Sziasztok!
Én marhára nem igazodok ki ezeken...
Na mindegy, ma úgyis le kel adnom a papírokat a munkahelyemen, akkor rákérdezek.
A lánykáim egyre rosszabb alvók. Lili úgy dobálja magát egész éjszaka az ágyban,hogy semmit nem alszom, mert azt hiszem, hogy már idő van, azért ugrál, aztán persze nem, de emiatt 20 percenként felébredek
Pedig az elmúlt napokban még meleg sem volt a szobában.
Tegnap egyedül voltam velük egész nap. Estére azt hittem meghülyülök, pedig rosszak sem voltak. De a délutáni 5-9-ig taró hisztit nem úsztam meg. Jázmin úgy őrjöngött, hogy "öröm" volt hallgatni. Persze ez inkább már 7-től volt. Semmi nem volt jó.
Apropó, ti szedtek valami vitamint? Ami tényleg jó, és ad egy kis energia löketet? KÉne valami, mert a kávé-kóla-energiaital kombinációra már immunis vagyok
(pedig a kólát mégcsak nem is szeretem)
A Nagyimmal összevitatkoztam egyik nap, úgyhogy most nem jön. Megsértődött, mert kizavartam a gyerekszobából. 5 hónapja tépem a szám, könyörgök vitatkozom, hogy ha letesszük a lányokat aludni, akkor NE állajanak a kiságy fölött dumálni a gyerekeknek, hogy aludjatok már, meg miért nem alszotok...stb, mert ettől rohadtul nem tudnak!

Leteszem, sírnak 10 percet és elalszanak. Ehelyett ők (a tesójával) másfél órát b@sztatják őket, amitől csak jobban sírnak! Rohadtul nem esik le nekik!!!!

Szóval mondtam, ha nem macerálná őket, már rég aludának!
Erre mindenféle szemét voltam, és nem csodálja, hogy mindenki utál.
Állatira élvezem a mindennapokat