A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Asszem függő lettem... :oops:
Nem bírok innen elszakadni...

Ronix!
most olvastam csak el egy nekem címzett hozzászólásodat. :oops:

Igen, nagy dolog édesanyának lenni.
És Vera is hamarosan az lesz!
Nem könnyű, de a legcsodálatosabb a világon!!!
Furcsa lesz újra kisbabás anyukának lenni, gondolom neked is. Kb az első 3 mp-ben.. :lol:

A héten nálunk ballagás lesz, úgyhogy nem érek rá szinte semmire... :?
Vendég

Csajok!

Nekem lehet nem kell 8 emelet!
Elmentem Anyuval vásárolni,de komolyan azthittem nem érek haza!
Nemhiába ez a Wera igazi kis fittmami! vagy fitt kismami????????? :roll:
Szóval értitek!
Úgy várom már a híreket!

Én miután hazajöttem felborultam mint a hugyosvödör,mostmár jobb! :wink:

Magdolnát most néztem,hogy szombaton írt utoljára,mi lehet vele?
Írt azóta neki valaki?

Kép

Kép
ibm

marcsi én személy szerint félek hogy milyen lesz megint egy baby
vissza kell rázodni
nem lesz egyszerü-vagy nem tudom

most ettünk de apa már el is ment

veled bennt lesz a párod??

Képimg][/url]
Kép
ronix

Viki, rózsaszínben volt csak, édes darab nagyon, nem is mutattam meg a férjemnek, úgy akarom, ha egyszer hazajön melóból, akkor ez lesz a babán, biztos fog tetszeni neki.
Csak amit írt tegnap vki, hogy a júniusiaknál valakinek lán yhelyett fiú lett, elgondolgoztatott, de mindegy, mert csak rózsaszínben volt. Meg annyi UH-n voltunk, csak nem tévednek.
Tök 5letesek ezek a feliratok, ha mennénk vhova babanézőbe, tuti ilyet vinnék.

Kép
teó

Ami!
Én irtam neki sms-t, de nem irt vissza!!
Neked lehet jót tezs ez a kis séta....lehet Áron ugy dönt hogy ma kijön!!??

d.dodó

a ballagás nálunk tavaly volt én nem tartottam semmit egy sima ebéd volt mint máskor
mert ugy gondoltam 8.-bol elballagni nem dicsöség hanem kutya kötelesség

lehet hogy megköveztek érte de én igy gondolom

Képimg][/url]
Kép
ronix

Ja és Katáktól kérdeznék már megint.
Nem elég szegény nagymamim ö(r)vsömöre, most úgy néz ki, sógornőmnek CMVje van, olyan citomegaloizéje, de biztos tudjátok. Azt már olvastam, hogy terhesen nem lenne túl jó elkapni, meg hogy cseppfertőzéssel terjed, férjem meg én nem is talizunk vele, de mondjuk, ha a férjem találkozik a férjével, lehet, hogy ő elkapta és hordozza és átadja a férjemnek, de miután nekik nincs gond immunrendszerükkel, ők nem kapják el, de a férjem átadhatja nekem? Vagy ez már ilyen össszeesküvés elmélet-szerű?

Hát hajrá Ami!
Úgy emlékszem, ketten is írtak Magdolnamnak.

Kép
teó

Hírek Verától:

Jelentem még mindig kínlódunk, 4 percesek a fájások, és 4-5 centire tágultam, vérnyomi az egekben, kapok rá bogyót is. Pedig nem vagyok ideges, csak nagyon fáradt. Pusz mindenkinek
Vendég

Nálunk sem lesz buli, tekintettel az állapotomra...
Csak az anyukám lesz itt, meg az anyósomék. Kerti parti lesz, egybekötve Laura névnapjával...

Most mindjárt felrobbanok, nem vagyok beszámítható... :twisted:
Majd később jövök és mesélek!

Ja, és válaszoltam Verának, hogy mindannyian értük izgulunk, és drukkolunk nekik! :lol:
Vendég

Szegény Wera! Akkor még van mit tágulni! Hátha felgyorsulnak az események! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
szly27

Ilyen nincs, ez a nő tényleg hihetetlen!!! :shock: :lol:
Mégegy üzi Verától:

Köszi! Maverick írt, hogy jól vannak, a lányok szépen fejlődnek, igaz 2 napja volt 1 visszatartásuk, de már minden ok!

Ez nem semmi!
Hogy mikre van energiája.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

[color=green]Hajrá, Wera, hajrá Nóri!!!!![/color]

KépKép
szkagi

szegény wera

még jo hogy igy birja

Képimg][/url]
Kép
ronix

na, szép lett a zöld betű...

Marcsi, miért akarsz felrobbanni?

Ja, valaki írta, hogy tehetnék fel képet a házról, gyerekszobáról. Hát képzeljétek, a fényképező is betojt már hetekkel ezelőtt, valahogy nem bírja az akkumulátor meg a gép egymást. Hiába töltjük fel, vagy hiába vadiúj elem, hipphopp lemerül. Úgyhogy se pocifotó, se ház, se semmi :?

És még se telefonunk nincs, se internetünk... még jó, hogy tévé már van, mi lenne a foci EB nélkül....

Magdi, jelentkezz!!!!

KépKép
szkagi

Hajrá Werus és Nóri!

Nóri baba gyere ki, mind itt várunk idekint! :roll:
20150601134430

Hát én nem biztos hogy a szülőágyon ilyen aktív leszek mint Wera, de hát ő kimaminak is nagyon energikus volt!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki: de ügyi vagy hogy nem híztál! Én már nem merek a mérlegre állni (pedig egy jó ideig minden reggel megnéztem magam) mondjuk engem a védőnő sose mért le, mindig tőlem kérdezte. Amúgy hozzánk nem jött ki és már nem is talizunk. Utóljára a 32 héten látott de akkor meg elfelejtett a füzetembe írni.(összesen 3x)

Képzeljétek, végül fogadtam szülésznőt (egy hét múlva találkozom vele) mert a doki mikor rákérdeztem, hogy akkor mostantól hogy lesz, meghogy beszéljünk a szülésről, rögtön azzal kezdte, hogy ő 8 éve dolgozik egy szülésznővel és ha gondolom hívjam fel, itt a telefonszáma! (hát..... inkább felhívtam)
Vendég

VKata!
Sztem jól jártál a szülésznővel!

Bakker! 32. héten látott utoljára? Nekem be van írva a kiskönyvbe, hogy mikor vana köv. jelenés. Nem sunnyoghatok.
20150601134430

hajráááá wera!!!!!!!!

lányok. remélem nekem elnézitek ha nem leszek ennyire energikus és közlékeny... örülök ha megmaradok szülés alatt.
inkább majd ha lecsendesedtek a dolgok dobok üzit, meg ha nem felejtem el, akkor itthonról mikor fájások között készülök a kórházba.

Kép

Kép
timi1982

Viki: mondom összesen 3x jártam nála 10. héten 20. héten és a 32. héten.(de csak 2 beírásom van) nem én sunnyogok, ő mondta hogy neki ennyi elég (belőlem :( :( :( :( :( )
Vendég

Timi: valahogy én is ezt tervezem! Meg nekem sokan mesélték, hogy ott bent a vajúdás meg szülés alatt, mintha beszűkült volna a világ, mintha nem is teljesen ott lettek volna (hát aki ilyen állapotba kerül az biztos nem tud másra is figyelni)
Vendég

kata!

hát ez nagyon érdekes. "csak" ennyiszer...
nekem is mindig kötelező pofavizit van. beirja a következő tali dátumát. és azt mondta hogy ha nem tudok menni akkor telefonáljak és a következő héten mennem kell, vagy előtte való héten ha előre tudom hogy valami közbe fog jönni.
sőt most utoljára mikor voltam, már a 3. hétre rendelt vissza. ha meg most megyek a következő 2 hét mulva lesz. utána meg azt mondta vszínű hetente látni akar a szívhang miatt.
meg egyszer felejtettem el pisit vinni.... kizavart pisilni egy pohárral hogy meg kell nézni a fehérjémet.

és már 2-szer volt, és szerintem lehet még jön. de kórház után tuti jön az orvossal meg majd nélküle is.

Kép

Kép
timi1982

Amikor majd szültem, nekem is fel kell majd hívnom és akkor jön ő is meg a doki is! Addig nem akar látni. A pisimet emiatt itthon nézegettem eddig, most meg ha megyek ctg-re (hetente) ott úgyis néznek pisit is meg vérnyomit is!
Jó annyira nem hiányolom, mert elég szekáns egy nőszemély. Remélem a babával sem fog sokat zaklatni! (pedig én örültem volna egy aranyos védőnéninek) de a maca nem kell!
Vendég

timi
nekem hetente kell menni a védönöhöz és ö is megjelenik minden héten :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
rendes de annyira nem dijazom ezt a sok látogatást.........

Képimg][/url]
Kép
ronix

VKata, Timi!
Én is hasonlóan tervezem ;)

Nálunk a kórház értesíti a védőnőket a bébiről.
20150601134430

Magdolnam hirek!

Szombaton tescoba akartak vásárolni, de rosszul lett benn. Szédült és majdnem elájult (3 napja így volt ez már). Kihívták a mentőt és bevitték a kórházba megfigyelésre. Rosszulléteit a stressz és a vérnyomásingadozás volt az oka, valamint a kevés levegő. Volt uh-n is, ahol kiderült hogy Liza 2890gr, vagyis 2,5 héttel nagyobb a súlya mint a kora. Most az okát keresik annak, hogy miért ilyen nagy Liza. Állítólag még 2 kilót is hízhat a baba születésig.

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bencuri! Itt vagyok és Szabi sem kopogtat még! :D Nagyon örülnék ha szombatig meglenne! Szabi ki a házból! :D

Kriszti! Sajnos a pénz Nálunk is gond! Én is mindig azon gondolkodok hogy hogyan lesz elég ha hárman leszünk! Amióta tudjuk, hogy Szabi jön azóta úgy sporolunk, hogy legyen mit félre tenni! Amúgy meg szerencsére rengeteg segítséget kapunk! Ne aggódj majd csak lesz valahogy! Ha normális a dokid akkor pénz nélkül is elfog vállalni! De erre nyugodtan kérdezz rá! Az egyik barinőm is ilyen cipőbe járt és ugyan úgy vállalta a doki! DRUKK A DOKINÁL!

Véda! Azt nem mondom, hogy soha de nem most fog jönni Szabi! Pedig már annyira szeretném ha itt lenne Velünk! :lol:

Bondi! Jó pihenést Nektek! Remélem azért jó időtök lesz!

Dodó! Remélem már nincs hányingered és jobban vagy!

Ami! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Remélem pénteken már nem kell menned! :D

Szkagi! Még szerencs, hogy hamar megcsinálták az autót!

Timi! Örülök, hogy rendbe jött a porszívó!

Vikim! Örülök, hogy minden okés volt a védőnéninél! Ügyi vagy, hogy nem híztál! :D Szupi bodykat vettél!

Szly! Gyógypuszi Rolkónak, hogy hamar gyógyuljon a zacsi! :D

Ronix! Nem kapkodtak a szemüveggel!

Marcsi! Én már régóta függő vagyok! :oops: Köszi a híreket Veráról remélem már nem kell sokat szenvednie!

Örülök, hogy Maverickék is jól vannak!

WERA HATALMAS DRUKK! KITARTÁS VELED VAGYUNK!
Vendég

Márti! Köszönjük a híreket Magdiékról! Sajnálom szegényt, hogy ennyi problémája van! Remélem azért még haza engedik szegényt! Kitartás Magdinak!
Vendég

Szegény Wera! Kicsi lánya megkönyörülhetne rajta!
Nagyon megy a drukk! ++++++++++++++++++++++++
Hajrá-hajrá!

Na lányok, én indulok lassan a védőnőhöz, aztán Apahaj-nyírás, majd doki.
Szóval lehet csak este jövök megint.

Addigra babafotót akarok! :D Nórika! Remélem hallod ezt! :wink: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Wera!!!
Nagyon szorítok értetek!!!

Véda
Vendég

Jaj, most olvasom, szegény Magdi! Kitartást és jobbulást neki!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok,megjöttünk a vásárlásból,igaz taxival,mert annyira fájnak a lábaim,hogy csak ne.
Vettünk telcsit Apának,samsungot,csak nem tudjuk hogyan kell feltölteni a gépre,van hozzá cdde hát ugye miért is lenne magyar :evil: Tud valaki segíteni.Mert így nem tudunk képet feltölteni róla.Gondoltam hátha valakinek ijenje van.

Vera:kitartás már nincs sok hátra,megy a drukk ezerrel. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Magdi!
Kitartást neked!
20150601134430

Magdi, kitartás!!!

KépKép
szkagi

babuli!
Köszi a kérdésed, a hányingerem elmult szerencsére. Már enni is tudtam azóta!

Wera!
Mennek a nagy-nagy drukkok!!! Kitartás!!!

Maverikéknek is kitartás!!

Magdolnam!
sajnálom hogy korházba kerültél. Reméljük még kiengednek!!

d.dodó

Dodó! Örülök, hogy jobban vagy! :D
Vendég

Babum!
Mit csináltál ma?
20150601134430

Sziasztok!

Megjöttem,aludtam egy jót!!!!!
Már nemtudok létezni a du.-i alvás nélkül!
Tegnap Apa hazajött ráfeküdt a szopipárnára,mondta,hogy ez milyen kényelmes és durmolt rajta ő is egy órát!! :lol:

Köszönjük a híreket Magdolnáról! Szegény remélem hamar kiengedik!
És minden rendben lesz!

Maverik! Megy a drukk!

Ez a Wera hihetetlen,még ott is nekünk nyomja az sms-ket!! :lol:
Nem okoz csalódást az biztos!
Szegény remélem már nem szenved sokáig!!!

Babu! Nélkülem el ne indulj!!!
Én is akarok!!!!!!!!!!!!
Tesóddal mi a helyzet? megbarátkozott már,hogy nincs macsek?

Sziszka??? Remélem lassan ő is túl lesz a nehezén! :wink:

Most hívott egy kolleganőm,azt mondta péntek 13-n fog jönnni Áron babánk! :lol:

Maria! Köszönjük a híreket!

Kép

Kép
ibm

Viki! Pihentem és Apáztam amíg itthon volt a kétrész között! Amikor elment mentem vele a plusig mert vásároltam! Holnap Paprikás Krumpli lesz!

Te mit csináltál a védőnénin kivül?
Vendég

Ami!
Én is mondtam az uramnak, hogy a Gyereknek is rendleni kéne már 1 szopipárnát, mert elhasználjuk mire jön :D
20150601134430

Ibm! Igen megbarátkozott vele! Amúgy pénteken elment meglátogatni és van két pajtása akikkel nagyon jól elvan! Alig akart odamenni hozzá mikor hívta!
Vendég

A paprikás krumpli nagyon átjönne most nekem is! :oops:

Még mindig Baba Laci ruhácskákat mosok, és Apu Laci pólókat és ingeket vasaltam. :D
20150601134430

Ügyi vagy! Holnap megy a paprikás krumpli! :D
Vendég

Sziasztok!

Titi, üzent benttartották a kórházba. Volt ma ctg-n és toxémiával bentfogta a dokink! Nagyon fájt ahogy megvizsgálta a doki, kap dopagitet ! Holanp vér, vizelet, uh, ctg! Szegéyn nagyon elszomorodott! Mindjár felhivom! Ja és csütörtökön ha megyek ctg-re meglátogato,!
bencuri

Nálam meg már jó illata van a bablevesnek...olyan nagy vörös vesebabból csináltam!! :)

d.dodó

bencuri!
Ki a Titi??

d.dodó

Bencuri!
Köszi a Titi híreket! Szegénykém! Gyógypuszi neki! Remélem nem tartják bent sokáig.

Mi lesz a kicsi fiával? Tamása tud rá vigyázni?
20150601134430

Jaj ne már!!!!!!!!!!!!
Szegény Titi!
Mond meg neki,hogy pusziljuk és sokat gondolunk rá!!
Mennyi volt a vérnyomija?

Babu! Még a végén elpártol a macsek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jól elvagytok ott egyébbként mostmár?

Viki!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk most jó, Anyu főz!
zöldbablevit rendeltem lángossal!
nyamiiiiiiiiii
Lassan jön Apa és akkor hammolunk!
Majd eltűnök egy időre,de időnként belesek,hogy mizu!!

Kép

Kép
ibm

Bencuri! Titinek kitartás! Remélem minden rendben lesz!

Dodó! Bableves jöhet! :D
Vendég

Titanilla = Titi
20150601134430

Ami! Köszi mostmár egész jó csak hát nagyon hiányzik a kert meg a kutyus és a patkányunk! Ma mondta is párom, hogy felhívjuk keresztlányt, hogy mi van a patival mert Ő vigyázz rá! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?