A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kettő óra??? Én fél háromig ráérek!

Kép
muzsuzska

és megint laptető!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
muzsuzska

most akkor mindenki itt hagyott!!!!Megyek a konyhába!

Kép

Kép
muzsuzska

Én itt vagyok, de egy ökör állat uats kikészített! :evil: :evil: Szerintem csak azért jött ma be, hogy engem kikészítsen! Mindennel baja volt! AZ Isten mentse meg az idegenvezetőket ilyen utasoktól! Barmok! Húúú, de ideges vagyok! :evil: :evil:

Kép
szilzi

Én itt vagyok Zsuzsi! A piacról nagyon gyorsan visszajövök, ígérem. Aztán megint veled leszek.

Mondom,hogy gyanús vagy nekem ezze a sok laptetővel! :D
flóra 11

Te jó ég! Hát mit csinált veled az az ember?Hiszen Te egy áldott jó lélek vagy, a nyugalommegtestesítője! Hogy tudodtt téged felidegesíteni!
flóra 11

Zsuzsi, ezt a síró arcot nézve megszakad a szívem! Gyere vissza, hagyd a konyhát a fenébe,inkább nem megyek sehová.
flóra 11

Engem cseszett le egy másik utazási rodai hibáiért! Hát mi a fenét tehetek én arról, hogy Ő nálunk fizetett be egy teljesen más irpda útjára! De mint akit a seggéből rángatott ki! És én nem küldhetem el az anyjába! :evil: :evil: Én csak bólogathatok, bár így is ahogy elmagyaráztam neki a dolgokat... :evil: :evil:

Kép
szilzi

Zsuzska, még várom a rízs főzés fortélyait, ezt már hárman próbálták nekem megtanítani! De én maradtam a gyorsrízsnél!

Kép
szilzi

Anyós vicc:
Egyszer Sándor leül az anyósával beszélgetni.
A beszélgetés során Sanyi, hogy csillapítsa a haragos anyóst gondolja, bevág egy jó bókot.
- Mama de hát maga olyan szép mint egy csillár.
Mire a mama:
- ÓÓÓ köszönöm fiam tudom én azt.
Erre Sanyi:
- CSAK KÁR, HOGY NEM LÓG!

Kép
muzsuzska

Én nem akarok hülye emberekkel dolgozni!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nyugodj meg, hülye emberek mindenütt akadnak. Talán csak nem tehetnek róla, hogy ilyenek,így születtek. Rossz karmával. :D

Én a rizst úgy csinálom,hogy kevés olajat melegítek, rá a rizst és kicsit átpirítom. Ha ez megvan, felöntöm vízzel úgy, hogy olyan két ujjnyira legyen a rizs fölött, megsózomés rá a fedő. Amikor felforrt,akor takarékra teszem a lángot, a fedőt pedig picikét az edény szélére, hogy ne fusson ki. így fúzöm tovább, de nem sokáig, csak addig,amíg a tetejéről a víz el nem fő. Akkor lekapcsolom a gázt, a rizs tetejét átkeverem és ismét befedem a fedővel, hogy még puhuljon a gőzben. Tehetsz bele egy fej hagymát is, jó íze lesz. Van aki sárgán szereti, akkor körit tegyél bele. Főzés közben nem szabad keverni és levenni a fedőt sem, mert kásás lesz.

De lehet, hogy a Zsuzsinak jobb receptje van.
flóra 11

A rizs főzése:

Két féleképpen szoktam- megpiritom egy csepp olajon, mindig lemérem, kettőnknek 3dl legyen, bele a lábosba (legjobb a saválló modern fém edények) Aztán ráöntök 6dl forró vzet, sót, füszert vagy amit akarsz! egyet forrjon, megkeverem párszor, lezárom lefedem és otthagyom egy jó fél órát és kész!

A rizs a gőzben párolódik meg, nem kell forralgatni és kevergetni órákat!
ha nem piritod olajon akkor csak beleöntöd a forró vízbe!

Flóra én sosem mosom meg a rizst, állitólag szokták!

Kép
muzsuzska

Szerintem senki sem,de nálunk a suliban aztán igazán vannak hülyék! Tudjátok,szlovák sulin vagyok,közöttük meg kevés a normális. Bocs, de ez komolyan így van.
flóra 11

A víz a rizsmennyiségének legyen mindig a duplája! 2dl rizs-4dl víz

Kép
muzsuzska

Na mindekettőtökét kipróbálom! Majd tájékoztatlak melyik, hogy sikerült! A-s vagy B-s rísz kell hozzá? Állítólag az sem mindegy! De látjátok milyen jól tájékozott vagyok? a-s vagy b-s??? :D :D

Kép
szilzi

Akkor Te is úgy főzöd,mint én. Én sem mosom. Gyerekkoromban anyám mindig leültetett és válogatnom kellet a rizst,mint hamupipőkének.Egy rakás idő elment vele. Aztán mostuk,meg mi. Annyira megutáltam,hogy nem vacakolok vele.
flóra 11

én b-t veszek! pennybe, spárba-mindegy!

Keverhetsz hozzá konzerves kukoricát, főzhetsz egy marék zöldborsót-rizibizi! Szórhatsz rá majorannát- füszeres, borsozhatod, tehetsz rá vegetát, vághatsz rá friss zöldségzöldet, levesből kivett sárgarépát összekockázod és azt hozzá, amit kívánsz!

Kép
muzsuzska

Mindent kinyomtattam!

Néha egész jó napok vannak, de mikor egy ilyen bejön, elvesztem a hitem a normális emberekben és leginkább állatokkal foglalkoznék! Én "sajnos" magamból indulok ki és én nem szoktam lecseszni embereket a más hibája miatt! Itt is igazából a rendszer volt a hibás, de minden rajtam csattant! Ez az átka ennek a munkának, mindig Te vagy a hülye. Egy pár ilyen nap után, már tényleg elhiszem :(

Kép
szilzi

Én is voltam hamúpipőke!!!!!!!!!!!! És anyum mossa is!!!!!!!! Én nem érek rá!!!!!!!
Flóra leszel az ikertestvérem????????

Kép
muzsuzska

szivi!!!!!!!! szard le és mosolyogj!

Kép
muzsuzska

Szilzi, ne vedd magadra! A múltkor a legnagyobb tót kolléganőm, a hülye sovinisztája, engem cseszett le azért, hogy náluk a faluban miért nincsenek szlovák misék,miért csak magyar mise van.És szidta a magyarokat,mert hogy a magyarok mindent kiharcolnak maguknak. A fene a bugyuta agyát, hát ha nem kiabálna, hanem őis tenne valamit esetleg,akkor talán lenne a falujukban szlovák mise is.
De hogy nekem mi közöm volt az egészhez,azt nem tudom. Gondolom azért kaptamén a lecseszédt,mert magyar vagyok.
flóra 11

Leszek, Hurrá!!! Mindig akartam egy lánytestvért és ikret is! Most legalább ez valóra vált! Hihi....Kép
flóra 11

Na csajok,kiszaladok a piacra tényleg,mert nem lesz zöldségem. Fél óra és itt vagyok.
flóra 11

Nektek hozzak valamit? Gondoltam illendőségből megkérdem. :D
flóra 11

Menj! Addig teszek veszek a konyhába!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én sem akarok dolgozni! :evil:

Kép
szilzi

Gyere segíts krémet keverni!

Kép
muzsuzska

főzőm egy kávét magamnak, hátha attól feldoppingolódok! Szilvi faxoljak át neked? :D

Kép
muzsuzska

Én?? :shock: Lehet, hogy csak a megevésre érek oda, nem baj? :oops: :D

Kép
szilzi

Nem kávézom, a süti is befér a faxba? Teleportálj nekem mikron keresztül! :D Az van az irodában!

Kép
szilzi

nem tudtam, hogy nem kávézol!
Kép

Kép
muzsuzska

Imádom a mosógatógépet, olyan mint a puzzle játék, rakom ide rakom oda, aztán elmosom kézzel!

Kép
muzsuzska

Lányok horrorisztikus a vágás a hasamon, nem írom le milyen válladék folyik belőle, de már csak egy kb 2cm van nyitva a hasam! varjam én össze? ha leragasztom, befülled azért nem gyógyúl!
A tököm tele az orvossokkal! hagyta volna bent a varratokat!

Kép
muzsuzska

Azért csak ne varrd össze Zsuzsi! :D :shock:

Kép
szilzi

Szegény Zsuzska, én a narancsbőrösödés ellen próbálok dolgokat bevetni, neked meg ott a sok varrás! :oops: Ilyenkor úgy elszégyellem magam! :oops:

Kép
szilzi

Nálatok sem látszódnak a vonalzók?

Kép
szilzi

Nálam vannak vonalzók, csak lassú a net!
Olyan sovány vagy hol van rajtad narancsbőr??????????

Kép
muzsuzska

Helló, kedveseim, hazajöttem végre! :D :D :D :D :D Megjött. :evil: :evil: :evil: :evil: Kicsit nagyon szomorú lettem, de természetesen nem bőgök, csak fáj, hogy nincs bébi a pocakomban most sem. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: De persze már el se tudom képzelni, hogy valaha is lehet benne. Ettől félek a legjobban. Hogy sose tudom meg, milyen az. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Oké, befejeztem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Vidámság van! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ma és holnap van apu szülinapi bulija, megyek sütit sütni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha bekevertem, jövök.

KépKép
benó

Nem kávézom, pedig szeretem az ízét, illatát! Nem jó a gyomromnak. Volt elég sok gyomor és bél gondom és azt vettem észre, hogy a kávé sem jó neki! Pedig szeretem...

Kép
szilzi

Narancsbőr ellen a legjobb a régi jó durva törölköző, zuhany után jól végigdörzsölni vel az egész tested! Utána testápoló ha van kedved!
A legolcsobb bőrradir: ( ne nevessetek ki) Tejbe keverni finom sót, sűrű pépessé, azzal végigdörgölni a bőrt, arcom is szoktam, utána zuhany és tényleg láthatóan szebb a bőr!
Kicsit bűdős, mert nem szeretem a tej szagát se! Férfi ne legyen a közelbe mert kinevetnek!

Kép
muzsuzska

szia Benó!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Köszi, Zsuzska a tippeket! A narancsbőr nem a kilok függvénye! :(

Kép
szilzi

Puszi neked, Zsuzsi! :D :D :D

KépKép
benó

Kértem telefonos segítséget a sebemhez: Vagy begyulladt és ki kell pucolni és újból összevarják, vagy nem tudom!
doki csak héfőn lesz, addig össze is varhatom! :D

Kép
muzsuzska

Szia Benó! :D

Kép
szilzi

Neked is puszi, narancsbőrös szépség! :D
Ennyit tudtam visszaolvasni. :lol:
Megyek sütit keverni, aztán a tiétek vagyok. :lol: Gyurika íjászversenyen. :lol:

KépKép
benó

Szilvi rajtad zsír sincs!

Kép
muzsuzska

Ez nagyon édi volt:
Neked is puszi, narancsbőrös szépség!
:D :D :D

Kép
muzsuzska

Benó ez az fel a fejjel! Ha nem szaporodunk akkor megyünk világot látni és nyaralunk!
babanet helyett- babanincs! ez van!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?