A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vucuska!

Most lesz eredményhirdetés? Nagy-nagy kalappal!!! :D
rony77

Nemone!
Gratulálok a 11 embrikéhez! :)
Nem csoda, hogy fájt a pocid, nekem csak 8-at szívtak le, mégis nagyon fájt utána, de másnapra elmúlt. Most már biztos megvolt a beülti is, drukkolok nagyon, pihenj sokat!

Vic!
Boldog házassági évfordulót és sok szerencsét az inszemhez! Utána pedig nagyon jó nyaralást, a tengervíz biztos jót tesz!

Akire!
Nem lehet könnyű egyedül otthon! Nekem májusban volt pár napot távol a párom, azt is nehezen viseltem.

A hülye kérdésekből meg nekem is elegem van. Legújabb: Színházban összefutunk párom egyik ismerősével. Bemutat: A feleségem... Csaj visszakérdez: Gyerek? Képzelhetitek, milyen érzés volt. Sajnos páromnak is csak később jutott eszébe a megfelelő válasz (Nem gyerek, f-e-l-e-s-é-g!!!)
Én sajnos már nehezen hivatkozhatom arra, hogy még biztosan nem akarunk (36 év, 12 éve biztos munkahely, stb...). Általában csak annyit szoktam mondani, hogy persze, majd lesz... Közvetlen családot nagyjából leállítottam: kettőnk dolga, ne kérdezzenek. Munkatársak, barátok nagy része is jó fej, nemigen kérdezik, de mindig akad 1-2 tapintatlan ember.

Vicky!
Az elején én is nehezen adtam be a szurikat, már a gondolatától is kibuktam. De a 3. stimu végén már úgy éreztem, ügyesebben adom be magamnak, mint némelyik nővérke. Ráadásul a lombik előtt Konc azt mondat, hogy lehetőleg délben adjam be! Első nap még remegő kézzel, minden folyosói zajra összerezzenve, de később már szinte gond nélkül szúrkáltam magam a munkahelyi mosdóban. :oops:
Azért szorítok Neked, hogy ne kelljen nagyon-nagyon rutinossá válnod ebben a műveletben!

Süni!
Drukkolok annak a hcg-nek! :)

Vitamin: én Centrum Maternát szedek, reggeli közben, és most semmi bajom tőle (bár annak idején az Elevittől, éhgyomorra se volt). A lombikos stimu alatt viszont émelyegtem, fájt a fejem, stb., úgyhogy én a hormonokra fogtam.
vuki124

Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom most az elevitet szedni és ebéd után, hátha attól nem lesz bajom.
Ha viszont nem javulok akkor a Deca a hibás és nincs mit tenni...
Ki kell birni :shock: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Újra megérkeztem.
MInden oké.
Meg is kaptam 3 adag Merionalt, valamint napi 1 Decat kell a továbbiakban is szúrni.

Akire!
Pénteken, jún. 13-án kell ismét mennem uh-ra.

Nemone!
MI újság?
Jelentkezz ha tudsz!

Lányok!
Ti hogy adjátok/adtátok a Decat és a Merionalt? Mert neklem most azt mondta a laboros lány hogy a Merionalt inkább délután adjam.
Valamint nekem nem is 45 fokban hanem szinte egy síkban a hasammal adták be mindkét szurit. :shock:

Kép
vucuska

Vucuska,

Én fél 7-re mentem, és 8-kor már téptem kifelé. Egyébként lehet láttál, a párommal voltam, fekete-fehér felső, és fehér szoknya volt rajtam. Kábé a menyasszonyi ruha meg a csipkefüggöny keveréke. :lol:

Képzeljétek júliusban megyünk 4 napra csapatépíteni a főnököm vitorlására a Balcsira. Foglaltunk apartmant, főzünk, sütünk hajózunk, megyünk nyári bobozni, meg túlélő parkba és vihetjük a párjainkat is. Már ezt is nagyon várom.

Megmondom őszintén már lemondtam az inszemről meg a nyaralásról emiatt a hülye herpesz miatt, és tök jkó, hogy mégis meglesznek.

Nemone,
Szuper eredmények. Ebből baba/ák lesznek meglásd. Muszály sikerülnie.

Gabi,
Már olyan jó lenne ha jönnél, és mutogatnád nekünk Botit. Annyira kíváncsi vagyok rá.

Majd a többieknek is írok, csak most sok amelóm, mindent el kell rendeznem csütörtökig.

Noki,
Én szedem az Elevitet és szedtem a Gravidát is. Hányingerem nem volt, a Gravidától székrekedésem. Szerintem lehet, hogy a Deca-tól van, bár én ebben még asszem vélemény alkotni nem tudok. :roll: Drukkoljatok, hogy ne is tudjak.... :D

Vicky,
Belejössz majd a szuriba. Először én is féltem, ma már olyan, mintha pisilni járnék....tudom, fura hasonlat..... :D

Madrin,
Jó nyaralást nektek. Remélem jó időtök lesz. Rátok fér már néhány pozitív élmény.

Gil,
Sajnos attól tartok előbb utóbb az ismerd meg játékot én is elkezdem, adja ég ne így legyen.
vic12

Sziasztok!
Köszi a drukkokat, de nem hiszem hogy lenne ott bárki is. A reggeli tesztem negatív lett. De nem vagyok elkenődve. Legközelebb sikerülni fog :wink:
Juci, Napcsi, drágák vagytok :D
süni76

Vucuska, a Decát reggel szúrd, a Merionalt pedig este. Próbáld nagyjából ugyanabban az időben beadni.
süni76

Süni!
Köszi a választ.
Az ugye nem baj hogy most beadták 2-kor és ezt követően 7-8 felé fogom beadni?

Kép
vucuska

Vucuska!

Nem baj! Nekem anno délelőtt adták be, és utána mindig 8 körül szúrtam magamnak.

Kép
nika28

Süni! Sajnálom:( Azért a végleges választ szerdán kapod meg, addig tessék egy kicsit még reménykedni!
nellike

Süni
Nagyon sajnálom,de várjuk meg a szerdát a végleges eredmény miatt!
Én nagyon drukkolok Neked!!!
Ja, és amit írtál Vucuskának azt Én is így használom mostantól :wink: :shock: :lol:
(Deca,Merional szúrása)

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Köszönöm szépen a drukkokat!

Hát, nem volt egyszerű a mai nap... Reggel 8-ra be kellett menni, volt vérvétel, UH ahol nagynak látta ugyan a petefészkeimet a doki, de még nem látott vizet a hasüregemben, de azért kaptam 3 zacskó infuziót megelőzésképpen. Elég nehezen kötötte be a nővérke az infuziót, és amikor sikerült neki, akkor sem volt tökéletes, mert nagyon lassan csöpögött. Nagy nehezen lementek, és egyszecsak szólt a biológus, hogy mehetünk megnézni őket. Végül a 9 megtermékenyültből 7 volt jó minőségű, amiből kettőt ültettek vissza a többit lefagyasztották. Olyan jó volt látni őket, és a biológus meg is dícsérte az embriókat, mert azt mondta, hogy reggel még csak 8 sejtesek voltak, és mire mi megnéztük az egyik 10, a másik 12 sejtes volt! :lol: Aztán egyszer végre behívtak a műtőbe is, de nekem ez egy picit kellemetlenebb volt, mint az inszemináció. És miután berakták őket megmutatták UH-on, és még képet is kaptam róluk!!! :wink: :lol: Ezen meglepődtem, mert eddig nem mondtátok, hogy ez így megy. :roll: De sajnos a délutáni UH-on már látszott egy kis folyadék a hasüregemben, és mondta is a doki, hogy a hormonom bizony magas volt, így nagyon-nagyon sokat kell innom, és sok fehérjét kell ennem. A héten itthon pihenek, iszom mint a gödény, és 20-án megyek vérvételre. :D

Süni,

Sajnálom! :cry:

Vic,

Sajnálom, hogy az a dudor mégsem csípés volt! :? De az jó hír, hogy az inszem meglesz, és még nyaralni is mentek! :)

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Gil, Süni, Napcsi :wink: :D
Köszi, jól vagyunk!
Talán ősszel folytatjuk fagyikkal. Azért is érdekelne, dokink mikor rendel.

Köszi előre is Süni, és :( . átérzem...

Puszi!
manda

Nemone
Akkor vigyázz nagyon magadra, igyál sokat tényleg, nehogy baj legyen! Gratula a sok szép embrikéhez!!! Miért volt rosszabb, mint egy inszem?

Vic
Örülök, hogy sikerül az inszemet és a nyaralást összeegyeztetni!!! A görög szigetek rajongója vagyok, ott még nem jártam, de tuti gyönyörű! Herpeszt meg honnan sikerült összeszedni? Hú, de ijesztő! Remélem, javul! Hátha Santorini meghozza a sikert! Már meleg lesz a tenger akkor?

Vuki
Hülye kérdésekből mindenkinek kijut. Én is azt mondom, hogy hát lassan már jó lenne egy babó. Utálom ezt kimondani, mert attól félek, nagyon látszik rajtam, hogy ez nem teljesen igaz.

Vucuska
Én mindig este adtam a Merionalt. Gondolom, azért nem baj, hogy most nem akkor kaptad.

Manda
Akkor hajrá ősz!!

Zsókuci
Te merre jársz?? A sok meló, tanfolyam ennyire leköt?

Maggie
Napi két Bromot szedsz??? Az nem semmi! Én csak napi felet, de azóta sokszor lever a víz. Te nem híztál tőle? Próbálom kideríteni, pontosan mi hízlalt engem fel. Persze, tök mindegy végül is.

Süni
Kitartás!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nemone!
Nem semmi napon vagy túl!
Nagyon szorítok neked!!!!!!
Tudomásom szerint a túlstimu még jót is tesz a beágyazódásnak. Ha jól emlékszem itt olvastam még korábban.
Pihenj sokat és igyál , igyál, igyál!!! :D

Süni!
Remélem az a teszt rossz volt hogy hamarosan kiderül hogy anyuci vagy. :wink:

Akire!
Hú, neked most aztán tényleg összejött minden.........
A férjem nélkül én se bírnám sokáig
Akkor mensi volt vagy sem? :roll:

Vicky!
Én is 13-án megyek legközelebb, remélem szerencsét hoz nekünk! :wink:
Nekem is hasonló élményeim voltak a Merionallal. Nekem azóta a férjem mixeli. Nekem is hol eltört az üveg, hol a felszívásnál kirepült a kezemből a fecskendő. Így utólag vicces, de akkor majd megőrültem. Nem szeretem az ilyen pepecs munkákat.
Ügyes vagy!

Vic!
Micsoda időzítés!
Inszem aztán Santorini. Oda én is elmennék.
Ezt így kell csinálni. Ott biztos el tudsz majd lazulni és a sok pihenés csak jót fog tenni! Most össze kell jönnie!
Herpesz: az iszonyat lehetett. Az egyik barátnőmnek volt amikor szoptatott, legyengült az immunrendszere, de iszonyatos fájdalmai voltak, pedig nem az a nyavalygós fajta. Szóval át érzem min mehettél keresztül. Remélem minél előbb elmúlik és már nem tér vissza.

Manda!
Drukk őszre!

Köszönöm a Decas és Merionalos válaszokat: reggel Deca lesz, este meg Merional.
Még egy kérdésem lenne hogy már a stimu alatt el kell kezdeni a fehérje és a sok folyadék fogyasztását hogy elkerüljem a problémákat?

Kép
vucuska

Köszönöm a drukkokat. A mai szuri már jobban ment, bár az ampulla ma sem ott tört el, ahol kellett volna neki. Ma a páromra bíztam. Én Maternát szedek, de előtte Gravidát szedtem és nekem egyikkel sincs bajom. Én este vaccsi előtt veszem mindig be. A Merionalt is akkor szúrom.

Szerintetek 13-án várhatom, hogy még ír fel a doki gyógyszert? Már úgy értem a tüszőrepesztőn kívül? Bár azt lehet, hogy csak később írja fel.

A gyerek kérdéssel az volt az aranyos, hogy anyukémnak mondtam, hogy nem jön könnyen. Másnap elmentünk az egyik rokonunkhoz, aki persze megkérdezte a gyereket. Mire anyukám: Még ráérnek. Majd ha lesz szólnak...legalább nem kellett magyarázkodnom. Ezzel azért elérte, hogy a jelenlétében nem igazán fognak faggatózni. :D

Mindenkinek drukkolok továbbra is.
vicky79
Budapest III. kerület

Süni,
Most olvasom, hogy mi újság! Jaj én azért nagyon szorítok, hátha téved a teszt! :wink: Puszi neked, kitartás!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Gondolom már alszotok én most értem haza melóból :cry:

Ma voltam először BMC-ben 3.napi vv-en, a párom spermavizsgálaton.
Eszméletlen mennyien voltak....
Fél 8-ra voltunk ott és a 15. helyet szereztük meg, mondjuk azért gyorsan ment, 10-re már végeztünk is mindennel (a körzetinél többet szoktam várni :x )
Úgy néz ki Dr.Zeke lesz az orvosom, legalábbis a papírjaimon ez szerepelt!
Szóval végre elkezdtük!

Én is figyeltem mindenkit, hátha ráismerek valakire, de esélytelen volt annyi ember között :roll:

Süni!
A remény hal meg utoljára, lepj meg minket szerdán egy pozitív teszttel +++++++++++++++++++++++++++++++

Vic!
A herpesz lehet a legyengült immun következménye ennyi stimu, vitamin, mesterséges készítmények után nem is csoda.
nagyon jól jött ez ki, hogy inszem után mentek nyaralni, legalább lesz ideje a babának megágyazni belül :lol:

Nemone!
Gratulálok a picikhez, ha ilyen jól osztódnak akkor szerintem biztosan sikerülni fog! Nem rakod fel a képet, amit kaptatok? Szeretnék írigykedni egy kicsit!
Mikor tesztelsz? Neked is 14 nap? Beírnám a táblába!

Bocsi, hogy hosszú voltam, jó éjt mindnekinek!

Kép
akire79

Akire!

Én is kb akkor értem oda és arrafelé állhattam.
Ti nem kinnt álltatok negyediknek? És a férjed hozta neked a kardigánt a kocsiból mert fáztál?
Mert ha igen akkor én pont előttetek álltam: barna vállig érő haj, piros felső kis pöttyökkel, szürke gatya és egy nagy fekete táska. :lol:
Örülök hogy kezdhettek.
Néha tényleg nem tényleg hamar sorra kerül az ember. Nekem is tegnap viszonylag szerencsám volt, hamar végeztem annak ellenére hogy tényleg sokan voltak.
Nekem is Zeke a dokim.

Kép
vucuska

Nemone!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

Gil!
Én napi egy Bromot szedek, és én is híztam az utóbbi pár évben 2-3 kilót. Hogy ettől-e, azt nem tudom (az L-Tyroxinnak is lehet ilyen hatása asszem, meg annak, hogy nem mozgok eleget), de már a húgom is észrevette.

Vicky!
Jó fej az anyukád! Az enyém mondjuk 3 év alatt meg se kérdezte, hogy mik a terveink, ami nem is baj, bár kicsit furcsa. A leendő nagyapák viszont már egymást is faggatják. :?
vuki124

Sziasztok!

Akire,

Június 20-án megyek vérvételre! :wink: Majd megpróbálom felrakni a képet, bár nincs itthon skennerünk, de lefényképezem hátha úgy is látszik valami.

Gil,

Én azért éreztem rosszabbnak, mint az inszemet, mert nagyon szétfeszítettek, nagyon sokat matatott a doki, ami nem volt kellemes, és éreztem a tűszúrást is. :? De kárpotolt, hogy utána UH-on megmutatta hova rakta be őket, és még képet is kaptam róla! :lol:

Vucuska,

Nekem jobban fájt amikor bent adták be a szurikat, én maradtam a 90 fokosnál, az jobban bejött. Én mindkét szurit reggel adtam be, először a decát, és kb. 30-45 perc múlva a merionalt.
Tegnap 8-ra értünk oda a férjemmel, és én fekete bokalengető naciban, kék polóban, és fehér kabátban voltam, a férjem meg farmerban, és fehér polóban, kék-fehér hátizsákkal, és eléggé "mákos" már a haja, de már 20 éves kora óta őszül. Láttál?

Én jól vagyok, nagyon sokat iszom, de 2x is ki kellett mennem éjszaka, de megszokom. Meddig kell ilyen sokat inni? Mikor múlik el a túlstimú veszélye? És képzeljétek el folyamatosan piros az arcom, pedig nincs melegem, pont jól érzem magamat. :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok!

Voltunk ma a BMC-ben, nem voltak sokan, ennek ellenére csak 3/4 8-kor engedték be az első embereket, és 8 óra után kezdtek el a recepción foglalkozni velük. Ott dumcsiztak, nevetgéltek, fényképeket nézegettek legalább 6-an, ketten meg dolgoztak. Hát, elég lehangoló volt. Ráadásul megint azt mondták (pedig Irénke volt) mint múltkor a telefonba, hogy nem kell megismételni a hormon vizsgálatokat (3., 20., 24. napi vv), mert nekem szeptemberben volt. Igen, de az csak a 20. napi volt, a 3. és a 24. napi még TAVALY februárban volt, ami már rég túl van az egy éven (nem tudom, miért olyan nehéz ezt felfogni). Aztán a párom a folyosón elkapta Szűcs dokit, elmondta neki a problémát, mondta a doki, hogy persze, hogy meg kell ismételni... Marha jó, ha vakon elhisszük, amit mondanak, akár csúszhattunk volna egy ciklust is, mivel Szűcs ilyenekre mindig is nagyon odafigyelt, tehát biztos hogy észrevette volna (csúsztunk már hasonlók miatt).

Nem tudom, mit csináljak, szombaton kellett volna megjönnie, de még mindig csak kis folyamatos gyenge görcsölgetések, szombaton volt egy nagyon minimális barnázgatás, és persze vasárnap óta a depi, hogy akkor most mi van?

Gil,

igen, napi 2X1 Bromot szedek, pedig még télen Szűcs csináltatott egy kontrollt direkt a prolaktin miatt, hátha lehetne csökkenteni az adagot, de azt mondta, hogy maradjon a 2X1.
Nem tudom, én ősszel az első stimu alatt még talán fogytam is 1-2 kilót, de a második után híztam vagy 4-et. A második altatásnál márciusban még 61 kg-ot mondtam az altatóorvosnak, de már 65 vagyok :( A Bromotól szerintem nem híztam, mert azt már egy éve szedem. Bár lehet, hogy összességében ez a sok hormon meg vitamin okozza.

Bocs, hogy kicsit hosszú és feldúlt voltam, de muszáj volt kiírnom magamból, és már jobban is érzem magam :)
maggie75

Maggie!

Amikor mondtad Nekik, hogy a másik két vérvétel tavaly volt, akkor is azt mondták, hogy nem kell megismételni? És ha eljön a 3. nap, akkor bemész, hogy csinálják meg? Hát nem egyszerű ez az egész, arra jöttem rá, hogy mindig van miért izgulni :? az egész babaproject alatt

Akire!
Az, hogy a papíron milyen orvos neve van nem jelent semmit, mert nekem is a Zeke van az összes papíromon:D A recepciónál lévő tablóról azonosítottam be, hogy nem is Őnála vagyok, hanem Szűcsnél. De ezt egyáltalán nem bánom.

Nemone!
Olyan jó, hogy ilyen jó híreket kaptatok! 20-a ripsz-ropsz eljön (ja, persze :D) , addig meg phizz sokat.

Mi szerdán megyünk az andrológushoz és megmondja mi legyen. Szegény párom már tiszta para, de mondtam hogy ez az egy lehetőség van. Ha akarja kérek időpontot, ha nem akarja akkor nem. Persze aztán mondta, hogy hívjam fel a dokit. Mondtam hogy bent kell aludnia 1 napot, erre Ő tiltakozott hogy nem akar bent maradni nélkülem. Na tök jó...
rony77

Nemone!

Én már maradok annál a változatnál hogy reggel Deca, este Merional. Az utóbbit a férjem keveri be nekem és ő reggel korábban megy el mint én.
Hú, most így nem ugrotok be, mertv elég sok pár volt és már keverem ezeket a jellemzőket. Mindesetre biztos láttalak. :D
Most mit csinálsz otthon? Fekszel folyamatosan?

Maggie!
Még szerencse hogy a párod megkérdezte a dokit. Elég bosszantó lett volna ha emiatt a figyelmetlenség miatt kiamarad egy hónap.
A dokidnak nem mondtad hogy a mensid még nem egészen jött meg? Nem nézett meg?
Talán a meleg fürdő, szex, ugra-bugra segíthet.

Én most 5 kilót fogytam 2 hónap alatt. Valószínű hogy a Meforaltól és a szénhidrát diétától. Most vagyok 61 kg. Egy kicsit idegesítő hogy mindenki mondja hogy "húúúúúúúúúú, de sokat fogytál, híznod kellene egy kicsit", "miért diétázol, hisz úgyis vékony vagy". Nyilván nem a fogyás a célom a diétával, ez csak egy mellékhatás, az inzulinszintemet akarom normálisra beállítani.
Az is idegesít hogy minden ruhámat kifogytam és alakíthatom át a ruhatáramat.

Kép
vucuska

Vucuska, én "csak" diétázom és így ment le 5,5 kg. Most vagyok 50,5 kg. Az endokrinológus mondta, hogy nagyon figyeljek oda, hogy ne menjek a versenysúlyom alá, mert akkor emelni kell a szénhidrátadagomon. Te hogy méricskézel? Nekem picit nehézkes és félek, hogy kevesebbet eszem annál, mint amennyit kellene.
süni76

Süni!

Én hétköznaponként méricskélek. a konyhában ki van ragaszta a ch tábla és a konyhapulton ott figyel a mérlek és a számológép.
Ebédre a Gastroyaltól, Teletáltól, Foodexpresstől rendelek mert ott feltüntetik a ch mennyiséget.
Reggelire kenyeret (a kenyeret én sütöm, így pontosan le van mérve minden) eszek valami feltéttel (kőrözött, sajt, sonka) és sok salival, zöldséggel. Itt csak a kenyérrel számolok.
Tízóraira kefír és Jó reggelt vagy valami minimális péksüti.
Uzsira gyümit eszek.
Vacsira általában tejes turmixot iszok vagy amit megkívánok.

Aztán hétvégén nem igazán méricskélem az adagomat, akkor mindig többet eszek a kelleténél. :roll:

Én 180g ch-t ehetek egy nap, ez van leosztva 30-20-70-20-40 g-os adagokra

Én tulajdonképpen ugyanannyit eszek mint korábban, csak éppen 5* és mondjuk nem 6-7*. Sőt még reggelizek is 7-kor, ami korábban nem volt jellemző (korábban 9-10 felé ettem legelőször).
Szerintem a gyógyszer is fogyaszt.

Kép
vucuska

Rony,

Igen, akkor is azt mondták :roll:
Úgy is lesz, mondta a Szűcs, hogy nyugodtan menjünk a 3. napon, és ha gond van a recepción, mondjuk hogy meg van vele beszélve.

Hát, szegény párodat sem irigylem, de azért gondolom altatásban megy a biopszia?

Vucuska,

Az az igazság, hogy rohantunk, mert vissza kellett érnem a munkahelyemre fél 10-re, akkor meg épp a mosdóban voltam, amikor párom Szűccsel beszélt...

Hát, nem is tudom, fogyni v. hízni a jobb :shock:

Nekem a 156 cm-es magasságomhoz olyan 50-53 kg lenne az ideális, de ez már egy 5-6 éve csak álom. :oops: Az a szerencsém, hogy rólam senki nem mondja meg, hogy 65 kg vagyok, mert valahogy nem csak egy helyre hízok, hanem eléggé arányosan mindenhová :wink:
maggie75

Sziasztok Lányok!

MIndenkinek köszönöm a gratulációt!Képeket a babásban találtok!!

Mindenkinek megy a drukk!!
gabicsibe

Gabicsibe!
Nagyon szép baba Boti, és mekkora haja van! :D
Még egyszer gratulálok, és sok-sok energiát kívánok hozzá, ezek az első napok-hetek biztos fárasztóak!
vuki124

Vucuska!

Szerintem kettővel vagy hárommal mögötted állhattam, előttem egy magas világos hajú nő állt fehér 3/4-es nadrágban, barna táskával.
Én a sorban álltam, a párom a padon ülve újságot olvasott.
Minket könnyű felismerni általában tetőtől talpig PUMA cuccokban vagyunk, de a cipő és a táska biztosan az. :lol:

Nekem vörös rövid hajam van, fehér pólóban és fekete nadrágban voltam, a párom fekete pólóban, de szerintem nem láttál, de majd legközelebb :lol:

Kép
akire79

Gabicsibe!

Gratulálok a gyönyörű kisfiadhoz :lol:
A harmadik kép (3 naposan és jóllakva) a legédesebb, eszméletlen, hogy a feje alatt van a keze alváskor = tipikus férfi :lol:

Szerintem mostantól minden rendben lesz, hiszen meg kell szoknia az új környezetet :lol:

Sok, sok egészséget és boldogságot kívánok!

Kép
akire79

Nemone, drukkolok neked és a babáknak. Én nem kaptam róluk képet, lehet, hogy ez dokifüggő. A piros arc miatt ne aggódj, nekem is olyan érzésem volt, mintha full forró lenne az arcom.
Most legyél nyugodt, koncentrálj szép dolgokra. (és a legfontosabb: ne figyelj a tünetekre)

Maggie,
ez komoly, hogy a recepciós mondja meg, hogy meg kell ismételni a hormonvizsgálatot? Lehet, hogy félre értettem. Uh-ra mész valamikor?
trinky

Gabicsibe!
Mégegyszer gratulálok a kisfiadhoz!
Gyönyörű baba!!!!!

Akire!
Hú az a baj hogy hátrafelé nem igazán nézegettem, de a most leírt jellemzőidről legközelebb biztos fel foglak ismerni.

Kép
vucuska

Sünike, szorítok nagyon holnapra :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Sünike, szorítok nagyon holnapra :!: :!: :!:

Judit

jucicuki

Vuki, Maggie
Köszi a Bromos választ. Ma voltam endokrinológusnál, rákérdeztem, a Bromo nem hízlal. Viszont felemelte napi egyre, mert négy éve szedek napi felet, de a felső határ közelében van még az érték. Ő is mondta a fokozatosságot, három napig háromnegyedet kell szednem, és utána az egyet.

Nemone
Hú, ez tényleg nem hangzik túl jól! De a cél a fontos, szerencsére túl vagy rajta. Remélem, teljesen jól vagy már!

Süni
Nagy drukk holnapra!!!!

Anett
Ugye te voltál terheléses vércukron mostanában? Végre az endokrinológus elküldött, kedden lesz a nagy nap. Sőt, valami mellékvesés dolog is lesz. Be kell vennem két szem gyogyót hétfő este, és akkor kedden azt is nézik. Majd még utánaolvasok mi ez.
Veled mi van? Ritkán jössz mostanában!

PCO-s lányok!
Most a felvetődött, hogy nekem is esetleg PCO-m van, ha nem is tipikus. Mik a tünetek? Nektek UH kép alapján vagy hormonok miatt állapították meg a PCO-t? Tudom, sok szó esett már a témáról, megpróbálom majd visszakeresni, de eddig nem jegyeztem meg, hiszen szó se volt róla. Most nagyon érdekelne, nálatok hogy jöttek rá.

Vucuska, Süni
Nem semmi, hogy ennyit fogytatok, pedig amúgy is karcsúa voltatok! Ez attól a diétától, amiről itt volt szó? El tudnátok nekem is küldeni? Lehet, hogy szükségem lesz rá!

Vucuska
Cseréljünk ruhatárat! :lol: :lol: Pont 61-ről híztam fel! És sajna eddig húztam-halasztottam a ruhatárcserét, reménykedtem, hogy átmeneti, mert soha nem voltam még ennyi kiló, de úgy tűnik sajna változtatni kell. Lehet, hogy ti nem örültök neki, de én irígykedem egy picit.... Szeretnék megint 61 lenni!!!! (Meg 58...)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Szia Gil!

Nekem 2001-ben állapították meg a PCO-t.
Egy kissé rendszertelen volt a mensesem, elkezdtem hízni derék és has tájra, pattanásos bőr, hajhullás.....
Hüvelyi UH-al állapították meg, hogy mindkét oldalon 1-1 nagy és 6-8 kisebb cysta van. Volt olyan is, amelyik a nagy cystán belül volt.

1 hónapig szedettek velem Diane35 fogigátlót, majd mivel nem tisztultak ki a mensi alkalmával, újabb UH során kidrült, hogy a petefészkek faal aláágyazódtak be.
Ezért laparral műtöttek mindkét oldalon.

Sajnos úgy tudom aki hajlamos, az soha nem szabadul meg tőlük!
Nekem azóta is volt egy kétszer, de mindig kitisztultak a mensivel, kivéve most!
Nekem szerencsém volt, mert időben észrevették és nem jelentkezett a többi tünet.

A neten nagyon sok infó van róla, de remélem nálad nem áll ez fennt és valami más van a háttérben

:lol:

Kép
akire79

Jó reggelt!

Gil,

akkor te is megtapasztalhatod, hogy milyen nagy élmény azt az aprócska kis tablettát elnegyedelni :shock: . Én már néhányszor elátkoztam azt az embert (vagy embereket) aki jóváhagyta, hogy egy ilyen erős gyógyszer, amit fokozatosan kell emelni, ilyen picúrka legyen. Volt, hogy nem is tudtam biztosan megállapítani, hogy ez a törmelék kupac éppen egy fél v. egy háromnegyed tabletta-e, mert ugye nem lehet szépen eltörni vagy vágni, hanem szétesik apró darabocskákra.... (De lehet, hogy csak én vagyok ilyen béna)
Hát, ha nem hízlal, akkor a többi hormon számlájára kell írnom a hízást.

Trinky,

azt hiszem hogy a 20. v. a 24. napi vv-kor van UH is.
maggie75

Sziasztok!

Süni!
Drukkolok mára!!!

Gil!
Szerintem a szénhidrát diétának köszönhető a fogyás, valamint a Meforalnak és hogy hetente 3* kell fél órát mozognom. Hogy ezek közül melyik volt a domináns, ami a fogyást okozta nem tudom. Ja, és én is szedem a Bromot, de én neaponta negyedet.
Ha megadod az email címedet elküldöm a részleteket a diétával kapcsolatban.
OKé, cserélhetünk ruhatárat, bár remélem hogy hamarosan elkezdek hízni. :wink:

Kép
vucuska

Jó reggelt!

Gabicsibe!

Gyönyörű a kisfiatok, és tényleg pilyen sok haja van! :D

Gil,

Igen, már jól vagyok. Sokat iszom, tegnap már írtam is, hogy tutira meglegyen a 4 liter, de még több is volt. :wink:

Süni,

Nagyon drukkolok Neked mára!++++++++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Örülök hogy jobban vagy. :wink:
Hogy telnek a napjaid?

Kép
vucuska

Vucuska,

Köszönöm!
Sokat pihenek, olvasok, dvd-zek, meg azért néha próbálok itthon is csinálni valamit persze csak light-osan. Tegnap pl. megnéztem videóról a National Geographicon vetített Élet az anyaméhben című műsort. Olyan jó volt látni, hogy mi történik odabent! Így már el tudom képzelni, hogy most éppen milyen fázisban vannak a picik. :lol:
Jövő héten már nálad is várható, hogy meglesz a leszívás, ugye? Nagyon drukkolok! :lol:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Nemone!
Ha ugyanolyan jól alakulnak a dolgok mint nálad akkor előreláthatólag nekem is péntek felé lesz a leszívás.
Én is ezt tervezem majd: olvasás, tévézés, pihenés, aztán majd a beültit követő 4., 5. napon elutazunk valahova ahol sok fa van és csivitelnek a madarak. :) Ott folytatom a pihenést.
Majd uh képet remélem én is kapok. Neked a doki magától adta vagy kérted?

Kép
vucuska

Sziasztok!

Ma már Én is elkezdtem a stimulációt! Azt hittem rosszabb lesz beadni a Decát, de nem is volt olyan szőrnyű!

Gabi!
Nagyon szép Boti baba! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok!
gyoreneildi

Süni!

Megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkkkk!

Gyoreneildi!

Mikor lesz a leszívás és a beülti?

Nemone!

Pihenj sokat, olvasgass és simizd a pocidat :lol:

Kép
akire79

Szerintetek az gáz hogy tegnap a stimu második napján még egy kicsit -fél órát- aerobicoztam, meg a futópadon intenzíven gyalogoltam?
Jól éreztem magam, nem feszült a hasam és most se érzek semmit.

Kép
vucuska

Jaj, lányok, én olyan hülye vagyok! :(
Az előző kérdéssel kapcsolatban, nyilván a mozgás előtt is rákérdezhettem volna tőletek hogy mit javasoltok. De most jött ki rajtam az aggodalom. De belülről megint viaskodom. Mindent megpróbálok tökéletesen csinálni, de néha nem tudom mi a jó.
Nyilván tegnap jól esett a mozgás és nem csináltam nagyon megerőltető, illetve hasizom gyakorlatokat, csak azt ami jól esett: bemelegítés, combgyakorlatok (terpesz és rugózás), intenzív séta, nyújtás és mindezt kb fél óráig. Szóval nem hiszem hogy bármit is áthattam volna magamnak. De belülről megint megszólalt a kisördög.
Annyira szeretnék már ettől a folyamatos aggodalmaskodástól megszabadulni és gondolom már az agyatokra megyek......bocsi

Kép
vucuska

Vucuska!

Semmi gond:)!

Azt szokták mondani, hogy aki sportolt előtte intenzíven, az szépen lassan hagyja abba, mert még most az elején nem gáz, de pár nap, és feszít a poci, és akkor már nem jó... Ennyit sztem ki lehet bírni. Én nem vagyok sport megszállott, de az öcsém igen, állnadóan edz, de volt egy here műtéte, és hetekig nem edzhetett, de kibírta :)! Ettől függött hgoy lehetnek e majd gyerekei :)
witch26
Budapest X. kerület

Szia Vucuska!

Dehog mész az agyunkra, szerintem mindannyian így vagyunk vele!
Én mondjuk nem csináltam már a stimuk alatt sem igazán megerőltető mozgást, mert azt olvastam Zita West könyvében, hogy ebben az időszakban inkább a jóga meg a séta ajánlott, az aerobic, futás nem igazán (valami olyasmi indokkal, hogy az energiák most a tüszőcskék növelésére kellenek, és nem az ugrálásra). De ne aggódj, ha jól esett, nem hiszem, hogy árthatott a tegnapi kis mozgás, főleg ennyire a stimu elején!
Dokit sose kérdeztem erről, ő csak a leszívás és a beültetés után mondta, hogy "alhasi vérbőség tilos" (azaz no sex, no forró kádfürdő), és persze kímélő életmód. Ehhez képest olvastam olyan pár történetét is, akik beültetés után is hancúroztak (nekik nem mondta senki, hogy nem lehet) és mégis baba lett belőle!
vuki124

Vucuska,

Nem a dokink adta a képet, hanem amikor ő már átment a másik műtőbe inszeminálni, akkor a műtős hölgy (nem tudom a nevét :oops: , pedig mindig olyan kedves) nyomtatott nekem képet, amiért nagyon hálás vagyok neki, mert napjában többször megnézem. :lol: :wink:
Nem hiszem, hogy a stimu elején még probléma lenne a mozgás. Szerintem Te magadtól is érezni fogod, amikor már kellemetlen, és abbahagyod.

Vuki,

Nekem sem mondta senki, hogy no szex, de mivel egy picit érzem még a petefészkeimet eszembe sem jutott. És meddig van ez a tilalom? :roll:

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?