Sziasztok!
Gabi, nekem van tájékoztatóm, de azt nem tudom mikor ki tartja, csak, hogy a júliusi szülés, eggyüttszülést talán Zachár Erika.
Ami még van:
1.) Terhesség: júl.2, aug 6., szept. 3., okt. 1., nov.5., 18.00
2.) Diétás, étrendi tanácsok csak bejelenkezésre....ennek nem tudom mennyi haszna van, én sztem kihagyom már. de az elérhetőség: Rezes Katalin 06/0 325-11-00 7140 mellék
3.) Szülés, együttszülés: júl.3., aug.7., szept. 4., okt. 2. nov.6. 17.30
4.) Gyermekágy, szoptatás: jún.19., júl 17., aug.21., szpet. 18., okt. 16., nov.20., 17.30.
5.) Szülőszoba látogatás: júl.1., aug.5., szept.2., okt.7., nov.4., 17.30 a szülőszobák előtt van a találkozó
+Babamasszázs tanfolyam, 4 alkalom, heti 2x bejelentkezéssel, Dr. Palláné Sándor edina: 06/20- 2262-198
Sztem nem érdemes ilyen korán választani szülésznőt, nekem még most is korainak tartották, de a nyár miatt tényleg fontos volt megállapodni.
Az előadások a konferenciateremben vannak.
Ugye ott van légkondi?? mert így nyáron nagyon dúrva lenne....legalábbis én nagyon nehezen viselem ezt a fülledt meleget, ami mostanában van, kivéve persze ma.
Veronikusz, nekem nem a lágyékom, hanem kifejezetten a szeméremdombom fáj, de csak jobb oldalon. Nincs bedagadva, kérdeztem is hogy mi lehet, de semmi konkrétumot nem sikerült kiokoskodni. Viszont néha annyira fáj, hogy nem bírok miatta menni.
A haspánt nem árt a babának? Nekem ezt mondták, tehát, hogy majd szülés után lehet, de ilyenkor semmit sem szabad használni. Ha lehet, én már rohanok is megvenni.....
Betegeskedőknek jobbulást, ünneplőket pedgi Isten éltesse.
Ja, én is jövő héten megyek a Kútvölgyibe, sztem pont kedden. Majd még hétfőn pontosítom Zachár Erikával a találkozót. Jó lenne összefutni!