Dorinának sok boldog 3. születésnapot kívánunk!!!
nagyon szép ez a csaj, Tikó!!
Köszönjük a hiányolást, össze-vissza vagyunk kicsit, Mica is gépezne mindig velem, annak meg sosincs jó vége... meg kert... szóval ilyenek
Dorka,
ne izgulj, nem lesz gond!!! én hasonló korban a lépcsőről zúgtam csúnyát.. a burok nagyon jól tompít, a vízben meg arrébbcsúsznak

nekem mondta a debreceni doki, akihez befutottam kontrollra, hogy balesetet simán pocakban vészelnek át, nagyon vigyáz rájuk a természet (vagy akárki más..)
Tünde, Orsi,
hajráááááááááááááááááááááááááááááá! drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!
Steffi,
húúúúúúúúú, izgultam!!! remélem, hamar kiderül, laktóz vagy nem laktózérzékenység..
Vali,
az IgA inkább a helyi immunitásért felel, ha az IgG alacsony, az lenne nagyobb probléma.. idő kell ám, hogy helyreálljanak az értékek (1-2 hónap..)
cytomegalora pozitív is lett?
gyógypusziljuk a nagyfiút!!!!
Heni,
víz mellett 2 gyerekkel nem eccerű! mellesleg gyönyörűek a gyerkőceid!!! aranyos volt az ovis-ballagós sztori!!
Villő és Bogi is csak úgy néz ki, ahogy egy igény szerint szoptatott csecsemő szokott!! a 60-90-60-ba nem most kell beférniük, no!!!
nálunk a hasfájásra hordozás vált be
Zsófi, alig várom, hogy legyen tesó, akit előre köthetek pici bugyorban!! (venni is fogok hozzá majd új, rugalmasabb kendőt!
Annittik,
csak óvatosan a nagy dobozolós hadművelettel!!!!
banana, Judy
finiselőktől napi 2 beugrást kérünk!! szuper hogy nemsokára szétköltöztök!!!
veronikusz,
nagyon ügyik a csajok!!!!!!!!! Apa mikor alszik?
Adri,
gyógypussz a nagyfiúnak!! irigykedésa gipszre, ez is jópofa sztori
voltunk kehidán szombaton, mostmár értem, miért áradoznak róla a gyerkőcös szülők! Miklós visított-kacagott folyamatosan, annyira szépen közlekedik a karúszóival
megérte, hogy 4 hónapos kora óta "úszni" járunk!
anyósom úgy tűnik, beállt a sorba, így 1 év után, semmi negatív beszólás

végre békések a nagyis idők is (na, azért még nem fogom mostanában ráhagyni)
kérdezte valaki.. a hátra kötős cucc meitai (kötős kenguru) néven fut, szuper cucc, bélelve, kipuhítva, mint egy kényelmes hátizsák..
kacérkodunk épp a mosható pelusozással is (ha megjön a héten az össze hozzávaló..), majd írok, milyen eredménnyel