A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lilla boldogságos hófordulót

Viranka nem szindtunk, sőt :wink: :lol: Grétike is szeret lenni benne :lol: :lol:
Cica jól van. Az éjszakák katasztrófálisak, sokat ébred és hív át magához.
Nappal pedig meg nem állna egy percre sem. Próbálgatja az önálló lépéseket. Van, hogy 2-3 percet is áll kapaszkodás nélkül.
A szája meg csak akkor nem jár ha alszik. Folyton dumál a maga kis nyelvén.
Most velem perlekedik mert itt ülök a gép előtt.

Na lépek is.
Szép estét.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kis beteg Lillának boldog és lázmentes hófordulót!!!
Hogy van a kis szőkeség?

Kép

Kép
regcsiken14

Anitja! Köszi a szervezést, már beszereztem a mécseseket is! :)
Biztos, hogy nem jó az aromás (most simát vettem!)? Mert rendeltem egy csomót, de Zsolti nem engedi, hogy használjam, mert tűzveszélyes!
Mi amúgy is fél 2-re haza akarunk érni kb.!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Hát ha nem kell, akkor hozd el persze...
Jó bulizást holnapra :wink:

Móni! Köszi, hogy belinkelted :lol:

Lillácskának jobbulást!

Valamiért nem tudok gifet tenni :evil:

No jóccakát!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

köcke :)

jócccccakát :)

Lilla tazinak boldogságosat és jobbulást :)

KépKép
viranka

Halihó!

Jaj, bocsánat az eltűnésért, de azt sem tudom sokszor, hogy hol áll a fejem. Takarítok, jövök, megyek, intézkedek és csak azt veszem észre, hogy megint eltelt egy nap, én meg olyan fáradt vagyok, hogy egyszerűen beájulok már a BK első részében.
Csak átpörgettem az utóbbi oldalakat, de azt láttam, hogy betegecskéink vannak. Mielőbbi, gyors gyógyulást kívánok minden édes kismanónak! Képek tüneményesek!

Csak gyorsan Kolbinak! Megkérdeztem, csak türelem kell, majd csinálni fog mindent, most egy kis pihire van szüksége, de majd beindul. Ma még a konduktorral is beszéltem, mert bementünk az intézetbe, uis évzáró volt és ballagott három volt tanítványom, el is kell menniük az intiből, mert nagykorúak is lettek, gondoltam nem engedem el őket búcsú nélkül. Hiszen olyanok, mintha a sajátjaim lennének.
No, szóval a konduktor is csak mosolygott kedvesen és megerősített abban, hogy időt kell hagyni a babáknak, nem kell erőltetni semmit sem. Momó is csak röhögött rajtam és bólogatott serényen. :oops:

Egyébként Bercó is egyre többet emelkedik négykézlábra, de mászás helyett inkább felül. Sőt, fekvésből az oldalára fordul és onnan izmozza fel magát ülésbe. Máskor meg annyira megfeszíti magát, ha le akarom fektetni, vagy ültetni, hogy kénytelen vagyok állítani.

Bocsánat, de csak ennyire volt erőm, a mizéria után már bizonyára gyakrabban tudok jönni. :wink: :lol:

Nagy pusszancs Mindenkinek!

u.i.: Gremese, remélem megnyugodtál, Kistesó csak garázdálkodik. :wink: :lol: Pocisimit küldök Neki! Zsozsónak meg nagy puszit az elmaradt szopi helyett.
dmaggie

REGI NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Petikének boldogságos hófordulót

Maggie holnap estére már túl lesztek rajta és akkor már könnyebb lesz.

Sok puszi mindenkinek,
Szép napot.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi!
nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

Kép

KépKép
viranka

Regi Isten éltessen!
Kép

Péterkének boldog kilencedik hónapot!

És sok puszi az elmúlt napokban ünneplőknek is!
Kép

Mi jól vagyunk jövünk-megyünk. Vége az ovinak, jövő héten Bencusnak úszótábor. Tegnap ballagáson voltunk Hatvanban, ma szülinapi zsúrra megyünk Bencus ovis társához. Közben Anyukám lakást ad el- vesz, abban is segítünk Zajlik az élet. :lol:

Holnap akkor megyünk, próbálunk 10 körül odaérni. Viszem a sütit is! :wink: Anitja köszi a szervezést.:)
Mindenki hiányozni fog, aki nem lesz ott!!!!!

Betegeskedő babáknak jobbulást! ++++++++++
Kismamiknak tapasztó és rosszullét elűző energia!++++++++++++++

KépKépKépKép
meryke

Köszönöm! :D

Péterkének boldog hófordulót!!! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, Isten éltessen szülinapodon!

Kép

Péterkének boldog hófordulót!

Most csak ennyi, mert 3-ra jönnek a vendégeink és addigra minden kaját meg kell csinálnom és még neki sem kezdtem...

silka
silka

Regi! Szívből gratulálok szülinapod alkalmából!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Minden ünneplőnek hatalmas puszi!!!!

Ismét van netem, de csak gyorsan benéztem. Itt van nálunk anyukám, próbálom addig a lakást rendbetenni. Jövőhéten próbálok visszaolvasni, nagyon lemaradtam. :oops:

Köszönöm a privit, sajna nem vagyok képben tali ügyben. :oops: Nem találtam nagy hirtelen az időpontot, de ha jól sejtem holnap, ugye? Anyukám holnap megy haza valamikor délelőtt, nem tudnánk menni.

Mindenkinek jó talit kívánunk aki megy! Hamarosan jövök bővebben, mostanában nálunk nagyon pörögnek az események.

Zéti jól van, van négy foga és a lakásban cirkál egész nap. :oops: Kapaszkodva eltotyog már.

Puszilunk mindenkit, betegeknek jobbulást!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Zéti cirkál után : :D

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Ma délután szép idő volt :wink: láccik mindenki csavargott.
Mi is a ligetben voltunk egész délután, sétáltunk, galambokat etettünk, kacsákat néztünk, jáccótereztünk.
Itt laktam majdnem a liget szájában és soha nem voltunk ott ( szégyen)

Péterke szuperul van, sőt, élvezi a pesti légkört, ja és én is, annyira szeretnék vissza jönni, nagyon jól érzem itt magam, de hát apa hajthatatlan :cry: Jó volna valami kompromisszumot kötni :wink:

Regikém nagyon boldog születésnapot kivánok neked!!!!!!

Péterkém pedig köszöni a köszöntéseket!
10.3 kg és 73 cm ( kis gombóc, husika, imádom :oops: )

Hű de mennék talizni veletek holnap, de sajnos nem tudunk menni:-( Majd a legközelebbire!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok !

Regi Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Neked !!!!!

Sajna mi sem tudunk menni a talira Ádi estére belázasodott.
Adtam neki kúpot de kb 40 perc után jött a kaki.
Szerintetek ennyi idő alatt felszívodott ?
Remélem nyugodt éjszakánk lesz.

Mindenkinek kellemes éjszakát.
20200310173350

Sziasztok!

Most derült ki, hogy mi sem tudunk menni, idáig reménykedtem, hogy mégis...
Apa elviszi az autó reggel, én meg ilyen szutyok időben nem merek vonattal elindulni...

Betegeskedőknek gyógypuszikat!!!

Heni: örülök, hogy jobban vagytok!!! :D

Jó éjt!

Kép
Kép
timi26

Csak gyors olvasásra jöttem, de látom K.Timi kérdését, meg hogy még nem kapott választ.
Szerintem felszívódott! De nem sokára érezned is kell a hatását!

KépKépKép
bongyi

Persze: nemsokára, egy szóban!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt, Lányok!
Utólag is Isten éltessen sokáig, Regi!!!

Megyünk a talira (ha minden klappol), csak muffint helyett inni viszek, mert nem sikerült a süti... (Murphy, ugye, mikor máskor nem sikerült az elronthatatlan muffin, mint épp ma?) Fogalmam sincs, miért, eddig minden oké volt (a hozzávalók jók). :roll:

Kép
Kép
irina

Jaj de jó Irina! Jajdejóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(mármint, hogy jöttök :lol: a muffint meg ne bánd, úgyis ránk fér egy kis diéta :oops: )
én meg almát viszek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Én is örülök nagyon, Anitja! ;-)
10-11 között érkezünk szerintem, Ádó most megy aludni egyet!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Csak gyorsban.

Isten éltesse ünneplöket!

Szuperek a képek,aranyosak a lurkók.

Sajnos mégse tudunk menni :(
Ildike nincs jól, Most is hőemelkedése van.
Éjjel is rosszul aludt.
Nem merem kockátatni.

De remélem Júliusban is lesz tali és arra bizti megyünk.
Azért csináljtok sok fotót. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
Jó ideje nem jártam felétek, aminek az lett a következménye, hogy elfelejtettem a talit! :evil: :evil: Bocsánat Lányok! Azért remélem jó sok képet tesztek fel, hogy legalább így átélhessük!

Eléggé le vagyok harcolva. így csak felüleletesen olvastam vissza. Minden betegeskedő babának jobbulást kívánok.

Pénteken voltam dokinál. Direkt nem akartam elsietni az orvost, de még így is korán mentünk. Még csak a petezsák látszik. és benne a szikhólyag. Olyan csalódott voltam. :cry: De sebaj! Majd a legközelebbi uh-n! :lol: :lol: A doki amikor meglátott, akkor megkérdezte, hogy ugye egy kislány miatt jöttem!? :wink:
Silka! Tényleg elmegy szabira, de ez nem két hónap lesz, csak még nem tudja pontosan, hogy a két hónap alatt mikor nem lesz Mo-on.
Szerencsére a rosszullétek - egyelőre - elkerülnek. Csak iszonyú fáradt vagyok. Én sajnos napközben nem tudok aludni. Pláne, hogy Botond max 40 percet alszik egyszerre. Én kb ennyi idő alatt aludnék el!

Puszi Mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Halihó!
Első fotós élménybeszámoló a 3. taliról: isteni volt, Meryke, Móni, Viranka, Anitja és mi voltunk, a babák nagyon élvezték (ámbár Ádó 1 órával az érkezés után bealudt és a végéig fel sem ébredt, sőt még akkor sem :shock:). Látszik is, mivel mindösszesen 2 képen szerepel csak nálam... ;-)
Köszönjük még egyszer Anitjának a lehetőséget, nagyon klassz volt a hely!
Tanulság: mindenkit csak a topiknevén tudok szólítani, ez ellen valamit tenni kell! ;-)
Akkor a fotóriport :lol: (nem kronologikus sorrendben van!)
Ha gondoljátok, szívesen felteszem nagyban a gmailre is!

ÖSSZKÉP
Kép
ANITJA ÉS NOLKA Kép
MERYKE ÉS MÁTÉ Kép
BÁLINT-DÖGÖNYÖZÉS
Kép
MÓNI ÉS GRÉTIKE Kép
VIRANKA ÉS BÁLINT Kép
GRÉTIKE ÉS NOLKA Kép
TÜRELMES ANYUKÁK Kép
SZIESZTA Kép
ÁDIKA NÉZ Kép
ÜGYES GYEREK Kép
BÁLINT-ÁL(L)TATÓ Kép
TELEFONÁL Kép
GRÉTIKE, ANITJA ÉS NOLKA Kép
AJJAJ Kép
VIRANKÁÉK ÉS MERYKÉÉK Kép
HAVERKODÁS INDUL Kép

Kép
Kép
irina

Sajnáltuk nagyon, hogy sokan nem voltak velünk a talin! De majd a CSERESZNYÉS GREMESE-BULIN!!!!

MINDEN BETEGESKEDŐ KICSI ÉS NAGYOBB BABÁNAK GYORS GYÓGYULÁST!!!

Heni, szívből örülök, hogy Petike jól van! Végül is milyen diagnózissal bocsátottak el Titeket a Heim Pálból?

Kép
Kép
irina

Heni: mea maxima culpa: PETIKÉDET AZ ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG (UTÓLAG)!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
irina

Petike: Boldog Hófordulót
Regi: Nagyon boldog születésnapot!
Bocsi hogy így utólag!!

Mi jól vagyunk. tegnap ballagáson. Egésznapos buli volt. Kerti parti, Emmám imádta, voltak gyerekek és szórakoztatták, Ő az utazóágyában/járókájában volt a sokkjátékával és folyton ott állt mellette egy gyerek és játszott vele, vagy a kavicsokat gyüjtögettük...Szépen evett és de-t aludt 1 órát majd délben 2-őt. Utazóágyban, máshol...és az altatás úgy ment mint otthon! :-)

Ja bébi őr: mivel mi az udvaron Emma a szobában volt és hallani akartuk mikor ébred, stb, ezért a telefon volt a bébi őr. Mivel párommal ingyen beszélünk ezért felhívtuk egymást, az egyik telcsi Emma szobájában a másik kihangosítva a zsebemben.Nagyon szuperül működött, :-)

Ma meg bébiúszáson voltunk. Olyan ügyes, jólé megy a merülés, és mostmár egy béka polifomra támaszkodik a felkarjával és tempózik, nem is tartjuk egyedül!!! Olyna büszke vagyok!!

Most meg elvitték a nagyik, kenguruban a közeli boltba sétáltak...úgy hiányzik, nem sokat van nélkülem...szinte sosem, vagy ha igen akkor alszik!! Hiányzik! :-(

Irina: jók a talis képek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Tali: Isteni-szuperek a képek!!!!!!!!!!!!!!
Naon irigy vaok!!!! :oops:
Reggel még gondolkoztam, hogy elinduljunk-e, meglepjünk-e Titeket, de persze kezdett szép lassan elhagyni az erőm...
Ma 3x aludtam/bóbiskoltam Zsozsóval.

A nyári taliról csak annyit, hogy a cseresznye elkezdett korábban érni, lassan el is fogy, úgyhogy az addigra nem lesz. Kb. 1 hónappal korábban kezdett érni.

Sense! De jó, hogy jelentkeztél! Kis petezsák? :D
Mikor kell menned legközelebb? Én sem tudok minden alkalommal aludni Zsófival, olyankor csak bóbiskolok, pihengetek mellette.
Ha Botó csak 40 percet alszik is, dőlj le mellé, sokat számít!

Heni! Örülök, hogy Péterke jobban van, és kiderült minden! Most már minden rendben lesz! :wink:
Szép kis súlyban van a Fiatalúr!!! 8)

Kérünk még talis képeket!

Mi jól vagyunk, Zsófi egyre bátrabb, és ügyesebb. Sokszor csak egy kézzel kapaszkodik, és úgy sétál, közben figyeli a lábát, hogy jól helyezi-e őket egymás elé.
Ha kinyújtjuk a kezünket felé, vagy dől, vagy 1-2 lépést megtesz önállóan.

A héten Zsozsókámnak nagyon változatos étrendje volt.
Mivel kinézte a szánkból, és szabályosan balhézott, ezért evett: pizzát :oops: , hortobágyi palacsintát :oops: , töltött paprikát :oops: , meggyes sütit :oops: , fagyit :oops: :oops: :oops: .
És persze ette, mint atom. Tudom, hogy tojásfehérje, meg tej, meg mifene van ezekben, de így a 10 hónapossága küszöbén pár falatka ezekből csak megengedett.

UH: Holnap f3-ra megyünk UH-ra Apával. A para természetesen bennem van, drukkoljatok, és majd jövök beszámolni!

Töccsetek képeket vazze!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni, de hülye vagyok! :oops: Most jutott eszembe, hogy a gmailre írtál magatokról! Máris megyek, elolvasom!

Sense: már kicsit aggódtunk Érted, jó, hogy minden oké Veletek!

Gremese: a cseresznye úgyis csak alibi volt, valójában a medence, a terasz és az üdítőt hordó izmos apukák miatt mennénk Hozzátok (az utóbbi ugye nem csak nekem rémlik...?)! 8) Zsozsó kishölgynek gratulálok a lépésekhez!

Kép
Kép
irina

Gremese: mintha kissé szétszórt lennék (ülve elalszom, nem t'om, miért...), mert megint csak a lényeget hagytam le: NANÁ, HOGY SZORÍTUNK HOLNAPRA NEKTEK! KISTESÓ, HAJRÁHAJRÁHAJRÁ!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Igaz, már személyesen is gratulálhattam a fiatalúrnak, de innen is boldog kilencedik hónapot Nolka!

Szupi volt a tali :D , nagyon klassz volt a hely (köszi Anitja!), jó tágas, akár ötször ennyien is elfértünk volna! Na, majd legközelebb! :wink:

A képeket feltettem a gmailre!

Sense: Örülök, hogy jól vagy! Pihenj sokat, amennyit csak tudsz!

Kaqk: Gratulálok Emmának az úszáshoz, nagyon kis ügyi! Képeket nem csináltatok?

Mesi: Jó ízlése van Zsófinak, és szerintem se lesz az ég világon semmi baja! :D Holnap gondolok Rátok, meglátod rendben lesz minden! :wink:

Amióta hazaértünk (fél három) egyfolytában nyügi Máté, most Apával fürdenek a fiúk, azért tudok végre írni. Én is olyan vagyok, mint aki az előző éjszakát végig bulizta, gondolom a jó kis front van ilyen hatással ránk. :?

Kis betegek, hogy vannak? Fleur, K.Timi, Hörcsög?

KépKépKépKép
meryke

Sziasztok!

Irina nagyon jó képeket csináltál :lol: :lol:
Nagyon sajnálom, hogy itthon hagytam a fényképezőt :evil:

A tali nagyon jó volt :lol: Mindenki jól érezte magát (szerintem :roll: )
Ádika élőben is nagyon helyes kispasi, nem csak a képek jók :wink: :lol:
Nolka ülve eljut mindenhova, kis édes hurka gyurka :lol: :lol:
Máté annyira cuki ahogy kúszik, a nagytesó meg nagyon gondoskodó :lol:
Bálintka meg nagyon szőke, nagyon anyás és nagyon cuki :lol: :lol:
A kis manóinkat nézve úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék már nagycsaládos anyuka lenni.
Imádnivalóak :lol: :lol: :lol:

Anitja nagyon szépen köszönjük, hogy elintézted a helyet.

Sense na végre jelentkeztél. Már aggódtunk (most nézem, hogy írta Irina is)
A következő Uh-on lesz szívhang is :lol: :lol:

Mesi cica is evett már fagyit, imádta :lol: és pár falattól biztos nem lesz bajuk :wink: :lol:
Uh-ra megy a drukk és tessék utána bejelentkezni nem pedig napokig váratni minket az eredménnyel.

Betegeskedő manóknak jobbulást++++++++++++++++++++++++
Ádika, Lilla, Ildike gyógyuljatok meg minél hamarabb (a többi baba is csak most hirtelen nem jutnak eszembe a nevek :oops: )

Maggiekérünk szépen fényképes beszámolót a keresztelőről.

Kaqk jó bébiőrötök volt :lol: :lol: :lol:

Na én el, még vasalnom kell és csomagolnom és gyorsan sokat aludnom.

Puszi nektek

Kérünk még képeket!!!!! Meryke, Anitja, Viranka légyszi tegyétek fel.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Meryke, nagyon köszi, isteniek a képek!!! :lol:
Szerintem is front, Ádi is nyügi volt, pedig mennyit aludt! 8)

Kép
Kép
irina

Móni, szépséges Cicust és a többi csodás babát nézve pont ugyanarra gondoltunk akkor!!!! Azon morfondíroztam, miért nincs is nekem már három gyerekem!? :lol:
Holnap felteszem nagyobb méretben a képeket a gmailre, többet, mint most ide.
Jó éjt, puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Ui: Móni, jó utat holnapra! :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Meg vagyunk mi is csak apával szépítgetjük a kérót(konyhát festettük,utána takarítottunk ezerrel)Még a héten szeretnénk a lépcsőfeljárót is megcsinálni,stb.De ez a Bertus mellett igen csak nehézkes,mert ugye ő nem az a magába eljátszós fajta :? :cry: Így meg nehezen illetve nagyon lassan mennek a dolgok...

Csütörtökön voltunk vizeletvételen,szerda körül lesz eredmény,szeretnék egy kis vudut kérni,hogy NEGATÍV legyen!!!

Szuper jók a talis képek!!!!Bár Merykéét nem találom a gmailen!Miért? :shock: :cry:
Csoda édesek a babák,és milyen jól néznek ki a mamák,ugyan Irinát sajnos nem sikerült látnom de gondolom ő is,hisz az avataron nagyon jól mutat :wink: :D

Örülök,hogy a kismamik is jelentkeztek!!!
Sense!Nyugi nekem Bertussal háromszor kellett visszamennem mert csak a petezsákot látták :shock: De végül csak meg lett :D 8) Természetesen drukkolunk nektek!!!És azért próbálj meg pihenni!!!

Emese!!Holnapra neked megy a vudu ezerrel!!!!De aztán kérünk ám képet a kistesóról :wink: 8)
DE a nagytesóról is jöhet minden mennyiségben!!!
Ja és a fagyi nálunk is bejátszott már 8) Azt benyalná bezzeg a többi kaját :roll: És én is adtam már neki pl.:csikos tokányt (azt nem szerette)húslevet(az bejött neki)

Péterkének,Nolkának boldog hófordulót! Kép

Regi!Neked kicsit megkésve,nagyon boldog szülinapot kívánok!!
Kép

Drága kis betegeskedő babáknak mielőbbi gyógyulást!!!!

Fleur nálatok mi újság,javulgat Lilla??

KépKép
juba

Sziasztok drágáim!

Csak nagyvonalakban sikerült olvasnom, majd remélem holnap sikerül jobban is.

Először is minden ünnepeltnek nagyon boldogságos ez az amazt :)!!!!

A tali képek isteniek és úgy sajnálom, h nem tudtunk menni :(((((, de legközelebb ismételten gazdagítjuk a társaságot!

Annyira jól esett, h aggódtok értünk sok sok puszi nektek érte.
A péntek még gáz volt, egész nap lázasan, az éjszakát meg végig üvöltötte. Azt hittem valami nagy bajság van, ennyire csúnya lett a torka vagy ilyenek....így reggel az ügyeleten kezdtünk szombaton. Tündéri doki bácsi megnyugtatott, hogy torka már szép egészen, és mivel láza sem volt így konklúzió mondhatni majdnem gyógyult a gyerek.
Csak délután vettem észre, hogy nekiindult a felső 2 fog, bakker csak mi lehetünk ilyen mákosak, hogy egy vírusos fertőzés után még fogzunk is.
Természetesen nem eszik, de a dokik azt mondták ne aggódjak nem fog éhenhalni...igyekszem nem aggódni :)
Most azt a taktikát fogom folytatni, hogy nem tömöm nasikkal azzal úgy sem tudunk annyit bevinni, hanem eszik amennyikor éhes lesz. Egyszer csak megéhezik.
Amúgy a két átbőgött éjszaka után (még a tegnapi is az volt) fog sajna nem tört át, de nagyon lent van már.
Ja és még ezt tetézendő a dokinál vetkőztetem le és a gyerek tiszta piros pötty. Még jó, h a doki megnyugtatott a vírustól van különben még ezen is izgultam volna.
Amúgy mára még ha lehet erősödtek a pöttyök, elég durván néz ki. Majd holnap teszek képet.
Szombat óta láztalan.

Na röviden ennyi. Többit holnap. Lehet privát témában gmailen nyavajgok majd egy kicsit nektek :)

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt, Lányok!
Juba: a gmailen a fényképek fülre kattints (vhol felül van), akkor megjelennek az albumok. ;-)
ÓRIÁSI DRUKK MEGY SZERDÁN NEKTEK (meg amúgy is mindenkorra)!

Fleur: nem semmi napjaitok voltak, de nagyon örülök, hogy kis Tazmánördög Lilla már kilábalt a betegségből, ügyes, erős kislány!!! Fogzás: több helyütt írják, hogy a lázas betegség meggyorsítja a fogak kijövetelét/áttörését -- persze ez az anyukákat nem vigasztalja, hogy nem tudja, szegény kicsije miért is üvölt...

Kép
Kép
irina

Jaj, azt sem tudom, hol áll a fejem, úgy izgulok a mai nap miatt, remélem minden rendben lesz!

Utólag is nagyon boldog hófordulót kívánok Péterkének, Tazinak, és Lincsifincsimincsinek és - bár Vadvirág már nem olvas minket, de - boldogságos 10. hónapfordulót az ikreknek is! Meg mindenkinek, akit elfelejtettem volna köszönteni. :oops:

Meryke! A fotók nagyon jók, látszik, hogy mennyire szuperül éreztétek Magatokat, és a Babák is milyen jókat bandáztak! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Naná, hogy drukkolunk!!! Minden rendben lesz!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

Péterke és Nolka Boldog hófordulót!!

Regi nagyon boldog szülinapot!!

Nagyon jók a talis képek!!!!

Fleur: Nekünk ugyanez a vírus volt Petrának piros torok és utána tiszta pötty lett.De annyit mondott a mi eszes doktornőnk hogy ez a vírus utóhatása hogy megy ki a szervezetáből :roll: De másnap vagy harmadnap már nem is volt.Ja és persze neki is pont akkor jött a foga alul! Teljesen átérzem a helyzetet.

Mesi,Sense: Megy a drukk++++++++

Meryke: Ez a front mindenkit megvisel annyira rossz.

Lmóni: Jó utat nektek.

Irina: Hogy álltok a mozg.fejlődéssel? Ádó csinálgatja azért?

Mi jól vagyunk a hétvégénk is eltelt inkább igy fogalmazom.Petra akkorákat aludt a friss levegőn.Meg megpróbált felállni az utazó ágyba de ő úgy csinálja hogy ülésből megkapaszkodik és húzzná magát csak a karjai nem elég erősek még igy csak feltérdelt de abból csúszott hátra felé :roll: :oops:

Ági

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok !

Köszike az aggódást de úgy nézz ki már minden ok.
Nekünk is a fog miatt volt a láz.
Kibújt végre a 4. fogacskánk.

Sajna nálunk is a kaja elég nehézkes.
Elkezd szépen enni aztán a felénél elkezd műsorozni. Persze én adom neki tovább amit meg is eszik csak kicsit nyűgisen.

Na lépek mert egy csomó mindent nem csináltam meg hétvégén és azt most kell pótolnom.

Mindenkinek kellemes napot.
20200310173350

helóhaló!
naggggyon szépek vagytok mindannyian a talis képeken!!!!!! jó lett volna ott lenni!

fleur!
még egyetlen tazmán ördög sem halt éhen szerintem. :lol: tuti minden rendben lesz.

emese!
nagyon szurkolok! de nincs miért izgulni, ennyi kistesótapasztó energia után. 8) :lol:
jajj! neked akartam még írni, hogy nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell feltétlenül elválasztanom botondot. szerinte, (persze ha bírom és akarom) akkor nyugodtan szoptathatom tovább még 4-5 hónapig. mondjuk annyira kevés a tejem, hogy szerntem nem fog menni. pedig ez nem nagyon tetszik a kicsi fiamnak. :cry:

köszi lányok az aggódást és rámgondolást. nagyon jól esik.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ágica, mozgásfejlődés: változó, vannak napjai Ádinak, amikor végigkússza a szőnyeget (továbbra is hátrafelé), ill. négykézlábra áll ez már tovább megy neki, mint korábban, de azért nem sokáig (ez az újdonság igazából, hogy tovább ki tudja tartani). Előrefel még nem halad. Nem ültetem (amíg bármilyen pózból magától fel nem tud ülni, de akkor meg majd megoldja magának), nem áltatom, mert a gyógytornász kifejezetten kérte, hogy ne, mert úgy tuti nem fog mászni. Ádi egyébként eléggé ellenáll az én tornáztatási kísérleteimnek (pl. ha négykézlábpózba állítom, nem marad meg úgy). Türelmesnek muszáj lennem, bármennyire rossz néznem, hogy folyton háton vagy hason van, és kevéssé aktivizálja magát.
Petrus ügyes, hogy már fel akar állni! :-)

Kép
Kép
irina

bocs, sok a hiba az előző postban, de főleg ez: álltatom :oops:

Kép
Kép
irina

Hiába minden igyekezetem, ismét csak gyorsolvasás, gyors életjel. Bár szombat reggel elkezdtem írni egy kisregényt, de mivel még délután háromkor is csak egy bekezdésig jutottam, feladtam.

Miután múlt hét szerdán este Ákos belázasodott, péntek délután Zita is (persze ez mindig péntek délután történik....) úgyhogy két lázas, hisztis, köhögős, torokfájós manókám volt a hétvégén. Vasárnap estére már csak hőemelkedésük volt, már egyelőre az sem, de azt hiszem, délután irány a doki, mert valami istentelenül köhögnek, Zita emiatt szenved az alvással, Ákosomnak meg gyakorlatilag minden felsőlégúti nyavalya átmegy alsóba és a hörgőire is rámászik.
Szóval szenvedünk ezerrel. amúgy se alszom ki magam évek óta, de most aztán még annyit se aludtam. Közben, hogy teljes legyen a kép, engem is elkapott a vírus, de úgy tűnik, én már túl is vagyok rajta.

A tali képek egy részét sikerült eddig megnéznem, nagyon szuperek és nagyon irigy vagyok és rettentően sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni!

Kismamák, tényleg sokat vagytok az eszembe, én Ákost amúgy Zitával való terhességem 13. hetéig szoptattam, akkor elválasztottam. (De csak azért választottam el, mert Áki előtt, amíg Levi szopizott, volt egy spontán vetélésem ( :( ), és így úgy gondoltam, az ördög nem alszik, ne adjunk semmi esélyt neki.)

Fleur, K. Timi, örülök, hogy jobban vagytok, Hörcsög, remélem nálatok is minden rendben!

Most megint nincs időm az olvasottakra reagálni sajnos, de lesz ez még így sem!

Pá!

KépKépKép
bongyi

Életjel! ;)

Nagyon sajnálom, hogy a talira nem tudtunk elmenni, de valami zörög a kocsiban, és Apa Pestet nem akarta megkockáztatni... :cry:

Nolkának és Bertusnak boldog hófordulót! :D

Remélem, minden Baba, Mama és Kismama jól van! Majd csak később tudok jönni!

Puszi!

Kép

Kép
regcsiken14

Bertus boldog hófordulót!!!!! :oops:

irina:Azért tényleg tök jó hogy igy használ a kezelés Ádinál.Sajnos nálunk játszik az ültetés :? már ezerszer megbántam de most már mindegy....

Bongyi: Jobbulást a manóknak!!

Ági

Kép

Kép
agica1126

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?