Lenne egy kerdesem az anyukakhoz.
Honnan tudjatok ilyen pontosan hogy mennyit szopizik a baba?
Csipisz: En ha annyit innek amennyit megkivanok lehet kiszaradnek

, ez sem igaz soha nem voltam egy nagy ivos a fiammal amikor terhes lettem azota toltom magamba a sok vizet ha kivanom ha nem. Az amennyit elo irnak minimum mindig beosztom magamnak.
Pironya: De mostanaban nem alszom tul rosszul, csak en 7 oraval elobb vagyok. Szupi 23-an szules nekem tuti programozott csaszar, es neked? Te siman megszulhetsz hamarabb is. Mondjuk nekem is benne van a pakliban
Itt kint egyebkent azt ajanljak hogy 1.5-2 orankent kell szoptatni egy ujszulottet. Amikor az otthoni baratnom meghallotta azt mondta Magyarorszagon 3 orat ajanlanak. Hat a fiam be is tartotta anno tenyleg 1.5 orankent szopizott meg ejjel is.
Inkabb gyakrabban kevesebbet es akkor nem fognak annyit vissza bufizni.
ZSlebi: igen egyet ertek inni nagyon fontos foleg melegben nagyobb a szervezet igenye. A keves folyadektol szerintem kevesebb lehet a tejci is.
Es egyebkent igen is fontos hogy mit es mennyit eszik az ember, egy olyan szoptatasi tanacsado mondta aki 18 eve ezzel foglalkozik.
O mondta kell az extra 500 kaloria.
IBm!Gratulalok en is a babadhoz igy ismeretlenul is.
Csipisz: Az normalis ha este kevesebb van mi azt tanultuk.
Ami meg reggel van az boven sok is egy ennyi idos babucinak.
Olyan erdekes nekem eszembe sem jutott hogy azert sirna a fiam mert ehes, nekem is sokat sirt a cicin.
Attol is sirhat am ha nagyon folyik a tejci, hirtelen sok jon a mellbol amikor megszivaj vayg millio mas dolog miatt is sirhat, de nem kell rogton a tapszer utan nyulni. Az en fiam nem kapott tapszert az tuti. Tapszer ellenes vagyok DE ha indokolt akkor en is adnek termeszetesen de az biztos hogy a szoptatasert neha harcolni kell hogy mukodjon. Vannak akik konnyen feladjak,( ja es ne hallgass soha egy olyan anyosra vagy anyara aki nem tudott szoptatni,

),aki ott all melletted es arra biztat hogy ja tenyleg azert sir a piciked mert nincs eleg tejed .
Sajnos en megjartam amikor szultem , az anyos jott ki hozzank segiteni es ott ult mellettem szoptatasnal ( a fiam sirdogalt ahogy feljebb mar irtam) es kozolte biztos nem szereti a jobb mellemet ugyan mar adjam neki a balt. Annyit mondta es annyira zavart hogy egy ido utan tenyleg elfelejtettem neki a jobbat adni es 1 eves koraig fejtem a jobb mellem mert fele akkora lett mint a bal
Ja es hozza teszem anyos 3 honapig sem tudta szoptatni egyik gyermeket sem.
Eyi: Mirabel tunderi egy lany.
Az hogy mennyit eszik a baba: ha igenye van ra akkor szeritnem nem sok.MOndjuk 3 dl-nel mar leallnek vele

( csak vicc volt)
Vegul is mit tudnal csinalni felidoben levenned a mellrol?
CSaszar: Ki mit tanacsol csaszarosnak? A fiamat normal uton szultem, a csaszar kicsit ismeretlen szamomra mondjuk utana olvastam sokat de az nem ugyan az mint az anyukak velemenye akik mar ateltek. Ki milyen erzestelenitot kapott gerincbe???
Bocsi de hosszu voltam.