sziasztok,
ma majdnem egész nap kint voltunk a levegőn. éjjel viszont szinte semmit nem aludtam... van egy áldott jó fiam, aki végigalussza az éjszakát szinte, este 11kor letesszük, menetrend szerint 3-körül kel, negyedóra alatt cumisüvegből megissza a lefejt tejet, majd alszik tovább reggel 6ig. na de a szomszéd az elmúlt éjjel HAJNAL 4IG bömböltette a zenét, igazi tuctuc, a gyerekszoba van a szomszédtól a legtávolabb, de tisztán hallottam hogy milyen számok mennek. a 3 órás etetés után már sírtam az idegtől. ma apa átmegy és helyrerakja őket.
alvás-ébrenlét: nálunk kb 3 óránként van kaja, reggel pl 150-et evett!

még én is meglepődtem, ennyit még sosem cicizett. amúgy 80-90-eket eszik napi 6szor, és kb negyedóra alatt beszipkázza ezt a mennyiséget. a reggeli adag szokott nagyobb lenni, tegnap 120, ma 150... ki tudja mennyi lesz holnap? lehet fogadni.

szóval kajcsi után tisztába tevés, kicsit meztelenkedik is, egyre jobban élvezi. aztán 1 órán át nézelődik, aztán kb 2 órát alszik. magától kel kaja-időben. nappal a babakocsiban van, jobbára a teraszon (mint pl most is), és csak éjszaka tesszük a kiságyba. sosem kell elaltatni, elalszik magától. és sírni sem szokott, max akkor ha fürdetés közben már nagyon nem bírja cérnával, mert utána van kaja, és néha nincs türelme kivárni. olyankor olyan mohón szopik, csodálkozom hogy nem fullad meg szegénykém a tejtől. közben szörcsög, hallom ahogy mozognak a belei, fujtat, és szinte beleremeg, úgy szívja a cicit.