A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Potyka: megy a drukk!

Kike: neked is gratula 37. héthez!

Ami: neked meg a 39.-hez! Tudo, hogy te már nagyon sokat szenvedtél de végülis a terhesség 40 hétig tart, ha addig nem jön a baba azért az nem olyan meglepő, még azért abszolult nem késtél le semmiről a 39. héttel! De azért nagyon szorítok neked, mert tudom már nagyon mennél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Potyka! Drukk, hogy jó legyen az eredmény! :D

Ami! Drukk a dokihoz és a CTG-hez!
Gratulálok a 39. héthez! :D
Vendég

Babu: tudom,hogy azt írtad! Én csak azért mentegetőztem mert csak Sziszkát emlegettem, pedig vagytok még azért itt egy páran, akik már mehetnének! De "felölem" jöhetne ma akár több baba is egyszerre! Beleegyezzek!
Vendég

Amikám! Lehet, hogy beszorultak a fiúk? :lol:
Vendég

Kata! Én is benne vagyok a babaesőben! :D
Vendég

Titi babája végül, hányadik hétre született? (Szly?)
Vendég

Babu! :lol:

Kata! Köszi% Tudom,hogy enm késtem le még semmiről,és ez a kiskrapek már most olyan becsületes,hogy kivárja ami elő van neki írva!
Hiába a törvény az törvény,Anya szava meg............ :roll:
Ha nem lenne ennyi bajom tényleg nem lennék ilyen türelmetlen!
Na de sebaj,mostmár mindenképp mindjárt a célban vagyunk!
Após is telefonált Görögből,nem hitte el,hogy még nincs meg,azt mondta biztos nem mondjuk meg!!!! :lol:
Biztosra vette ő is,hogy ahogy kiteszi a lábát,Áron megindul!
Hát nem! :wink:

Kép

Kép
ibm

Ami:gratula a 39.héthez,lassan már a Babához :wink: Drukk a CTG-hez,lehet hogy lessz valami :wink:

Potyka:de,sajna,rám a túlhordás jellemző,vagyis a gyerekeimre.Meg hát tényleg a csomagom sincs még sehol,lehet,ma nekiállok,hátha megjön Domi baba kedve hogy előbujjon :D

Kép
Kép
Kép
kike

ejha! Most látom már mennyi az idő,mennem kell készülődni,mert lekésem a kedvenc programom!!! :lol: :lol: :lol:
Még benézek mielőtt indulok!

Kép

Kép
ibm

Hát a fiúk, általában anyásak! Biztos ezért! :lol:
Vendég

Rakok fel egy 37. hetes pociképet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:19-kor.
Vendég

Bocsi ez kettő!
Ne elmegyek a postára, meg a boltba, aztán muszáj lesz elkezdenem takarítani :( :( :(
Vendég

Kata:csini pocak :D :wink:
Ma nekem is a takarítás van az étlapon,na meg mosás.

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata! Csini a pocak! :D
Vendég

Jó reggelt!

Minden hétfordulósnak gratulálok!

Dodó! Reméljük csak jóslók! Mi újság veled most? Hogy vagy?

Vidokata! Szép pocak!

Ami! Drukk a CTG-hez! Vizsgálat is lesz? Hátha jól megvizsgálnak!

Potyka ++++++++ a cukor miatt!

Ja, Titi babája kereken 38 hétre született!
Mindjárt szerkesztem a táblit.

Itt szépen esik az eső, nyomott a hangulat. Ahogy nézem egész nap esni fog. Pedig muszáj lesz kimozdulnunk!

Kép
szly27

Kép

Kép
szly27

sima táblit is kérhetünk-köszike :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Mennyir tuti így jönni, hogy egy színekben pompázó tábli van előttem és nem semmi méretekkel tele!!!

[size=18]TITIKE HATALMAS GRATulA LEVI BABÁHOZ SOK TEJCSit GYORS FELÉPÜLÉST eZEK NEM SEMMI MéRETEK AZTAAAAAA[/size]

AMi
kitartás+++++++
POtyka
cukorra neked is++++++++
Babukám
Kapd el a Szabi baba seggecskéjét és sipirc szülni
Dodó
reméljük joslók és nem lesz galoiba mert törpi még maradhatna benn egy picurit neki is jobb lenne
tappancs28

Látszik reggel van abszolút sikeresen megbírom íni a hsz-eimet :lol:

Viki
Sajnálom a nyiladozást pihizz sokat mert ez még nagyon- nagyon korán jött sajnos de szépen pihizgetve nem lesz gond hidd el+++++

Sziszkáról senki se tud semmit?
tappancs28

Kép

Kép
szly27

Potyka! Nincs még neve a babának?

Kép
szly27

Kata
neked nem is írtam tünci a hasad szép formás
Marcsikám
Te merre jársz? Remélem minden rendben mert mákor már itt szoktál hellyel közzel lenni.

Többiekkel mi újság? Kisorsoltátok ki fog menni szülni lánykák?
tappancs28

Szly:köszi a táblákat :wink:

Haladok felfelé :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Na tessék! Az enyémet még mindig nem javítottam át! :twisted:
Nem Lara lesz, hanem Jázmin!

Kép
szly27

Tappancs! Mennék Én de Szabi hajthatatlan! :cry:

Szly! Köszi a táblit! :D

Azért lassacskán csak gyarapszik a babás tábla! :D
Vendég

Babuci fogsz menni nyugika++++++++++++++

Szly
Köszönjük a táblit jó látni időközönként mennyien várunk még :D
tappancs28

Végig futva a táblán a neveket nagyon sokuk be se jelentkezik rég óta velük mi lehet?
tappancs28

Hát nem tudom! Tényleg vannak, akik eltűntek!

Kép
szly27

Tényleg! Ami! Téged akartalak kérdezni, hogy lettél egy nappal idősebb? Mert eddig egy nappal fiatalabb terhes voltál! Vagylehet az elejétől fogva elírtalak?

Kép
szly27

Ez már hétvégi előjel, hogy meghalt a topik?? Csajok még csak péntek van irgum burgum
tappancs28

Én még egy kicsit vagyok de aztán hamarosan jön haza Apa és vele fogok foglalkozni! :D
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Dodó! Ne csináld! Ti még várjatok!

Marcsinál ma ballagás van, nemde? Azért nem jön.

Ma én is csak kora délutánig leszek, mert megyek ballagásra, és csak vasárnap este jövünk haza.
Kicsit vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert Apa nem jön, dolgozik mindhárom nap.
Egyrészt sajnálom, hogy nem tud jönni, másrészt meg talán jól is jön, hátha rájön dolgokra!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nekem meg lenne sok dolgom,de olyan fáradt vagyok.Egyenlőre mosok két adagot,azt majd kiteregetem,aztán főzni kéne,de elsősorban végre összepakolnom a cuccomat.De ma minden olyan nehezen megy.És ég a gyomrom is-megint.Babukám ma igen nyugis,meg éjszaka is az volt.Pedig jó idő van,nem tudom miért lustizik ő is. :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

latom baba hir nem fogadott:(
Amugy most csak ennyit voltam sajna....megyek dokihoz, meglatjuk mit mondd erre a vizelet eredmenyre!
NAgyon remelem gyogyoval kezelheto a szitu...VAgy esetleg uj vizsgalat is eleg.

Szoval ha kivarakoztam magam-leszek!
Vendég

Az előbb HÍVOTT a drnénim, és HIBÁTLAN a cukroeredményem!!!! Mindjárt elrepülök a megkönnyebbüléstől. Köszi Mindenkinek a drukkokat.

potyka

Sziasztok!

Megjöttem!
Ctg-n nagyon aktív volt kiscsávó,időnként majd lerúgta a tappancsot,elég kacifántos görbét kaptunk,de dr. meg volt elégedve.
Vizygálat volt,továbbra is egy ujjnyi,de aztmondta nagyon szépen felpuhult,készülődik a kisember!
Azt is mondta ne ma menjünk mert péntek 13 van és amúgy is ügyelt tegnap! :lol:
Mondtam,hogy pedig mára jósolták,azt mondta: na jó akkor menjünk ma! :lol:
06.21. a hivatalos kiírás,azt mondja a végén még jól matekoltunk :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Mondtam:NE MÁ!!!!!!!!!!!! :cry:
Szóval várunk mint eddig!

Szly! Nekem az első naptól így áll a vonalzóm,pont kérdezni akartam,hogy Bencurié miért egy nappal kevesebb! :roll:

Sziszka már csak megszült nem?
De miért nem jelentkezik?

Babu! Hajrá!!!!
És aztán már tényleg mi jövünk!!!

Kép

Kép
ibm

jó reggelt! nekem ezek az esős reggelek nagyon bejönnek. olyanokat tudok aludni... :) ma is fél tízkor csak a telefon ébresztett... azért ne feledjük, hogy vagy hat aktív tagunk kórházban van és azért ez kihat a mennyiségre...

most kaptam híreket az egyik legkedvesebb nagybátyámról, hogy nagyon vacakul van... Karácsony után volt őssejtbeültetése csontvelő rák miatt. és 100 napig steril környezetben kellett maradnia. A 101. napon (amikor kimehetett volna már az utcára) rosszul lett. Visszatért a rák és most meg vért kéne kapnia, de nincs elég és így nem tudják folytatni a kemót... És én is adhatnék neki ha nem épp babát várnék... Tudom hogy nem ezen múlik csak nagyon jó lenne segíteni...

amúgy viszont annyira nem jó ha esős is marad az idő, mert délután jönne a burkoló a teraszt burkolni... És ha esik... Na mindegy, remélem addig odébbáll egy kicsit...

és én is betöltöttem a 37. hetet :)

most meg csinálok magamnak egy kis virslit. már tegnap este kiterveltem. :)

KépKép
muffin

[size=24]WERA ÍRT!!![/size]

Mindenkit puszil!
Gyógyulgat!
Holnap nem bizti,hogy hazajöhetnek,mert Nórinak van egy kis hőemelkedése!
Most megfigyelik és szopik után vizet is kap!
Írtam neki ,hogy szorítunk Nórinak!
Remélem holnap már ő tudosíthat!!!

Kép

Kép
ibm

potyka, tök jó!!!

dodó, szerintem is te még várj egy kicsit...

amúgy sziszka nem válaszolt, de szerintem ezután se fog. lehet, hogy másik telefont vitt be végül, vagy lemerült, vagy nem tudom...

KépKép
muffin

sziasztok!

Vagyok, csak sok a dolgom... Ma van a ballagás... :?
Apa készíti délutánra a menüt, én pedig ebédet főzök. Borsólevest, és meggyes lepényt. Most magozzák a meggyet.

Viki!

Sajnálom, hogy nyílik a méhszájad, de ne aggódj! Nekem a 16. héttől 2100-as. Ma voltam laborban, hétfőn reggel doki. Kíváncsi leszek, mit mond. :roll:

A lányom megkapta a bizonyítványát, kitűnő kémiából és énekből, a többiből jeles. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon büszke vagyok rá. Végig a 8 év alatt kitűnő volt a bizonyítványa.
A kicsié is, de ő még csak 4-es.

Megyek lányok, mindenki vigyázzon magára! Én is megpróbálok sokat pihenni ma is, mert nem szülhetek még!

pussz...
Vendég

Szép napot :P
Látom, tényleg kicsit lelassult a termés, de nem baj, legalább tudom követni :D

Sziszka :P
Bármi is az oka, hogy nem írsz, nagyon szorítunk, hogy minden rendben legyen veletek!

Wera :P
Puszi és simi a gyönyörűséges kis Nórikának, hogy elmúljon a hőemelkedése.

Titi :P
Remélem, már felkelhet, és babázhat ezzel a kis mackó Levivel.

Magdolnam :P
Róla mi a legújabb hír? Azt hiszem a cukor miatt tartják bent, ugye? Hát, neki is kitartás, szegénykének!

Maverick :P
Vajon mi lehet a lányokkal? Nekik is már simán indulhatna a szülés, főleg, hogy ikres kismami.

Szly :P Babuli :P Ami :P Bencuri :P
Nagy drukk, hogy ebben a szép időben meginduljatok :D Péntek 13, szerintem nem rossz ómen :D

Hétfordulósok :P
Gratulálok!!!
Jó sokan állunk most a rajtvonalon! Jó lenne javítani a statisztikát a sok csaszi miatt. Borzasztó, hogy 7-ből 4 így végződött. Most már jöjjenek a könnyű, gyors, sima szülések! Mindent bele!

Potyka :P
Szorítottam! De sejtettem, hogy minden rendben lesz! Szuper!!! És én is kérdezem: mi a baba neve?

Viki :P
Drága Viki!!! Pihizz, és tévézz. Tudom, hogy sorozatfüggő vagy, így legalább nem okoz majd gondot, mit cinálj egész nap az ágyban :wink: Netezni meg majd később úgyis tudsz.

Anyjuk :P
Drukk a dokihoz, és a jobb eredményekhez! Biztos, hogy nincs nagy baj!

Dodó :P
Fájások elmúltak???

Én tökéletesen vagyok. Csabus mocorog, semmim se fáj, vizesedés minimális. Viszont éhes vagyok. Megyek, bepanírozom a tököt, és dobok be bundáskenyeret is az ebédhez :D

Véda
Vendég

Maria! Gratulaa lányokhoz és a bizijükhöz!
Ügyesek!
Nektek kitartás a ballagári ceremóniához!

Véda! Lehetek az első könnyű,gyors,sima szülő???
Na jó Babut még magam elé engedem! :roll:
Neked sincs már sok,mi az a 18 nap!!!
:wink:

Tényleg nincs ma nagy nyüzsi! :cry:

Megyek én is,pótfiamnak megkezdődött a VAKÁCIÓ a suliban,mindjárt ideér!
Időnként majd benézek!

Jók legyetek!

Kép

Kép
ibm

Na, megjöttem a boltból. Tejföl kellett csak a főzihez. Lassan neki is állok.

Marcsi! Gratula a lányaidnak!

Kis Nóri babának pedig gyors gyógyulást, hogy mielőbb haza tudjanak jönni!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok!
Én azért nem voltam, mert volt itthon egykis áramszünet, majd meghalt a net! De közben jártam a postán, meg bevásárolni és kész a palacsinta (tegnapról meg maradt gulyásleves, meg rántott tök!) így az ebéd készen! Takarításnak csak a fele, amihez nem kellett áram (portörlés, fürdő, Wc) most jön a porszívózás meg felmosás aztán mára kész vagyok! :D

Potyka: tök jó!

Marcsi: gratulálunk a lányaidhoz! csak így tovább! Aztán jó szórakozást!

Mindenkinek köszi a pocak dícséretet. (hát nekem olyan hatalmas, mint aminak meg Werának van nem lesz) de mostmár nem bánom, mert már ez is kezd nehéz lenni, és valahogy van egy olyan megérzésem, hogy én túlhordom majd ezt a babót! Szóval még bírnom kell cipelni akár több mint 3 hétig! :P
Vendég

jaj: Nórika drága remélem nincs semmi baj! Szorítok!
Vendég

Na megyek megint, nehogy ne legyen áram újra, inkább gyorsan kiporszívok! (nem szeretem ha valami feltart!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.24 17:21-kor.
Vendég

Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem sokra emlékszem. 6-kor abbamaradtak, akkor vissza tudtam aludni, és most fél 11-kor keltem. Egy-két kósza fájás van még, de csak olyan 20 percenként. Meg a hátam, derekam fáj....de az "megszokott".....

Gratula a hétfordulósoknak!!!

Nekem ma pörköltet kell főznöm, azt rendelt az uram!

d.dodó

Sziasztok Lányok!
Nahát, mindig milyen jó babás hírekre tudok jönni :) Gratula Titinek, remélem jól vannak!

Szegény Nóri baba, reméljük hamarosan elmúlik a hőemelkedése!

Nálunk tegnap jött "háznézőbe" a védőnő és azt mondta, h. két hét múlva szülök :shock: Csak azt nem tudom, h. miből gondolja, mert az uccsó (hétfői) vizsgálaton még tök zárt volt a méhszájam.

Ma jönnek a szüleim is látogatóba - hogy nekem már ne kelljen utazgatni :) Szóval van program bőven.

Látom már nagyon sok 39 + sok napos kismami van, drukkolok, h. hamar meglegyenek a babák :lol:
sipiné

Sziasztok!

még nem volt időm visszaolvasni, talán estére...
szokásos évvégi szórakozás- évzárók, férjemnek bizonyítványírásban segítés és a többi...

megvan a babakocsi, rakok fel képet:

Kép

[/img] Kép

Titi!

Nagy gratula a nem éppen kisméretű :wink: Levente babához!
Kívánok sok-sok egészséget nektek és sok tejcsikét!

Kép
kimma

Jó reggelt, sziasztok!

Mi ma 11kor keltünk! :oops: Mondjuk majdnem fennt voltunk két órán keresztül Bencének megint hőemelkedése volt és nyüglödött!

Irtam Titinek mindenki nevében, h nagy gratula! és ha van kedve irjon és gyógyulgason a csaszi után!

Mária, gratula a lányok bizijéhez!

Ami, az jó ha már felpuhult, az enyém még feszes és nekem az előző szülésnél se akart múlni a feszesség!

Potyka Gratula!

Babu, azt hittem elindul éjjel már a pici fiad, nagy ragaszkodik a pocaklakhoz! :D

Sziszka drukk++++

Szly, nekem most 19-i a kiirásom, tegnap azt mondta a doki, de szerintem már nem kell átirni, jön amikor jön!

Dodó, beszélj azzal a gyerköccel még maradjon egy kicsit!

V.kata csini a pocid!

Weráéknak, drukk, h hazajöhessenek! Remélem hamar lemegy Nóri hőemelkedése!
bencuri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?