Hát csókolom csókolom... ne harizzatok, de gyakorlatilag ki voltunk költözve anyóshoz egyem a szívit nekije... nem is lenne ezzel baj ha esetleg nem a nyaralójába költöztünk volna ami a maga 32 négyzetméteres alapterületével és a lambéria válaszfalaival nem éppen egy intim szféra... inkább egy Balázs show....

De a gyerekért mindent ugye... kinn vidéken jobb a levegő, csicseregnek a madarak és még az asszonyt sem zaklatom esténként mert érdekes lenne ha ránk nyitna a mama mondván hallom nehezen kaptok levegőt... gondoltam engedek nektek egy kicsit.... na szóval 2 hónap szerzetesi életvitel után némi extra zördülés árán na meg hogy az utcából eltűnt minden nemű négylábú, és már a madarak sem igazán mertek az alsó ágakon csicseregni, hát hazaköltöztünk.... Már teljesen elszoktam a sok marhától az utakon, nagyobb stressz elmenni az osanba mint tisztába tenni a gyereket.... pedig az utóbbi sem gyenge egy psainak.... most nagy dilemmában is vagyok.... büdipesti őrültekházával vagy az anyóssal éljek együtt..... gyorsan rá is álltam telket keresni, bízom benne, hogy júliusra gazdagabbak leszünk egy telekkel aztán ha kell két kézzel építek fel valami barlangot a családnak....

Na ennyit a családról és rólunk körvonalakban hogy miért is nem tudtunk nagyon itten cocializálódni....
Ésa gyerek... jelentem a szerelem a körülmények hatására sem lankadt sőőőt. Andrea pedig egy minta anyuka és minta feleség – szükség is van rá mert néha olyan hülye tudok lenni hogy az valami eszméletlen, de kiderült hogy miért van és remélhetőleg ezen is lesz változtatva – ugyanis el van cseszve a szemüvegem és csak most jöttek rá hogy az agyamat feleslegesen pörgetik a cilinderekkel... még jó hogy diplomás orvosok.... grrr... ja igen gyerek.... mérsékelten forgolódunk.... többnyire hasról hátra mert nem szeressük ha hasra tesznek minket... de ha nem látunk senkit viszont halljuk hogy apu a kalapáccsal épp az ujját üti ezzel imitálva a szúnyogháló készítés nemes feladatát akkor persze természetesen hasra fordulunk hogy jobban lássuk a vonyító hang forrását.... Nem tudom írtuk e de Zsófi szeret papagájosat játszani... apa, anya, helló ennyi, nem túl gazdag szó kincs cserébe viszont már három hónaposan utánozta és próbálta visszamondani... Ismerősnél vagyunk, gyerekorvos a felesége gyerek a játszószőnyegen el van gagyarászik, csörög zörög, mi dumcsizunk szeva mi van veled, esett a dávdzsonsz, a nikkej vacilál, kéne venni egy kis molt.... blablabla... felesége bejön sziasztok, megnézi Zsófit lehajol, (csipsz reklám meg van???Tood bamba csajszik rágcsiznak manus bejön benyúl a tálba megkosti bamba fej ez jó, még bambáb csajszi kulturáltan két diplomával és egy doktorátussal nemesen visszaválaszol hogy AHA... na hát akkor képben vagy) szal lehajol a gyerekhez,,,, lágy cicás hangon mosolyogva helo, mire Zsófi hkrelloóóó.... Csaj ránk néz : ez beszél, AHA.....

DD de csak négy hónapos.... AHA...mondom - én ennyi idősen ugyan csak ugattam, de asszony már irt és számolt.... fokozódó őrület, leesett áll, de még csak nééééégy hónapos.... jéééé - nézek meglepett fejjel a haverra – nejed jól van? Mondom kérdezd meg tőle hol lakik.....

Csaj ránéz hol laksz Zsófi, mire Zsófi pukizik egyett, és elkezd össze vissza gagyarászni.....

DDD szerintem csaj még mindig keresi az állát... amúgy vidéki védőnő azt mondta tök természetes.... olyan mint a járás első hetekben tud járni csak még nincs hozzá ereje- le is kell nekik tesztelni- aztán elfelejtik majd mikor el jön az ideje az emléket előszedik és hasznosítják..... eszméletlen....
Mielőtt el nem feledem a száraz adatok....
4 és fél hónapos 6 kiló és 62 körül van a doki szerint asszony szerint inkább 65-67- szerintem is...
Eddig nem volt járóka, na hát azt is vettünk mert bár az etető szék bent figyel egy éve a szekrénybe hiába próbáltam hogy lekösse magát vele, nem igazán békélt meg a gondolattal, úgyhogy apa elment vett egy járókát... lakásba mostmár csak gólyalábakon, illetve gondolkozom a négyes metró elterelésén felénk hogy amit nem lehet se átugrani se megkerülni, legalább a föld alatt megközelíthető legyen... na lényeg hogy Zsófi természetesen klasszisokkal jobban abszolválja mint az etető széket....

és tudjátok mire lettünk figyelmesek??? fel akar ülni!!!!ÁÁÁÁ meg kell zabálni... mondtam is asszonynak te ha fele ennyi felülést csinálnál tojást lehetne törni a hasadon.... díjazta.... bebizonyította hogy a hasa nélkül is tud tojást törni....................
Alvás.... Asszonnyák tegyük össze kezünk lábunk.... 9kor fekvés 7kor kelés- újabban már éjjel sem kel fel... illetve sokszor fent van mert én éjjel 3ig dolgozom a gépen és hallom hogy matat meg gagyarászik de nem hiszti nem hami, csak nagyon ritkán- ez jó mert mióta az asszony tud aludni egy angyal lett... figyelmesebb nyugodtabb, higgadtabb, stb és a rám nehezedő nyomás végett egy ilyen feleségre nagy szükség van.... pláne hogy lakás, iroda, nappali, egy légtér... gyerekszoba nappali között ablak, háló a galériában szal nem sok ajtót tud a gyerkőcre zárni ha dolgoznom kell....

Én meg egy darabig kitudom kapcsolni a fülem, de mikor fel kell hívnom x cég y vezérigéjét, vagy egy külföldi elemzőt akkor a cérna igen csak vékonyodik..... Ha isten is úgy akarja, akkor karira gyereknek különszobát, nekem irodát hoz a jézuska.... bár így lenne... ja és erre választ is adtam pár kérdésre.... mi fennt alszunk első pillanattól, a gyerek pedig lent a szobájában... szusziját ugyan hallom, de nem lát nem hall bennünket... és ebből nem is engedek.... az az ő intim szférája az ő vára, a galéria pedig a miénk.. persze jáccani időnként felmegy vele az anyja, mert ott a francia, de most vettem ilyen habszivit azzal fogom beteriteni az egész gyerekszobát.....
Tejcsi.... háááát olyan drájvettertaft...
szopistea és a tejci féllityi,
homeobogyo ,de a tejci akkor is féllityi,
sőr, napi 5liter víz, de a cicinek használni nem árt, a tejci féllityi
moremilk, esőtánc, vadivudu, zságásziga, a tejci stabilan féllityi....
na tudod mit le van ez tojva.... kinem találod... a tejci féllityi....

Olyan mint a kocsink.... akár kilóötven pályán akár pösti dugók, klimával vagy anélkül 8litert fogyaszt... fil dő diferensz....

))
Kiegészités kötelező mert a napi 7-8száz mili amit meg kell ennije.... jeee.... gyümi, főzi, banán te, semmi olyan csak a beba... a hipos mert fél éves koráig alakul ki az immunrendszere addig steril környezet, tiszta víz, tápi meg amit akartok... szegénykém.... múltkor ettem egy jó kis bográcsost, Zsófi meg csak nézet, odanyújtottam egy kanállal neki úgy kellett kiharcolni a szájából....
_ _ _ _
Apukák olvassák??? kövi csak nekik!!!!!!! Remélem, anyukák elfordulni pelenkázni vagy ki mit szeretne....

)) ez olyan hüvejgombásreklám....
vazeeee.... Srácok!!! Gyereket déli etetés után fogod kocsiba bedobod asszonynak adsz gyantát, vagy amitszeretne, hagysz neki időt foglalkozzon magával jakuziban ázás, gőzfürdő, szépitkezés takaritás, olvasás mihez van kedve... nálad gyerek teli hassal kocsiban alszik mint bunda 5perc alatt osanba kocsiba beteszed, vagy shopingcenter nyert ügyed van.... de jól lehet kavarni gyerekkel....

Te vagy a vezér him, a főnyeremény, minden csajszi zabálja a gyereket meg az apját.... egykét haverom már kölcsön is akarja kérni...

önbizalma mindenkinek a helyén, gyerek aludt egyjót asszony hálás te meg büszke a pulyára és attól függetlenül hogy megnősültél már azt sem tudod hogy kell vadászni, rájösz hogy vadászból lett az üldözött vad és király....tizsta hubertusz

párterápia....

DD Mindenkinek jó, mindenki boldog, igaz hogy csak az étlapot nézted meg, de otthon olyan kaja vár hálából hogy azt a napi pár órát csak magára fordíthatja hogy csak na és amilyen nem is volt az étlapon.....
_ _ _ _
Topikbébik....

Megkell őket zabizni komolyan!!!
Vera az a karibi filing naggyon ott volt a srácon!!! Nagy szivtipró a kis Márk... És még öltözködni is könnyű neki mert minden jól áll.... Én Zsófival tiszta bajban tudok lenni.... majdnem minden rucija rózsaszin....

A kék az fijus a sárga rikit a és sápitja pláne a kék szeme miatt, a pirosat se én se az asszony nem szereti, a fehér meg gyorsan koszolodik.... még szerencse hogy a rózsaszinnek vannak árnyalatai is....

ja és vedd tudomásul hogy féltékeny vagyok..... tűkön ülök hogy letudjak fotozni egy olyat hmikor fordul a Zsófi de sosenem sikerül mert mindig akkor pörög forog mikor elfordulok, erre mit látok itten a posztodban.... gratula....

Ügyi!!!!
Láttam egy babaúszós képet valakitől.... MÉÉÉÉÉÉÉÉGGGG!!!!SOKAT SOKAT!!!! Eszméletlen zabálni való volt a kis halacska...

DDD
Viki azért vágod hogy mákod van.... Az elején tartottam tőle hogy féltékeny lesz a Peti,mert elég nagy szive van így a képeken keresztül, meg ugye fiju.... de ahogy a képeiteket elnézem nagyon jól elvaannak egymással... Édesek:)
mamacka, nálatok viszont ég és föld a két gyerek.... míg áron egy szőke kisherceg, addig Andoron már most látszik hogy egy komoly kis tudos palánta lesz.... A zsófi egyessével kapta be az újjait, Andor ahogy elnézem nem aprózza el, egyből az öklénél kezdi....

))
katuci:

DDD nagyon kemények vagytok....

DD 3 hónaposan Lili jól belendült....

a Heer-es kép is nagyon komoly!!!

Vizsgádihoz gratula!

Szerintem neked fotóznod kéne!!!!! Ja igen és jobbulást!!!!!
Szia Meri, figyi mi valahol hasonló cipőben járunk súly tekintetében, én az elején tiszta ideg voltam most már letojom... gyerek jól van az a lényeg.... nézd a jó oldalát... bárhol vagyunk 10 játék minimum van nálunk amivel el lehet lenni és elérjük mert nincs nagy poconk....

A lábujjainkal bármikor elszórakoztatjuk magunkat.....
Viszont elnézegetve a képeket lehet hogy nekünk kicsit ingerszegény a környezet.... hétvégén veszek pár új játékot a csajszinak....
Vikci, ép akartam írni hogy milyen fukar vagy hogy nem osztol meg velünk képet a Mátérol, erre meglátom a sárga kádas képeket azt hittem berosálok..... basszus, ilyen jól el van hason a vízbe??? és ez nekem eszembe se jutott eddig hogy ilyen piszacsra tegyem.... mert hogy vagy anyuka fürdeti 5per és kész van vagy lilára ázik apuval a medencében.... ha hason uszizunk akkor állandóan kostolgatni akarja a vizet, de ezt a szivacsozást kifogom próbálni.... a vízbe még nem mertem belehúzni a bukósisakját, de ahoz még kicsik is vagyunk a négy és fél hónapunkal(csajok, hogy száguldozik az idő.... egyszer csak azt fogom észrevenni hogy valamelyikőtök fia csapja maj a jányomnak a szelet....

)
szemokzsu, az a közeli pokrócos pucérkodos.... az nagyon ott van azzal a pofival!!!!

DDD Az apja meg le se tagadhatná

A szemének nem csak a szine de még az álása is ugyanaz....

)) büszke is rá ahogy látom
Bocsi akit kifelejtettem, vagy ha valamire nem reagáltam, öülök hogy egyáltalán eljutottam odáig hogy betudok irni.... igaz lehet kicsit túlzásba is vittemmert elég hosszú lett ezért bocsi mindenkitől!!!! Sok sok képet tegyetek fel, mert azt mindig meg nézegetjük!!!!

)) Nagyon édes minden baba puszi nekik és jó egészséget!!! HA lesz időnk írunk....
És pár kép hogy mi is megmutassuk magunkat:

szunya van

Fürcsi után Anyuval avagy életem értelmei

ringlispir

szeretek a lábujjaimmal játszani

csűröm csavarom magam

És a mosoly ami mindennél többet ér....