Sziasztok!
Bocsi Sziszka, csak most olvastam, hogy mire csábítottál tegnap, de nem jött volna össze. Az ismerősömék Szegedről jöttek, ráadásul a bátyámék is eljöttek, és megünnepeltük egyúttal a sógornőm szülinapját is, mert az is tegnap volt.
De nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad a fuvart!
Látom megint jó hangulatban telt a tali (a képek alapján). Azért szépen látszik, hogy lassan közelítünk a szüléshez.
Niki! A feltett fotókon azért jól elrejtetted azt a 90kilót! Nem tűnsz ám annyinak!
Andi! Sajnálom, hogy ilyenek történnek a családodban. Azért nem lehet egyszerű kezelni egy ilyen helyzetet. Nálunk az egyik nagybátyám egyszer fenyegetőzött ilyesmivel végső elkeseredésében, és az egész rokonságot megviselte a dolog...
Nicike! Kitartás! Közeledik már a hétfő!
Eszter! Melyik dokinál jártál Pécsen? Örülök, hogy megnyugtatott, és rendben növöget a pici odabent!
Anyakönyvi kivonat: azt hiszem a
www.magyarorszag.hu-n néztem utána, és jogszabályilag előírt a 300napnál nem régebbi házassági akvi kiv... Nem tudom, lehetséges-e, hogy egy kórház ennél szigorúbb szabályt hozzon és 30napot írjon elő.
Az igénylést interneten is el lehet intézni, és akkor kipostázzák. Jó, hogy szóba került, mert nekem is illene elindítani a dolgot. Csak mostanság mindent elfelejtek...
Tegnap kicsit dolgozgattam, kb 1-1,5 órát, (ágyikóban, laptop a reggelizőtálcán

), de a végén olyan szinten bekábultam, hogy egyszerűen leragadt a szemem. Utoljára ilyet a 6-8. hét környékén éreztem, hogy bármit teszek nem bírok ébren maradni. Lehet, hogy vmi front közeledett, és arrra reagálok így??!!
Én a baloldalamon fekve többször ébredek arra, hogy elzsibbadt a jobb kezem. Tök furcsa. Gondolom, hogy ez is azzal van összefüggésben, hogy a baba nyom vmi ideget, vagy eret. Háton fekve viszont nincs bajom, csak akkor, ha a picurka a gyomromat rugdossa. Olyankor jön a sav felfelé és vááááá....
A ma éjszakám elég gáz volt, sehogy sem volt kényelmes aludni. Remélem ez nem lesz ezentúl mindig így...