Hú, Lányok...
Csak kapkpdom a fejemet!
Ronixnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De azért ez már valóban jócskán a 34-35.hét. Tüdőérlelő nélkül is jól tudnak már ilyenkor boldogulni a babák, persze vannak KH-ak ahol még protokoll, és a biztonság kedvéért adnak szteroidot. Katák majd megerősítenek - vagy cáfolnak

- de szerintem tutira nem lehet gond a tüdejével. Persze a méhlepény ne váljon le, mert az valóban tragédia, és csak sürgősségi csaszi lehet életmentő. De erre ne is gondoljunk! Nagyon szorítok értük. (Súlyra már csak kevés KH-ban figyelnek hazaadáskor. Ha szépen eszik, és minden rendben vele, akár 2200 grammal is hazaengedik. Ez nagyon gyerekorvosfüggő.)
Marcsi
Nagyon jól nézel ki a képen, és büszke lehetsz a családdra. Valahogy annyira lejön a képről az "összetartás".
Muffin
Málnalevélteát napi 1-2 bögrével érdemes inni. Én napi 1 bögrével iszom, de erősebbet, azaz 1 EK-nyi a teafű benne. Van, aki higítja 1 literre. De szerintem jobb az 1v. 2 bögrényi menyiség. A homeosból Szly-féle módon - is - lehet használni, de én pl. csak Caulophyllumot használok - és Lilunál is csak azt használtam, napi 1X5 golyócskát. Szülésre mindenképp érdemes bevinni. Homeopátiás oxytocinnak is hívják
Viki
Köszönjük a Sziszka híreket! Irány vissza pihizni, és nyugi, pocak Lackó nagyon jól érzi magát, ez bizti!!! Remélem, mihamarabb felkelhetsz!
Sziszka! Gratulálunk a kis Luca babához! Jó egészséget, és sok-sok tejcsit!!!
Wera
De jó, hogy otthon vagytok!!! Várom én is nagyon a képeket! Amég én írok, már biztos feltetted. Úgyhogy gyorsan abba is hagyom! Az első napok kimerültségén, összezavarodottságán ne csodálkozz. Anya lettél. Hamar elmúlik ez az állapot, és minden a helyére kerül
(Csak halkan jegyzem meg, hogy ismét övekedett a csaszis anyukáink száma, és talán Ronixnak is csaszival fejezik be. Persze, biztosan megvan az oka mindegyiknek, és nem volt más megoldás, de ilyen nagy arányban azért tényleg elgondolkodtató

)
Véda