Sziasztok!
Na, végre sikerült visszaolvasni!
Annyira gyönyörű Nóri baba! Gratulálok!!!
Bencuri! Mi van Bencével! Próbáld meg itatni két hányás között, sós, cukrotozott lehűtött teával lassan kortyolva....
Titiről, Magdiról hír?
Muffin! Te most az I-esre jársz CTG-re? Mert tegnap én is ott
töltöttem 4 órát! Ha Téged nem zavar, akár össze is ismerkedhetnénk!

Jó, hogy jó szívvel jöttél el tegnap el és találkoztál egy rendes doktorral!!!
Patr! Jó hallani Rólad! Hajrá esküvő!
Sziszka!!! Híreket akarunk!:)
Kriszti! Sajnálom a pénzügyi kalamajkát!
Potyka! Én annyira bírom a hozzászólásaidat, mondtam már? Bölcsek és mindig és a helyén vannak! ( Egyébként nekem is 5 perces fájásokat mondtak kórházbaindulásra

- előbb nem is akarok )
A többieknek nem tudok reagálni, mindent keverek....
Én tegnap CTG-n jártam, azzal minden ok. Hüvelytenyésztés természetesen Streptococcus poz. de csak szülés közben kell antibiotikum....Mondjuk ettől nem vagyok túl nyugodt. És ha először reped a burok és utána kezdődik a fájás???
Este felhúzott jóapám, ma reggel meg a panel műszaki ügyeletese...
4 hete nem jó az elszívó kb. Kétszer telefonáltunk neki ( egyszer párocska, egyszer én) , hogy mondjon már valamit, 28 C, 66% ! páratartalom, tiszta trópus. Erre ma agressziven nyomja a csöngőt, hogy ha még egyszre telefonálunk se fogják az elszívó motorrendszerét hamarabb megjavitani és nem tudja mikor lesz kész- és AZ NEM ÉRDEKES, HOGY VÁRANDÓS VAGYOK ÉS NÉHÁNY HÉTEN BELÜL ITT KISBABA LESZ- így. Hát igen, ez csak minket érdekel. Mégis mi a fenének fizetek közös költséget??? A z elnézés nem jött ki a száján, egyszer se.
Mindegy azóta kifőztem magam ( habár nehezen megy, nyomi vagyok) lett marhapörkölt ( először életemben és nem is rossz) illetve esti vendégeknek gyümölcssali. Kicsit kezdenek fárasztani az ilyesmik, pedig még tegnap is jógáztam és eddig elég fittnek éreztem magam... Dehát ez már a vége...