SZiasztok!
Micsoda hírek....
Wera, a legjobbakat neked és pici lányodnak! Könnyű és gyors szülést kívánok!
Andi, gratulálok gyönyörűséges kislányodhoz! hű, de megrágcsálnám a kicsi pofiját....
Gyors regenerálódást, sok tejet, pihenést és csodás babaszagú napokat kívánok nektek! És várjuk a születéstörténetet is!
Nst-khez drukkolok, a babásodásokhoz is!!!
Henka, nagyon örülök, hogy benéztél, hiányoltalak már én is! Remélem most már a helyén tudják tartani a vérnyomásodat, és szorítok, hogy Dominak minél hamarabb lehessen tesókája! A munka miatt meg ne aggódj, biztosan lesz valahogy (és persze szemét-szemét Tesco...

)
Anyjuk, jópofa lett a konyhátok! Ez valóban teljesen egyedi!
Dodó, örülök, hogy jól vagy már!
Muffin, vicces lehetett a vezetés

Jó, hogy békén hagy az oktató....
Ha vannak hírek Magdiról, feltétlenül írjatok!
Maverickéknek is drukkolok!
Szilvivel mi lehet?
Ronix, gratula a 34-hez!
Bencuri, ijesztő lehetett a méhinvázió
A szülés miatt ne aggódj, úgyis minden meg fog oldódni körülöttetek arra a pár napra!
Potyka, hihetetlen méretekkel rendelkezik a gyerkőcöd
Patr, jó szervezkedést, gyönyörű napot kívánok nektek szombatra!
Vidokata, hétvégén a te pitereceptedet sütöttem meg, nagyon finom lett. köszi!
Viki, asszem te kérdezted vmikor, hogy Ottót nem tanítom-e olaszra. Apával gondolkodtunk a többnyelvűségen (ő angoltanár eredetileg), de arra jutottunk, hogy nem biztos, hogy játék közben, esetleg munka után hullafáradtan szótárat akarunk lapozgatni, mert annyira nem vagyunk toppon szókincsben. Így marad majd az iskolai oktatás. Egy angoltanár ismerősünknél remekül működik a dolog, ő csak angolul beszél a gyerekkel, így az első perctől kétnyelvű közegben nevelkedik a kisfia. Azért ez nem kis erőfeszítés szerintem...
Most elköszönök, mert a kupihalmazt bele kell szuszakolnom az új előszobaszekrénybe, és készülődöm a nyaralásunkra - épp a hidegfrontra sikerült időzítenünk, jó, mi?
Holnap megyünk el, szombat este jövünk.
Remélem, addigra sok babócánk lesz!