarok csinálni. én azt ennék meg hozzá majd csinálok magamnak valami light-osat. a bab nekem már nehéz.

jah és még az epret meg a cserit is meg kell mosni. vszínű az eper nagy része megy a fagyóba mert ennyit nem tudunk megenni.

vagy nyissatok ablakot!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

timi!
Nálam nyitva az ablak!! Jöhet!! :)

d.dodó

Véda! Elméletileg már jöhetne és örülnék is neki, csak ne holnap, mert nem lesz itthon unokatesóm (szülésznőm). Ma meg nem hiszem, hogy beindulna. Valahogy úgy érzem, hogy nem fog hamarabb jönni. Semmi bajom, se görcs, se keményedés, tudok aludni. Nem dagadok. A hasam sem ment le. Szóval semmi jel. Amúgy már nem Lara, hanem Jázmin, csak még a tábliban nem javítottam át. A sajátomat ugye nem írom fel, csak a más változásait és így az enyém mindig lemarad.

Kép
szly27

Szly! Nekem is nagyon megtetszett azért vettük ezt a fajtát!

Timi! Örülök, hogy jól sikerült a hétvégétek! Nagyon csini vagy a képeken! :D

Marcsi! Szerintem csak helyezkedik a kisasszony! :D

Véda! Az biztos, hogy mostmár egyre izgalmasabb minden nap!
Vendég

Szly: gratula a 38. héthez! És a Jázmin névhez is szerintem nagyon szép!

Timi: nekem bármilyen gyümi jöhetne!

Ma megyek 13 órára az utolsó (36 hetes uh-ra) és végre talán tudunk a dokival a szülésről is beszélni (bár lehet, hogy ma is sietni fog) egyszer már írtam, hogyha Potyka nem írja meg nekem a számát még azt sem tudnám. Jó erről nem ő tehet mert csak most vesz át az előző dokitól de engem azért kicsit zavart, hogy még semmit nem beszéltünk meg.

A párom meg persze pont most nem tud velem jönni :( :(
Ő még nem is találkozott vele. (meghát én ilyenkor mindig elfelejtem a felét annak amit kérdezni szeretnék!)

Nekem még tudom nincs itt az időm (csakhát láttam már olyat aki az én időmben szült) de én még nem szeretnék, főleg nem a héten mert anyukám is elutazott külföldre péntekig és a párom szerdán ügyel éjszaka is de napköbeneken sem nagyon tudna elszabadulni!!!!!
Vendég

Véda! Jaj, nem is azért ettem palacsinit! Ne is jöjjön még, mert alig van valamink! :shock: :roll: :oops:

Timi! Ablak itt is tárva! Gyühet az eper! :wink:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

jaj jaj: ha eddig lent csuklott és fejvégű volt, leget, hogy mefordult ha most fent csuklik????
Na mindegy délben kiderül!
De ha igen: rosszban leszünk!!! :lol: :lol: :lol: :( :( :(
Vendég

Kata!

Csak nem!! :shock: Nem hinném, hogy visszafordult volna!
Én is mindíg máshol érzem a csuklását...
Gyakran érzem lenn is, pedig nekem biztos, hogy csücsül... :cry:

Én köv. hét hétfőjén megyek ismét, akkorra ígérte, hogy beszélünk a szülésről. Kíváncsi leszek, mit fog mondani a fekvésére.
Nem szeretném így természetes úton szülni. :roll: :( Attól nagyon félnék.. :oops: )

Szerintem is csak helyezkedik Emma. Szerintem az eddigi csücsülő pózból most kiskiflibe ment át, lenn fekszik a pocakomban...
(én így érzem...)
Vendég

Csak nem! Drukk az Uh-ra!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Jó reggelt Kismamik!

Most keltem nemrég és már eszem a melegszendvicsem! :D
Sajnálom akinek rossz éjszakája volt! mondjuk 2-4ig én is fent voltam! :oops:

Kata,drukk az uh-hoz! Irj kis listát mit szeretnél kérdezni! Mondjuk én is mindig elfelejtek valamit megkérdezni!

A.Kata, veled álmodtam gyözködtél, h mostmár menjek szülni!!! 8)

Szly, örülök h nem mosta el a szalonasütést az eső és h jól éreztétek magatokat! Várjuk a képeket!

Timi, csini vagy a képeken!

Véda, te mikor szeretnél szülni, melyik héttől drukoljunk? :wink:

Dodó, beszélj a gyerköccel, h még egy ici-picit várjon! Sajnálom, h ilyen előadásra kell menned és undok a banya! :cry:
bencuri

Marcsi, nem tudod Barinak mikor csinálják a császárt? Üzen neked külön?
bencuri

Szep napot!

Wera, Sziszka: drukk!

En majd leszek valamikor!
MEg nem tudom a mai napot...meleg van az teny, majd kiderul.

HAsmenesem nekem mindennap van, azon mar meg sem ijedek:)
Vendég

Bencuri,Maria!

Ezt találtam az iwiwes üzenőfalon!!

Megszületett Nelli és Sanyi kisfia Dávid.Súly:3750 gr.Hossz:55 cm.(Nagymama üzenete)

Kép

Kép
ibm

lányok!

bedagadt a bokám. vagyis inkább ugy mondom, hogy nem lohadt le.
de nem viz szerintem, mert benyomtam és nem amradt benn, és nem is fénylik a bőröm.
és csak belső bokám nincs. lehet én is veszek csalánteát és elkezdem inni.
habár ha nem viz, akor nemtom ártok-e vele. és csak egy hét mulva megyek védőnőhöz hogy megnézze viz-e.
habár lehet hogy megerőltettem a hétvégén. máskor is volt már ilyen enyhébb fajtában mikor sokat mentem.
ugy látszik elő kell venni a tanácsaimat saját részre is. :D
csalántea, hidegvizes tusi térdtől, borogatás, polcolgatás meg masszírozás.
pedig azt hittem meguszom :cry:

Kép

Kép
timi1982

KÖSZI AMI!!!!!!

Na, akkor már megvan a picuri!!!!!!!!!!! :lol:
De jó!
Végre babázhat!

A súlybecslésükről meg akkor még annyit, hogy se nem kicsi, se nem nagy... Szép érett baba!!! :lol:
Vendég

most tökre ugy néz ki a bokám hátulról mint nagynénémé.
mindig mondtam neki hogy milyen csunya.
az övé nem vizes, csak nincs külső és belső bokája mert olyan dagadt deformált. mindig mondtam hogy jól néz ki csak bokát kéne neki faragtatni :D
nah kellett nekem csufolni. de az enyém legalább el fog mulni 8)

Kép

Kép
timi1982

Köszi Ami!

Végre túl van rajta, szegény annyit izgult már a végén!
De jó végre ő is Babázik!

Gratula Neki! :D

Marcsi, szerintem is átlagos méretek! :D
bencuri

Timi, sajnálom h nem úsztad meg! Nekem is múlthéten jött elő abba a nagy melegbe! Mikor hűvösebb volt akkor nem volt semmi! :shock:
bencuri

Csak mert nem is rég az egyik doki nagyon nagyra becsülte, 4 kg felettire, rá pár napra egy másik pedig 2és fél kilósra... :roll: :shock:
Vendég

Hát igen ennyit erről! Az a lényeg, h megvan már a baba és szeritem tényleg szép a súlya és a hossza is! :D Kiváncsi leszek a képekre!
bencuri

Sziasztok!

CSak gyorsan bejelentkezem. CTG rendben, uh is, azt mondta a doki nem érti miért riogattak a múltkor óriásbébivel, mikor tök normális méretei vannak. BPD 96, becsült súly 3500 gr. Azért ez már szimpatikusabb mint a múltkori eredmények.
A vérnyomásom 160/mérhetetlen, a dr majdnem elájult amikor meglátta. Gyorsan nézett vizeletet is, az negatív. Mondtam neki hogy amilyen estém meg reggelem volt, ezt egyáltalán nem csodálom. Azt mondta hülye vagyok... Biztos igaza van. Apa elkísért de csak jobban felidegelt, úgyhogy többet ártott mint segített.
A vizsgálat most nem fájt annyira mint múltkor, de azért még mindig érzem.
Hab a tortán, hogy megint nem működik a lift, így gyalog jöttem fel a 8-ra. Ez azért is jó mert most már legalább 200 a vérnyomásom.
Rémálom ez a nap! :evil:
Most lefekszem, megpróbálok lehiggadni és ma már nem kelek ki az ágyból csak pisilni. Apa elment dolgozni, telókat kikapcsolom, ha valaki be mer csengetni az tuti halál fia. :twisted:

Majd jelentkezem ha lesz vmi esemény.

Addigis mindenkinek cuppppa! :wink:
Vendég

Wera! Sajnálom, hogy ilyen rossz napod van! aludj egyet, hátha rendbeteszi kicsit a lelked! Lehet a lépcsőzés meg megindíja Nóri babust! :wink:
Igen, ezek a méretek valóban szimpatikusabbak! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera, éppen most beszéltük Marcsival ezt a súlybecslést! Majd meglátjuk mekkora lesz ha kijöni Nóra-baBa! Pihenjél, nyugi és gyere majd várunk, de izgi már csak két nap!
Rohadt lift :twisted: , h birtál felmenni a 8-ra , én hazafelé a 3-ikra is vonszolom magam!?
bencuri

Wera, elfelejtettem mesélni Bence észrevette a dinnyés macid és ahányszor meglátja, mutatja és mosolyog rajta. Már kinyomtattam neki, de úgy nem olyan izgi, h nem mozog! :D :D
bencuri

Wera! :cry:
Sajnálom! Ez nem a te napod!
k.cs.g lift! Én nembírtam volna felmászni!
Remélem ez elindítja Nóribabát!
Tényleg szimpik a méretei!
Ennyire felidegesített Apa?
Azért én mégis örülök,hogy nem mentél egyedül!
Méhszájra nem mondott semmit?
Az jó,hogy a vizeleted rendben!
Próbálj pihenni és megnyugodni,lehet,hogy hamarosan indulhatsz!
2 nap!! Te jó ég!
Továbbiakról mit mondott?

Kép

Kép
ibm

Sziasztok lányok!

Látom, párunknak jó kis intenzív jövős-menős, klassz hétvégéje volt.

Sziszka, drukkolok, hogy kibújjon az a makrancos kis hölgy a lehető legsimábban!

Tök jó, egyre több mindnekiért lehet izgulni!!

Wera, hogy bírsz felmászni a 8-ra? Mondjuk ok, valahogy muszáj nyilván, de én nem tudnám elképzelni magamról. Persze, ha napokig nincs lift, annyit mégse lehet a lépcsőházban ülni, dehogy 1 óráig eltartana az biztos.

Vkata, mondjuk én még hátrébb vagyok kicsivel, de nekem össze-vissza csuklik, hol teljesen lent, hol meg totál a mellem alatt. De reméljük az UH-ra már megint jól helyezkedik a kis huncut Dóri baba!
Sangria, mmm, mióta akarok vetetni a férjemmel. De felírom nagy betűkkel!

Ja a múltkor mikor csuklott a mellett alatt,ott volt pont a kezem és egyszercsak éreztem egy kis kerek dolgot, olyan jó volt, hogy tudtam, hogy ez most a kis buksija a kezem alatt!

Sly, gratula a 38. héthez!

Dodó, azért pihenj sokat, ha mész is az előadásra, addig még van idő a pihenésre!

Henka is már rég írt, hogy mi van velük.

Nekünk, nyugis, itthon töltött hétvégénk volt.

Férjem szombaton megkérdezte, most már bármikor megindulhat-e a szülés és hogy az is lehet, hogy itthon szülök? Na ezen nagyon gondolkozhatott, mert mondta másnap, hogy azt álmodta, megszültem itthon, egy ismerős védőnővel, mire beért a szobába, hogy kell-e valami, addigra meg is volt a baba, mondta a védőnő, kijött, mint az ágyúgolyó, aztán a férjecském pedig már matchboxozott és beszélgetett is a babával.
Legjobban az ágyúgolyós meg a matchboxos része tetszett, az előbbi jó lenne a valóságban is.

Kép
teó

Hú, itt eszeveszett meleg van! Itt ülök egy szál hajgumiban. :oops: 8)

Pedig lassan össze kéne szednem magam, csomó dolgom van.
Vár a mosás, főzés, mosogatás... :roll:
Hogy itt mindig van valami, pedig csak ketten vagyunk 34nm-en.

Apa a héten elhozza végre a kiságyat. Oda meg vissza leszek majd tőle teljesen, már tudom. Itt van ez a babaülés, reggel szemben ültem vele és csak bámultam és arra gondoltam, hogy még néhány(8!) hét, és beletehetek egy kisbabát is!
Azt hiszem mondanom sem kell, hogy pityeregtem magamon egy picikét.
Várom már nagyon, de izgulok is rendesen.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ibm! Na végre megvan Dávid! Mostmár megnyugodhat Bari! Bár tuti lesznek más parái.

Wera! Pihenj és nyugi! Akkor nem is volt olyan brutál a vizsgálat, viszont a 8-ra felmenni, le a kalappal. Mondjuk lent meg nem maradhatsz! :wink:

Timi! Nagyon csini vagy!

Vidokata! Reméljünk nem fordult meg a baba!

Akkor dobom a képeket!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
szly27

Bocsi, ha kicsit sok voltam!

Kép
szly27

Hát sziasztok Kismamik!!!

Látom már többé kevésbé mindenki a célegyenesben van!
Nagyon drukkolok nektek hogy kevésbé fájdalmas szülés után végre egészséges babócát vehessetek karjaitokba.

Annak aki pedig már túl van ezeken a pillanatokon ,sok -sok erőt és kitartást kívánok ehez a csodálatos hivatáshoz ami az Anyaság.

Velem most az a helyzet hogy teljesen leálltam a gyógyszerekkel és éppen ma van rajtam egy 24-órás vérnyomás mérő.De ahogy látom szerintem magasat mér most is bár már olyan régi készülék hogy a számokat sem lehet látni rajta csak hiányosan.
Remélem hogy ezek után már olyan gyógyszerre állít át ami mellett lehet babám.

Próbálok fogyózni is már lassan két hete hogy minden nap 10-km ert bicózok.de még a mérleg nem mutat változást.Bár kétségkívül érzem hogy eggyes helyekről ment már le valami.

Hát akkor mégegyszer sok sok erőt kívánok a szüléshez mindannyiótoknak.Most már azért tényleg sűrűbben itt leszek veletek.

Wera,Titi,:kitartást a fiúkkal szemben is!Ne idegeskedjetek.

Puszi Henka!

KépKép
henka76

Szia Henka!

Jó rég jártál felénk! Örülök, h jöttél! Remélem abbahagyhatod a gyógyszer és akkor jössz felénk a jó hirrel, h babót vársz! :D

Nem irigyelek a fogyókura miatt, de kitartás előbb utóbb lesz eredménye!
bencuri

Szly édes Roli! milyen szakértelemmel játszik a farmos játékkal! zabálnivaló! és a kiscsaj helye is szép! :D
bencuri

Köszi a gratukat a 38 héthez!

Bencuri! Ez a játék nagyon bejött neki! Pedig féltem az apró daraboktól! De most is azzal játszik! :lol:

Kép
szly27

Henka! Reméljük mihamarabb kezdődhet a babaproject!

Kép
szly27

Szly! Roli nagyon cuki! Imádom azt a huncut mosolyát! :D
És nagyon tetszik a kiságy is! Macikááás! :D
Abból a tortából nem maradt egy kicsi? :oops: :wink:

Henka! Jó hogy benéztél hozzánk és hallunk rólad! Remélem hamarosan örömhírrel jössz! Szurkolok!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Teó csak nem gondolatolvasó vagy???? :D Köszi hogy hiányolsz .Én is sokat gondolok rátok csak kicsit nehéz ide vissza jönnöm most hogy közeledik az én volt időpontom is.

Na de majd csak lehet még babánk.De az biztos hogy nagyon fogok félni minden percben .Mert bennem lesz az előző rossz emlék.Már arra is gondoltam hogy a vérnyomásom miatt nem is lehet majd.Már kezdem unni hogy márciustól minden héten a belgyógyra járkálok! :evil: És szerintem ugyanott tartok ahol januárban.A gyógyszerekkel jó volt a vérnyomásom, de most hogy elhagytam érzem hogy megint magas.Jó lenne ha végre adna olyan gyógyszert ami megfelelő.De félek ha terhes lennék megint elveszteném a babát a vérnyomásom miatt.Akkor inkább hagyom is az egészet.Marad egy kisfiam és nem lesz tesója.Nem tudok mit tenni.

KépKép
henka76

sziasztok

mindenkinek köszi az aggodást meg a hiányolást
szly neked az üzit

megvagyok csak elszállt a modem és most tudták cserélni csak

más
nálunk már vége au iskolának owi még lesz egy honapig

voltam dokinál de nagyon mérges vagyok
nem volt idöpont nstre haza küldött és menjek holnap fél 3-ra

DE NEKEM EZÉRT 80 KM KELL AUTOZNOMMMMMMMMMMMMMM :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ronix! Örülök, hogy megvagy! Azért beszoríthattak volna NSTre! Mostmár hetente járnod kell? Nem semmi ennyit utazni melegben!

Kriszti! Maradt még egy kis torta! Málnás! Fénypostázok belőle!

Kép
szly27

Roxin, jól kiszúrtak veled! sajnálom! :twisted:

Én is, én is kérek szépen tortát! 8)
bencuri

Szia Henka!

Elhiszem, hogy félsz, de azért csak sikerül azt a csúnya vérnyomit rendbe tenni, ma már olyan komoly betegségekkel tudnak kihordani és megszülni egészséges bébiket, hogy hihetetlen.
A félelem ellen meg nem nagyon van mit tenni, engem is végigkísért, illetve igencsak meghatározta a terhességem hangulatát, én még múlt héten az UH-on is elsírtam magam, mert volt ott egy hasonló sorsú csaj és azért még erősen élnek az emlékek, de hát ez van sajnos, ezen átestünk, túl kell lennünk rajta és a jövő számít.

Amúgy a baconos csavarttal még mindig hódítok!

Sly, nagyon édes kis krampusz, milyen áhítattal bűvöli a farmját!
És Jázmin ágyikója is szép, valahogy illik a nevéhez!

Kép
teó

Remélem még nem láttátok!

Bari baba fotója:

Kép

Maria,Bencuri! Továbbítsátok léci ahova még kell!

Köszike

Kép

Kép
ibm

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?