A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

tegnapelőtt az egynaposon, bocsánat

Éva
Évici

bocsánat, a 36. napon vagyok Kép tiszta hülye vagyok!
Évici

Éva
Évici

RÉKACS:KépKép
LEONE:nagyon megható volt! Borsóka már nevével ellentétben szép nagy baba lehet. Még nem derült ki kisfiú-e vagy kislány?
CAT:tudom, hogy a déligyümölcsök nagyon csábítóak, de támogassátok inkább a hazai mezőgazdaságot - kókusz helyett almát vagy körtét javasolnékKépA Ciprobay jó gyógyszer, rajtam is az segített!
ALICE,CSUTKA:én is földitek voltam ám, sokáig Rózsavölgyben laktunk és nagyon szerettük!
MILLI:ma reggel két intenzív "mindjártmegfogjönni" érzés között megmértem a hőmet,de nem jósolja a Mikulás megjövetelét.
EGCSI: a "hogyan mondtam el a férjemnek a jó hírt" pályázatra ne írj be a FittMamába, csak mi tudjuk értékelniKép
Ma nekiálltam megkeresni a sufniban az Adventi koszorút (újrafelhasználható - természetbarát verzióKép) és esküszöm nem akartam pakolászni, de miután a fejemre borult a kertibútor (a férjuram elég "érdekesen" pakolta fel) az összes létező bútort és dobozt át kellett pakolnom. Remélem a babócák strapabírók. Ja, a koszorú meglett!!
Virág
virag

Cat Kép
én is úgy gondolom, hogy az az egy csepp semmi rosszat nem jelent, csak bejelentkezik, hogy kb fél nap múlva meg fog jönni. Ezt tette tegnap este Kép Pedig én kis hülye valahogy bíztam abban a 14.napi akcióban, mikor a párom hazaért külföldről... nem tudom miért, pedig igazán nem is lenne szabad reménykednem egyik hónapban sem, mert semmi esélyünk.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Virág! Ejnye-bejnye! Te inkább ne kísérletezz azzal, hogy mennyire strapabírók a picúrkák!Kép Most már tessék pihenni a nap hátralévő részében!

Évici! De jó, de jó!Kép A csík az csík. Drukk megy, a többi majd később! Küldenél nekem is egy kis babásodási energiát, vagy valamit???????Kép De mit jelent az, hogy háromnapos meg egynapos teszt? Mensi kimaradása utáni napot jelöli?

Alice, akkor kellenek a számok vagy nem?Kép Aki itt a Babanetről bankban dolgozik, legyen kedves utalni egy kis lóvét Alicénak!Kép Én max kötelet tudnék.....

M.
milli

Milli KépKépKép

Jöhet Kép a kötél még nem kell ott még nem tartokKép de én viszonzásul mit szólnál egy kis fény és hangtechnikáhozKép

Jaj Virág micsiászKép
Tessék pihizni,vagy sakkozniKép

Alice
malice

Milli!

A beágyazódás utáni 1. vagy 3. nap. De ugye azt nehéz megmondani mikor volt a beágyazódás, ezért az elmarad menzesz utáni 1. napon érdemes az egynaposat. Az drágább is, 1280 volt.

Évici

Éva
Évici

OrsiKép
Remény mindig van, lásd Karmen, Hurki stb. esetét.
Majd a következő hónap sikeres lesz.

C.

Cat
Kép
cateye

Tenyleg lanyok, a beagyazodas mennyivel a megtermékenyülés után következik be?

Mandula
mandula

AliceKép jöhet a teknika, úgyis mindjárt itt a S Z I L V E S Z T E R!!! Akkor csapunk egy klassz bulit! Na?
1,7,8, ezek a tuti számok!Kép

M.
milli

Mandula Kép
én 7-10 napot tudok

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
persze tudom, csak valahogy a csoda sosem velünk történik, hanem valaki mással. Kép
Hurkiról tudsz valamit? remélem, minden rendben velük.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Ilyen hulye dolog jutott az eszembe, hogy Szilveszterkor a 25. napon leszek, es akkor honnan tudjam, hogy ihatok vagy nem? Kép
Vagy ti ilyenen nem szoktatok gondolkozni?

Mandula
mandula

ORSI:KépHurkibaba jól van, hétfőn voltak UH-n és már 7 mm a kismanó. A munkahelyét is úgy tűnik nyugdíjazza egy időre, mert idegesítik a telefonok. Otthon tök jól elvan.
Remény ügyben csatlakozom az előttem szólókhoz!
Virág
virag

Mandula!
Háát babagyártás alatt nem célszerű inni, de egy pohár bor szerintem belefér mert ekkor még biológiai kapcsolat nemigen van az anya és a magzat között csak pár nap múlva.
Évici

Éva
Évici

MilliKép

Bár örülnék neki, de még nem vagyok babás! Igaz a múltkori gyanús akció után még fejen is álltam az eredményről talán jövő héten tudok nyilatkozni....Kép

Na mára befejeztem a "melót"!Kép
Puszi
Csutka
csutka

MandulaKép
Én úgy vagyok ezzel, hogy nem ittam már annyiszor, azért, hogy "hátha most sikerült", de sosem jött össze. Így, ha kedvem tartja megiszok egy pohárka bort. Így sem leszek babás, de legalább jól érzem magam.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Már megint én vagyok az.
Lányok, nem tudna valaki egy doboz Bromot kölcsönadni/eladni/elajándékozni/bármi? Hamarosan elfogy, és ha megjön (persze nem fog), akkor nem akarok a dokim szeme elég kerülni, mert akkor rögtön meghsg-z.KépLécci, segítsen valaki!

Köszönöm szépen!

Milli
milli

Milli Kép

Én tudok neked adni Bromot. Írj egy mailt a profilomban levő emailre, hogy hova tudom neked elküldeni, vagy hol tudunk összefutni, hogy odaadjam.

Alena
alena

Jó hírekre nézek be:
EgcsiKép
Látom eredményes volt a férjurad múltkori látogatása. Gratulálok!

CatKép
Nagyon sajnálom, hogy beszerezted ezt a "kókuszt".

ÉviciKép
nyugi és örülök, hogy jól vagy!

VirágKép
pihentess és ne pakolássz annyit. Már úgy izgulok, hogy hányas ikrek lesznek!

MandulaKép
Szerintem nem kell mindig ezen gondolkozni, de nyakló nélkül sem vedelniKép Egy pohár bort engedélyezünk nekedKép

LeoneKép
Gratulálok Borsókához! Érdekes lehet ezt érezni.

AliceKép
nagyon sajnálom. Nem tudom, te szeretnél-e még csinálni valamit, hogy megmentsd a kapcsolatotokat. Ha már nem és úgy érzed nem is érdemes, itt az idő, hogy tovább lépj. Tudom, hogy nagyon nehéz, de meg kell tenni!Kép

Velem nincs semmi, továbbra is kétpofára eszem az antibiotikumokat...

L.
Levendula

Alena Kép
Koszi, de hadd legyen inkabb pezsgő Kép

Mandula
mandula

Egcsi!Kép
Persze mindenki más de én is alig éreztem valamit az első 12 hétben. Időnként émelyegtem, és fáradékony voltam, de legtöbbször úgy kellett emlékeztetni magam, hogy igen, már megtörtént amire vártunk. Mostmár örülök, hogy haladunk, valahogy valóságosabbá vált. Tehát csak türelem, lehet, hogy te sem fogsz kalsszikus tüneteket érezni. Még egyszer gratulálok! Kép

Mandula!Kép
Nem gond ha iszol, csak ne vidd túlzásba. Nem szabad mindig azért kerülni az ilyeneket, mert mi van ha. Én 2 évig nem mentem el fogorvoshoz (mondjuk nem volt különösebben nagy gondom, csak 1-2 egészen apró lyuk), mert mi van ha most jön össze. Most amikor sikerült éppen fogorvoshoz jártam és ugyebár a whiskyt is megittam amikor mensis fájdalmaim voltak, aztán mégsem jött meg!
Van olyan kismama, akinek az orvosa vörösbort javasolt (persze csak keveset), mert rossz volt a vérképe és tényleg helyre is hozta.

Virág!Kép
A dokim is nevetett ezen a beceneven, mert már egyáltalán nem borsónyi a mérete, de mondtam, hogy rajtamaradt, így hívjuk míg meg nem születik, mert nem fogjuk korábban megkérdezni a nemét. Egészséges legyen, az a fontos, a neme hadd maradjon meglepetés.

Leone

KépKép
leone

LeoneKépCsak most van időm leülni a géphez.Gergő sajnos beteg lett,és nem tolerálja,ha nem vele foglalkozom.Még 24 hét,és te is megtudodKépGratulálok a pocaklakóhoz!Mi rögtön tudni szerettük volna,milyen nemű lesz,de meglepetésnek sem rossz!Jó hamar megérezted a mozgását,igazán aktív kicsi emberke lehetKép
Végülis milyen kezelés segített neked?És mi volt a vetéléseid oka,kiderült?
Ami a hormonvizsgálatot illeti,egy felől igazad van,meg kellene nézetni.Más felől viszont azt érzem,nincs hozzá már erőm.Múlt héten elmentem az itthoni orvosomhoz,hogy mielőtt ismét nekirugaszkodnánk,megnézze minden rendben van-e.Rutinvizsgálat volt,mégis teljesen felkavart.Valahogy mostanra sikerült eltemetnem magamban az elmúlt év borzalmait,és úgy érzem ismét optimistán,telve energiával várom a januárt.Világ életemben meggyőződésem volt,hogy akkor leszek terhes,mikor akarok,könnyen szülök,egészséges gyermekeim lesznek.Sosem voltak nőgyógyászati problémáim.Éppen ezért megdöbbentett mindaz ami történt,és teljesen kicsúszott a lábam alól a talaj.Mostanra talán ismét a régi,optimista önmagam vagyok,és úgy érzem ha megint a dolog esetleges probléma-részével kezdenék foglalkozni,az nem tenne jót.Talán strucc politika?
EgcsiKépIsmeretlenül bár,de én is gratulálok!És ne aggódj ha nincsenek "tüneteid",én 9 hónapig csak akkor tudtam a kisfiamról ha megmozdult,vagy az UH-on láttuk.Meg persze a növekvő pocakról...Kép
MandulaKépÉn sosem szerettem az alkoholt,de terhesen valahogy mindig megkívántam a finom vörösbort.Meg is ittam egy-egy pohárkát,mikor jól esett.Nem hiszem,hogy görcsösen kell figyelni magunkat.Tedd ami jól esik,csak mértékkel.Mikor terhes lettem,még dohányoztam.Fél évvel későbbre terveztük a babát,gondoltam addig majd leszokok.Már a 9. hétben jártam,mikor sikerült végleg abbahagynom,mégis tökéletesre sikerült minden...
CatKépKöszönöm a tippet,hátha még kapunk.
Névtelen

Jaj,elfelejtettem aláírni:
K
Névtelen

Sziasztok!

Virág! Drukk továbbra is megy! Kép Egy kis pakolás nem árthat meg! Talán emlékszel, hogy én januárban végig sieltem amikor Babóca megtapadt. Kép
Orsi! Nem szabad ilyen negativan gondolkodni, Te is tudod! Kép Fel a fejjel! A napi egy pohár vörösbort pedig nagyon sok orvos támogatja, még babásan is! Kép Kép
Cat! Sajnálom. Pedig annyira szeretnék már jó hírt olvasni felőled! Kép
Leone! ÉN is nagyon korán megéreztem. Kép Fantasztikus volt. Kép Jó, hogy Ti sem akarjátok tudni a nemét. Kevés ilyen emberről tudok, de ők mindannyian régóta vártak már a babára és teljesen mindegy volt a nemük. Kép Aztán majd ugyis lesz egy megérzésed. Kép Nemsokára már a karodban tarthatod. Kép Az én babócám itt nyekereg hajnal 5-kor, hogy Ő már kialudta magát. Bár néhány perce feltunoen csendben van. Talán mégis hatott rá a sötetség.

Jaj, és mielőtt el nem felejtem! Egcsi! Hatalmas gratula! Emlékszem, hogy vártad mindig, hogy a férjed hazajöjjön. Továbbra is marad a távházasság? Kép Kép Kép
Dorisról nem tudtok valamit? Kép
Cat! Bogárék jól vannak? Ha beszélsz vele, légyszi mondd meg, hogy puszilom Őt is és Esztit is! Van elég teje? Email-je nincsen?

Puszi!
Andi
andi28

Egcsi KépKépKép
Óriáááásssi gratula !!! Kép
Évici KépKép
++++++++++
+szöszi+
Naggggyon szorítok!
Virág
Hogy Te nem tudsz nyugton maradni!!!A pakolászás nem hiszem, hogy árt, de azért a kerti bútorokat nem kellene emelgetned!A leborult szivar végét...meg ilyesmi szidalmak Kép!!!
Alice
Nagyon sajnálom.Hátha a karácsony helyrehoz mindent. Ilyenkor mindenki szíve egy kicsit túlcsordul. Remélem a Tiétek is és a nagy kibékülés eredménye egy rendkívüli tüszőrepi...
Jaj, úgy kívánom, hogy boldog légy!
Leone
Könnyet csaltál a szemembe KépKép
Lujza
lujza

Sziasztok Lányok

Úgynéz ki találtam lakást de csak 20-án tudnék költözniKépakkor lessz kész teljesen új.
Most egy kicsit megint magam alatt vagyokKép

Alice
malice

Alice Kép
Ne legyél magad alatt Kép Tudom, hogy mi könnyen beszélünk, de próbáld meg valahogy lefoglalni magad. "Minden rossz valami jónak a kezdete" ezt egy barátom mondta, mikor kedrül, hogy nekünk természetes úton nem lehet babónk... és valahol igaza van. Nehéz elfogani, de, ha így nézi az ember, akkor talán könnyebb átélni a rossz napokat.
Ha bármiben tudok segíteni, szólj!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Alice, fel a fejjel!! Biztosan meg fogod találni az igazit, és akkor még hálás is leszel, hogy időben rájöttetek.... MI úgy vagyunk, hogy jóban, rosszban kitartunk, mindenkinek van gyengébb napja, aztán a másik bearanyozza vagy nem. Nem fogunk fel semmit tragikusan, bár ez a babavárás eléggé megkeserít lassan mindkettőnket. HOsszú már ez a várakozás.
Képzeljétek, minden este a Gyereket akarok c. könyvvel a kezemben fekszem le. Nme tudom, ismeritek-e, haláli jó grafikák vannak benne. Az íróját ne kérdezzétek.
Sajna semmi rosszullét, hányinger vagy émelygés. Pedig milyen jó lenne hányingerrel ébredni.
Na, pusszancs, A

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Évici Kép MOst olvasom, hát mi is történt,csak nem? Gratulálok a csíkokhoz
Hányadik ciklusban sikerült?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Orsi
Köszike

Eggyetlen egy bajom lessz és van hogy nagyon egyedül vagyok és leszekKép már most félek az estéktőlKép
Alice
malice

Alice Kép
Akkor estére szervezünk neked programokat. Irány el a barátnőkkel bulizni, vagy inni vagy.... bármit!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nincsennek barátnőimKép aki van annak meg családja van kisbabája.
Ez az én bánatom.Na de haggyyuk....majd megoldom valahogy.

Gitta hol vagy???
malice

Alice Kép
itt vagyunk mi Neked. Kép Valamikor úgyis aktuális lenne egy tali Kép, hogy megint több legyen a babás Kép Apropó, ha a babás átok fog, nem lenne jobb hetente talit tartani? Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csokolom!Kép
1.-Koszonom Alicenak a kozvetitest!!!Kép
2.-HURRAAAAAA EGCSI!KépUgy orulok.Adjon Neked az Isten egeszseges kisbabat,teljen sok oromotok benne!Na,viszont Te is ilyen leszel...Kép
Megjottem.Koszonomk mindenkinek a drukkokat.A babocammal semmi gond,en begorcsoltem szerdan,valszinu azert mert nem ettem semmit a vervetel miatt,megugye 7.-ik het.Szoval nagy hanyasok kozepette,eros hasfajassal megkerestem a dokimat a korhazban,aki nem volt bennt,de az ugyeletes "befogott".Kaptam mindenfele vitamint meg erositoket (100 kilos leszek)es hazakuncsorogtam magam.Ugyhogy minden OK.Rossz penz nem vesz elKép
+szoszi+
UI:A korhazi cuccom meg az ajto elott,elso utam hozzatok vezetett!
szoszi

SzösziKép
De jó, hogy nincs semmi gond a prütyökkel. Pihenj sokat, és egyél,egyél,egyél...

AliceKép
Fel a fejjel, foglald le magad valamivel. Kezdj el tanulni, vagy élj egy picit a hobbidnak. A talikon meg persze ott a helyed. Nekem amikor huzamosabb ideig nem volt pasim, úgy döntöttem, hogy tanulok, mert időmilliomos vagyok, és beíratkoztam egy főiskolára. Persze az első évben az első vizsgám után összeismerkedtem a mostani férjemmel, ami megnehezítette a tanulást, de végigcsináltam. A sors útjai kifürkészhetetlenek. A legváratlanabb helyzetben hoz össze a sors valakivel, aki majd megbecsül.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép

Köszönöm biztos egyszer nekem is jó lessz,majd kiderül.
Most hazamegyek mert úgysem csinálok semmit.Otthon meg összepakolászok egy kicsit.

+Szöszi+
Már a szívbaj kerülgetett hogy nem válaszoltál az sms-re, de látom minden OK Kép
Vigyázz magatokra nagyon nagyon.

Alice
malice

Szöszi Kép
Örülök, hogy minden OK. Nagyon drukkoltunk, hogy semmi gond ne legyen Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Alice!
Rajottem...ne kerestess albit magadnak!Kerd meg RekacsKép-ot,hogy epitsen neked egy hazat.Az a legegyszerubb,nem?Cwserebe felsztrobozkopozod a szilveszteri bulijat.Mire nem jo a babanet,mi?
En sajnos csak kaszapengeket meg ekszijakat tudnek adni,velem biztosan nem cserel senki semmitKép
Na,aztan Karacsonyra gyere haza,majd en elintezema moralodatKép

Egcsi!Kép
Jut eszembe...akkor most megoldodott hogy milyen orvoshoz menj a derekfajasoddal,mi?KépMeghogy egy ideg becsipodot,haha...

OrsiKépKoszonom.Meg nem is mondtad milyen volt a beszelgetes anyukaddal.Vagy lemaradtam?
Cat!KépKoszi.Az evessel nincs baj,zabalok,csak nem minden marad bennt,dehat istenem...
+szoszi+
szoszi

Sziasztok!

Most olvaom, hogy Egcsinél is kopogtattamKépKépKép
Gratula!KépKépKép nagyon örülök! Boldog babavárást.

SzöszikémKépKép Örülök, hogy minden rendben van. És egyél szivem, vigyázz magadra.

Kele
Kele

Sziasztok!
1 hétig nem voltam, sok volt a munka és a szabadidős elfoglaltság.
Most olvastam vissza.
Egcsi, Evici Kép Kép Kép
Virág Kép
Nagyon szorítok.
Szöszi Kép Először jajj, most meg jujj, de jó. Vigyázz magatokra.
Galuska Kép Én semmit nem vittem magammal, csak egy intim betétet, de az jól jött, mert folyt utána a trutyi meg a vér. Pfujj Kép
Orsi Kép
Voltunk ma.
Orvos nagyon szimpatikus.
Szerintem nem lesz nálatok gond, ha lombikot akartok.

Nálunk nagyon rossz a helyzet. Csak bőgök és bőgök. Tudom, nem szabad, majd el is fog múlni, csak most sokként ért a hír.
Erre nem számítottunk.
Immunológiával ne foglalkozzunk, megbízhatatlanok a vizsgálati módszerek, így semmit nem jelent.
Viszont az FSH-m 4szerese a megengedett felső határnak.
Ez nagyon nem befolyásolható és ha le tudják nyomni hosszú idő alatt, millió gyógyszerrel nagy valószínűséggel a szervezet akkor is úgy reagálna, mint a valaha meglévő legmagasabb értékem esetén.
Hivatalosan lombik sem lehetne, de ha mégis úgy döntünk, hogy hiszünk a mesteségesen létrehozott csodákban, akkor belevághatunk.
Amit ígérnek a 30%-os lombik esély helyett 1, azaz egy %.
Ha akarjuk, akár január-február kezdhetjük is, de nekem 2-3 hónapig kellene fogi gátlót szedni az FSH miatt.

Ez van, megyek egy örökbefogadós topikba.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lányok, mivel időm sincs nagyon, meg azt hiszem most kicsit szünetelem a babanet olvasást, ezért ha kérdésetek van, emailben tegyétek.

Köszi.

Ja, OrsiKép Kb. 35 percet vártunk az orvosra, de másfél órát benn voltunk nála.

Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja és annyi, hogy a gyönyörű hőgörbéim és az UH-s peteérés nyomonkövetés alapján kijött jó eredmény és még millió más dolog nem számít.
Ez az egy érték van, ez az FSH, ami tragikus és ha belevágunk a lombikba, akkor SOS kell, mert ez csak romlani fog.
3 hónap alatt 50%-kal romlott.

Edit
Kép

Kép
reditke

EDIT:szóhoz sem tudok jutni.Hogyhogy ennyire nehéz az FSH-t lenyomni? Mi befolyásolhatta, hogy ilyen drasztikusan romlott?? És ha lenyomnék, milyen értelemben reagálna a szervezeted ugyanúgy, mint a magas értéknél? Jaj ez annyira szomorú. Bőgd csak ki minden bánatod az legalább feszültségoldó. Én biztosan konzultálnék még egy dokival hogy vajon ugyanezt mondja-e.
SzomiVirág
virag

Virág Kép

Mégiscsak jól elolvastam az írásod, mert nem bírok dolgozni, megyek is haza mindjárt.
Te csak ne szomizz.
Tessék optimistának és vidámnak lenni ám, kapaszkodjanak azok a lurkók.
Jól kibőgtem magam a kollegámnak. Szegény pasi csak hallgatott nagyokat, de édes volt.
Most már sokkal jobb.
Utánanéztem neten, hasonlókat mondanak az okosok, mint amit a Kaáliban mondtak.
Ez van.
Tudod, ez mind statisztika meg tapasztalat, vannak kivételek, de jó, ha megpróbáljuk elfogadni a valóságot, persze úgy, hogy azért bízunk a csodában.
Most ez van.
Jövő héten lesz egy 2. napi hormonom újra és utána dönthetünk, hogy megpróbáljuk a lehetetlent vagy sose lesznek unokáink Kép

De már jól vagyok Kép
Apa szeret és ez a lényeg Kép

Te meg csak ne pakolgass, maximum az adventi gyertyákat egyik helyről a másikra Kép

Puszi, Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Ja?
Hogy mi okozza? Nem tudni, de a legvalószínűbb, hogy valami genetikai cucc. Bár szerintem ezt a legkönnyebb mondani arra, amit nem tudunk.

Mondta a doki, hogy van az a lehetőség is, hogy szétszedjenek apró darabokra, kinyomozzuk 1-2 év alatt mi okozhatja, de lehet hogy nem jövünk rá és ha igen, akkor sem biztos hogy javítható, az a fránya biológiai tiktak meg csak ketyeg és ketyeg és ketyeg. Ma holnap 32!
Úgyhogy ő inkább gyorsan belevágna egy lombikba, hátha.
Nem tudom!
Majd apával kiokosítjuk.
Na tényleg, pattanok, hisz péntek van.

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit,
ez mellbevágo. Annak idején nekem is beszélt az Fsh fontosságárl, meg a petefészkek kimerulésérol, mert nekem is a megengedett felso határán volt az Fsh-m. De én valahogy úgy gondoltam, nálad ez a nagyon magas érték valami félreértés és talán párhuzamosan nem ártana mégis
vizsgálgatni, mi okozza. Meg hát meg kell várni, mit ad ki a jovo heti hormontukor, hátha lefele mozdul az fsh. Csak annyi, hogy nálam a Bromo szedése a prolaktinra párhuzamosan az Fsh-t is csokkentette, persze csak kicsivel.
Nagyon egyuttérzek veled.
Nem is zudom, talán, az Indexe lombikos topicban olvastam régebben valakirol, akinek szintén huszonévesen ilyen magas volt az fsh-ja, és a Krizsához járt vele. Esetleg keress rá, mi lett a probálkozásokbol.
Most olvastam az emiled is.
Azért ne hagyd itt ezt a topicot. Valami megoldás biztos lesz.
bella
bella2

Lányok!
Tegnap nem tudtam jönni, mert a D.sógórnőm kitalálta, hogy nem viszi a gyerekét oviba, de otthon sem hajlandó vele maradni. Szóval én voltam a kézenfekvő megoldás. Még jó, hogy a gyerek nem az anyjára hasonlít, mert egy tündér!.

ÉviciKép
Nekem erős csíkom lett és előbb megjelent mint a kontroll csík. Nekem a cicik fájnak és néha a pocim, de semmi más.Kép Ma vagyok a 36. napon.

MandulaKép
Szerintem nyugodtan igyál szilveszterkor, mondjuk ne a sárga földig, de 1-2 pohár pezsgő belefér. Én is boroztam az apósom szülinapján, pedig hirhedt antialkoholista vagyok.Kép

LeoneKépLevendulaKépKKépLujzaKépKeleKép
Gratulációkat köszi!

AndiKép
Köszi. Sajnos egy ideig még távházasság, bár ahogy a cég ügyei állnak megint főnökváltás lesz. Nem is tudom mit kívánjak menesszék vagy maradjon?

SzösziKép
Jó, hogy itt vagy és minden rendben veletek! A jókívánságot is köszi és viszont kívánom. Nem bánom, hogy olyan leszek mint egy kétajtós szekrény, bár mostanában abszolút nem kívánom az édességet, pedig eddig minden nap lecsúszott egy-két csokika.KépDerékfájás dologra fény derült és egyből te jutottál eszembe!Kép

EditKép
Kép Tessék csak bízni a csodákban, már annyi lánnyal megtörtént itt, mindenféle diagnózis ellenére! Kép

Egcsi
egcsi

Virág Kép
Mikor mész vérvételre? Nem emlékszem sajnos. Drukk továbbra is megy, sokat gondoltok rátok. Én biztosa vagyok az ikrekben Kép
Korábbi tüneteidhez hasonlók vannak? Fáradtság?
puszi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Helóka!

Láttátok tegnap a Spektrumon a mesterséges megtermékenyítésről a műsort? Elég jó volt, bár egy csomó dolog már nem volt új. Azért a laporaszkopia élesben nagyon tetszett és a méh üregét sem láttam még. Minden részt fel akarok venni, hátha valaki kíváncsi lesz rá.Kép

VirágKép
Megadrukk továbbra is, kedden lesz a vérvétel, ha jól emlékszem. Nagyon izgi, már csak kettőt kell aludni!Kép

GittaKép
Merre jársz?Kép

Egcsi
egcsi

ÉviciKép
Írtam mail-t!
E.
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?