A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Én zárok, én nyitok???????
Hol vagytok?

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !

Tali, sajnos mégsem sikerül mennünk :cry: , Bencének még el sem mertem mondani :oops: . Apa ma elutazik Szlovákiába, holnap vágtázok a két gyerekkel suli után Pilisre ballagásra, aztán szombaton vágtázok haza évzáróra, ballagásra, még azt sem tudom, mikor...:? . Ráadásul már napok óta kerülget az idegbaj, tegnap ráadásul állva el tudtam volna aludni :oops: , asszem ez a front rám sincs jó hatással...

Minden betegeskedőnek jobbulást!!!

Tegnap megpróbáltam kukoricalisztből babakekszet sütni, találtam egy receptet, de az én kekszemmel gyilkosságot lehetett volna elkövetni :oops: . Nincs valami ötletetek?

Juba, az etetőszéket megint Teszveszeltem fillérekért a szomszég városból...kicsit varrni kellett, és szebb, mint újkorában :D . Bencének is volt kis faasztal székkel, egymásra tehető, de azt kölcsönadtam, és úgy kaptam vissza, hogy totál át kellene húzni :evil: . Na erre most se lóvé, se idő...úgyhogy befektettem 575 Ft-ot egy "új" etetőszékbe, nagy tálcája van, be tudom kötni, és Panka nagyon élvezi :D . Kis ideig még akkor is elvan bene, ha csak a konyhában vagyok...persze semmi extra, nem dönthető, meg ilyesmi, de most, hogy már ilyen nagy, nem is igényli szerintem. Viszont laposra csukható.

Én Bencével voltam úgy, hogy még WC-re sem tudtam tőle menni :cry: . Pankát leteszem a földre, és szabad az út, gyerekbiztossá tettem a lakás egy részét, felszereltük az ajtóra a rácsokat :lol: . Persze a múltkor tusoltam, közben folyamatosan verte az ajtót, és kiabált: "Ana, ana, ana!!" Nem tudom, ez tudatos e, de ezt a "szót" rendszeresen használja, főleg, ha nem lát, "anázik" :wink: , és ha válaszolok, örömködve elindul felém :shock: :D .

Mingyá jövök vissza... :roll:
dettyk

Kellett nekem írni, hogy betegek voltunk, de meggyógyultunk...! Egy óra múlva Ákoskám folyton bújt hozzám, melegnek éreztem, megmértem, hát 38.7 volt a láza!
Boszorkányok segítsetek, nem akarok több betegséget!
De látom, másnak is szüksége van a gyógyenergiákra!
Lilla! Robesz, Timi Ádija! Gyógyuljatok meg!

A visszaolvasással elég nyögvenyelősen haladok, úgyhogy inkább próbálok innentől képben lenni.

Torna: látom már többen, (Regi, Fleur) tornáztok! Már úgy szeretnék én is valamit mozogni, de elég sokat szopizik még LUjzikám és félek, hogy a felszabaduló mindenféle káros anyagok bekerülnek a tejcsibe! Vagy lightosan belevághatok?

Tali: én azért nem reagáltam rá érdemben eddig, mert sajnos nem tudok menni :(

pakolás: én per pillanat szeretném, ha pakolászna mindenhol, mert akkor az azt jelentené, hogy négykézláb mászik, feláll és ilyesmik. Zita jelenleg igen nagy távolságokat tesz meg, néha gurulva, többnyire hason rákban. Így egyre ügyesebb, néha egy-két percig nem nézek rá, erre már csak a hangját hallom, keresem, hát az ágy vagy fotel alatt van az egész teste, betolatott, csak a feje lóg ki. de volt már olyan, hogy a feje se lógott ki, eltűnt az egész gyerek! Néha elgondolkodom, és azon aggódom, hogy lehet, hogy aggódnom kellene a mozgása miatt. De aztán megnyugtatom magam, mert folyamatos fejlődést, erősödést látok nála. És hát az a fenék még mindig jó nagy!

Silka! Én is pont tegnap dzsuváztam alul a hűtőt! :lol: (neked még van egy régóta fennálló tartozásom, úgymint pudingos kosárka! előbb-utóbb pótolom!)

Fotókkal is reprezentálok, amint lesz annyi időm, hogy válogassak és kicsinyítsek!

:( Fogunk még mindig nincs

Kicsit össze-vissza írok, bocsi!

láz: azt én is úgy tudom, hogy azonos hatóanyag tartalmút csak hat óránként lehet adni, de ha az istennek se akar elindulni lefele a láz, akkor az én ismereteim szerint akár két óránként lehet a különböző hatóanyag tartalmúakat! Na persze nem hosszú időn keresztül! És jól írja Irina a hűtőfürdőt is, az is sokat tud használni, nálam a fiúknak csak fürdő és gyogyó együtt használ!
(amúgy nekünk a paracetamol tartalmúak sz@rt se érnek, de ez is gyerekfüggő)

Szia, Juba! :wink:

Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi! :(

És hogy van a többi betegeskedő babóca? Lilla, Robesz, Ádámok?

Össze kéne írni, ki lesz a talin... :roll: Szerintem alig leszünk, ahogy olvasom... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Talin lesznek:(ha agyam nem szita :) )
LMóni,Anitja,Regi,Silka,Sense,Hörcsög,Meryke,Miléna(?)Viranka

Regi!
dokihoz júli1-re kaptunk ip-t remélem kinövi :roll:

Tali:szerintem inkább 10 óra :? ,de alkalmazkodunk :)

kisbetegeknek jobbulást :)

pocakosok???????????????????s a többiek??????????????????
bálint rombol mék :)

KépKép
viranka

Heni????

Kép

Kép
regcsiken14

Tali: még Irináék is kérdőjelesek, nem?
Akkor szavazzuk meg az időpontot!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Meg Kiskolbi is jön, ő írta a 11 órát asszem!

Kép

Kép
regcsiken14

meg Ágica,KTimi.Mesi még anno azt írta h. az aznap reggeli állapotától függ :wink:
nem emléxem ők mit írtak :oops:

KépKép
viranka

Kolbi azt írta h. 11től uszi van vagy nem?

KépKép
viranka

Offtopic: Ki tud jó svéd gombasaláta receptet??? (ami bevált)

Kép

Kép
regcsiken14

Főleg az arányok érdekelnének!

Kép

Kép
regcsiken14

okés, akkor 10óra :lol:
kis tali is tali :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regi!
apuék hazaérnek Pestről megkérdem :) esküvőnkre csináltak vmi veszett jó volt :)

KépKép
viranka

Anitja! Persze, de én simán azt gondoltam, hogy kevesebben leszünk... :oops:

Viranka! Köszi! Már körvonalazódik több recept alapján, de még jöhet! Hátha belezavarodok! :lol: (csak viccelek!)

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Tali mi megyünk de úgy néz ki nem tudok sütni.
Az üdítőt vivők táborát erősítem :roll: ha nem gond 8)
A 10 óra nekünk is jobb. Ha 11-kor kezdődne délnél hamarabb nem érnénk oda.
Akkor van kaja és még mire utána összeszedem magunkat............................
K.Timi ? és Irina is ?
Betegségtől függ.

Anitja mennyi mécsest vigyek? A tea már megvan.

Betegeskedőnek jobbulást. Mennek a gyógypuszik.

Heni???????????????

Viranka jajj szegénykéim :( Így nagyon rossz lehet.
Remélem kinövi Bálintka. Kíváncsi vagyok a doki mit mond.

Silka, Juba kitartás. Tudom ez az időszak nagyon nehéz de egyszercsak el fog múlni.
Nálunk akkor vannak "nemzetközi ANYA napok" ha van valami. Fog, nátha, front.

Irina Mi most megtorpantunk a házzal. Szóban ugye megegyeztünk de érdekes módon az írásos szerződésbe másképp kerültek a dolgok. Most még megy a tárgyalás. Mi nem írjuk így alá, Ő meg nem akar engedni. Majd lesz valahogy.

Timi26 gratula a felálláshoz Vikdannak.
A munkához meg kitartást. Ügyes vagy.

Silka fogalmam sincs róla (tészta)
De a boltban van kifejezetten tojás mentes. Szerintem vegyél olyat. Az a biztos. :roll:

Grétinek volt pár jobb éjszakája és most megint nagyon rosszak. Ma ott aludtam mellette a földön. Nem vettem ki ha sírt hanem simogattam és úgy próbáltam visszaaltatni. Hát Ő többet aludt mint én. Talán 2-3 órát sikerült összesen. Nem tudom mi a gond, miért sír. Lehet, hogy én hiányzom neki :roll:

mennem kell
nyügi van

KépKép
Kép Kép
l.móni

ÉLETJEL!!!!!!!!!!!!!!

Vagyok, próbállak olvasni Benneteket, de reagálni már nem nagyon tudok... :oops: Ez majd akkor fog megváltozni, és akkor fogok tudni megint érdemben jönni, ha jól leszek, és nem fogok Zsozsóval napközben aludni.
Ugyanis naponta 2x alszik, és én is. Délelőtt egy 1,5-2 órát, délután 2 órát. Befekszünk az ágyba, és durmolunk.
Annyira jkól esik!

Ha meg nincs alvás, akkor a nyomában kell lennem, szórakoztatnom kell, vagy csak le kell telepednem a földre Hozzá, és eljátszogat.

Nálunk is van olyan, mint Silkánál, és Jubánál. De nem mindig. Ha olyanja van, semmi nem jó, mászik rám, sír. Ha felveszem az a baj, ha leteszem, az a baj.
Én úgy látom, nincs semmi baja, csak ilyen anyás-izé ez. Plusz persze ez a hülye idő...

Jövő héten kell mennem a dokimhoz, majd a védőnőhöz, akkor majd leméretem a Kisasszonyt. Egy sózsák, és nekem már egyre nehezebb emelgetnem, a méhszalagjaim érzik.

Láz: Én javasolnám első körben az Irina által javasolt hűtőfürdőt - mégsem gyógyszeres megoldás. Ha meg nem jön be (de hatnia kell!!!), akkor mehet a gyogyó.

Utólag is minden hófordulósnak és névnaposnak nagy nagy puszit küldök!!!!!

A kis betegeknek meg gyors gyógyulást!!!!!!!!! +++++++++++++

Most mennem kell, Zsozsó randalkázik.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hello Lányok!

Arra jutottam, h vagy a fronttól hülyült be a lányom vagy – bár egyenlőre nincs nyoma – jön a foga. És csak remélni tudom, h hamar vége lesz, mert kipurcanok. Totál leszívja az erőmet az egész napos hisztije. Viszem én magammal mindenhova, pontosabban nem is kell vinni, mert mászik utánam, de utána unatkozik a földön és kezdődik a műsor. Még a fürdőbe is bejött utánam és pipi közben kapaszkodott a lábamba és sírni kezdett :oops: :lol:

Egyébként tegnap beszéltem telefonon egy kétgyerekes barátnőmmel, ő is az idegösszeomlás szélén állt. Náluk is elég rossz napjai voltak a 2 csemetének. Úgyhogy jól kipanaszkodtuk magunkat. :roll:

Irina, rizspehely bioboltban kapható. Én a múltkor a DM-ben kerestem, ott van egy csomó mag de rizspehely nincs.

Anitja, Nolka nagyon ügyin nyomja a beszédet. Nálunk most minden „átn” és nagy szívfájdalmamra a hetekig hangoztatott ányá-t már nem mondja…

Dettyk, h Te milyen ügyi vagy! 575 ft-ért? Nem is gondoltam volna, h ennyiért bármit is lehet venni egy gyereknek.

Pakolás: néha én is azt kívánom, h bárcsak pakolna, mert akkor lefoglalná magát. A múltkor elé húztam egy dobozt és megmutattam neki, hogyan kell rámolni, hátha rákap. :lol: Hát le se sz.rta…

Tali: én eddig is feltételesen jelentkeztem. Sajnos még mindig nem 100-as a hétvégi program, de nagy valószínűséggel vendégeink lesznek szombat-vasárnap. Nem tudom vasárnap mikor mennek el, ha úgy jön ki szívesen csatlakozunk. Mondjuk kirakni nem akarom őket. Meddig tervezitek az ottlétet?

Lmóni: köszi az infot. Ami durum, az elvileg tojásmentes, nem?
Drukkolok, h mielőbb sikerüljön a szerződés. Rossz, mikor az ember beleéli magát vmibe, aztán jönnek a keresztbeszervezések…

Azt hiszem összekapom magunkat és megszabadulok némi pénztől a postán :? Csak nem kap el minket az eső...

silka
silka

Sziasztok

Sajnos mi sem tudunk menni a talira közbe jött valami. :oops: :cry: (pedig már a teát is megvettem)

Az ünneplőknek boldogságoságot!!

Bongyi: Jobbulást nektek!!

Viranka: Lehet lemaradtam Bálint mászik már?És mit nő ki? :oops:

Dettyk: Sok erőt neked a hétvégéhez!!

Mesi: Pihenj sokat!!

Silka,Juba: Sajnos nekem nincs öteletem.Petra eljátszik egyedül órákat ha estelg kellek neki kicsi nyüszi kiveszem megölegetem puszilgatom és jobb estben folytatja tovább rosszabb esteben pedig sír és ki kell vennem és akkor együtt játszunk tovább.

Lmóni: Nem lehet hogy megint fogacska okozza a nem alvást?

anitja: Lehet ezt a kompot én is kipróbálom és szerezek egyet.Lehet Petra is álvezni fogja mint Nolka.

anikó: Nem azért kellett mennünk neuorólógiára mert leesett hanem kontrollra.

Nektarin,K.Timi: Jobbulást a fiúknak!!

Timi26: Gratulálok Vikdaninak nagyon kis ügyes!!

Fleur: Annyira jók a képek!! Jobbulást a kis Taznak!!!

Regi: Édes lehet ahogy követ Szeli :lol:

Mi már jól vagyunk szerencsére sokat járunk játszóra nagyon élvezi a homokózót :lol: Meg még mindig csak próbálkozás van a négykézlábra állásal de szét mennek a lábai.De majd fog ez menni!!
Ma volt az első éjjel hogy egyszer sem kellett hozzá felkelnem még cumiadásért sem!!! El sem hiszem :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Bálint reméljük, hogy az allergiát növi ki!
Irigyellek az éjszakáért! Szeli tegnap éjjel csak 1x ébredt, de ma bepótolta... keltünk vagy 8x cumiért... Apa éjjel úgy döntött, hogy mégsem a légkondit használja, hanem kinyitotta az ablakot (éjfélkor!), erre olyan huzat lett, hogy becsapta az ajtót, na innentől nem nagyon volt alvás... :evil:

Bakker, alig lesz süti, akkor pedig szülinapi készülődés ide vagy oda, sütök valami egyszerűt! :) Kedvem az van, csak időm is legyen! ;)

Nekem a védőnő azt mondta, hogy adhatok sima darált kekszet! Ad valaki ilyesmit? (Mármint az, aki ad már lisztet ugyebár!)

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica!
a ruháit :lol: Regi (köszi) megelőzött :) tej,tojás,búzaliszt,földimogyoró,narancs allergiáját.
éjszaka :) tök jó :) kúszik inkább a mászás az nem igazán megy :) meg egyfolytában állna :)

Silka!
igen a durumtészta elméletileg tojásmentes :)
DMben én sem láttam rizspelyhet :evil: de jó h. írtad a bioboltot,meglesem ott(bár ami nálunk van az :evil: )

Regi!
éjszaka :evil:

reggel Míra etette Bálintot az apja által itthagyott kiflivel :) Bálint meg mint egy éhenkórász kismadár csak tátotta száját és nyelte :)

síkítás volt :arrow:

KépKép
viranka

Ágica, meg a többiek. Mit csinálnak a gyerkőcök a homokozóban? Én kb 2x próbálkoztam vele, de 1. Először fél tőle 2. a szélére támaszkodva veri a keretet kb 2 percig aztán megunja. Nálunk csak a hinta a menő, na abból 1 db van, így mindig sorbaállás... Ha kintről látom, h nem szabad, akkor már be sem megyünk.

Viranka, micsoda szuper bébiszitteretek van! Eteti, játszik vele! Így könnyű :lol: :lol: :lol: És most akkor húztam egy képzeletbeli strigulát a nagyobb korkülönbség mellé! 8)

Lányok közérdekű info:
Intersparban le van értékelve a HIPP bébikaja. 310 helyett 200. Meg van Hamé is 139-ért, bár ezt még soha nem próbáltuk (nem is láttam még ilyet :roll: )
Meg a libero is akciós, bár marhára kétértelmű. Össze van kombinálva pelenkázó alátéttel v előkével, amit egyszer egyben kínál 3540-ért, utána meg külön akciós ár 3540 + 599. :shock:

silka
silka

Akkor most kérésetekre dobok pár képet:

KépVezetek Képengem vezetnek

Képszököm a szökőkúttal KépNagybandóval a könyvhéten

Képált. jól alszom Képés jókat eszem

Képpapa-mama a csomagtartóba vág, ha rossz vagyok

és most egy kép Anyáról (alsó sor, jobbról a második):
Kép

Kép
granda

Én el tudom képzelni, mit csinálna Szeli a homokózóban... enné a homokot! :shock:

Granda! De édes vagy, hogy odaírtad, melyik vagy Te a képen! :lol: Csinosak vagytok nagyon!!! Várjuk a videót!!!
Linda nagyon aranyos! Látom, ő is tud már vezetni! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, ezt a képet már mióta meg akarom mutatni!
Vasárnap készült, amikor vendégségben voltunk, és Szeli ugyebár nem aludt 4,5 órán keresztül, hazajöttünk fél 6-kor, és kidőlt... Este 8-kor bementem hozzá, hogy most már felébresztem, így aludt: :lol:

Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Bocsi, de nem bírom ki... :oops:

így pakol:
Kép

mindenhol talál valamit, amivel lehet játszani...
Kép

és Viranka, Silka! teszveszeltem "bugyogót" ;) 3-at is! Lehet, hogy nem látszik, de hátul fodros! :D
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: Nagyon édes Szeli aképeken és milyen szépen ül ha ültetem Petrát úgyanilyen egyenes a háta mint Szelinek!!

Granada: Lindus tüdéri a képen.

Silka: Van egy kisbarátunk Szabolcs ő 18 hónapos és egymás mellett ülnek Petra fogdossa meg igy szórja a homokot nagyon tetszik neki.És közben Szabi tele pakolja őt játékokkal ami az övé mindet a Petrának ad szegénykém néha alig látom az játékoktól :lol: annyira felvan pakolva :lol: De már a lapátot is megkostólja homokostól és akkor bevetem a cumit de ő nagysága szabályszerűen kiveszi és eldobja :lol: Tehát igy elég jól elvan :lol:

Ági

Kép

Kép
agica1126

sziasztok!

A képeken csoda édesek a babók, Lindus, Szeli...:-)
Granda: csinik vagytok.

Fleur: Jobbulást Lillának! ++++++++
és minden betegeskedőnek!

Rólunk: Emma jól van, a napi 3X-i alvást eltöröltük, helyette 2Xalszik napközben!
Reggel 7 kor kel, ( 4-5 között reggeli )
10 kor tízórai és utánna f11-től 1.5-2 óra alvás, aztán játék
14 kor ebéd utánna 14:30 körül alvás 1,5-2-3 óra aztán játék,
18 uzsi és játék
20: 30 kor fürcsi, vacsi alvás!

Altatás: A suttógó módszer bevált, az altatási rituáléval ( sötétítés, peluscsere, hálózsák ( nagyon vékony, nagy melegbe semmi csak pelus vanrajta és nem kell takargatni ) cumi a szájba, az ölembe fogom pár percig, amikor megnyugszik, be az ágyba "leteszlek aludni" vezényszó kíséretében, majd a bal oldára fordul és 1-2 perc elalszik, már 3napja. Sokat segített a 2X-i alvásra áttérés és a betartott napirend ( evés, alvás idők) Így kipihenten boldogan ébred. Amíg 3X aludt csak 2 órát volt fenn és kb fél óra volt az altatás szóval ugyanennyit aludt több részletben! Most így jó....ki tudja meddig.....mindíg változik.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát Lilla nincs valami jól, úgyhogy most ha nem lenne programunk, sem tudnánk menni.
Este azaz éjszaka nagyon lázas volt, nem is tudtam rendesen megmérni, mert annyit csapkodott, de így is 38,5-öt mutatott a hőmérő, de teljesen tűzforró volt mindene. Ma sem nagyon tudtam a hőemelkedés alá vinni és elmentünk a dokihoz, mert már tök ideg voltam. :(
Mondanom sem kell megint nem eszik rendesen, ami mondjuk jelen esetben érthető is. Szegénynek nagyon csúnya a torka, tiszta gennyes meg piros és délután is tiszta láz lett mire hazaértünk a dokitól :(
Most antibiotikum, remélem gyorsan rendbejön.

Bocsi lányok most csak ennyire van erőm, szegénykémet állandóan ölben babusgatva cirógatni kell, de sokszor még az sem elég jó.
Még jó, hogy most apa elengedett egy órára tornázni és kiengedtem kicsit a fáradt gőzt.

Puszi a többi kis beteg verébnek is...

KépKép
KépKép
fleur

Nagyon megszívtam...

2es tápszert kapott Szeli, de sűrűbb, és nem úgy folyt a cumin, áadásul láttam szét nem olvadt darabkákat. Szeli 30 (!) milli után negunta, gyorsan hoztam egy variábilis cumit, de addigra már köszönte és nem kérte egyáltalán a tápszert. Így adtam neki egy babakekszet, azt elrágcsálta (vagy inkább csócsálta), meg belecsempésztem egy kevés tejpépet a szájába közben... Szerintem éjjel ébred, hogy éhes... :( De akkor meg hogy altatom vissza...??? jaj, de gáz.
Szerintem nem etetem meg, csak ha nem alszik vissza cumival...

Kíváncsi vagyok, ezek után milyen éjszakánk lesz... :roll:

Ráadásul nem lehet redőnyt rakni az ablakunkra, mert "túl nagy" ablakot raktunk be (illetve Zsolti)... nem értem, de biztos. Mindenesetre a reluxát megrendelem! Remélem, az is hatásos lesz, és nem fog Szeli napkeltekor ébredni...

Kép

Kép
regcsiken14

Szegény Lillácska! Nem csoda akkor, hogy nem volt étvágya, biztos fájt a torka... :cry: Jobbulást neki!!! +++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, jaj, jobbulást a kis betegeknek!!!!! +++++++++++

Ma történelmet írtunk... :( Nem volt esti szopi (sem). :(
Hát eljutottunk idáig.... Aokim is mondta, a védőnő is, hogy hagyjam abba, és én is érzem, mert tök fáradt vagyok...

Zsófi kicsit nyűgősen viselkedett este, gondolom nem értette, miért ül az etetőszékben, és miért nem szopizunk összebújva...

Az én anyai szívem meg kicsit romul van....

De pár nap, és megszokom. Zsozsó már mindent megkapott, és most Kistesóra kell figyelni.

Sense! Sokat gondolok Rád! Ha jól tudom, holnap mész dokihoz. Majd feltétlenül jelentkezz, mi volt! :D

Tali: Sajnos - mivel fáradt vagyok, és napközben 2x is alszom Zsozsóval, nem tudunk menni. Azt gondoltam, sokkal jobban leszek, de alig állok a lábamon. (Volt pár nap, mikor kifejezetten jól éreztem magam), de most megint ki vagyok facsarva.

Megyek aludni, mert már alig látok.

Puszika!

Kép
Kép
Kép
gremese

Aokim=Dokim

Kép
Kép
Kép
gremese

nyűgősen=nyűgösen.
Látszik, hogy késő van... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Drága Lányok!
Először is NAGYON GYORS GYÓGYULÁST Bongyi Ákosának, Fleur Lillájának (szegény kis madárkák...)!

Bongyi: mozgás: szerintem ha Zitus ennyit mozog és el tud jutni oda, ahová akar, akkor minden rendben. Engem az szokott kétségbe ejteni, ha Ádi napokig lustálkodik csak. Tegnap szerencsére körbemászkálta a szőnyeget, legalábbis elhencseregte magát a vágyott játékokig, de még mindig nem tud előrefelé haladni kúszva. Viszont elkezdett négykézlábra emelkedni és hintázni kicsit, most már tovább tudja csinálni, de még így sem sokáig.

l. móni: sajnálom, hogy a szerződéssel gondok vannak, tényleg ne írjatok alá semmit, amit nem akartok (én most próbálok kiokosodni "vételi opció" és "jelzálogjog" különbsége és egyéb furmányos jogi fogalmak között, sajnos az ügyvédekben sem bízom túlságosan). Nagyon szorítok Nektek!

Silka: köszi a bioboltos tippet, ma talán eljutok egynek a közelébe, akkor veszek egy tonna rizspelyhet. Ma megnéztem, miből is áll a kukoricapehely, amit vettem, hát sajnos só, cukor, maláta és még ki tudja, mi is van benne! :evil:

Granda: nahát, milyen gyönyörű nagylány lett Linda, csodásak a szemei! Te pedig nagyon szépséges vagy azon a csoportképen (és az a TARTÁS!)! :-)

Regi: a képek alapján tuti, hogy kell nekem egy Szelina, de most már aztán azonnal, vagy irgumburgum! :lol:

Gremese: én is tuti, meg fogom siratni kicsit, ha a szopinak vége lesz -- Veled vagyok lélekben (és Zsófikával)! De annyira ügyes voltál, Te tartottad sokunkban a lelket a szopival kapcsolatban (és sosem felejtjük el azokat a nehézségeket, amiket a mellgyulladás okozott, és amiket mégis legyőztél)!

Annyian írtátok, hogy nyűgös volt a baba tegnap, hát Ádi is (ma is).
Egyelőre még mindig kicsit náthás, csak akkor merem vasárnap vinni, ha már nem folyik a nózija egyáltalán (és ha megyünk, én viszek némi sütit, Regi! ;-)).

És ma van az első kimenőm 9 hónap óta, apa fog Ádira vigyázni vagy 6-8 órán keresztül.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Fleur Remélem hat az antibiotikum és ma jobban lesz Lilla. Megy neki a sok+++++++++++++++++++++

Granda jók a képek :lol: Linda sokat nött.
Igaz, hogy ritkán írsz de azért még emlékszünk az arcodra :wink: :lol:
Megismertünk volna leírás nélkül is :lol: :lol:

Regi Szeli nagyon tündér :lol:

Mesi elhiszem, hogy szomorú vagy :( (én is az lennék)
de nagyon ügyes voltál és most is a tesó miatt hagyod abba a szopit.

Irina nekünk segít a párom testvére aki ügyvéd (lesz)
de a szerződést nem Ő írja (még nem írhatja) Viszont tudja hol vannak a buktatók és szól.
Meg ha már megalkudtunk valamiben akkor azon nem fogunk változtatni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sense????

Heni????

Maggie???

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Irina! Akkor ebből nemsokára mászás lesz, nem is előre kúszás! :lol:
Szelit NNNEMADOM! ;) :lol:

Mesi! Ne aggódj, majd Zsófika megszokja, csak bújj vele össze (de biztosan megteszed) esténként! Kitartás! Hamarosan elmúlik a kómás időszak!!! :D

Sense? Heni?

Betegeknek mennek a gyógypuszik!!! ++++

Szelikémet átvittem Anyuhoz (ilyenkor mindig olyan rossz otthagyni, de muszáj), én meg sütök-főzök-takarítok ma ezerrel!!! :D
(Bár receptet még nem kaptam... :()

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!
chellosra küldtem :oops: bocs :oops:

KépKép
viranka

Regi: Sajna a költözés miatt nincsennek nállam a receptjeim, mondjuk én csak a sütiknél nézem a mennyiségeket.

Én így szoktam:

hagyma( mondjuk 2 fej), olajon majd ha üveges gomba ( 2 nagyobb üveges, apróra szeletelt) pici víz, só, ezt nem kell sokáig "főzni" sűrített paradicsom ( kecskemétit szoktam) (vagy a kis konzervekből, de akkor víz is kell hozzá) + ketchup egy 1/4-1/2 tubus vagy kihagyod és egy kis cukrot teszel bele, bors, én szoktam oregánót is beletenni. amikor a pari belekerül csak megrottyantom, csak óvatosan mert folyton lecsap. ha nem elég savanykás akkor picike citromlé, ha savanykás akkor cukor, vagy ketchup.

ennyit tudtam segíteni! Hamar kész az a legjobb benne!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi Vera! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Kaqk! Neked is köszönöm!!! :)

(Egyébként holnapra készítem, azért akartam ma elkészíteni! Majd kommentálok, milyen lett!) :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi nem akarok beleszólni, de szerintem a gombát jobb frissen elkészíteni.
Elég kényes étel és főleg ha elkészítik akkor hamar romlik.
Jó munkát :lol: :lol: :lol:

Elkisértem a barátnőm a Dechatlonba mert nem akart egyedül menni, erreföl Ő csak 1 labdát vett a kislányának én meg otthagytam egy rakat pénzt :evil: :? :lol:
Vettem apának pólót, Grétinek badykat, magamnak térdnadrágot, felsőt. Még sógoromnak is vettem szülinapi ajándékot. Kíváncsi vagyok párom mennyire fog kiakadni ha meglátja :roll:

Na megyek pelenkát cserélni a lányon, igen erős szagok jönnek felőle :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

de az ízeknek össze kell érniük :lol: :lol: szerintem holnapig semmi baja nem lesz :)

Fleur!
Lilla tazi hogy van?

Bongyi!
kőcök?

Granda!
jók a képek :) Linda naon megváltozott :) Szerintem finomodtak a vonásai olyan kis csajszis most :) S Móninak igaza van ha nem írod oda melyik vagy Te akkor is rájöttünk volna :) el tudnálak képzelni tangót járva is 8)

Móni!
milyen jók h. vannak hozzáértő rokonok :) nálunk apu az aki minden ilyen okossághoz ért(orvosi,ügyvédi)pedig nem tanulta :)
Mikor eladni készükltünk a lakást Ő írta meg a szerződést,az ügyvédnek semmit sem kellett belejavítani :)
Grétacica? s nem csuklottam,mert nem szídtattok :wink: vagy igen(meiTai)

tegnap megint jó napunk volt :) átmentünk egy ikres barátnőmhöz,Mírával egyidősek :)édesek voltak,a kislány egyfolytában Bálintot foglalkoztatta,míg Bogdán(a fiú)Mírával küzdött folyamatosan :) ettünk,sétáltunk,virágot szedtünk,aztán hazahoztak és nálunk folytatodott a buli :) Míra és Bogdán folyamatosan szekálták egymást,volt harapás,hajtépés,lökdösődés.De a röhej az egészben az volt h. ha szétválasztottuk/elfoglaltuk a másikat az nem volt érdekes mindig egymással akartak játszani :) s a végén állandóan bunyó volt 8) de tutira elfáradtak :) Flóra meg inkább babázott Bálinttal :)
ugrálóvárban néha nem lehetett tudni kinek a keze lába van épp kint :)
s ma megint Bálinttal maradok édeskettesbe,sógor héten töltötte a 40-et és elmentek meglepetést okozni Neki :) lehet h. csak vasárnap jönnek és Míra akkor nem lesz a talin(bár akkor lelkibeteg lesz és gyorsan kell szervezni újat :lol: )

pusz mert legkisebb naon reklamál :)

KépKép
viranka

Szerintem is ennek össze kell érnie! Móni, remélem, azért holnapig nem lesz baja a hűtőben! ;)

Nemsokára végzek a mára tervezett teendőimmel, aztán még bolt, és megyek a Kiscsirkémért! Már nagyon hiányzik! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok Csajok!

Élünk ám, csak nem vagyok gépközelbe:-(

Irtam a gmailre, kérlek benneteket ott reagáljatok rá, tudjátok ez egy nyilvános topic :wink:

Ha lesz egy kis időm reagálok is!

Addig is is puszi minden babának és mamának:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok Mamócák!
Tali ügyben jöttem:

[b]Összefoglalva:
10-től ott vagyunk, viszont 14-re jönnek hozzánk a Tesómék, tehát túl sokáig mi nem tudunk maradni, vagyis Ti sem :( (én nyitok-zárok)
Tea és mécses amit a jógaközpont vezetője kért (Móni! Amennyit tudsz... egy jógaórán 3-4db-ot gyújtunk általában)
Játékot hozzatok!
23-as kapucsengő, 2.emelet, de van lift![/b]

puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

na mégegyszer...
Összefoglalva:
10-től ott vagyunk, viszont 14-re jönnek hozzánk a Tesómék, tehát túl sokáig mi nem tudunk maradni, vagyis Ti sem (én nyitok-zárok)
Tea és mécses amit a jógaközpont vezetője kért (Móni! Amennyit tudsz... egy jógaórán 3-4db-ot gyújtunk általában)
Játékot hozzatok!
23-as kapucsengő, 2.emelet, de van lift!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja!
s a hely linkjét újra betennéd,nem mentettem el :oops:

KépKép
viranka

KépKép
Kép Kép
l.móni