Utolértelek benneteket, végre.
De mit is akartam írni????
Ja, igen. Ronix, Emlékszem erre a névre, ilyen nevet nem felejtek el. Oprea Valériát valamelyik Kata ismeri, és ajánlotta, úgyhogy biztosan tud neked segíteni. (számomra totál lényegtelen dolgokat simán megjegyzek

)
Muffin, szerintem te tök normálisan írtál az alapítványnak, és felháborító, ahogyan válaszoltak! De szerintem valami kis titkárnő-ügyintéző lehetett, remélem, akik a gyerekekkel foglalkoznak, ennél megértőbbek!
És hétfőn akkor te tgyásra mégy, ha jól értem. Majd megírod, hogy hogyan kell csatolni ezt a nyavalyás gondozási könyvet? Nyilván nem kell elküldeni az eredetit, hát akkor mi a fenébe írja a dokim utána, hogy mi az ábra???
Július 1-től mennék tgyásra, és remélem, 28 napon belül akkor már meglesz Nándi. Most pedig (mint látjátok) szabadságon vagyok

na mindegy, ez van hát bejárok július 1-ig is.
Nóri baba gyönyörűséges, Viki is imádnivaló!!! Büszke anyukák lehettek, Wera és Andi!!!
Viki, jó a pólód, nagyon tetszik!!!! És a hasad nagyon édesen kicsi!!!! Egyidősek vagyunk, és az enyém... hát az sem férne rá egy fényképre egyben!!!
Ma láttam valahol a mérleget, de rá se hederítettem. A mérőszalagot meg nem is láttam, úgyhogy nem foglalkozom a méretekkel! Majd holnap a doki megnézi a bébit, a többi meg nem érdekel.
Kike, jó hogy apjuk ilyen gyorsan észhez tért, úgy látom, jóféle legény!

Az enyém férjemnek elég hajm,eresztő ötletei vannak: most épp kitalálta, hogy komposztálót akar csinálni - a nem túl nagy kertben. Kettőt, mert szerinte egy nem elég (eddig még kertünk sem volt). Akinek van, vagy találkozott már komposztálóval (

) az megírná, hogy nem büdös-e? Merthogy tíz méterre lenne a konyhaablaktól meg az összes ablakunktól... (ott már vége is a kertnek)
ja meg fáklyát akart venni, én mondtam, hogy a gyerek(ek) miatt inkább nem kéne, a lányunk így is eléggé kerge, nem kellene felgyújtani semmit. Hát másnap meg is vette, hogy az kell. Még jó, hogy napok óta esik.
Ja, meg tegnap állatira nagy vihar volt, villámlott meg dörgött, hát megkérdeztem, van-e villámhárítónk... nincs, mondta, de nem is kell, mert nincs messze a templom, ami jó magas (kb 500 méter). Hát én ehhez túl beszari vagyok.
jújdehosszúlett