A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok.

Régebben írtam ide nektek.A segítségetekre lenne szükségem.Nagyon erősen gondolkodom hogy fel kéne járnunk Pestre a Dévaihoz.Most volt egy sikertelen lombikom.Még csak transzferem se lett.Ez volt az 5. próbálkozásunk.Ebből 2-őt használtunk el ami transzferrel kezdődött.A lényeg 2 sejtem lett a többi ciszta volt.Ezt nem kellene a dokimnak látni ultrahangon? Dévai látja előre?
Elötte volt 10 sejtem de hiába,nem osztódnak.Most elküldtek genetikushoz bennünket.A férjem spermája nem termékenyíti meg a sejtemet.A múltkor is a 10-ből csak egy lett.
Örülnék minden infónak ha írnátok.Mennyi időre adnak időpontot a dokihoz? Van várólista? Én Szegedi vagyok. Még szállást is kéne keresnünk ha megyünk.Van egy halom eredményem a Kaáliba de nem tudom hogy azt ide adnák-e v. újra meg kéne csináltatnom ha átmegyek Pestre?
melánia

Akarom írni transzferrel végződött.
Nagyon el vagyok kenődve.Tegnap tudtuk meg hogy nem lesz transzfer.
melánia

Mocmo:

Ne csináld ezt magaddal! Mindenkinek megvan a saját maga története, így a tied is. csak állandóan idegeskedni fogsz, ha mások eredményeit vagy reakcióját akarod tudni a gyógyszerekre. Engem kifejezetten eltíltott a dokim ettől ,mert csak magamnak ártok vele. Ne izgulj, ha lekattantál mindenről és bízol majd magadban akkor azonnal sikerülni fog. Hiszem, hogy ez csak fejben dől el!
puszi és ne haragudj, ha túl őszinte votam
csandi75

Melánia,
Én is Kaális voltam majd Nyírős és ősztől Dévais.
A Kaálitól gyakorlatilag semmilyen érdemlegeset nem kaptam és fizetni kellett a kikért papírokért - másolás- , az ott végzett kezelésekről csak az általam eltett papírok voltak meg.
Minden attól függ, hogy mikorra kapsz időpontot. Hívd és kérj időpontot. Biztosan újakat fog kérni bizonyosakból feltételezve, hogy azok már lejártak ha nem akkor biztos elfogadja őket.
Fel a fejjel!
Farkasok
farkasok

Sziasztok!

Egy kis figyelem elterelés:
Ha valakit érdekel, hogy megy végbe az ovuláció: itt megtekintheti:http://index.hu/tudomany/pete080613/
modrooka

Helló Meli!
TE vagy az???
Sajnos segíteni nem tudok a kérdéseiddel kapcsolatban, csak örülni Neked. (de azt nagyon!)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Kicsit ideges lettem...
Az inszem utáni 10. napon vagyok és furcsán szurkálok bal oldalon. Azt vettem abba az okos fejembe, hogy lehet a petevezetőben tapadt meg valaki, és most azért szurkálódik. Egyébként semmi "tünetem" nincs.
Mit gondoltok? Veszélyben az életem?? :shock:
Na jó, ennyire azért nem vagyok bereccsentve, csak kicsit. :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mindegy, már el is múlt. :lol:
No, mi történt??? Egyedül maradtam???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok lányok!
Kati! még elérhető vagyok, ha van kérdésed...
Melánia jelentkezz Apánkhozamilyen gyorsan csak tudsz. Én nem tudom mit csinálnak a másik intézetben, de ő nagyon körültekintő.
Moncsiga! Ol jó lenne, ha ezek a szurkálások... dha rosszul ,vagy hívd apánkat!
Farkasok! Bocs, hogy ilyen sokára írok, holnap tudom az inzulin eredményemet, amúgy ő a metszedés előtti értékeimre mondta, hogy nem indokolt.
Pandri! De jó, csak így tovább! hajrá tüszők! Bye-bye ciszta!
Ágianya! fáradtság?
Bodzus! Holnap rohanásban leszek... viszem hozzám keresztkölkeimet 4-et az ötből, úgyhogy bocsi., ha nem jelentkezem.
Vigyázzatok Magatokra!
baboca03

sziasztok!

moncsiga
nem hiszem, hogy a petefészked lenne, ilyenre ne is gondolj, csak pozitívan!!! Ha meg a petefészekben lenne is sok idő kell neki, hogy annyira megnőjön, hogy veszélyes legyen. Nekem Apánk azt mondta a 3 hetes uh-n, hogy ezután még 3-4 hét mire kiderül, hogy a harmadik rossz helyen tapadt meg, és alhasi görcsöket kellene éreznem.

padri
ez nagyon jó hír csak így tovább. :lol:

mi jól vagyunk, a babák 3.5 cm-esek, mozognak, mint őrült. Most voltak 10 hetesek. 30-án megyünk redővizsgálatra. 3. nincs sehol.
Most só nélkül főzök magamnak, mert Apánk szerint attól van a rengeteg savam, melynek következtében már többször hánytam is. Már csak esténként egyszer rókázok.

Kép
Kép
bbeti

Sziasztok

Bbeti!
jo hallani feloled!

Moncsiga!
a szurkalas jo jel is lehet!
Pozitivan csak!

Jok legyetek, es kellemes napokat mindenkinek,

Norcis
norcis

Bbetti ! Ez szuper!
nagyon vigyázz Magatokra!
Szurkálók remélem jófele szurkálódtok!
Mocmo! Gyere nyugodtan Apánkhoz!
baboca03

Na, az első inszem nem jött össze. :( Tudom,nagy csoda lett volna, de velem miért ne történhetne csak egyszer az életben valami CSODA??!! Mindegy, talán várakozik rám is egy kis lelkecske valahol, aki az én kisbabám akar lenni. Majd később...
Hétfőn reggel kell hívnom Apánkat újra, akkor ad majd időpontot -hétfőre. Valamit beszélt, hogy most még nem tudja, mennyi lombikos műtétje lesz, és mikorra férek be.
Tényleg,ő mikor szokott nyári szabira menni???

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Drága Moncsiga!

Együttérzésem! Azért fel a fejjel! Még van lehetőség, lehet menni előre - és csoda igenis van...csak még picit várat magára...

Igen, szokott szabira menni. Akkor Iron doki helyettesíti.
modrooka

moncsiga

borzasztóan sajnálom, de igenis vannak csodák én hiszek benne.
általában augusztusban megy szabira kb.2-3 hétre.

Kép
Kép
bbeti

Lányok!
Kedden voltam Apánknál terhesgondozáson és tudom, hogy július 5-től lesz szabin, talán 1hónapig. Iron doki és Németh doki lesz a helyettese.
A régieknek írom, aki még nem tudja, hogy a januári tragédia után 3hónappal, elutaztunk 2hétre, ahol spontán teherbe estem és a kis Pocaklakónk (akit Apánk nemes egyszerűséggel "illegális" gyermeknek hív ;-), persze tündéri velünk és nagyon örül Neki :-), szóval Ő csodálatosan fejlődik, nemsokára betöltjük a 3 hónapot. :-)
Minden volt és jelenlegi DRK-snak, akit érint: Szeretném megköszönni a sok kedves, együttérző mailt/telefont, melyek januárban nagyon sokat jelentett nekünk, majd a későbbi drukkokat és azt az örömet, amit mostanában kifejeztetek az új híreket hallva. Igazán jólesik és nagyszerű emberek vagytok, hogy ilyen őszintén, szívből velünk örültök!
Meglátjátok, ahogy velünk is, mindenkivel megtörténik a csoda, csak hinni kell benne és persze megtenni, amit emberileg lehetséges! :-)
Szeretettel puszillak Benneteket, Bodza
(Ha bármiben, bárkinek segíteni tudok, továbbra is megtaláltok.)
bodza2005

Bodza, drága!

Nagyon örülök nektek!:-)))))
modrooka

Bodza!
Hát ez szuper!!!!!!!! Nagyon örülök!!!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Bodza, édesem ez mekkora hír!!! Annyira örülök!
Éljen!Éljen! Mégis vannak csodák!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Hmmmm..júli 5-re (ha minden jól megy) épp megcsinálja nekem a 2.inszemet. Utána elmehet, megengedem,megérdemli :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Iron apán augusztus 4-25-ig lesz szabin. Úgy tudom a ti apátok pedig júliusban. A túlstimu után hétfőn újra belekezdünk! Remélem most legalább az elejéig eljutunk!
csandi75

Sziasztok!

Te Bodza, én gyanítom, hogy eléggé le vagyok maradva, én azt sem tudom, hogy januárban mi történt veled... Nyilván valami hasonló, mint velem, akkoriban én is még a sebeimet nyalogattam... Mindenesetre akkor boldog babavárást, vigyázzatok magatokra! :D

Többiek... majd egyszer jövök ám még közétek, ha lesz miről beszámolnom. Ezt vegyétek figyelmeztetésnek... :D :wink:
noczi

Nahát, Nóczi! jó látni!
Bodzus ment mail, örülök Neked!
Albi! Hogy telnek a napok?
Február! hiányzol!
Moncsiga! Sajnálom, de látod, vannak csodák! Gyűjts erőt!
Farkasok! Mit szólsz a következőhöz: 120 perces cukor 8, 2 inzulin 74....?Kíváncsi vagyok a Te véleményedre is!
Lányok, én úgy döntöttem megelégszem a két gyermekkel, akik vannak, nem merek kockáztatni még ki tudja hány stimut.... de azért írhatok még nektek ugye?
Kati! Hogy álltok?
Padri! se kép se hang? hogy állsz a negyedik körrel?
baboca03

Babóca! NANÁ! Még csak az kéne, hogy eltünj!

Tüléltem ma a szálbeültetéses akupunktúrát. Hát, volt már jobb élményben is részem....most egyenlőre egy része viszked, egy része fáj. Majd referálok:-)
modrooka

Kedves Babó!
Nálunk gyorsan telnek a napok, egyre értelmesebb Petike, sokat mosolyog, és akkor minden fáradság eltűnik. Dehát Te ezt már mind tudod:-), a többi Dévais pedig hamarosan megtudja majd!!!

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Babóca,
Nekem most a kontroll vérvételen inzulin 44 cukor 7,xx.
Ez ugye diéta mellett mutatkozott meg, egyből kaptam rá gyogyót, amit 4.hete szedek. Szeptember 1 hetében megyek kontrollra és a doki nénihez, már elkezdtem a heti 2-3 futást munka után, de ez nagyon enehezn illeszthető be az életritmusomba de igyekszem. Menj dokihoz és rendbejön az egész, arról már nem is beszélek, hogy fogy az ember - még 3-4 kg, amitől megszabadulnék, de többtől nem mert már ciciből is ment le.

Modrooka,
Nekem kb.5 cérnabeültetésem volt, volt hogy fájt, volt hogy vigyorogtam egész idő alatt, de az biztos hogy használt, szép sejtjeink voltak, és én is jobban éreztem magam tőle.

Pá Farkasok
farkasok

Sziasztok lányok!

Ma megvolt a negyedik inszemem. Eddig feküdtem, mert picit fájt a pocim, szunyókáltam most meg kipattantak a szemeim és nem tudok aludni. Amúgy minden Ok, szép petikéim lettek és apa is a legjobbat hozta ki magából :oops: :oops: Szóval nagy reményekkel indulunk neki.... csak ez a várakozás fog megőrjíteni :roll: :roll:

Moncsiga - :( fel a fejjel drága, az inszemben az a jó, hogy igazából nincs időnk sajnálni magunkat, mert amint megtudjuk, h nem sikerült már állhatunk is neki a következőnek és ez lendületben tart...

Bbeti - remélem már az esti rókát is elhagytad. Nagyon vigyázz magadra és a babukra!!! :lol: :lol:

Bodza - nagyon gratulálok Neked. Ami veled történt az olyan "csoda" ami tartja bennünk a lelket amikor már majdnem feladnánk! :lol:

Csandi - Hogy állsz? Elkezdted már a stimut? Most más gyógyszert ajánlott Vass doki, vagy az adagot csökkentette?

Baboca - köszi az érdeklődést és nehogy eltűnjél ám innét :lol: :lol:

És nevén nem nevezett aktív és olvasó üzemmódos lányok vigyázzatok magatokra!!!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok lányok!

Ma megvolt a negyedik inszemem. Eddig feküdtem, mert picit fájt a pocim, szunyókáltam most meg kipattantak a szemeim és nem tudok aludni. Amúgy minden Ok, szép petikéim lettek és apa is a legjobbat hozta ki magából :oops: :oops: Szóval nagy reményekkel indulunk neki.... csak ez a várakozás fog megőrjíteni :roll: :roll:

Moncsiga - :( fel a fejjel drága, az inszemben az a jó, hogy igazából nincs időnk sajnálni magunkat, mert amint megtudjuk, h nem sikerült már állhatunk is neki a következőnek és ez lendületben tart...

Bbeti - remélem már az esti rókát is elhagytad. Nagyon vigyázz magadra és a babukra!!! :lol: :lol:

Bodza - nagyon gratulálok Neked. Ami veled történt az olyan "csoda" ami tartja bennünk a lelket amikor már majdnem feladnánk! :lol:

Csandi - Hogy állsz? Elkezdted már a stimut? Most más gyógyszert ajánlott Vass doki, vagy az adagot csökkentette?

Baboca - köszi az érdeklődést és nehogy eltűnjél ám innét :lol: :lol:

És nevén nem nevezett aktív és olvasó üzemmódos lányok vigyázzatok magatokra!!!

Puszi,
Adri

Kép
padri75

NNNaa, az agyam elszáll néha ettől a nettől.. bocsi a duplázásért :lol:

Kép
padri75

Sziasztok!:-)

Padri, drága! Biztos azért csináltad, hogy teljen az oldal, és minnél hamarabb egy újat kezdhessünk:-)))))))))

Örülök a jó eredményeknek, és hajrá!

No, tegnap még éreztem egy két tűszúrás helyét. főleg a hátamon és a pocimon. Ma már jobb a helyzet, de most meg érzem a petefészkeimet. Mondjuk nem tudom, hogy jó-e vagy sem...de ez van:-) Viszont sokkla nyugodtabb vagyok:-))

Mosolygós napot!:-))))))
modrooka

Sziasztok!
Padrika, nagyon szorítok neked! próbáld valamivel elütni az időt ebben a kínkeserves 2 (kívánom, hogy 3 legyen!) hétben. Mondjuk, gyere gyakran, és írogass nekünk.

Modrooka,megkérdezhetem, mi az a "cérnabeültetés",amiről beszélgettek? Soha még ilyet nem hallottam.(mondjuk, azt sejtem, hogy nem hímzőcérnáról van szó... :roll: )

Mai napig Bodzáék hatása alatt vagyok! Ezek a csodálatos történetek adnak hitet az embernek, ha a meglévő készletei már fogyóban vannak.

Én kedd óta szorgosan stimulálódom. Holnap megyünk az első Uh-ra, remélem ügyesen dolgozik a bal pf-em most is! (Hallod, te kis balos?! :?: )

Jók legyetek! Puszi Mindenkit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Moncsiga,
a cérnabeültetés az akupunktúra egy fajtája. Az akupunktúrás pontokba felszívódó sebész cérnát szúrnak. Az kb 3 hét alatt szívódik fel. Ha jobban érdekel: www.yamamoto.hu
modrooka

Köszike! Mostmár én is tájékozottabb lettem! :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

szívesen:-)
modrooka

Talán nem titok, hogy Ágianyánk is cérnázott.....
baboca03

Szia!
Ha akarsz pénzt keresni klikk ide!!! Nagyon jó! http://wmpartner.try.hu/?pid=fenya Keress minden e-mailel akár 700 Forintot!!

Ha szeretnél Angolul tanulni, akkor pedig itt a helyed: http://onlineangol.try.hu/ads.htm?pid=fenya
üdv:
Anita

zsebianya
Kép
Kép Kép
zsebianya

Sziasztok!

Gyorsan jelentkezem. Bár szerintem percek kérdése, és nyekergés lesz!
Szóval mi jól vagyunk. Viktor már elérte a 4 kilót. A többi két poronty 3700 g. szóval már óriásbébik!
Sokszor szívják a vérem, de egyébként tündériek. MÉG BÍROM! :-)
Voltunk neurológusnál,és minden rendben van.
Ha elmegyünk sétálni, akkor kapásból vagy 10 ember vesz körül minket. Kicsit uncsi annyiszor elmondani, hogy mi, és hogy va,és volt.
de hát így jár,aki mohó! :-)

BODZI! Akkor mostmár itt is gratulálok! Örülök, hogy minden rendben van. Képzeld találkoztam manókával ma reggel! :-D

A fenébe olvasom, hogy apánk 5.-étől szabira megy, mi 9.-én akartunk benézni hozzá, mert megyünk pont a 12. kerületbe.

Modrooka komolyan cérnázni jársz. Szorítok!

Na most gyorsan ennyi, mert mennem kell etetni!

Megpróbálok sűrűbben jönni!

Puszi mindenkinek, és szorítok!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Drága Ági!

De jó, hogy jöttél! Igen, példádon felbuzdulva cérnázunk...mármint Apa is:-)
modrooka

S.O.S.
Szia Modrooka!
Írtam privit,megkösszönném ha válaszolnál.

Kati76
kovacsne.kati

Sziasztok!
Bocsi, hogy így ismeretlenül, de kaptam egy "fülest" :), hogy van köztetek olyan, akinek a cérna-beültetés segített a babásodásban.
Mi most kezdtük el, múlthét pénteken.
Nem szeretném a topikot terhelni, de ha priviben írna nekem valaki ezzel kapcsolatban azt nagyon megköszönném.
sonjus

Sziasztok,
a régiek még talán emlékeznek rám, Ági mellett én vagyok a másik hármasikres. Nekünk az 5.-re sikerültek a lányok, úgyhogy senki ne adja fel, apánk és Iron doko mindenkinek fog gyereket csinálni.

Bodzusnak először is nagy gratula, lám lám, láteznek csodák! Nagyon boldog terhességet kivánok.

Ha nem haragszotok meg egy éves szülinapunk alkalmából egy kis inspiráció nektek: babák egy hónaposan (akkor kerültek ki az inkubátorból) s ma.
Kép egy hónaposan
Kép egy évesen
roxal

Gyönyörűek!!!!

Kép
albi2000

Nagyon édesek! Figyeljétek, a meztelen kis talpacskájukat!:)) Puszizni való!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Megint gondolkodóba estem...akinek van tapasztalata,kérlek segítsen!
Azt mondja, Apánk (a drága), hogy nem biztos, hogy pénteken megcsinálja az inszemet. Lehet, hogy csak hétfőn (akkor meg már ugye, nem ő lesz), DE!!! a hétfő nekem már a 18. cn lesz. Hogyan veszi rá a tüszőimet, hogy ne "dobják el" addig magukat??? Van olyan szuri, amivel le lehet gátolni a repit? Nekem a 14-15. cn-on mindig megtörténik spontán...most miért várna a 18.-ig? Biztos nagy hülyeséget kérdeztem, de nekem ez új!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Mondcsiga!

Kérdezd meg Apánkat...biztosan elmagyarázza miért....mi itt meg csak találgatni tudnánk....
modrooka

Sziasztok!

Moncsi - Vass dokinak arany keze van, még egyetlen inszemnél sem volt vele gondom. A 18. napról csak annyit tudok mondani, hogy nálam mindig be kell indítani a tüszőrepedést mert "lassan" mennek ott bent a dolgok egy kis hibás vérellátás miatt :? :?

Elméletileg az ultrahangon meg tudják állapítani a tüszőrepedés várható időpontját. A kételyeiddel teljesen együtt érzek, én is elgondolkozdom néha hogy jó-e akkor amikor van :roll: :roll:

De a legbiztosabb ha megfogadod Modrooka tanácsát és rákérdezel, hogy nyugodt légy!!

Pusz,
Adri

Kép
padri75

Sziasztok! Egy időre el voltam tűnve. Igazából semmi extra nem történt velem, csak egy újabb méhenkívüli terhesség februárban, de szerencsére nem kellett műteni, elhalt magától. Most pihenünk, és szeptemberben újra kezdjük.

Látom szó van a cérnás akupunktútáról. Én is kíváncsi lennék a tapasztalatokra, mert én ma megyek először és elégg be izgulok.

Bea
beus77

Roxal, nagyon aranyosak a lányok! :D

Bea
beus77

Roxal BOLDOG SZÜLINAPOT A CSAJOKNAK!!!!!!!!!

A cérnabeültetést csak ajánlani tudom, nálunk bevált! :-) Bár a fájdalmat nem biztos, hogy mégegyszer kibírnám, de hát akkor hajtott a cél!
Kitartás csajok!!!!!!!!!!!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Lányok! :)
Nagyon régen nem jelentkeztem,mert nem mertem elkiabálni a dolgokat...
Ma vagyunk 33 hetes és 2 naposak a Fiúkkal!Érkezik hozzánk
Zsombor és Botond :D :D :D
Nehéz heteken,hónapokon vagyunk túl,de ezzel nem kell
foglalkozni,már csak a "Nagy Találkozás" a cél!!!!

Bodzám!!!!Szivből gratulálok,és ngyon boldog vagyok Miattatok!!!!
Ez több mint Csoda!!!!!!Sok-Sok pusz és nagyon Vigyázz Magadra!

Puszi Mindenkinek,és tényleg Kitartás!!!!!!!!
Csak pozitivan és optimistán lehet elérni céljainkat :lol: :lol:
Angyal
angyal73

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?