A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Szia Csipcsab!

Gyere gyakrabban "belepofázni"!! :lol:

Kép
Kép
patr

Csipcsab! Semmi gond! De miért nem írtál eddig? Biztos van véleményed, meg tapasztalatod neked is azokban, amikről beszélünk. Nyugodtan írjál, örülnénk neked! :lol:

Kép
szly27

Patr:Naná,hogy szurkolunk :D

Kép
Kép
Kép
kike

Csipcsab! Szívesen olvassuk más véleményét! Gyere gyakrabban!

Patr! Drukk, hogy jó idő legyen! :D
Vendég

Na látjátok,megy ez az oldal-húzzunk bele :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Patr! Nagyon szurkolok a jó időért. Itt most nagyon ramaty. Ma még egész nap esett. De nem akárhogy. Most is kezd zuhogni! Így mire apa hazaér, leesik az egész plafon ott ahol beázott! :cry:

Kép
szly27

Szerintem Nálunk hamarosan bazi nagy eső lesz pedig megbeszéltem a Barátnőmmel, hogy talizunk ma! Ha esik akkor szerintem lőttek a talinak mivel hozná a 10 hónapos kisfiát is de ilyen időben nem tudunk sétálni menni! :evil:
Vendég

Szly:ó,te szegény-beázott a plafon? :? Ami egyébként festő uram szerint mennyezet :) Nem mintha lenne különbség.

Itt csak fúj a szél egész nap,elég keményen,de olykor a nap is kikukucskál a felhők mögül.

Kép
Kép
Kép
kike

Akkor estére biztos itt is esni fog :?

Kép
Kép
Kép
kike

itt is folyamatosan esik ma.... :( a mosást már levittema mosókonyhába, lassan oda kéna rakni a pörköltet.....

d.dodó

Én azért kiteregettem bár morfondíroztam rajta,de talán a szél megszárítja a ruhákat,mire megeredne az eső.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, köszi! :lol:

Annyi boszorkány van itt :lol: , igazán intézhettek nekünk egy kis jó időt!
Nem kell dögmeleg, csak ne essen!

Kép
Kép
patr

Sziasztok! Előkerültem, de a tegnapi végigolvasás nem ment!

Először is óriási gratula Titinek hatalmas Levi babához! Reméljük hamarosan szopizni is jól fog!

Potyka! Gratula a cukorhoz!

Kata! Ez is egy rekordgyorsan növő pocak igy a végére! Szép! Én ma nem birok takarítani, ilyen se nagyoon volt, hogy nincs erőm a teendőkhöz...

Babu! Én még mindig drukkolok Szabinak!!!

Muffin! Sajnálom a nagybátyádat! Jaj szegény és most mi a következő lépés? Én CTG-re sajna most szerdán megyek, pedig jó lenne találkozni! Viszont lehetséges variálni, ugyhogy ha az azutáni hetet mindketten 2in1 leszünk, megyek akkor amikor Te...hamár úgyis ott kell rostokolni, legalább jó társaságban tegyük :) Neked nem mondott Fekete, mikor tervezik a császárt?
Olyan jó lehet a sok jó élmény a tanítványokkal! De biztosan azért mert nagyon jó kapcsolatot sikerül velük kialakítanod...:)

Magdinak kitartás a kórházhoz!

Marcsi! Gratula! Neem semmi két lány!!! Nem tudom válaszoltál-e, lehet hogy igen, szóval neked tudok majd mms-t küldeni, ugye?

Viki! Azért hallunk Rólad majd, ugye? Tuti nem lesz baj!

Én tegnap este azt hittem megyünk. Már értem, mikor Ami a deréklfájásról beszél. Szóval a leány egész nap kezelhetetlen volt,. olyanokat feszített, hogy már fájt és este meg rámjött egy izzasztó, erős fájdalom, nem birtam kiszállni az autóból....Végül felhívtam a nőgyógyászom is mert megijedtem és végül abban maradtunk, hogy valószínű a fejét feszítgette a medencében és ez fájt ennyire. Mára elmúlt, szerencsére. Olyan nagynak érzem már....

Na, eldugultam, megyek parfét csinálni!

Sziasztok!

Kép
andkata

Kike! Be bizony! Nem is kicsit! Ezek a rohadt betoncserepek! Ki kéne cserélni az egész tetőt, csak az közelítené a milliós nagyságrendet, mert nagyon nagy. Maga a ház is 136 négyzetméter!
Egyébként tesóm barátja is festő és ő is mindig mondja, hogy nem plafon.

Nekem meg a labdapattogtatás nem labdapattogtatás, hanem labdavezetés, meg nem bukfenc, hanem gurulóátfordulás stb.

Kép
szly27

Szly, nincs biztosításotok?

Kép
Kép
patr

De van! Majd tényleg, jó hogy mondod! Bejelentjük!

Kép
szly27

Andkata! Köszi a DRUKKOT! Ari vagy! Na nekem még egy deka olyan erős fájdalmam sem volt! Tudom örüljek Neki de így sosem jön ki Szabi! :cry:
Vendég

Nyugi Babuli! Majd egyszer csak hirtelen történni fog valami. Azért bent tuti nem marad. Meg azért így mégiscsak kényelmesebb, mint mondjuk Aminak, akinek tényleg mindenütt fáj és mégsem jön a baba.

Kép
szly27

Jelentem szakad az eső! :D
Vendég

Pati!

Neked meg hajrá holnap! Olyan izgi, nem?

Kép
andkata

Az biztos, hogy így jobb csak most azon gondolkodom, hogy mi van ha észre sem veszem hogy indulni kéne! :oops:
Vendég

Én is úgy érzem magam, mint egy időzített bomba. Nekem sincs semmi bajom.

Kép
szly27

Ja és Nórikának remélem semmim komoly baja nincs, nem szedett össze fertőzést!

Kép
andkata

Ne izgulj! Észre fogod venni. Olyan nincs hogy valaki ne vegye észre. Majd meglátod, nem akarlak megijeszteni, de baromira fáj.

Kép
szly27

Ha meg a víz folyik el az egyértelmű.

Kép
szly27

A víz egyértelmű! A 10 perces fájás is fáj rendesen?
Vendég

Olyat még nem éreztél, szóval tudni fogod, hogy az. Hiába mondják, hogy erre hasonlít, meg arra, mégsem lehet úgy körülírni, hogy akinek még nem volt pontosan tudja mi az. Ha meg már 10 percenként rendszeresen jönnek, akkor tuti az.

Kép
szly27

Patr, megy a unga-bunga, h szép idő legyen holnap! :D
Majd várjuk a képeket! :D
bencuri

Szly! Komolyan ha valaki most olvasna a fejemben az hülyének nézne! Úgy érzem magam mint aki semmit sem tud! Nem is tudom mi lesz ha elkezdődik! Azt sem fogom tudni, hogy mit csináljak! :oops: :oops: :oops:
Vendég

Már én is sokat gondolkodtam, hogy kit is hívjak fel először. Mert ugye mi egyedül vagyunk itthon Rolival. De persze felhívom apát, hogy jöjjön értem. Felhívok valakit Rolihoz, meg szólok a szülésznőmnek és irány a kórház.

Kép
szly27

Én először szólok Apósnak mert Ő visz be ha Apa nincs itthon! Aztán hívom Apát hogy eltudjon jönni időben! Utána üzenek a dokinak hogy mi a helyzet a további teendőket majd telefonon beszéljük meg!
Vendég

Akkor a terv megvan! :lol: Csak menni kéne már! Amúgy mit mond a dokid, ha túlhordanád, meddig engednék?

Kép
szly27

hahó,
megérkeztem :D

Babuli, nem tudtam kibűvölni Szabit, látom... na majd ma ráerősítek, meglátod!

Most pedig megmosom a fél kiló cseresznyét és nekiülök visszaolvasni meg enni!!!!
na csörög az átok telefon :twisted:

KépKép
szkagi

Ma beszéltünk telefonon és azt mondta, hogyha jövöhét csütörtökig semmi akkor csütörtök este beszéljük meg a továbbiakat! Remélem, hogy előbb fogunk beszélni! Mondjuk ma! :D
Vendég

Szia Ági! reméljük, Te tudsz hatni Szabira! :D
bencuri

Szkagi! Várom a büvőlést! Ha hatással leszel rá Én komolyan mondom, hogy meghívlak egy ebédre! :D
Vendég

Babu: megértem ha türelmetlen vagy már! De félni ne félj, menni fog! (mondja egy szintén elsőbabás) de biztosan így lesz! Különben Szly: Hene úgy ment be, hogy a ctg szerint 2 perces fájásai voltak és elmondása szerint ő nem érezte. Később már biztosan. Hiszen spontán született. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Aha! Akkor szerintem a túlhordott 5. napig hagyja. Sok helyen így van!

Kép
szly27

Kata! De a ctg után hazaengedték! És otthon gondolom jobban keményedett és érezte is a fájásokat!
Így volt Hene? Ha van időd várunk!

Kép
szly27

Lehet Szly, én is úgy emlékszem, hogy még hazament! Nekem olyan gyorsnak tűnt az egész, főleg, hogy első baba. De majd ő elmondja. Az viszont biztos ő si tudta, hogy mennie kell!
Vendég

Vidokata! Életemben soha nem voltam még ilyen türelmetlen mint most! Gondolom, hogy pénteken befektetne!
Vendég

Sziasztok!
Most hívtak a suliból, hogy sikerült a zsóbelim is!!! :) Szóval befejeztem az sfi-t...... :)!

d.dodó

Dodó! Gratula a sikeres szóbelihez! Nagyon Ügyi vagy! :D
Vendég

Dodó! Gartulálok!

Kép
szly27

Dodó:gratula :D

Babuli:ne aggódj,olyan még nem volt hogy valahogyan ne jöttek volna ki,szóval csak türelem,legroszabb esetben is max.egy hét és indítják.Szóval csak lélekben készülj fel hogy nemsokára hivatalosan is Anyuka leszel. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

No,én léptem mára,megyek készülök a rosszcsontokért az oviba :lol: :lol: További jó dumcsizást lányok,legyetek jók,és ma vagy holnapra kérek egy Babát :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Azért lehet hogy még benézek,addig is sziasztok. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! 1 hetet már nem bírok ki! :oops:
Vendég

Köszi a gratukat!!