A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

SZEGENY KAKAS, NYUGODJEK BEKEBEN! :cry: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Banika!
Tominak is befelé fordul mindkét lábfeje. Nekünk 6 hetesen kellett menni csípőszűrésre+hasi és koponya UH-ra. Akkor rákérdeztem és azt mondták tornáztassam és ne feküdjön hason, mert az pont a rossz tartást rögzíti. Tomi tényleg csak befele fordított lábakkal bírt hason aludni, Mira is csak most kezdi a kisbéka pózt, amikor teljesen kifordítja. Korábban ezt hiába erőltettem volna. Szóval én Tomit minden peluscserénél tornáztatom, csak háton alszik és rengeteget javult az elmúlt 3 hétben.

Kép

Kép
szofi74

Tündi!
Kicsit megkésve ugyan, de Isten éltesse sokáig a lánykákat!

Juci!
Mielőbbi gyógyulást Dorkának! Remélem már jobban van. Voltatok ma saját dokinál is?

Lili!
Együttérzek veled, nekem is nagyon fáj a derekem, pedig nálunk még "csak" 5 kg környékén vannak a gyerekek. Kiderült nem véletlenül, kezdődő gerincsérvem van. Most járok csonkovácshoz hetente egyszer, de egyenlőre még nem sokat javult a helyzet, igaz még csak kétszer voltam. Az a gáz, hogy nekem a lábamra is kisugárzik, ezért nem tudok a bal sarkamra ránehezedni, így viszont a térdem is nagyon fáj, mert teljesen abnormálisan megyek, hogy a sarkamat tehermentesítsem. Kabaré amit előadok. Lépcsőzésnél minden fokot dupláznom kell. Á, nem vagyok lassú. Törpék biztos tudják, hogy "rokkant" vagyok, mert azóta sokkal többet kell járkálnom velük. Van a szomszéd társasházban egy tornaterem, ahol gerinctornát is tartanak. Fogalmam sincs róla milyen az, de lehet, hogy ki kellene próbálni. Te nem tudsz egy órára elszabadulni valami ilyesmire?

Tonti!Édesek a gyerekek, főleg ahol egy rakáson vannak. Szuper, hogy bevált az új bébiszitter.

IKRES TALÁLKOZÓ????? Én erről lemaradtam. Lehet még csatlakozni? Nekem Bp. a legjobb, de a Balaton környéke is jól hagzik, ha a többségnek az a megfelelőbb. Bár én még sajnos nem vagyok strandképes (szerintem legalább két évig nem is leszek :( Mostani állapotomból kb. annyi idő kell majd, hogy egy kicsit szintre hozzam magam.) Van valaki, akinek szintén nehezen ment le a poci? Az enyém még mindig kb. akkora, mint az 5. hónapban volt.

Ha mégis Bp., akkor esetleg szóba jöhetne az az ovis megoldás, ami a BMC topiktalikra már bevált. Juci, szerintem te tudod mire gondolok, talán már voltál is ott. Én még csak olvastam róla.

Köszi mindenkinek a kép dícséreteket. Ha nem baj akkor mára is van néhány a kedvencek közül.

Csendespihenő:
Kép

Kép

Teljes az egyetértés.
Kép

Vagy mégsem??

Kép

Kép

Kép
szofi74

Sehol senki?? :( Nem baj, azért én még folytatom. Apa nemrég ért haza, mondtam, hogy most ő löködje egy kicsit a babakocsit a teraszon. Ezért írogatok most ilyen lelkesen. Biztos valami fronthatás van, mert extra nyügik 2 napja. A karizmaim jól fejlődnek a popórázástól. Most Apa is edződhet, mert általában csak az egyikük marad a kocsiban, a másikat kézben kell ringatni.

Zsuzska!
A fülbevaló engem is érdekel. Én is megvettem, de még nem döntöttem el, hogy mikor kerüljön Mira fülébe. A védőnő kifúrná tűvel, de csak mostanában vállalja, mert szerinte, ha nagyobb akkor jobban megviseli a dolog, akkor már inkább belövést javasol. Viszont az szerinte nem olyan steril, mert a pisztoly részt nem lehet sterilizálni. Ezen kívül ott meg kell venni azt a fülbevalót is, amit először kell használni. Szóval nem tudom, mi a jobb. A tű nekem nagyon drasztikusnak tűnik, szerintem óriási bömbi lenne.

Babák súlya:
Ti hogyan állítjátok be a tápszer mennyiséget? Én eddig két számítási módot tudtam. 1. Baba súlya/6=napi adag. Ezt kell elosztani annyi részre, ahány étkezés van. 2. Baba súlya X 1,5 / 10 = napi adag, és ezt szintén arányosan elosztani. A kettő közel azonos eredményt hoz. Ezt mi nem nagyon léptük túl, mégis volt több olyan hét is, amikor 30 dkg környékén híztak a gyerekek. A dokinénink szerint ez gáz, mert a tápszeres babáknak nem szabad heti 20-nál többet hízniuk. Szerinte ha tápszertől túl gyorsan híznak, akkor az különböző betegségekre - asztmára, allergiára - hajlamosíthat. Azt mondta most már ne a korábbi számítási módot vegyem figyelembe, hanem méregessek, és próbáljam meg 17-20 dkg-ra kisakkozni a heti hízást. Remek feladat, mintha én dönteném el, amikor sokszor még 115 után is bömbölve követelik a kaját. Másnak is mondott ilyet a orvosa? Ti mennyit adtatok 2 hónapos korban?

Még egy utolsó kép és tényleg befejeztem a mai napra. Apát nagyon megihlette a téma és volt egy kis szabadideje vasárnap délután, így elkészült a Superman akcióban című kép. Íme:

Kép

Kép

Kép
szofi74

szofi :D :D :D mindjárt meghalok a képektől nagyon komolyak :D

lanyané

Szofi, nagyon jók a képek.
Tali, tudom miről beszélsz, nekünk mindegy. Pest is jó.
Most vasárnap lesz a Lágymányosi öbölben szabadtéri party, de állítólag rossz idő lesz, majd kiderül.
Szavazzunk.
Mindenki írja meg, hogy szeretne-e jönni (tud-e) és melyik helyszín jó neki, ha jó mindkettő azt is, és amelyikre többen szavaznak, oda megyünk.

Szofi, mi a kettessel számítgattunk. Most már nem nagyon számolok, mi is 30 körül híztunk az elején, aztán ahogy egyre többet mozogtak, szépen csökkent. Tegnap este Lili 250 Nestle Galletát vágott be :shock: Nem tudok okosat tanácsolni, de éheztetni úgysem lehet...
Már jobban vagyunk, most meg tiszta pötty lett :roll: holnap megyünk védőbe, majd meglátjuk, mit mond. Voltunk ma fejlődésneurológián és ott is meghallgatta a tüdejét, mert mondtam, hogy beteg, de tüdeje tiszta, viszont extra nyügi. Szegénynek fáj a torka még mindig :cry:

Szép estét!

Judit

jucicuki

Szofi: nagggggggggyon edesek es gyonyoruek es naggggggggyon jok a kepek!!! :D :D :D Az alvos kepek nagyon jok es a szupermenes valami csucsszuper! :lol:

En olyanrol meg nem hallottam hogy baj lett volna a jo kis hizas, ah, ne foglalkozz vele! Szamitasi modrol nem tudok en annyit adtam Nekik amennyi a tapszeres dobozra volt irva. :roll: :D

Sajnalom a gerincproblemat, nem lehet valami kellemes, kellett ez neked meg a picik melle, mi?! :?

Talirol nem kestel le mert jo egy honap mulva lesz. :lol: Addig meg lehet beszelni hol, mikor, ki stb. de ezt Nektek kell eldonteni mert nekem itt is jo ott is jo, bepakolom a csaladot a kocsiba es mar megyunk is. Amugy mi Pecsen leszunk. Juli 5-tol aug. 5-ig leszunk otthon.
Kiberlunk egy autobuszt, folszedunk mindenkit es irany a gadany! :lol:
Ja, bikini? Ah, azt en sem vallalom be!!! :roll: Poci majd lemegy szep lassan de mar soha nem lesz az igazi. :(

KépKép
KépKép
tontica

KépKép
KépKép
tontica

Tontica :lol:

Szofi :P
Cukik a fotók!

Lányok :P
Nekem ma volt néhány fájásom. Délután kezdődött. Nem volt rendszeres, de felismerhető. A hátam is nagyon fáj. Lehet, hogy 3 in 1 már nincs túl sok napom hátra... :shock:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szofi
Sajnos nem tudok segíteni kaja ügyben.Nálunk a fiúk úgy bevágnak 100 ml-t,azt se mondja jajj.8x esznek. Dokinéni nem mondta,hogy ne adjak nekik enni.Ha éhesek,nem tudok mit tenni velük.Próbáltam én is kevesebbet,de ordítottak.Kakilnak,pisilnek rendesen,nem igazán buknak(csak a Marci az antibigyótól).Ők is 30-at híznak,ez van.
Képek szuperek.

Fanni
Pihi!Pihi!Ha úgy érzed itt az idő,inkább menj be vaklármára,minthogy gond legyen.
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.02 21:49-kor.
Vendég

Fanni!

Izgi-izgi :!: Nemsokára Te is babázol...
Pihenj sokat :!:

Banika, nagyon édesek, főleg a fürcsilepedőn alvós tetszik :lol:

Tonti, szuperek a videók :D

Judit

jucicuki

Jóóóreggelt!!!

Hol lehet babafülbevalót kapni?

Nem túl kellemesek az éjszakák mostanság. Ma is 2 óránként elkezdték dobálni magukat...
Ráadásul az éjszakai etetésnél olyan szédülés és hányinger jött rám a fáradtságtól, hogy csak na. Aztán elmúlt, mert tudtam aludni egyben vagy 2 órát, de még most sem százas a dolog.
Vagy lehet, hogy tegnap napszúrást kaptam, mikor 3 órát kellett a tűző napon vacakolni ezért azért, mikor vittem a céghez a gyedes papírokat.
Jó lenne, ha már mernék vezetni. Vagy 2 éve megvan a kocsi és 6 éve jogsim, csakhogy azóta nem vezettem egyáltalán, mert nincs aki eljönne velem kicsit gyakorolni (6 év állati nagy kihagyás!! )
És Budapest egyik legforgalmasabb részén lakom, ahol állandó a baleset. SZóval eddig akár hányszor elindultam, hogy most akkor megyünk, láttam egy balesetet, és vissza is fordultam.

De muszáj, mert nagy szabadság és ikerkocsival bkv-ni meredek lesz.

Kép
Kép
labasv

Labasv!

Totál megértelek vezetés ügyben. Én is besz..i vagyok :oops: Ezer éve nem vezettem, most tornára néha elmentem, de csajokat még nem merném vinni.
Ja és régen is úgy nézett ki a Pesti utam, hogy Budaörsön letettem kocsit, aztán go BKV :lol: :lol: :lol:
Ez van!
Mondjuk nálunk egy kocsi van és Ati azzal dolgozik, így max este és hétvégén tudok menni.

Judit

jucicuki

sziasztok!!

Kép

Kép
Mi ékszerboltban vettük, 1 gramm, 6 ezer HUF volt.

Táp: nekem is fogyóznia kellett Fanninak! de úgy sajnáltam. azt mondta a doki 1 kg-nál nem szabad többet híznia egy hónapban. (vérszegény, ezért is kellett neki)
szegénynek mindig teát adtam, azt meg nem nagyon komálja. szegény hogy sírt :(

Szofi, mekkorák most a bébik?

Fanni pihenj sokat!! még pár hetet jó lenne kibírni!

zsuzska80
Szombathely

ja az átszúrás nagyon brutál volt :(:( nagyon sírt szegényke. főleg mert nem tudták neki bekapcsolni. meg sztem nem is lett szimetrikus. lehet meggondolnám, h. inkább lövetem. meg az nem annyira véres.... de aztán hamar megnyugodott.

zsuzska80
Szombathely

banika imádnivalóak a fiűk.cupp
zsuzska gyönyörű a fülbevaló,de a tulajdonosa is :D szegény fannika de már túl van rajta és egy csajnak mucáj fülbevaló.
labasv megértem a vezetésparád ha nekem apa nem tanított volna meg itt a környéken rallizni nem tudom mit csinálnék,ismeretlen tájakra meg nem indulok el,én kizárólag autómata autót vettem meg apa is lecserélte arra ha esetleg azt viszem el,hogy legalább a váltásra ne kelljen figyelni :oops: csak a sok hülyére az utakon.
fanni feküdj ne ilyesztegess!ha gáz van a derék is fáj :?: olyan mensisszerűen :oops: a fájás az milyen :?: ne harizz hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,csak parázok meg apa is nehogy elizéljem,hogy jajj csak fáj mindenem majd jobban leszek aztán hoppá.

lanyané

Banika :P Judit :P Zsuzska :P
Köszi, pihenek ma egész nap. Éjszaka szerencsére nem volt semmi.

Lanyané :P
Nem fogod félreértelmezni. Nem olyan, mint a minden napos kemény pocink, vagy mikor kidugják a fejüket és azért kemény, hanem egy rövidebb és koncentráltabb keményedés, lejebb, egészen alul. Kb. 20 másodpercig tartott nálam és igazi fájdalommal járt, még ha nem is haraptam volna ki egy darabot a falból miatta, de azért rendesen fájt. Ha ilyenkor helyzetet változtatsz (ha álltál leülsz és fordítva) és elmúlik, akkor inkább jósló fájás. Ha nem múlik attól sem, még akkor is lehet az... mert nekem nem múlt el tőle, mégis egy idő után abbamaradt. A másik fontos, hogy ha ez rendszeressé válik. Amíg nem, addig marad jósló fájás. Azért közben jól le lehet izzadni 8) Már csak az ismeretlen miatt is...
Kicsit én is paráztam eddig, hogy felismerem-e... hát fel... de remélem azt is fel fogom, amikor már tényleg muszáj bemenni :oops:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

köszi nagyon vigyázz magatokra,azért hívd fel a dokit.drukkolunk a csajokkal,hogy még picit húzzák ki a fiúk :wink:

lanyané

Sziasztok!
Fanni!
Szegény kakas :cry: ,már biztos meg is ették :wink: !Pihenj sokat azért még nem ártana 1-2 hét bent lakás a manóknak :lol:
Zsuzska!
Nagyon gyönyörű a fülbevaló!!!Igazán szép a kis hölgy :D Nálunk nincs a lányoknak mivel 33 hétre születtek,úgy sajnáltam őket hogy nem mertem.Pedig tényleg a legjobb ilyenkor túlesni rajta,mert talán jobban meg is szokják és nem birizgálják!Majd ha ovisok lesznek és kérik :D A lövetésről azt hallottam,ha minden igaz 1 éves kor alatt nem ajánlott,mert halláskárosodást okozhat :roll: Nem tudom igaz-e.
Szofi!
Köszi :D :!:
A gerinctorna nagyon jó!!!Én jártam régebben és használt is,tényleg azokat az izmokat dolgoztatja át ami a tartásért felelős és nem nagyon használja az ember :oops: Nálunk a lányok 2 hónaposan 120-130 ml-t ettek,bár több mint fele anyatej volt.Volt hogy ők is híztak heti 30-at,de nem mondta senki hogy baj lenne :shock: Nagyon szépek a gyerkőcök.Gyönyörűek a fotók,apuka nagyon kreatív :D :D :lol:
Tonti!
Nagyon aranyos Anna!Biztos nagyon édesek ahogy másznak!!Emlékszem nálunk a lányok a francia ágyat mászták körbe naponta 1000szer :D
Tali ügyben én a Balatonra szavaznék,bár a fürdő ruhát én sem merem bevállalni :cry: :oops: Majd nudizunk :D

bognartundi0727

Pocakosok!
Én is azt mondom,hogy biztos felismeritek,nyugi! :wink: Bár nekem az első szülésem úgy kezdődött,hogy a folyosón elhagytam a nyákdugót.Jó nagyot csattant a flaszteron! :lol: :lol: :lol: Utána 10 percen belül elkezdödtek a fájások 10 percenként:a derekam majd leszakadt és görcsöltem,mint a mensinél,csak erősebben.Én a fájások alatt mindig visszatartottam a levegőt(önkéntelenül),olyankor eleinte csak szóltak,hogy lélegezzek,utána már kiabáltak velem,amikor látták,hogy megfeszülök és no légzés! :(

A tűvel füllyukasztás tényleg nem túl fájdalommentes...Az én lányomnak is szúrta a gyerekorvos kb. 3 hósan.Én nem igazán bírom az ilyet,úgyhogy vittem a párom,hogy majd ő segít a dokinőnek,én meg addig kimegyek.Na erre mondta a nő,hogy ne menjek sehova,mert kettőnek kell lefogni a gyereket! :roll: Akkor már gondoltam,hogy gázos lesz...A legnagyobb injekcióstűt szúrta át a fülén,majd hátul beledugta a fülbevaló szárát a tű végébe és úgy akarta visszahúzni.Eközben közölte,hogy épp lumbágója van és képtelen rá,hogy tovább csinálja!!!Közben a gyerek ordít,mert a fülében benne a rohadt nagy tű! :roll: Hála isten előjött belőlem az anyatigris és ájulás helyett(mert általában ilyenkor már eldobom magam)megfogtam a tűt és a fülbevalóval együtt visszahúztam és bekapcsoltam,közben folyt a vér meg sikoltozott és fulákolt a gyerek! :? Utána a másikat ugyanigy:dokinő szúrt,én meg befejeztem.
Szóval nagyjából ilyen egy füllyukasztás... :(

binyek

Sziasztok!

Megjöttek a lovaink :lol: :lol:
Kép

Szép napot!!!

bognartundi0727

Tünci!

Jó a ménes :lol:
Most engedem kicsit Dorcit:

t
cl,rm +999999999 f erre34

Judit és Dorka

jucicuki

Lányok :P
Köszi mégegyszer a bíztatást... pihennem kell már bizony. Bementünk ma, még mindig teljesen zárt a méhszájam és fent is vannak a babák, de a jósló fájások miatt feküdjek és a relax fotelem azért használhatom :P A dokim szerint azért láthatólag lejjebb van már a pocim... Ő nem befektetős típus, de azért megkérdezte, akarok-e maradni... Hát nem akartam :oops:
A rossz az, hogy jövő kedden elutazik egy hétre, de hétfőn még megyek, UH-zunk meg méhszájat nézünk... reménykedem, hogy nem helyettesnél kell szüljek...

Tünci :P
Édesek a csajok! Én is remélem, hogy majd az enyéim is így eljátszanak egymással. Bár ahogy Banikáéknál látom, a 2 fiú is kellően elvan egymással :D

Binyek :P
Azért az egy komoly jel volt :wink:
De szerintem is csak felismerjük :lol:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

mindenkinek irtó édesek a képei-vagyis a képeken a gyerekei :lol:

tonti:
hihetetlen Anna már mekkora. rohan az idő. nagon ügyes!

fájások:

nekem 37. hét 1. nap éjszaka elfolyt a magzatvizem. ennyi. semmi fájás, meg jóslófájás sem volt. aztán 6 óüa után kaptam oxitocint, m nem voltak fájásaim :shock: aztán attól lettek!

banika:
mintha az én férjemet látnám. gép előtt, gyerek a vállán :lol:

jujj, ez a fülbevalóbelöés nagyon brutál!én azt hiszem várok vele. ráér....csak semmi fölösleges ordítást nem szeretnék :D

képzeljétek(azért lekopogom) azt hiszem kezd beállni egy rendszer az életünkben.mindig este 7 kor van fürdés , aztán evés(ha egy órával előtte ettek akkor is kérik :lol: ) majd lefekvés 8-8.15 körül. és ezután már ott maradnak az ágyban és kb fél9től alszanak a csajok! az már megy kb 2 hete. nagyon örülök, h legalább ete alzanak! :lol:
remélem a következő lépés az lesz, h egyszer csak arra kelek majd, h reggel 4 vgy 5 vagy 6 van! :lol: :D

szanet

Fanni: Nagyon orulok hogy minden rendben es a picurik meg maradnak a pociban egy kicsit! Azert vigyazz es pihizz en a joslok utan egy nappal szultem. :roll:

Banika: negyon edesek a fiuk es nagyon hasonlitanak, egypetejuek igaz? A szomszed neninek vannak egypeteju unokai olyan 25 korul lehetnek, nagyon helyesek!!! Tuti konnyebb igy a csajozas! :wink:

Labasv: Ti egy szobaban alszotok? Egy agyban?

Zsuzska: nagyon szep a fulbevalo, szegenykem nagyon fajhatott neki!

Tundi: nagyon orultek az ajandeknak mi? Most megy az ugra-bugra egesz nap nem? :wink:

Binyek: amit a Lanyoddal csinaltak borzalmas, mi lovettuk Annanak mindenkinek ezt ajanlom, egy perc alatt kesz volt es persze sirt de nem sokat es nem keservesen.

Rebe: HOLNAPRA EGY KALAPPAL! ELETED LEGSZEBB NAPJA LESZ! Kerunk majd hireket es kepeket minnel elobb!!! Nagyon szoritok de biztosan minden rendben lesz!!!!!!!!!!

Folvettem Alexet ahogy maszik bar meg eleg benan:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0001-2.flv

Anna pedig segit feltorolni a konyhaban es Alex barackot akar enni:
http://s202.photobucket.com/albums/aa19 ... 0002-1.flv

KépKép
KépKép
tontica

Szanet: szuper!!! :D Nagyon orulok!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

Dehogy! Nem alszom velük egy ágyban!! A légzésfigyelő miatt nem is lehetene, meg amúgy sem tartom jó ötletnek az ilyet. SZokják csak meg, hogy van saját ágyikójuk.
Én egy kihúzható fotelon alszom a szoba sarkában.

Kép
Kép
labasv

Csajok!

Lili tegnap felállt az ágyban, azóta egyfolytában áll :lol: Felkapaszkodik mindenen, még a lábamon is, nem tud megülni a kis valagán :roll:

Judit

jucicuki

Szanett!
Hihetetlen,hogy már majdnem 3 hónaposak a csajok!Irtó gyorsan megy az idő.... :roll:

Juci!
Lassan kezdhettek edzeni,hogy legyen erőtök szaladni a lányok után! :lol:

Rebe!
Gondolunk Rátok!Szorítunk! :wink:

binyek

REBE DRUKKOLUNK :wink:
tontika nagyon édesek a manók :D
szanet örülök nagyon hogy picit rendeződött a napirendetek :D
fanni pihikézz hajrá relaxfotel :wink:
nem tom miért lányok de én napok óta nagyon nehezen viselem a helyzetet egyszerűen mindenem fáj,derekam hasam picit szurkáll két oldalon,sehogy nem tudok létezni már se ülni se feküdni se fölpolcolva kipárnázva :cry: nyügi vagyok,hányingerem van és a gyomrom úgy hogy az orromat is csípi már,nagyon folyik rólam a viz,a vécéig elmegyek és úgy elfáradok mint a franc,szóval nem panyaszkodok,de jó lenne most binyek ötletét aktivizállni,altassanak el pár hétre.lehet az is hogy túl alacsony vagyok 154cm ehhez már a 20.kg.nál tartok kismalac a köbön.

lanyané

Lanyane: elhiszem hogy nagyon rosszul vagy, nem irigyellek most, nagyon nehez ez az idoszak, nekem is minden bajom volt a vegen mar. Azert remelem kibirsz meg par hetet, meg mindig jobb szenvedni igy mint latni a gyerekeidet az inkubatorban! Kitartas mar csak par het!!! Ha setalsz egy kicsit nem jobb?

Jucucuki: gratula Lilinek, hihetetlen mennyit fejlodtek par het alatt, bababol kisgyermekke cseperedtek!

Labasv: csak arra gondoltam ha kulon szobaban aludnatok talan nem kelnel fel minden mocorgasukra. Nalunk bejott.

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Én a BMC-s topikból írok!

Rebe kért meg, hogy írjak Nektek! :D

Rebe üzenete!

Örömmel tudatjuk, hogy megérkezett ma 8.59-kor Szarvák Zsanna 3350 gr-al, 53 cm-rel és 9.02-kor Blanka 2750 gr-al, 50 cm-rel!
Mindhárman jól vagyunk![color=red][/color
]

Kép
nika28

Rebe!
Úristen!Hát ezért volt neked ekkora pocakod!Hatalmasak a lányok!Nagy gratula nektek!!! :lol: :lol: :lol:

binyek

tontika sajnos nem remeg a lábam fáj a térdem mintha össze akarna csuklani,meg a derekam is kész,igazad van inkább én szenvedjek mint a kiscunkapunkák.minimum a 35.hétig ki kell húzni de inkább 36 :D

REBE ÉLLJEN!!!!ÜGYIK VAGYTOK!!!!SOK TEJCIT A KIS DRÁGÁIDNAK :D
(a dokidnak meg egy seggberúgást,hogy ijesztegetett hogy csak 2 kilósak :twisted:

lanyané

nika28 köszi az infót,jó pocakosodást neked is :D

lanyané

köszönjük az infot!!!

REBE!!! HATALMAS GRATULA!!! mondtam én h. kellemesen csalódsz!! micsoda béna egy banda, hogy 2 kg alattira saccolják, aztán 3 kilo fölött van jóval!!!!!

ügyik voltatok!!! jó egészséget, és sok tejcsit!! :):)

zsuzska80
Szombathely

Lanyané!

Nagyon szívesen! :)
Egész délelőtt tűkön ültem, hogy mikor jön már az sms. :D

Köszönöm szépen! :)

Kép
nika28

Rebe:
hatalmas gratula!!! sok tejcsit! jó babázást!!!!!és kitartást az első hetekhez! :wink: :D

alvás: igaza van TontinAK. HA EGY SZOBÁBAN ALSZOM VELÜK ÉN IS MINDENRE FELÉBREDEK. HA A MELLETTÜK LÉVŐ SZOBÁBAN, AKKOR CSAK ARRA, HA VALÓBAN SÍRNAK :wink:

szanet

LANYANÉ

kitartást!!!már csak néhány hét. visszasírod te még ezt az időszakot is, amikor nem tudsz majd aludni napokig :lol: :wink: hihi

szanet

Rebe!

De jó, de jó, de jó!

Szép nagy csajszik!
Ennyit az UH-ról :lol:

Judit

jucicuki

Igazatok van, de én alapból nem akarom megvárni míg sírnak, mert fölkeltik egymást, és egyedül vagyok rájuk. És félek, hogy akkor nem alszanak vissza csak úgy.

Kép
Kép
labasv

labasv

az nem jó, ha fölkeltik egymást :( nekem nem kelnek föl egymás sírására, ha már alszanak.

kérdés:

nektek hogy alakult a gyerekek mozgásfejlődése?
Jankám nagyon erős. Annusom viszont nem tudom, h lusta vagy vmi gond van vele? mert nem fordítja meg a fejét ha hason van. viszont jobbról balra fordítja, de balról jobbra nem akarja. pedig meg bírja kicsit tartani a fejét.
dokinéninek mondtam, és mondta, h még 2 hétig várjunk, m nem lát rendellenességet. ha addig sem javul, akkkor megnézeti.
remélem nincs vele gond, csak lusti

szanet

Sziasztok!

Rebe!
Szívből gratulálok!!!

Nagyon örülök,hogy kellemes csalódás ért a csajszik méretét illetően :D A pocakod láttán mondjuk elgondolkodtam,ha kicsik a babák,akkor mi lehet benne :?: :D :D
Lanyané!
Még nagy szükségük van a kitartásodra a punásaidnak :!: Mindig gondolj arra amit Tonti írt:"meg mindig jobb szenvedni igy mint latni a gyerekeidet az inkubatorban" :!: :!:
Juci!
Nagyon ügyes Lili :D Olvastam amit Dorci írt már elég ügyesen fogalmaz :D :D :D Örömmel olvasom amikor ilyen nagy lépcsőket ügyesednek,közben pedig hallom potyogni a köveket a szívedről :wink: Tudom milyen érzés amikor az ember aggódik,de ez hamarosan el fog múlni...... bár teljesen sosem fog :?
Szanet!
Örülök hogy alakulnak a napjaitok!!!Akkor most adsz a csajoknak tápszert is?
Tonti!
Megnéztem a videokat! :D Nagyon husik!!!!

bognartundi0727

Tünci

igen, adok tápit is.de már nem vagyok biztos benne, h jó ötlet volt elkezdeni.
viszont az tuti, hogy vannak napok, mikor nagyon lefárasztanak és nem tudok pihenni, olynakor nincs elég tejem.mivel állandóan egyedül vagyok szinte velük.
pl tegnap és ma nagyon sokat alszanak. én is pihemnek,eszem rndesen így ma még nem ettek tápszert(kopp-kopp)
de van olyan nap, amikor alig szopnak, illetve szopi után tápiznak, m nincs tejem. amit nem is csodálok :?
na ez van.

a lényeg, h már nőnek és olyan édes kisbabaák. már nem olyan kis magatehetetlenek , m kb 1 hónapja. már gügyögnek-gaygognak. játszanak, nézelődnek. nem sírnak mindig :lol:

szanet

Rebe :lol:
Mondtam én! Jajjjjj, de örülök! Ezek aztán súlyok a javából :D Remélem, nem vettetek 44-es rucikat :twisted:
Szívből gratulálok!!!!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané :D :(
Leírtad az összes tünetemet. Én ugyan "csak" 15 kg-t híztam és ha nem is sokkal, de valamicskével magasabb vagyok, de az összes nyűgödben osztozom...
Sajna már a relaxfotel sem kényelmes, mert ha a derekam nem fáj, akkor a gyerekek a szerveimet nyomják és gyomrom fáj, nehéz a légzésem, ha meg úgy ülök, hogy mindez nincs, akkor a derekam fájdul meg. Ahogy Anyukám mondta, ezért hívják "terhességnek". Kitartás :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe: SZIVBOL GRATULALOK!!! :D :D :D
Meghogy 2 kilos babak, ha-ha-ha! :roll: A doki elmehet a fenebe!

Szanet: elhiszem hogy nincs mindig tejed, szerintem ne idegeskedj ezen, a babaknak az a legfontosabb hogy ne legyenek ehesek es hogy anyuka boldog es kiegyensulyozott legyen! :D

Mozgasfejodes: Alex ugyesebb mint Anna, nem egyutt fejlodnek de nem ez a lenyeg, a vegeredmeny ugyanaz! Az unokaocsem 10 hosan ult fol, 11 hosan kezdett maszni es onnantol rohamosan fejlodott, most 2 eves es irto rossz, huncut, izgo-mozgo kisfiu! :D
Biztosan semmi bajuk a Leanyaidnak!!!
Ja, nekunk is mondta a doki amikor 2-3 honaposak voltak hogy Alex csak egy bizonyos iranyba mozgatja a fejet es hogy direkt figyeljek erre es mindig forditsam a masik iranyba a fejet, ah, hulyeseg, most mar meg nem mondanad hogy "gond" volt Vele.

Labasv: az enyemek is keltettek egymast kb. fel eves korukig azert is nem aludtak egy szobaban de fel eves koruk ota vannak egyutt es hiaba ordit az egyik teli torokbol a masik nyugodtan alszik. :lol: Probald meg hogy nem ugrasz minden rezdulesukre, hagyd egy kicsit Oket hatha visszaalszanak egyedul.

Alex mar csak maszik, kuszni mar nem akar, el vagyok Tole ajuldozva. :D Mondom hogy bele vagyok habarodva a sajat fiamba, elveszem ferjul! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Szanet!
Elhiszem,hogy a kialvatlanságtól nincs tejed,mert szerintem nekem is azért volt kevesebb.Mindenki azt mondta minél többet szoptatok annál többnek kell lennie,hát nem hiszem hogy vki is többet szoptatott mint én,mert 3 óránként ettek,de általában,főleg amikor már nagyobbacskák voltak kellett pótlás.Semmitől nem lett több a mennyiség(laktoherb tea,alkoholmentes sör,stb)Nem baj ha kevés az is valami :) Elhiszem,hogy sokszor kivagy ha ennyit vagy velük egyedül :cry: Nem egyszerű segítség nélkül,de már csak pár év és nagyszerűen el fognak játszani egymással :D :wink:
Fanni!
:cry:
Tonti!
:D :D Akkor te a saját anyósod leszel :?:

bognartundi0727

fanni akkor vegetáljunk :wink: ja igen a gyomromba belerúgnak majd összehányom magam ,ha a hugyhólyagba majd bepisilek :D már tényleg rötyögök magamon milyen nyomoronc vagyok :D ja ma reggel megilyedtem a kezemtől azt már megszoktam,hogy egész nap zsibbad és nem bírom az ujjaimat behajlítani pl egy tollat nem is tudok megfogni,szóval reggel annyira fel volt dagadva,mint egy gumikesztyűt mikor felfújunk.a lábról ne is beszéljünk ezen a képen most gyönyörű mert eddíg fel volt polcolva :D :D :D na mindeggy hajrá kisbabáink egézsége,mi meg majd kibírjuk :wink: Kép

lanyané

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?