Sziasztok!
Nem emelem ki külön, mindenkinek nagyon szép a kisbabája!
Szülni készülőknek mennek a drukkok!
Sajnos hascsikarás nálunk is van és ez biztos, hogy az.

Szerencsére nem sír, de nagyon tekergeti magát, nyüglődik, aztán ha minden jól megy olyan puki van a végén, hogy egy felnőtt is megirigyelhetné.

Csak sajnos a pukiig több óra nyüglődés is eltelik. Szopizás közben is rájön, ilyenkor el nem engedné a cicit, ráharap és a bimbóval a szájában tekergeti magát. Én meg attól félek, hogy leharapja a cicim.

A hasrafekvés segít rajta valamennyit, de én félek magárahagyni őt hasonfekve (ez az én hülyeségem, tudom

) így csak keveset van hason. Kedden megyünk tanácsadásra, majd megbeszélem a doktornénivel, hogy adjunk-e neki valamit. Büfi nálunk is nehezen jön, de amióta fáj a hasa, nem rakom le addig, amíg nincs, legalább ez ne bántsa a kis beleit. Bukni szerencsére nem bukik.
Nekem most nagyon lecsökkent a tejem mennyisége.

Nem adtam még pótlást, nincs is itthon tápszer, de tegnap elő kellett vennem a lefejt tejből. Az lett gyanús, hogy a hét elején elkezdett két óránként szopizni. Még itt volt nálunk a mérleg, így egyszer lemértem, hogy mennyit szopizott és csak 50 gr-ot. Gyorsan adtam neki másik cicit is, de tegnapra elértük, hogy két ciciből is csak 90 gr jött ki. Szegény csak rágta az üres ciciket, éhes volt, így gyorsan elővettem a mélyhűtőből a lefejt tejet. Nem tudom miért van ez, mert eszem-iszom rendesen, fejni is szoktam, bár egy hete csak összemaszatolom a gépet vele, annyi jön csak ki, de abban reménykedtem, hogy annyi azért van, hogy Marcus jól lakjon vele. Nem tudom, hogy van-e összefüggés, de a múlt hétvégén fogyott el a homeós bogyóm és nem vettem újat, azzal a felkiáltással, hogy van tejci bőven, nincs már rá szükség. Biztos ami biztos, jövő héten beszerzek belőle, addig meg kihúzzuk lefejt tejjel is, annyi van szerencsére.
Keresztelő nálunk sem lesz, én is úgy vagyok vele, hogyha majd ő akarja, megkeresztelkedik vagy majd annak a vallásnak lesz a híve, ami neki tetszik.
Levegőzni mi már 6 napos kora óta járunk. Nekem is többen mondták már, hogy ilyen kicsi babát még nem lehet levegőre vinni, de én mindig mondom, hogy ennyi erővel a kórházból sem lett volna szabad hazahoznunk, mert akkor is levegőn voltunk.
Marcus is többször ébren van napközben. Lassan beáll, hogy a délelőtti evés és a délutáni után nem alszik. Ilyenkor nézelődik, de sokszor kikéretkezik a kiságyból, ilyenkor itt van velem a nappaliban, nézi, ahogy teszek-veszek körülötte. Nem igényli, hogy ölben legyen, de nem szeret egyedül lenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára montana 2008.10.05 05:28-kor.