most látom(visszafele olvasom a lemaradásom
), hogy Te is gipsz öntő vagy.
Beavatnál a titokba?
Köszi előre is. Timici
2003.11.24 14:01
nálunk ennyi volta pályafutása.
, de még tavyl úgy döntöttük hogy nem ilyenkor ünnepeljük neki, mert túl közel a szülinapja és a karácsony is, áprilisban van még egy Emma nap (az is benne vana naptárban) és akkor tartjuk. Bár fogalmam sincs melyik az "igazi" Emma nap, nem ismerek más Emmát. 2003.11.24 14:02
Szerintem ez a szó nem is szerepel a szótárukban. Igaz, kisgyerekkel nem nagyon próbálkoztam mostanában a pesti tömegközelekedéssel.
A férjem hívta fel a figyelmemet a kis twingóra és a benne ülők ismerős szerű mivoltára, pedig ő még téged sem látott. Ezek szerint jó a mesélőkém
Mi is anyósoztunk, csak ők kicsit messzebb laknak, kb.1,5 óra az út
Hál'istennek, nálunk is zökkenőmentes volt a látogatás, most már Zsebit nem akarta anyósom csokitortával megtömni, mint anno szegény 5 hónapos Timit
Azért én viszolygok ezektől a pofavizitektől, mert anyós roppant kíváncsi, mindenbe belekotyog és még a viccet sem érti, amit mondok, sokszor el kell utána magyarázni neki. Apósom meg TSZ elnök volt, és ezt máig nem bírja levetkőzni. Na mindegy, a kicsikre hivatkozva talán megúszom a karácsonyi látogatást.
A tiétek nagggyon szuper
Tényleg, még mindíg olyan jó az evőkéje? 

Azért 33 évesen még nem mumifikálnak
Ugyanis tegnap elárulta, már Timi összes ajándékát kipróbálta
Ez azonnal elmúlik egy kis pihentető alvás után, és még a csemete is megjutalmaz ilyenkor valami új tudománnyal
Kitartás
Azért én május előtt nem vágok bele, így is rendesen őszül a parókám
Szóval az együttgömbölyödés így valszeg nem lesz teljesen összehangolva
Miki gyerek csúúúcs
Zsebi is mindent befalna, amit neki még nem szabadna enni, így titokban kajálok, hacsak nem akarok bébipempőn élni
A műszaki ketyerékkel újabban én is hadilábon állok, mert nekem 1-2 napos intenzív együttlét kell a kiszemelttel, hogy perfektül tudjam kezelni
Viszont a gyerekeim ezt nem díjazzák, ezért a legtöbb holminak csak az alapfunkcióit tudom használni, és erősen rácsodálkozok, ha valaki megmutatja, hogy még miket tud
Nálunk rosszabb a helyzet, mert Timi még be is segít Zsebinek, hogy tutira rácsukhassa a kezére az ajtót. Én attól rettegek, hogy egyszer nem csak a szekrényajtóval lapogatják ki másodszülöttem kezét, hanem a szobaajtó is kipróbáltatik e célból, mert Timi imádja csukogatni
Nálunk Timi elég gyorsan megtanulta, hogy az éppen betolt fiókban nem hagyja az ujjacskáit
Egy valamihez ragaszkodom, és az a konektorok bedugaszolása, mert erről képtelenség lebeszélni őket.
Még az anyatejes pempőket is felvette a szeretem listára
2003.11.24 14:18

... te szegény!
2003.11.24 14:36
2003.11.24 14:36
, ha én belemásztam, akkor még a mosógépet is ki kellett tenni

(Szandi megette az összes sültkrumplit
)
2003.11.24 14:50
pedig annyira írják a könyvek, hogy attól nem lehet láz, de ezexerint mégis
2003.11.24 16:20
Jobbulást
És te hogy bírtad a hétvégét egyedül a gyerekekkel?
És Lackó már lépeget is? A héten megint voltunk Dévény kezelésen,Artúr most még többet sírt,mint a múltkor,majdnem egész idő alatt. Ez eléggé elkeserít. Lackó is ugyanannyit sír minden kezelésen,vagy hozzászokik és egy idő után már kevesebbet? És megírnád légyszíves,hogy ti hány hét után láttatok javulást? Köszi!
És abarátnődnek is a babához
Hogyhogy te mentél és nem az apuka?
Szekrényrendezés nálunk is elkélne,a nyári cuccokat át kéne tenni a téliek helyére (kevés a ruháspolc) de még mindig halogatom
A Burger King meghozta az étvágyát?
Ötletem sajna nekem sincs,én is többszört kelek éjszaka és csak remélem,hogy egyszer csak vége lesz és végre kialudhatom magam.
Merre jártatok? Látom,már írtad. És hol van ez a cinkotai erdő?
Nemevés
Jó,hogy letudtátok egy időre.
2003.11.24 17:12
2003.11.24 19:00
.
, nehogy továbbadjam a skacoknak.
.
.
2003.11.24 20:08
A lány 67 cm (jövőhéten a dokinál tuti kisebb lesz
) és 7400 g. Pár napja nagyon ügyesen forog, igaz kell küzedenie rendesen, mert a feneke nagyon nehéz még. Elkezdtük a hozzátápit, hisz jövőhéten már 6 hónapos lesz. Eddig minden csúszik, tátog mindenre, de mindig az én kanalam kell neki, na ja az a nagyobb
Idáig a bóti kajákat mind megzabbantotta, most majd elkezdek kísérletezni a kotyvasztással. Írtátok a céklás krumplit. Azt hány hós kortól lehet adni?? Még kezdők vagyunk, a répás krumpliig és a sütőtökig jutottunk, ergó ami 4 hós kortól mehet, azt ette eddig a lány.
2003.11.24 20:43
De azért minden nap úsztam+ masszázs is volt
Viszont péntekre virradó éjjel egy jó-kis gyomorrontás kapott el. Másnap szurit is kaptam, hogy harmadnap tudjak vizsgázni. J, és haza sem tudtunk simán jönni. Mivel csak nekem van jogsim a családban, én meg ugyibár nem tudtam vezetni. Végül eljött értünk Apa kollégája.
Enni szerencsére kapott a ded.
Egyébként nagyon élvezte a kiscsaj
2003.11.24 21:05
2003.11.24 21:11

Ma reggelre ellopták az autónkat (tegnap délután még használtuk).
Így aztán szinte egész nap ügyintéztünk. 2003.11.24 21:18

. Nekünk pont egy éve volt hasonló élményünk
. Remélem gyorsan lezárják a nyomozást, és rendesen fizet a biztosító. Milyen autó volt?
.
2003.11.24 21:41
. Elegem van a közbiztonságból, az ismeretségi körömben ezen az őszön ez a negyedik! (na jó, abból 3 innen a babanetről, de akkor is sok!) 2003.11.24 21:45
. Szorítok, hogy minél előbb fizessen a biztosító.
. Nekem egy csúnya méhszájseb miatt volt, plasztikáztak, és utána 6 héttel P1-et produkáltam.
!
.
! 2003.11.24 21:58
De aranyos a lány, hogy nem nyűglődött.
Legalábbis másképpen lesz fárasztó.
Megyek, hosszú éjszaka elé nézek, Orsi beteget jelentett. Megint vizsgálódhatok a szimulánsom ügyeiben. Legalább a sebét is látja dokinéni. Tali ugrott. Ember tervez... 2003.11.24 22:03
Bár jobban örülnék, ha visszakapnánk, sértetlenül. Hiú ábránd, tudom... 2003.11.24 22:08
Alszik, mint a tök. Három éjjel nem keltem fel hozzá, mikor felsírt, mindháromszor 10 percen belül visszaaludt, az utóbbi 2 éjjel meg nem is ébredt, hurrá

Micsoda rohadtság
szegény kis szimuláns, de hát miért????
Drukk, hogy fogacska bújjon ki!
2003.11.24 22:09
Tudod, ahogy a felnotteknel is, ha massziroznak es faj, akkor ott gond van.

Jobbulast az egesz csaladnak!
Az a tobbi kaland az meg.
MAmmutos otletet koszi, szerintem majd meglatogatjuk. Ossze is csoroghetunk, es talizhatnank is.

A legjobb baratunknak ket es fel honapja loptak el es csak 60 nap utan fizetett a biztosito, amikor lezartak a rendorok az ugyintezest. Drukk, hogy minel hamarabb fizessen a biztosito! Milyen kocsi volt es honnan loptak el? 

, szimulansoknak jobbulast!
2003.11.24 22:09

2003.11.24 22:13

Tényleg neki már van babanetes lovagja? Mert ha nincs tudok egy jelentkezőt

2003.11.24 22:15
2003.11.24 22:24
A kenguruba amúgy beöltöztetve már alig fér be. Még kendőzhetnénk, de én inkább babakocsizok. Abban legalább alszik. Tejszaporításhoz megy a drukk! Egyél sokat, és főleg nem kéne idegeskedni, gondolom, az sem használ. Nappal pedig próbálj meg pihenni, mikor Artúr alszik, Te is. A kezeléseken a gyógytornász nem tudja valahogy finomabban, hogy ne sírjon? Nem lehet megnyugtatni? 
Napok óta azon gondolkodom, amit mondtál, hogy Szandi kicsinek milyen jó volt, most meg milyen rossz. Mellesleg ezt én nem vettem észre, igaz, a talikon alig láttam. Jöttök végül holnap?

Bonyolultnak hangzik, de elviselhető. Csak vigyázz, a C&A előtt vezet az út, én oda mindig betérek.
De hívhatsz nyugodtan, ha valami gond van.
Ezek az ébredések de ismerősek. Bár ma még nem, kopp-kopp-kopp, nem is mondtam semmit.
Dani édi! Hiányoltunk pénteken. 2003.11.24 22:32
Nem volt 4 hét, és a doki szerint látszik hogy milyen sokat tornáztunk. Olyan jó érzés volt ezt hallani, annyira megkönnyebbültem! Remélem a fejét is előbb-utóbb elkezdi tartani, és akkor teljes lesz az örömöm
A köldöksérv is rendeződik, úgyhogy tényleg minden jó nagyon
2003.11.24 22:40
2003.11.24 22:58
Sofka, mi még nem is találkoztunk. És Zulu, Ildi, veletek is rég!
a búzadarát főzöd meg a paradicsomlében. Tényleg
És finom
szörnyű
Ismerjük az élményt
Miénk is Renault volt, de megkerült
Igaz, hogy Pozsonyban lopták el, nem itthon
Kerüljön meg a tiétek is, mármint ha jó állapotban maradt!
P3-as kolleganőmnek valami fránya vírustól volt. Kikezelték
Mindjárt küldöm a mélt.
jó a CH5 is, sőt, én is azt szedtem. A tejszap a szopi topikos Ágcitól származik, ő szedte össze és küldte el nekem. CH5 szedése 2 nap 3x5, 2 nap 2x5, 1 nap 1x5. Bármikor újrakezdhető. 2003.11.24 23:35
Fotózni most nincs energiám. Eredetileg talira akartam vinni, de így, hogy nem megyünk, marad a jó öreg posta.
Teccik a szőnyegetek
.
Egész biztos, hogy megnyugszol.
. 

. Ancsi is elég fürge anyagcserével rendelkezik
.
2003.11.25 07:01
Kérhetnék mindegyikből egy 1/4-et?
Elég gáz így megjelennem, nem? Bár gyermekeim nem ilyedtek meg tőlem, de lehet, hogy csak azért nem, mert Ők látták az átalakulásomat.
2003.11.25 08:00
, akármilyen "lopásgátló" van benne
(Szandi egy éves kora után műtöttek, addig nem vették észre
) 2003.11.25 08:39
2003.11.25 08:43

, még most is ég
. Ennek már sose lesz vége? Enyém Apa mindig olyan türelmes volt, de február óta már ő sem bírja Szandi új hisztijeit (azóta jár új oviba, amitől egyáltalán nem vagyok elájulva, "szegény" óvónénikről inkább nem is írok)
2003.11.25 08:51
. Szalvikat küldöm!
.
Fotótfotótfotót!!! 2003.11.25 09:52
2003.11.25 10:20
2003.11.25 10:32
2003.11.25 11:59
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint