A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Kike! Köszi aranyos vagy! Ilyen poci fotója nem lesz másnak szerintem!(40.hetes) :D
Vendég

Babuli!
Nyugi! Észre fogod venni, az tuti! Amíg nem fáj, úgysem kell bemenni, ha nincs más tünet.
Jók a fotók, jó helye lesz Szabinak, csak jönne már ki!
A méhszáj meg jó hogy nem tök zárt, de még az sem jelent semmit, az enyém pl 1222 volt kedden.

De drukkolok! Hátha ma éjszaka! +++++++++++++++++++++++++

Nem mondta mi lesz a továbbiakban, ha esetleg mégsem mentek?
Fájt a vizsgálat? Mert ha igen, akkor még nagyobb esélyed van a ma éjszakára!

Kép
szly27

Vérnyomásodra nem mondott a doki semmit,elég magas,nem?

Kép
Kép
Kép
kike

Szly! Ha este nem indul el akkor kedden újabb NST. A vizsgálat kurvára fájt! Azt hittem beszarok! :oops:
Vendég

Kike! Magas volt de betudta annak, hogy látta rajtam, hogy izgulok! Amíg nem láttam a kijelzőn a fájásokat addig teljesen nyugodt voltam!
Vendég

Ú,te szegény-még jó hogy azért nem sz...tál be :lol: De akkor legalább nagy valószínüséggel előbújik már onnan. :D DRUKK,DRUKK.............

Kép
Kép
Kép
kike

Babu:Értem,de miért izgultál?Hiszen ha jön,jön...vagy mert már azt hitted hogy tényleg jönni akarózik?Az biztos hogy izgi dolog :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, Szly! Remélem, hogy mostmár hamarosan előbújik! :D
Vendég

Babuli! Akkor az jó :lol: Bár gondolom nem esett valami jól. De lesz még szülés közbenis ilyen. Legalábbis nekem vlt mikor Rolit szültem. Minden vizsgálatkor tágított kézzel, na az rosszabb volt mint a szülési fájdalom.
De nem akarlak riogatni! Lehet, hogy ma már meglesz Szabi is!

Egyébként érzel valami mást, mint eddig?

Kép
szly27

Én a Fiamnál féltem nagyon,meg izgultam,mikor mondták hogy burokrepesztés lessz :? Pedig nem volt vészes,csak azért egy sima után egy indítottra nem számítottam.Most már mindenre számítok :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Kike! Nekem így első terhességnél egy kicsit váratlan lett volna ha azt mondják, hogy maradni kell főleg, hogy nem volt Nálunk semmi cucc! Amúgy is izgulok mert nem tudom, hogy mire számítsak!

Nektek jó mert nem első szülés! :D
Vendég

Szly! Semmi extrát nem érzek ami eddig nem volt!

Egyik barátnőmet is kézzel tágították úgyhogy gondolom, hogy milyen lehet!

Kike! Én is félnék!
Vendég

Nem mindenkinek jó, ha már szült. Van aki pont amiatt pánikol jobban. Mert te csak attól tartasz, hogy nem tudod mikor kell menni, meg tudod, hogy fájni fog. De azt nem tudod, hogy mennyire.
Én tudom! De nem vagyok egy pánikolós, én nem félek, csak mennék már.

Kép
szly27

Jónak nem mondanám,na igen valami fogalmunk van,de hát mindegyik más-és tényleg így van,sose lehet tudni az ember mire számíthat.Én is csak remélem hogy mivel eddig mindkettő elég gyors volt,most sem lessz ez másképp. :D Bár még a császárra is fel vagyok készülve,hiszen bármi közbejöhet,bár ne jöjjön.

Kép
Kép
Kép
kike

Na csajok mennem kell enni meg fürdeni! Azért még benézek, szeretném látni Áront!

Sziasztok!

Babuli! Drukk! ++++++++++++++++++++++++++++
Ugye megvan kinek írsz?!

Kép
szly27

Szly:szia.

Kép
Kép
Kép
kike

Szly! Akkor Neked szerencséd van hogyha nem vagy pánikolós!

Kike! Remélem azért a császárral nem kell számolnod!
Vendég

Babu:köszi,én is nagyon remélem :)

Kép
Kép
Kép
kike

Szly! Igen Vikinek írok! :D

Jó fürdést és vacsizást!
Vendég

Mostmár megyek Én is pihenni!

Jók legyetek!
Vigyázzatok Magatokra és a Babucikra a pocakban és pocakon kivül egyaránt! :D
Vendég

Na szép egésznap itt ülök, most elmentem másfél órára és most jönnek a hírek, meg ti is beindultatok !

Ami: hatalmas gratula! Sajnálom, hogy így megszenvedtél te is! De Áron baba gondolom kárpótol mindenért!

Babu: drukkolok neked! Az eredmények alapján már te is közel jársz! Nagyon szép a Szabi sarok!
Vendég

AMI, Isten hozta Áront ebben a szép földi világban.
ű

Babuli, hát hajrá. Ezeket a fájásokat nem muszáj érezni. Azok majd úgy látszanak, mint a Badacsony, azaz fel, gép kiakad, vízszintes, és úgy le. És elég sok embert ismerek, de olyat aki nem vette észre, hogy szül, egyet sem :lol: . Nyugi, és próbáld azt élvezni, ami most van, ilyen jó darabig nem leszen, hogy csak Ti vagytok ketten a Pároddal. Még ha vki vigyáz is majd rá, az ember fél szívvel mindig otthon van ám :lol: .

Kike, én már azt sem tudom mitől féljek. Mindenesetre pl. valahogy ez eszembe sem jut, hogy jó lenne már szülni. :P Azt hiszem, inkább kívülállóként figyelem a dolgokat, és majd azzal nézek szembe, ami jön. Spec ha túlhordom, mondjuk a második időponton is, akkor asszem eldobom a parókámat, mert ami bosszant az ez a részleges mozgásképtelenség, amivel azért ugye mindent el kell látni. Gyerekeim állandó szókincse a "fáj a derekam, nem tudok lehajolni" szakkifejezéssel bővült, és meggyőződésük, hogy akkor nem is kell a koszos zsebkendőt, szennyest, játékot felvenniük. :evil:

potyka

Ami, gratulálok Áron baba érkezéséhez!!!!! :D :D :D

KépKép
hene

Ami!

Sok boldogságot és tejcsit kívánok Áron babához!!!!

Kép

Kép

Kép
timi1982

babuli!

nagyon szuper lakosztálya lesz a csöppenetnek!
és mekkora pocak 8) persze ilyen idősen már... :D

jó éjt mindenkinek!
már nem hiszem hogy benézek az este a fotók miatt.
majd reggel :D remélem szép reggelem lesz és lesz mit nézegetni.

Kép

Kép
timi1982

jah és még annyit...

a táblázat alapján ugy látom nagy babára számíthatok, és mivel nagy igy csaszi is lehet belőle :(
eddig a 4 legkisebb sulyu született csak simán. a többi csaszis volt.
hát.... érdekesen alakulunk....
remélem javul majd az arány.
ez nagyon ilyesztően néz ki eddig :shock: :shock:

Kép

Kép
timi1982

Timi:ne aggódj,semmit nem jelent a táblázat,mint tudjátok én a Kristit 4.26-al simán szültem.Tehát a méret nem mindig lényeg :D

Kép
Kép
Kép
kike

Látom mára kihalt a topik,akkor megyek én is pihizni....pedig végre hamar elaludtak a gyerkőcök,és most nincs itt senki :?

Szép,és jó éjszakát mindenkinek. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Amimami - gratulálok nektek nagyon sok szeretettel! Sajnálom, hogy neked is át kellett élned azokat a borzalmakat... de látod, végig sorstársak voltunk, most sem lehetett másképp :wink: ! Mielőbbi felépülést és sok tejcsit kívánok, Áron babának pedig hosszú boldog életet! Ha továbbra is "velem tartasz" tejcsiből nem lesz hiány, nekem konkrétan a bokámon is folyik... :lol: :wink:
Nagyon várom a fotókat!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Én vagyok még! Csak eddig a párom ült a gépnél!!!

Ami!!!
Hatalmas nagy gratula nektek!!! Várjuk majd a fényképeket!

d.dodó

wera!
Ugy gondoltam beírnám a te számodat a telefonba...ha bármi van, téged értesítenélek!! OK??

d.dodó

sziasztok!

Köszönöm Szilvi, hogy felraktad az üzenetet, elnézést, hogy nem tudtam, de nem akartam a tesóméknál éppen érkezéskor netezni...
Kaptam mégegy üzit akkor Amitól, ezt bemásolom. Szerintem sima szülés volt, de majd apuka javít..

Hasonló kaliberű volt mint Veráé, azt hittem, belehalok, de nekem a spinál megváltás volt, pedig tudjátok, mennyire féltem!

Ennyi volt a másik üzi.

Velem minden oké, most kifejezetten jól érzem magam. Reggelig szerintem már nem jövök, mert itt toporog a lányom, hogy adjam neki a gépet... :?
Nem tudom, mennyire lesz reggel időm írni, de legyetek szívesek szorítsatok nekem holnap, mert a dokinál kezdem a napot... :? :roll:
kíváncsi vagyok, mit mond. A lábaim ma olyanok, mint egy cipó, remélem a vizeletem rendben van.
Apuka szerint nem kellene a csülkeimet mutogatni neki, de ha homokba dugom a fejem, az nem segít... Pedig meleg sincs, és egész nap pihengettem.

Tesóméktól hazafelé én vezettem, és, hát, már nagyon nehezemre esik. Nem gondoltam volna. Azt hiszem, lassan hanyagolnom kell ezt is.
Ti még vezettek?
(Bár itthon máshogy nem tudok mozogni, boltba menni, úgyhogy helyben biztos fogok szülésig.)
Vendég

Végre én is a sárga tábliban vagyok!!!! :lol: :lol: Tökjó! :D

Hű, csajok, nehari hogy csak ilyen félmondatokra futok be, próbálok olvasgatni is, de még nagyon fáradt vagyok, meg hát próbálok belerázódni az anyaszerepbe is.

A kislányom egy angyal, rengeteget alszik és eszik. Tegnap letettem este 11-kor jól teletömve és reggel fél 6-kor kelt cuppogtatva, hogy kiürült a pocak. :lol: Azt hittem megzabálom. Napközben délelőtt kb 4, délután kb 2 óránként kajcsizik és közben nagyokat szundít.

Ma végre berendezhettük a szobácskáját is, már nagyon ideje volt! Még hiányzik néhány díszítő elem, de a teljesen kész lesz, természetesen jönnek a fotók.

Babu - ha ennyire fájt a vizsgálat, szerintem 1-2 napon belül Te is beindulsz... nálam is így volt! :wink: Drukkolok, de ne türelmetlenkedj, az csak ront a helyzeten! Pihenj! :wink:

Tudom, kéne már kreálnom egy új vonalzót, de nincs hozzá türelmem. Talán holnap... :twisted:

Jóéjt! Cupppa!
Vendég

Dodó - jó ötlet! :wink: Én úgyis kirobbanthatatlan leszek itthonról még egy jóideig! :lol:
Vendég

Jajjaj, most nézem, hogy Szilvi beírta a másik üzenetet is... :oops:

Vera!
Nagyon örülök, hogy jól alakul minden! Ügyes vagy!!!!
Egy ilyen picikével semmi mást nem kell tenni, mint teljes szívedből szeretni!
akkor nincs baj, jól érzi magát, és ő is kiegyensúlyozott!

Babu!
Remélem, hamarosan Szabi is kíváncsi lesz a kinti világra! Drukkolok! :wink: :lol:
Vendég

Marcsi - utólag is hálás köszönet hogy továbbítottad az üziket amiket küldtem! Sajnálom a lábadat, de semmi bíztatóval nem szolgálhatok, nekem még mindig nem jöttek elő a bokacsontjaim, pedig azt hittem szülés után jobb lesz. Úgy látszik ennek is kell még egy kis idő! :?
Viszont 8 kilót a koriban hagytam, úgyhogy már "csak" 10-et kell ledobni. Bár ha jobban belegondolok a csöcseim (ezek már nem mellek...) egyenként 1 kilósak lehetnek, pedig igen picúrkák voltak azelőt... 8) :lol:

Nah, most már tényleg megyek, folytatom a gyerekbámulást! Olyan jóóóóóóóóóóó! :D :D :D :D
Vendég

Vera!

Örömmel tettem!!! :lol:

A hozzászólásodon jót röhögtem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát igen ilyenkor a pocak miatt nem tudsz hason aludni, szülés után pedig a megváltozott "mellek" miatt... :wink: Pedig én is már úúúúúgy szeretnék!!!
Vendég

Sziasztok!
Én lennék a büszke apuka! :D
Most csak egy képem van a hajasbabáról,aki elég sokat szenvedett Amival együtt.

Kép

Kép

Kép
ibm

Az adatok pedig 4kg 52cm!
Most megyek aludni,mert tegnap reggel 8 óta 1 órát aludtam!!! :D

Kép

Kép
ibm

Jó éjt APUKA!!!!!

Köszönjük a képeket!!! Nagyon szép kisfiatok van!
Jó egészséget, és sok-sok örömet, hosszú, boldog életet kívánok nektek!!!

Aminak millió puszi, nagyon ügyes volt!!!

Jó éjt, szép álmokat!!! :wink: :lol:
Vendég

Hát nagyon gratulálunk hatalmas Áron babához! Jó egészséget, rengeteg örömet!!!
:D :D :D

Ronix híreinek is nagyon örülünk, hajrá Réka baba, nőjj gyorsan!

Kép
andkata

No sziasztok most végeztem a családdal és milyen jó , hogy benéztem , hát ez a hajasbaba drága AMI apa gyönyörű nagyember, gratula mégegyszer!

Babu
tündéri kis sarok van Szabinak kialakítva és jól néz ki az NST-d is, csak így tovább, reméljük minnél előbb kibújik a kisherceg :wink: .
Azt had kérdezzem meg Toldi doki vizsgál? Ő már nyaral nem? No mindegy várjuk a híreket a kicsiről.

Ditke
nyákdugó jól ekszaladt? Van azóta híred magatokról?

Wera
Ügyi vagy szép kislányodnál is ügyin veszed az akadályokat, ennyi tejcsi mellett meg úgy fog fejlődni mint a kis gomba csak figyeld meg ,és jó erős immunrendszere lesz.

Potyka
tetszett a hszed :wink: ismét vitte a pálmát

No megyek mert valamelyik gyerkőc randalír egeret játszik . Elkapom a frakkját jó pihit mindenkinek aki szülni megy annak csak gyorsabbat mint az eddigiek.
tappancs28

Sziasztok!

Mi is 2008 nyárra várjuk a babáinkat... születésnapi ajándékok lesznek (papírforma szerint)

A 4. lombik volt eredményes...

Gratulálok a megszületett babáitokhoz!

Kép
tedina75

Jó Reggelt Kismamik!

Köszi a drukkokat, de még egyenlőre 2in1 vagyunk!

Wera! Mostmár Én is rájöttem, hogy nincs értelme türelmetlenkedni! Bennt nem marad az biztos!

Tappancs! A Toldi már nyaral! Tegnap mikor a kórházban voltam a Túri doki volt ügyeletben ezért Ő vizsgált meg!

Áron apukájának Hatalmas Gratula a fiacskájához! Nagyon Ari!
Vendég

Tedina! Üdvözöllek a topikunkban! Gyere gyakran és mesélj Magatokról! Akkor ha jól értelmezem első babák lesznek! :D
Vendég

Sziasztok!
Üdv itt Tedina!Gyere gyakran :D

Bizony Babuli,benn úgysem maradhat :wink:

Nagyon édes Árom Baba,mégyegyszer gratula! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jóreggelt!

Áron Papa! Gratulálok tömör gyönyörkéhez, nagyon sok boldogságot kívánok mindannyiótoknak!

Képzeljétek a tegnapi évadzáró koncertünk után az egyik kórustársammal, aki szintén babát vár, csak augusztus végére, megkaptuk az ilyenkor szokásos babacsomagot! Nagyon édes kis cuccok, bár egyelőre óriásinak tűnnek. Olyan furcsa annyi fiúruha után, hogy fodrosak és masnisak :) A legszebb, hogy a kórusvezetőnk, aki, amúgy jó barátnőm, gyönyörű patchwork-takarót varrt a babáknak! Ha már ébren lesz a család, lefotózom és megmutatom nektek :)

Tedina, szia! Remélem, minden a legnagyobb rendben veled és a babákkal! Várjuk a bemutatkozásod!

Babuli, Dittke, mi újság veletek?

Potyka, kösz a biztató szavakat szülés-ügyben :D

Wera, olyan jó olvasni, hogy továbbra is fitt mami vagy! Ennyire gyorsan regenerálódsz a csaszi után???
Örülök, hogy Nóri babának jó sok tejecske jut, ettől fog óriásira nőni :) A ciciméreted meg lehet, hogy egy kosárnyival nagyobb lesz szoptatás után :wink:

Kike, megnyugtatsz minket, hogy Kristi-méretű babák is meg tudnak születni! Örülök, hogy könnyű és gyors volt az előző két szülésed, Dominik babához is ilyet kívánok!

amúgy tényleg hihetetlen méretű babáink vannak! Lehet, hogy mi fogunk kilógni a sorból? Ottó is apró volt, Natit még egy kicsivel kisebbnek mérték... Lehet, hogy el sem érjük majd a 3 kilót?

Otinak egy veleszületett vesetágulata volt, abból maradt vissza az, hogy a vesevezeték és a hólyag találkozásánál a szájadék nem zár elég jól, így a pisi visszafolyik a vese felé. Szerencsére nem a vesébe. Eddig vártak a dokik, de mivel 3 év alatt nem rendeződött megnyugtatóan a helyzet, most már beavatkoznak. Szerencsére ez a kíméletesebb megoldás, de akkor is, elaltatják majd, és idegen anyagot fecskendeznek a gyerekembe...
A műtét júli 7-én lesz, ami nekem már elég necces, elvileg betöltött 38. hét. Ottó dokija ugyan hívott, hogy hirtelen felszabadult egy időpont, ami ma lett volna... de ez meg elég nagy rohanás lett volna nyaralás után, ráadásul épp elfogyott az antibigyónk is, amit előtte kapnia kellett volna. Talán még megcsörgetnek egy másik időponttal, de ha nem, úgyis lesz majd valahogy. Azért azt nagyon remélem, hogy nem épp aznap születik meg Nati...

Timi, azért mostanában egy hosszú hétvégének már megvannak a hátrányai... no házasélet, ha kicsit is többet sétál az ember, mint amennyit még elbír (és ez általában napi 1 km-en belül van :lol: ), akkor Apa gyömöszkélheti a sajgó testrészeket, szóval a meghitt romantikától elég távol áll. Persze foci-eb idején a punnyadás is tökéletes program :)

Kép
Kép
bondi

Bondi! Itt vagyok! 2in1!
Vendég

De jó, Babuli! Semmid nem fáj?

Potyka, az előbb elfelejtettem: édesek a gyerekeid ezzel a "nem hajolgatok" szöveggel :D :lol:

Kép
Kép
bondi

Bondi! Semmim nem fáj! Érzem az összehúzódásokat de azon kivül semmi!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?