dodó, gratula!

jó érzés gondolom hogy túl vagy rajta
babuli, reméljük is hogy nem kell már egy hetet várnod!
andkata, a jelenlegi állás szerint spontán szülök, mégsem császárral. De nem is csodálom hogy nem tudjátok követni, mert néha már én sem...

a lényeg, hogy először úgy volt, hogy császár. Aztán meg úgy, hogy természetes, csak beindítják hamarabb. A jelenlegi verzió szerint meg bízzunk mindent a természetre, hogy ha jönni akar majd jön és ha nincs semmi kényszerítő tényező, akkor nekifutunk rendesen... Azért örültem volna neki ha már nem kellene várni mert a bizonytalanság az agyamra megy, de már úgy megszoktam hogy mindig ez van, hogy várjunk még két hetet erre, most még kettőt arra, aztán megint kettőt amarra... úgyhogy lassan úgy vagyok vele, hogy még az is elképzelhető, hogy majd a 42. héten szülök, csak hogy meglegyen még az a két plusz hét...

persze remélem erre nem kerül sor. Én nem bánnám ha jövő hét vége felé kibújna. (kedd előtt nem, mert akkor megyek forgalom vizsgára...
na most szerintem összeszedem magam, mert apa nemsokára hozza a burkolót (aki itt is alszik) meg közben jönnek majd az unokatesómék, akik meg hozzák az előtetőhöz a faanyagot, úgyhogy lesz pörgés rendesen. nagyon remélem hogy jó idő lesz, mert ettől függ, hogy lesz-e szín a házon a hétvégére (végre) és hogy mennyire jutunk a teraszburkolással meg az előtetővel. Úgyhogy jó lenne ha egy kicsit odébbállna ez a szutyok idő...
Majd este szerintem benézek újra. Addig is mindenkinek szép napot!