Aproo, akkor azt is csinálhatjuk, hogy megyünk legközelebb, mert nekem is kéne mit intéznem itthon...

Szóval dolgom lenne, persze a torna is jól jönne, de most párom valamit szervezkedik, szóval lehet, hogy be is kell mennem vele reggel, mert csütörtökön vizsgázik forgalomból, így még valamit be kell szereznem neki addig. Szóval akkor áttehetjük az első közös tornát!

Sok sikert a holnaphoz! Remélem, hogy sikerül elintézni mindent, amit terveztél!
Bergonból XPRS-t vettünk, nem bolygosítható kerekűt, a nőci azt mondta, hogy igaz, hogy ezzel "nehezebb" fordulni, de sokkal stabilabban gurul, illetve a járdáról le, illetve felkocsikázás is egyszerűbb... Hát, majd kiderül a nagy használatban!

Én eddig nem bántam meg, hogy emelett döntöttünk, mert kb. 2x drágább lett volna a másik, amit szerettünk volna, de az sokkal keskenyebb is, belegondolva, hogy 3 hónaposan már bundazsákban kell levegőztetni, addig meg simán hízogatnak a kis babácskák, szóval nem szívesen nyomorgatnám be! A hordozóra azt mondta a nő, hogy lehet rendelni Bergont is, de az sokkal drágább, illetve, mivel a vázra csatlakoztatható, így az is keskenyebb, mint, amit mi vettünk! Majd lefotózom, ez amúgy Philippo kids.
A huzat leszedését nem mutatták meg, és én sem néztem még meg közelebbről

Na majd kitaláljuk együttes erővel!
Hát igen, elsőre úgy tűnik, hogy nagyon jól állunk, de a bútorok csak július közepén jönnek meg, aztán még össze is kell szerelni! De már nagyon be vagyok sózva! Azt hiszem érthető...
A másik, Nici, Makadu, cukorral kapcsolatosan küldök nektek egy linket, szerintem próbáljátok ki... A cím
www.astrazeneca.hu itt pedig bal oldalon katt az étek-fogó-ra. Ha letöltitek, emlékeim szerint ki tudtok választani csomó-csomó kaját, ahol leírja, hogy abban mennyi szénhidrát, cukor stb. van. Hátha segít a számolgatásban! Kitartást!!!