Sziasztok,
Elnézést, hogy megint így eltűntem, de azért folyamatosan olvaslak Benneteket.
Rólam annyit, hogy voltam hétfőn gégészeten, vettek le orr-és torokváladékot tenyésztésre, jövő hétfőn lesz meg az eredménye, és ennek fényében lesz majd kitalálva a „hogyan tovább”. Azt is javasolta a gégész, hogy vegyem ki a nyelv-piercingemet, mert lehet, hogy az sem tesz jót, mert az baci-forrás lehet...

Úgyhogy a hétvégén megszabadulok tőle...
Gil,
Velem is előfordult már ilyen, hogy annyira fáradt és kimerült voltam, hogy egy rossz szó kellett, hogy elbőgjem magam a munkahelyemen.
És igen, ilyenkor minden más rossz is eszünkbe jut, amitől még nehezebb abbahagyni
Igen, elég sok a meló, meg a tanfolyam is sok időmet veszi el. Tanulnom is kell(ene) mellette, ami szintén nem kevés...

És jövő pénteken már írunk egy tesztet pedikűr-elméletből, és még nem tanultam rá semmit... szóval nem unatkozom, tényleg
Rony,
Sajnálom, hogy biopsziára van szükség, de hidd el, ha már túl lesz rajta, és meglesz a bébi, feledteti veletek ezeket a kellemetlenségeket.
Akire,
Sajnálom, hogy ilyen depis időszakod volt... nem lehet egyszerű, hogy csak ilyen ritkán találkoztok a pároddal.
Vicky,
Szuper, hogy mindjárt inszem!

:D
Noki,
Hű, akkor ti sem fogjátok a pároddal megunni egymást... 3 hónap? ez nagyon durva... én tuti bekattannék...
Manda,
Nagyon örülök, hogy végre jelentkeztél!

És naná, hogy csatlakozhatsz az őszi kismamik táborába
Vic,
Nagyon-nagyon örülök, hogy mentek nyaralni!

:D:D Sajnálom a herpeszt, sajnos mostantól bármikor elkaphatod...
Este megpróbálom felrakni végre otthonról a vonalzót Neked, jó?

És frissíteni nem kell, frissíti magától
Nemone,
Gratulálok a szép eredményekhez!

Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vucuska,
Teee parapiri!

Nem lesz semmi baj attól, hogy sportoltál a stimu elején! Ne parázz!
Timsooooo,
De jóóóó, hogy végre jelentkeztél!

Az elmúlt napokban gondoltam Rád nagyon-nagyon sokat!

Hogy vagy, mizu????
Sok puszi mindenkinek!