Kolbi
Szerintem kitörne a közfelkelés, ha 6 hét lenne a GYES.
És te picúr sem ettél napokig semmit????? A gyerek kiflin és vizen él....
Végül ugye nem kötőhártya lett?
Silka
Ovi/Bölcsi itt is dettó uez a helyzet.
Regi
Gratula a Szeli foghoz!
Kösz a sajtos infot.
Szeli változatlanul cuki
Viranka
Hát Míra továbbra is csúcs

a néni mit szólt???
Hát nem semmi volt a 7vége, mozi klassz, de azért az estéid nem írigylésre méltóak.
Sense
Nyugi Lillát sem köti le sokáig semmi és főleg nem a saját játékai. Az csak arra jó, hogy kidobálja a dobozából majd vonul konyhaszekrényt pakolni. A mi használati tárgyaink sokkal jobb játéknak bizonyulnak számára: mobil, laptop, számítógép, flakon, műanyag tál és minden amit ér.
wow még körömfestés is
Mesi
Őszinte részvétem!
Heni
Nagyon jól tetted, hogy egy kis kikapcsolódást beiktattál és szuper, hogy apa is ilyen remekül helyt állt.
Tényleg jó volt a Sex és New York?
Ágica
Nagyon rossz lehetett. Nem akarom anyósod védeni, de szerencsére semmi baja nem lett és őszintén ilyen már velünk is előfordult.
Mondjuk én is biztosan nagyon pipa lettem volna, mert egy nagyinak tényleg más dolga sincs ilyenkor csak szeretgetni és igazán jobban odafigyelhetett volna.
Juba
Nem is

miért írod, h bűnözős, csak kis huncut.
Móni v
VAn valami csepp, csak a papír a kiskönyvben van amire fel van írva, az meg a hálóban és Lilla most aludt el. Majd megnézem neked.
Dettyk
Hova lett a punk haj???

amúgy zabálnivaló
Boldog névnapot Robesz
Boldog hófordulót Emma, Máté, Lizi, Zitus, Gréta
Boldog szülinapot Viranka!
No megint a súly: csajok szerintem a védőnőnk állati rendes, h így figyel ránk. Nálunk a skálán az a legalsó volnalat sem éri el a súlya és folyamatosan hanyatló tendenciát mutat és ez az ami aggasztja a védőnőt.
Az most már engem is nagyon aggaszt, h nem eszik...de annyira nem, h tegnap evett 1 kiflit, meg 4 kanál tejpépet és 4 kanál krumplifőzeléket és szopizott du 1x, meg este 1x és slussz.
Ehhez még annyi jött hozzá, h reggel elé tettünk egy kis sonkát összekockázva, kenyérvéget, egy kis paprikát és paradicsomot szintén kockázva és este evett egy picit velem a rakottkrumpliból (krumplit és tojássárgáját vettem ki belőle)-de ezek nem nagy mennyiségek voltak.
Ez szerintem az ő korának és mozgékonyságának borzasztóan kevés.
Inni persze iszik tegnap is több mint 6 dl vizet megivott. A kaját próbáltuk kanállal, cumisüvegből, de mindent eltolt magától. A végén már én is majdnem bőgtem.
A védőnő azt mondta lehet ez az étvágytalanság vashiánytól is, mert nem foghatjuk hetekig a melegre vagy a fogra.
Szerdán megint megyünk majd meglátjuk ennyi nem evés mellett sikerül e valamit gyarapodnia.
Igazából nem tudom mitévő legyek....folyamatosan próbálkozom és szörnyen rossz, h emiatt mindenféle kajás napirend borulni látszik.