Bocsi, hogy eltűntem! GYorsan próbáltam visszaolvasgatni, megnyugtató, hogy mindannyian jól vagytok, semmi rémhír!
Köszi, az érdeklődést, igazán jól esik, hogy hiányoltok, ha néhány napig nem jövök.
Velünk elvileg minden ok. Legalábbis semmi rendelleneset nem érzek, pedig túlzottan nem tudom kímélni magam - két nap kirándultunk a srácokkal (barlangászás, lovastanya, röpke egy-egy órás sétával fűszerezve, ja meg a hozzá tartozó bkv-ás, vonatozás egyebek), bizonyítványírás stb. Legújabb mutatványunk: az aprótalpú képes táncoltatni a távirányítót a pocakomon!!! SZerdán megyek a dokihoz 11.30-ra, remélem mindent rendbe talál és zokszó nélkül elenged még Londonba egy hétre. Megpróbálok kicsikarni belőle egy uh-t is, hátha megmutatja magát a kis Drága.
Csajok, én eddig semmit sem adtam a dokinak. Mondjuk nem is volt velünk semmi extra dolga eddig, csak a kötelezők. Ez gáz? Vagy ráérek majd ha tól elszünk rajta?
Olvastam valami randiról is ami szerveződne, én benne vagyok!!! Júliustól elvileg mindenre ráérek. Bár neki kell állnunk a lakást babaképessé varázsolni - festés, cserépkályhabontás, bútorok átgonoldása beszerzése (még elég sok kartondobozunk van a költözés óta) ilyesmi.
Kriszta - Még egyben vagy? Nem indított be ez a hülye időjárás?

20.hét
Az utolsó of óra
30 hetesen