Sziszka!
Nagyon szép kapitális gömbölyü pocakod van, az enyém is hasonló kaliberü.
Engem nem kényeztet és nem kímél senki, hanem inkább, mint a tevét, jól megpakolnak, aztán hajrá!
Ma reggel lelki elsösegélyt nyújtottam másfél órán keresztül az egyik ovinkbeli anyukának, akinek olasz a férje. Nagyon le van lombozva, mert már gyerekkora óta hepatitises és amit szednie kell, az nem a legjobb, meg pajzsmirigy gondjai is vannak és még sorolhatnám. Most leginkább az a baja, hogy enne, de nem tud és fogy és fogy, a férje meg terrorizálja, hogy nem eszi, ahelyett, hogy kedves és gyengéd lenne vele, mert az hiányzik a lelkének, testének. Szegény úgy szeretett volna még egy gyereket, de a férjére kb. ö is annyira számíthat, mint én az enyémre, így nem lesz tesó, pedig már egész jól be lett a leányzó állítva májilag.
Azt mondta, hogy a sok nemevéstöl hiánybetegségei keletkeztek és ez kihat az idegeire is, tegnap a szomszédok rendört is akartak miatta hívni, mert kiborult a férje viselkedésén és hol embertelenül üvöltözött, hol kétségbeesetten zokogott. Szerencsére nem egyedüli gyerek a családban, az anyukája nem lakik messze, elvitte a fiát, de ö is érzi, hogy csúszik bele egyre inkább a bajba. Hát öt pátyolgatom akárhányszor összefutunk és ált. ilyenkor nálam tölti a délelöttöt.
Regöt Imi borsófözelékkel tömi. Olyan édesek együtt, ez a testvéri szeretet szívet melengetö! Imi a pocakomhoz is nagyon gyengéd, állandóan rátör a ded puszilgathatnékja, Regö meg levetközteti a pocakom és simogatja. Még egy kicsit azért ki kell bírni!
Amit Rita írt a szülésröl, az nagyon találó megfogalmazása az érzelmeknek! Tényleg egy örömteli várakozás lép a félelmek helyébe, hiszen az ember végre megismerheti az ismeretlen ismeröst.
Én sose tudtam elképzelni a születendö gyermekemet, de amint megláttam, tudtam, hogy pont ilyennek kell lennie, másmilyen nem is lehet.
Regöt most mértem, acélos 9 kg egy és háromnegyed évesen. Más csecsemö egy évvel ezelött már ennyit nyomott volna. Ált. úgy szokták venni a normál súlyt, hogy egy évesen a születési súlyt meg kell háromszorozni. Hát ez nekünk csak mostanra sikerült.
Eldugulok, megyek gyereket fektetni, hátha!
Barbi