A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

hene!

álomszép, meg tünci, meg imádnivaló, meg csodabogár meg jaj ilyen gyönyörűséget!!!!!
ugy várom már én is ezeket a pillanatokat!!!!

további szép napokat nektek hármasban, és sok tejcsit és egészséget!!!

Kép

Kép
timi1982

Szly! Köszönjük!

Akkor Kisfókának is nagy gratula!

Bencuri! Köszönjük az infókat Titiről!!
Hogy viseli?
Nagyon magas a vérnyomija?
Hú,és te pont holnap mész oda ctg-re??????????
Még talán meg is lesheted a kis Levit meg persze a a mamáját?
De jó!!!

Sok puszi neki és nagyon várjuk a híreket!!!

Kép

Kép
ibm

Mostmár tényleg lépek! Délután jövök! :D
Vendég

Hene:Nagyon éde Gergő,tök jó látni ilyen édes kis babót :D :lol:

Én is menni akarok már szülni :P Bár a csomagom még mindig nincs összepakolva :oops:

Kép
Kép
Kép
kike

Kép

Kép
szly27

Ami, nem tudom mennyi a vérnyomása, csak azt tudom, h a gyógyszer se hat! De még ma megbeszélik pontosan a dokival, h legyen! Jó lenne ha megnézhetném őket, bár a kútvölgyibe nem lehet bemenni a szobákba! De majd meglátjuk ! :D

Most megyünk a boltba, remélem Bence sétál mert ha nem akkor nekem végem! :oops: :?
bencuri

Nagyon szép nevük van a Babáknak :D

Megyek főzni valamit-gombaleves az tuti lessz,meg azthiszem rizses lecsó :D

Kép
Kép
Kép
kike

A segédletekben van olyan hogy keresés és ott találtam meg, hogy hova írogat.

Hene! Nagyon édes Gergő! Hihetetlen hogy már két hetes! Még most mentél szülni! Bezzeg nekünk nem telik az idő!

Kép
szly27

Közbe majd be-be kukkantok,különben nagyon lemaradok,nehéz veletek lépést tartani :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Szorítok Titinek is! Lehet Levente lesz a következő baba!??

Kép
szly27

Sziasztok!

Wera tenyleg fantasztikusan teljesitett! le a kalappal. hiaba o egy szupercsaj.
Megegyszer gyors gyogyulast es sok tejcit!

Gergo baba nagyon cuki!

Teo. a neten vetted a bodykat vagy a boltban?

Kike. Orulok, hogy sikerult leszedni a kepeket! Nagyon csini a pocid! Egyaltalan nem nagy!

Mindekinek, akinek hamarosan mennie kell annak megy a megadrukk++++++++++++++!

Ibm. koszi az infot. jo sokaig fent voltal!

Marcsi. lehet, hogy a vege lassan megy. nekem az eleje is! es hol van meg december! :D :D

Szep napot mindenkinek.

KépKép
KépKép
mush589

Hene, helyesek vagytok nagyon, jó, hogy jelentkeztél.
Az első séta, az milyen izgalmas lehet!

Timi, én mostanában ezt a levest szoktam csinálni, szerintem jó, mondjuk kicsi tejszínhab nem hátrány a tetején.

http://www.origo.hu/noilapozo/receptek/ ... hideg.html

Micsoda izgi napok, majd azért fura lesz, mikor már a csapat első fele megszült és a szoptatás, pocakfájás stb lesz a megbeszélés tárgya, a hátsó fél meg ott tart, ahol most az élboly, a málnalevél teánál meg a jóslófájásoknál.
De legalább majd hasznosíthatjuk a tapasztalatokat.

Akkor ezek szerint holnap is lesz babánk? Azért jó lenne, ha még javulna a vérnyomija és nem lenne császár.
Ha jól rémlik, OLIVÉRt is császárral szülte Titi, olyankor sokszor eleve a 2. gyereknél is császár van vagy legalábbis ilyesmit hallottam.

Kép
teó

Wera!

Hatalmas gratula és minden elismerésem a tiéd!
Kívánok sok-sok boldogságot és sok tejcit Nóri babának!

Tegnap megvolt az első CTG-m
egy picit aggódtam előtte, mi lesz ha nem mozog, erre végigugrálta az egészet, nem győztem nyomogatni a gombot :lol: :lol: :lol:
Más téma: 2 napja hasmenésem van :oops:
doki azt mondta ne szedjek semmit, igyak sok folyadékot
nem tudtok valami tanácsot adni, mit egyek?
ma megyünk babakocsiért, majd este teszek fel képeket :wink:

Drukk a sorbanállóknak a szüléshez! :wink:
sorrendet inkább nem írok :wink:
Puszó

Kép
kimma

Mush, én a boltban vettem, érdemes körülnézni, rengeteg minden van, nemcsak ruhák, hanem kiegészítők, meg adnak 5%os kártyát is. Úgy emlékszem, ezek a feliratos bodyk nem is voltak fent a neten, de lehet csak nem találtam.
Bár most mérges vagyok, mert az új bodynak, amit most vettem, leszakadt az egyik patentje.

Kép
teó

Teó! Igen, Titi Olivért is császárral szülte, úgyhogy szerintem amúgy is császár lett volna.

Kimma! Várjuk a képeket a kocsiról! Grat. a jó CTG-hez!

Kép
szly27

Na, megreggeliztem én is.
Ilyenkor Emma szokás szerint majd kiugrik a hasamból. Úgy imádom!!!

Az előbb jött egy üzi apától. Csak ennyi: Szeretlek

Olyan jól esett.

Hene!
Gyönyörű a kisfiad! Vigyázzatok egymásra!

Titinek giga-mega drukk holnapra. Gondoltam én, hogy a doki már nem engedi haza pocakosan... :roll:

Legalább lesz mégegy babucink...
Lassan minden napra jut egy baba! Kezd izgalmas lenni. Csak én tojok még mindíg a kis Buddhámmal a pocakomban, mikor fordul már meg ez a gyerek?! :shock:

Már ahogyan néztem, minden faros baba menetirányban van, kivéve az én kis őkényelmességemet...
Holnap már betöltöm a 35. hetet is. Kíváncsi leszek, mit mond a doki hétfőn. Azt mondta, akkor már beszélhetünk a szülésről. Eddíg még nem volt hajlandó. Én nem szeretnék császárral szülni, de farosan meg pláne nem!!! :evil:
Vendég

Verának is későn fordult be Bugri-Nóri, és nem is illeszkedett be a buksija... :roll:
Vendég

Jaj Marcsi! Akkor én elírtam a terhességi korodat a tábliban! Már 35 hetesnek írtalak! Mindegy majd a következőben javítom!

Kép
szly27

teo. miert nem viszed vissza? marha meg vagy olyan allapotban!

KépKép
KépKép
mush589

Semmi gond! Észrevettem, de jó volt látni, csakhogy az holnap lesz... :roll:
Vendég

Szly, nagyon jó ez a táblázat, így legalább én is tudom követni az eseményeket!
Hatalmas grtaula a babákhoz Werának és Kisfókának is!

Hajrá lányok, húzztaok bele.
Most megyek, megjött anyósom, mehetek hajat mosni!! :)

KépKép
hene

Köszi Hene!

Kép
szly27

Szép jó reggelt mindenkinek!

Szebb nem is lehetne! Nóri baba végre idekint van, igaz nem úgy ahogy indult.
Wera! Hatalmas gratula! Sok boldogságot, sok tejcsit! És le a kalappal előtted!

Titi! Kitartást! Hát nem olyan jó, hogy meg KELL császározni, de ha a babának így a jobb...

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

NEm semmi mit kuzdott Vera ezert a kislanyert! Gratulalok Nekik!

Isten hozta a kis Norat! Jo egeszseget es sok oromet!
Vendég

en zombi vagyok....reg nem volt ilyen kegyetlen ejszakam- azt hittem megorulok, egy szmhunyast nem aludtam :twisted: :evil:
Ennek koszonhetoen nem mentem laborba, nem akartam kockaztatni, hogy ebben az allapotban elmenjek, nem lett volna osszecsuklanom a 4 ampulla ver utan. Holnap is meg elmehetek, az ellenanyagon kivul minden meg is lesz aznap vagy masnap.
Vendég

Mush, gondolkozom rajta, mert csütörtök délután pont a kollégáimmal arrafelé ülünk be, úgyhogy lehet benézek, megvarrni addig úgyse igen varrom meg, csak az a baj, ebből a feliratból már csak egy volt, de azért sztem benézek. Hátha.

Kép
teó

Hát Titi: megy a drukk! Szerintem jpbb bmostmár ha túl leszel rajta!

Szegény Sziszkának drukkoljunk már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ő már olyan régen vár!

Csillalával mi lehet? Lassan ott is érkezhet a babó?

Nem tudom mi van ma velem de annyira fárdt vagyok fizikálisn, hogy szinte itt ülni sem bírok! Le kell feküdnöm.
Mondjuk fél hétkor már a piacon voltam és azóta megfőztem a mai meg a holnapi kaját is!
Vendég

Kata! Akkor lehet van valami a levegőben, mert én is itt kókadozom.
Pedig viszonylag jól aludtam. Egyszer voltam pisilni, pedig dinnyét vacsiztam.
Na meg egyszer megrisdtam, úgy begörcsölt a hasam! :shock:
Remélem kis sajtkukac nem fordult vissza! :shock:
Lehet csatlakozom hozzád, és hunyok egyet.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Megjöttünk a boltból! Jó meleg van! Szerencsére Bence felfelé fellépcsőzött, de lefelé azért cipeltette magát4 :?

Kata nem csodálom, h elfáradtál ennyi mindent csinálni! Ügyi vagy!
Egyébként én se érzek túl sok erőt mostanában semmire! De muszály megcsinálni néha ezt azt! 8)

Anyjuk sajnálom az éjszakád,próbálj most pihenni egy kicsit!

Sziszakának is megy a drukk!!!!!!!!!!!! :D

Hene jó h jelentkeztél! Gratula a kéthetes nagyfiatokhoz, boldog hétfordulót! :D
bencuri

Lányok megint bedagadt a lábam, de csak a bal!? :shock:
bencuri

Jó pihit Kata és Kriszti!
bencuri

Bencuri!

Csatlakozom lábdagadás ügyben!
És nekem is csak a bal,pedig én nem is voltam sehol csak ülök egyik helyről a másikra! :wink:

Kata! Fél 7-kor a piacon?????????
Nem csoda hogy fáradt vagy! Szerintem aludj egyet!
Amúgy én is kicsit nyomott vagyok és már szétunom az agyamat!
Beraktam egy mosást,mindjárt kiteregetek és ennyi!
Megbolondulok már ettől a semmittevéstől!! :twisted:

Jó pihit mindenkinek aki emellett döntött!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!!

Először is hatalmas gratula werának Nóri babához!!

Én ma kivételesen jól aludtam, most 10-kor keltem fel :oops: . És pisilni is talán csak 2-szer voltam kint. Viszont....azt álmodtam, hogy megszültem....és kislány lett (pedig egy jó ideje ugy érzem fiu....).

Nekem ma nem kell főznöm, mert maradt bableves is, grízes tészta is...
Csak picit takarítanom kéne. De jelenleg a derekam majd beszakad!

Titinek is megy a drukk!! Reméljük minden rendben lesz...

d.dodó

Megjöttem az NST-ről: Csabika szófogadóan mozgott, szívhangja tökéletes. Méhtevékenység abban a 20 percben______________________________________________
Azóta persze volt már pár keményedés, de nem vészes, ezekkel még bírom jó darabig. Viszont úgy érzem rögzült a feje. Rettentően nyom ott lent minden ideget, és olykor erős szúrást érzek, ahogy valószínűleg nekinyomódik valami érzékenyebb részhez. Jövő héten megyek a dokimhoz. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire nyíltam ki eddig :roll:

Sziszka :P
Leginkább neked++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Azért már túl a 40.héten biztosan belefáradtál. no meg kórházban rostokolni napokat. Luca indulj meg!!!

Babuli :P Ami :P Bencuri :P Szly :P Maverick :P Titi :P
Már csak ti vagytok előttem... HAJRÁ!!! Különösen Titinek, és Mavericknek, akik szintén kórházban vannak!!!

Véda
Vendég

Csövike!

Szly!

Köszi a táblát! ;)

Titi!
Kitartást!

Hene!
Nagyon szépek vagyok! Micsoda jóképűek a legényeid!

Babu, Ami, Bencuri Viki!
B tervként kérném, hogy más telószámát is írjátok fel, mert én péntek reggel lelépek a szülőkhöz és csak vas. du. keveredünk elő. Szégyelném magam nagyon ha miattam akadnának meg a hírek. :oops:
20150601134430

nem csoda lányok hogy rosszul érzitek magatokat.
olyan meleg van kint... és fülledt. biztos azért is aludtatok rosszul.

ahhoz képest hogy hidegfrontot jósoltak...
próbáljatok pihizni egy kicsit.
hidegvizes borogatás a lábra! nem csak a dagadásra jó, hanem a keringésre is. hátha kicsit helyrebillentek. lehet a vérnyomi is vacakol.
pihi ezerrel!!!!

nekem a mai termés: 3 néni, 1 proktológus... :shock: mondhatom szép dolog. mindegyik megdicsért hogy milyen nagy pocim van :shock: :shock: pedig mivel széles a csípőm nincs is olyan kint :D
szerintem azért látják nagynak mert fent van a gyomromnál a hasim és ott rugdos.
nah mindegy... a proktológus nem volt semmi. zöldségeshez gurultam el és beugorttam a páromhoz is. épp nála vásárolt. tök cuki, a felét alig értettem amit mondott mert nem magyar :D görög.

beszélgettünk a dokimról, a kórházról stb...

aztán "rohanás" haza, vagyis inkább gyors gurulás... a leves kész de a másodiknak most fogok hozzá. káposztás tészta lesz.

délután szülésfelkészítő, és ma már felhivom a szülésznőmet is hogy jó lenne már randizni :D és megbeszélni a dolgokat.

Kép

Kép
timi1982

Köszi Viki,akkor a biztonság kedvéért megnézem a táblit!

H. Szilvivel is mi lehet???
Jól eltűnt!

Kép

Kép
ibm

Ami!
Nem beszéltél Verával?
Olyan kíváncsi vagyok, mi lehet vele!
Meddíg lesz kórházban?
Vendég

Ami!
Szilvit befektették múlt héten.
20150601134430

Megőrülök!
Benneteket nem zaklatnak mindenféle iskolákkal, meg egyéb más dolgokkal telefonon?
Leteszem a vezetékeset, csörög a mobil, utána meg a másik mobil.
Reggel óta ez megy!
Lassan elfogy a türelmem, és valakit jól elküldök!

Tudom, hogy csak a munkájukat végzik, de azért ez több a soknál! :twisted:
Vendég

Maria! Még nem,de szeintem mindjárt dobok neki egy sms-t,aztán hozom a híreket ha tud válaszolni!
Én is nagyon kíváncsi vagyok,bizti nem haragszik ha írok neki!!!
Asszem vagyunk annyira jóban,de mindjárt kiderül! :oops:

Kriszti! Téged szúrtalak ki a tábli végén,lennél hírhozó ha estleg történik valami?? :wink:

Kép

Kép
ibm

Na, akkor most nem megyek sehova!
Megvárom, mit ír Vera!

Boltba készülök, egy kis gyümölcsöt kellene beszereznem.
A többit szerencsére apa elintézi mindíg, mert élelmiszerboltban dolgozik.

(Ma még nem csináltam semmit, csak a mosógépet pakoltam meg. :oops: Olyan nyomott vagyok...)
Vendég

hahó,

Wera, nagyon ügyes vagy, hogy így kitartottál, és gratula Nóri babához!!! Nem semmi, amit végigcsináltatok! Most már sok-sok tejecskét és pihenést kívánok, Nórika nőjön szép nagyra!!!

Sziszka, mi van veletek? Gondolunk rátok, megy a drukk, hogy ne tartson már soká!+++++++++++++++++++++++

Titi, már csak egy nap, és hamarosan babázhatsz te is!!!! Mi meg drukkolunk neketk!!!

Ibm? Te még otthon szorgoskodsz? Palacsinta, lépcsőmászás mikor lesz? Javíthatnád tényleg a statisztikát :D

Csodálkoznék, ha én a 40. hétig kibírnám.... Nándika, július 5-től szabad az út, ne felejtsd!!!!

KépKép
szkagi

Megvolt a séta! Várom az eredményét! Az időjárás borzalmas szakad rólam a víz!
Paprikás Krumpli fő! :D Ha kész küldöm az adagokat! :D

Kérek jelentkezőket SMS ügyben hamár Viki csavizni megy akkor mást kell keresnem! Legalábbis remélem, hogy nem jövőhéten szülök!

Viki! Ez a gyerek amilyen agyafúrt lehet, hogy megvárja a hétfőt, hogy Neked küldjem az üzit!

Véda! Örülök, hogy jó lett az NST Csabi ügyes fiú!

Kimma! Emci baba is nagyon ügyi volt a CTG-n.

Marcsi! Apa nagyon cuki!

Timi! Jó sűrű a mai napod!
Vendég

Ági!

Én a június 26-át néztem ki magamnak, de a 23 sem lenne korán, az pedig szép dátum.
Akkor ismerkedtünk meg apával. Bele sem merek gondolni, hány éve már annak... :oops:
Vendég

Babu!

Nekem is írhatsz, mint már mondtam, 23-ig ráérek... :wink:

Várom türelmetlenül, hatásos volt e a séta.
Palacsintát nem sütsz? :wink:
apával pedig nem kell összeveszni, azt hagyd ki! :lol:
Vendég

[quote="babuli"] írta:babuli

Kérek jelentkezőket SMS ügyben hamár Viki csavizni megy akkor mást kell keresnem!

Viki az anyukájához és az apukájához megy. Nem csavizni!

Vasárnap 4 után már gép és sms képes vagyok :D
20150601134430

Viki! Tudom,hogy befektették,csak nem ír senkinek,pedig azt ígérte! :cry:

Elküldtem Werának az sms-t,remélem nem zavartam és mielőbb válaszol!

Maria! Nálunk is vannak ilyen időszakok mikor napokig cseszegetnek a nyelviskolások,tényleg dühítő mikor már a 3X is telefonálnak!! :twisted:

Kép

Kép
ibm

Marcsi! Jó dátumok! Most 23-ára vagyok kiírva, Roli meg 26-án született! :lol:

Kép
szly27

Marcsi! Palacsintát nem sütök mert így is nagyon melegem van! Apával nem akarok összeveszni akkor inkább ne jöjjön még Szabi! :D

Viki! Tudom! Az is csavi egy kicsit mert nem leszel itt! :D

Ami! Várjuk Wera válaszát! :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?