lassan én is lelépek, csak még egy tapasztalatot megosztanék: nézegettem ma kismamaruhákat, elsősorban felsők érdekeltek (habár mindenáron nadrágot is rám akartak tukmálni, hiába mondtam, hogy azt varratok) és hát nem túl elégedetten jöttem ki a boltból: egyszerűen a felsők nagy többsége egyzserű L, XL méretű "zsák" volt, kérdeztem is, hogy ebben mi a kismamafelső, azt monták, hogy a szabása...na ja...pedig votl Mammystic márkájú is, de az se volt különb...jó persze ez nyilván szubjektív, kinek mi tetszik, de hogy sehol egy rafinált megoldás, csak tunikaszerű cuccok, ezt azért nem vártam...
Végül vettem egy melltartót, ami szoptatós is egyben, mert lecipzározható a kosara.
Pumukli!
jelentem, már én is 85B-nél tartok!
Itt is mindenáron olyat akartak rámsózni, amnek a pántja kiakasztható, de ez már a soakdik üzlet, ahol maga az eladó se tudka kiakasztani a műnyag kis csatszerűséget, vissza meg pláne nem megy, úgyhogy mondtam, hogy valami egyzserűbb megoldásút adjon, így maradt a cipzáras, ami tényleg könnyen megy...
Ja, ez egyébként az Árkádban volt, ott van egy Babaház nevű bolt, ahol kismamaruhák is vannak a babacuccokon kívül...
Szép estét Mindenkinek!
Andi