A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Aprooka, Brendonban van ilyen, a neve terhességi hastartó pánt, neten megnézheted. 7500 Ft körül van, és bármikor megéri rá beruházni, mert a pocak növekedésével nő az is, elasztikus anyagból van.

Jó is az ilyen gyors szülés. :)

KépKép
KépKép
anittik

Aprooka,
vitatkoznék veled a szülésznőválasztásról: szerintem meg nagyon fontos, hogy valaki, aki választani szeretne jó korán megismerje a bábáját. Akkor kötődik hozzá, kialakul köztük egy bensőséges kapcsolat, van kit kérdezni. Nem mindig hívhatod fel az orvosodat, hogy nem is tudod, mi van...egy szülésznő mégiscsak nőből van, személyesebb kapcsolat alakul ki. Nekem pl. fontos a viszonylag korai kapcsolat. Akiknek én vagyok most a bábája, azokat már jó korán megismertem és van kismamám, aki mikulásra várja a babáját. Hát ez is egy vélemény a sok közül.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Aprooka!
Én tegnap a budaörsi Brandonban vettem. ANITA a márkája. Lehet hogy lehet máshol is kapni. (pl. a Kékgolyó utcai ANITA szaküzletben, de nem hiszem hogy ez közelebb lenne neked, mert az a Délinél van :oops: ) Viszont!!! én tegnap bementem és kértem ezt a pántot. A nő rögtön elém is rakta. Mondtam, hogy ez olyan furi, mert a neten nem így néz ki. Ráadásul nem is tart annyira + még a hasra is feljön egy vékony anyag, ami felesleges, mert csak melegíteni fog nyáron. Az áráról már nem is beszélve, mert ez 7400 volt. Mondtam amit én néztem az "CSAK" 5450Ft és nincs extra melegítő anyag a pánt felett. Kiderült, hogy a drágább és szerintem kevésbé jót akarta rámsózni. Ami nekem van azt lehet S, M stb méretben venni, CSAK BARNA VAN belőle és tépőzáras. Abban aludtam és most nem fájt a lágyékom. :D :D :D :D Megpróbálok feltenni képet, ha le tudom tölteni a Brandonból (vagy linket).

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kriszta!
gratula a barátnődnek. :D Nem semmi amiket írtál. Kár, hogy nem derült ki hamarabb, hogy nem baba-mama-barát a kórház. Megérte voltna átjönni inkább a városon. :oops: De az a fő most már, hogy egészségesek és mennek haza.
JA! kérdezted még a múltkor, hogy mikor alszik a férjem. Hát ha nagyon fáradt, akkor a 8 órás munkahelyén ("nagyiroda") és a kisirodájában (a saját kis cégénél) is van 1-1 2-személyes kanapé és oda tekeredik fel. :oops: De csak akkor ha már ülve elalszik. Különben csak annyit alszik amennyit itthon alszik. Ami a lazább időszakot illeti ... most ép az lenne, de mivel társult több céghez, így most azokat nyomja. Ma pl. faipari szakkiállítás van az EXPO-n. Oda ment. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Aprooka!
Ja! úgy hívják, hogy ANITA "Baby-Sherpa" :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Gyors bejelentkezés - még mindig egyben... Úgy látszik a kislányom nem óhajt még kibújni....

Kriszta, gratula a barátnődnek, irigylem a gyors szülésért :D

Banana, babázol már???

Steffi, rég láttalak itt... Remélem minden rendben!!!

Megyek, mert reggelit kell alkotnom apának :) Majd próbálok még jönni, de ha ilyen szép idő van, lehet hogy inkább a kertben lógok egész nap :D

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Kriszta,
gratulaaa a barátnődnek!!!!
nem épp baba-barát kórház a Jahn F.... :shock: még jó, hogy hazamennek, ott már mehet a 24 órás rooming in :lol: :lol:

judy, banana
drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

mi takonyhadjárat, kúp, hőemelkedés, de szakad fel, megmaradunk.. 8) alvás az mint a kutya vacsorája, de majd kipihenem magam.. :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

ah, dehogy, en is meg itthon varakozok...semmi fajas...ejszaka ugy aludtam, mint a bunda...:) csak neha, mikor fordulni kell, annyira nehezen megy....

banana

Nagyon köszönöm a tanácsokat, azt hiszem, akkor erre beruházok én is. Talán még ma el tudok ugrani, bár ez kétséges.

Kedves Rita!

Amiket írtam, nem magamtól találtam ki, nem is merném, főleg tapasztalatlan első gyerekes kismamaként. Már a 12.-14.héten kérdezgettem utána, de mindenki lebeszélt róla, hogy akkor válasszak.
Tény, hogy fontos a szorosabb kapcsolat, de sztem az azért kialakítható 2-3 hónap alatt is, meg aki dolgozik és baromi messze lakik a választott kórháztól, hiába választ korán, úgysem tud sokszor eljárkálni. Legalábbis én napi 8-10óra munka mellett, úgy, hogy még a hivatalos orvosi vizsgálatokra is alig engedtek el, és csak a csúszimból vehettem ki rá szabadidőt......szóval így semmi esélyem nem lett volna szorosabb kapcsolat kialakítására. Örültem ha délután 5-9 között hazaérve megtaláltam az ágyamat.
Persze az ideális az lenne, ha tényleg, ahogy írtad, a sok sok találkozás, de ahhoz nem ebben a világban kéne élni.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ez mennyire igaz Rita!:)

Nem tudom mennyire emlekszel ram, anno 2005-ben R. Agi volt a szulesznom, de szeretnem megkoszonni neked es a tobbi szulesznonek a kedvesseget amit adtatok, holott nem is az en szulesznoim voltatok. Ez nagyon nagy segitseg volt akkor.
Eszter

[quote="nováky_rita"]A írta:nováky_ritaprooka,
vitatkoznék veled a szülésznőválasztásról: szerintem meg nagyon fontos, hogy valaki, aki választani szeretne jó korán megismerje a bábáját. Akkor kötődik hozzá, kialakul köztük egy bensőséges kapcsolat, van kit kérdezni. Nem mindig hívhatod fel az orvosodat, hogy nem is tudod, mi van...egy szülésznő mégiscsak nőből van, személyesebb kapcsolat alakul ki. Nekem pl. fontos a viszonylag korai kapcsolat. Akiknek én vagyok most a bábája, azokat már jó korán megismertem és van kismamám, aki mikulásra várja a babáját. Hát ez is egy vélemény a sok közül.
Szeretettel: Rita

Kép
babarozsa

Sziasztok!

Hol van mindenki??
Pedig olyan pocsék idő van :cry:
Amugy csak beugrottam,de láttom pangás van.
Majd visszanézek később.
Kellemes hétvégét,már ami maradt belőle :)

valentina

sziasztok, csak bekoszonok, h en meg mindig egyben...

banana

sziasztok, én is még egyben... Nem akar ez a gyermek kibújni :)
Holnap megyek dokihoz - meglátjuk...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Banana, Judy, olyan izgi várni rátok! :)

A MÁV-ban sem lehetett első éjjel velünk a baba (nálam mondjuk evidens volt, de rendes szülésnél sem), aztán most már lehet. Kiharcolták. vagyis visszaharcolták, ez ugyanis az öszevonások óta volt így, előtte nem. De persze utána 24 órás rooming-in lehetett, csak első éjjel figyelték meg a babát, és pihentették a mamát.
Mondjuk ágyazni nem az anyukának kellett. :)

Rita, nagyon igazad van a szülésznőválasztással kapcsolatban, csak a dokik nem ezt mondják. :( És az ember lánya őket kérdezi, ők meg mindig mondják, hogy ráérünk, blabla...

mtunde

Pocakosok kitartást drukk!!!!!

Mi szerencsére talán megúsztuk a betegséget kopp kopp eddig semmi jel reméljük már nem is lesz.

Nálunk baj történt a családben a férjem unokatesójáéknál 25. hétre megszületett Patrik és hát nincs túl jól... :( Légzési nehézségekkel küzd mi a család meg csak könnyekkel... Nem akarom leírni melyik kórházban mert szörnyen fel vagyok háborodva. Míg én a Kútvölgyiben a legjobbakat tapasztaltam segítőkész ésed kedves szülésznő, doki és csecsemősök személében addig szegény rokon zokszavakba közömbösségbe ütközött. Nem engedik be a babához csak ritkán akkor is megszólják, az orvosa is külföldön van és senki mégcsak nem is segít tejet fakasztani neki. Sem a fejésről sem másról mégcsak nem is beszélnek. Szerintem ha a babája mellett lehetne az mindkettőjüknek pszihésen is a legjobb lenne de nem lehet. Felháborító hogy egy ilyen helyet mégcsak szóba sem hoznak a bezárásoknál a Kútvölgyi pedig a listán volt. Ott egy kismamának 2en is segítettek egyszerre mindenáron próbálták adni neki a lefejt tejet itt meg semmi :(

Bocsánat hogy kifakadtam de borzasztóan érzem magam úgy szeretnék segíteni nekik de nem tudok akik meg tudnának nem teszik :(

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Bocsánat nem 25 hanem 35. hétre

Orsi

borsa

lehet, hogy nem engedik, de joga van hozza, ha jol tudom

de egy anyuka ilyen lelkiallapotban nem tud harcolni, kene, hogy valaki bemenjen vele, es kiharcolja
van betegjogi kepviselo stb.

Kép
babarozsa

Borsa!

Kitartás az egész családnak, a 35. hét nem olyan vészes. Vagy igen?
Tényleg be kellene mennie valakinek, aki helyreteszi a dolgokat. Elvileg mindenhol azt olvassa az ember, hogy ilyenkor a közelség a legfontosabb.

Holnap reggel megyek én is a Kútvölgyibe, valamikor 9 óra után...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Veronikusz, Dorka
Teljes mértékben igazatok van az egyágyban alvással, csak nálunk az volt a gond, hogy kölcsönkaptuk a kiságyat.... Majd tavaly nyáron visszakérték, és hát akkor úgy döntöttünk hogy gyerekágyat veszünk. (utólag persze már a falba verjük a fejünket) Réka egészen addig, amíg a kiságy nálunk volt addig azt sem tudta, hogy hogyan néz ki az ágyunk :lol: :D , mert én a szoptatás alatt is végig azon az állásponton voltam, hogy inkább kellek 10x-szer de aludjon csak a saját helyén. Most elég korán elhoztuk a kiságyat anyósomtól (elvileg ezt nem kell visszaadni) és akkor gondolkoztam rajta, hogy visszateszem Rékát, csak féltem attól, hogyha Lilit hazahozzuk és meglátja Réka abban az ágyban akkor nehogy az legyen, hogy Lili elvette tőle az ágyát...
De azért némi hajlandóságot mutat, ugyanis 3-om napja a saját ágyában alszik el, igaz, hogy kb. hajnali 4 óra fele arra ébredek, hogy csattog a lábával és mondja, hogy "anya menjél arrébb" :lol:

Manóka,
Én a dokinál kezdek (igaz nem kaptam időpontot :D , pedig szerdán hívtam őket), elhozzom a leleteket és már megyek is fel az 5.-re Gabihoz.. Remélem, hogy Grazsina is bent lesz.
Hú, már ennyire mennél szülni???? Bár ha jól emlékszem, akkor MIkolt is 2 héttel hamarabb jött... Vagy rosszul tudom???

Borsa,
Drukkolok az unokatesónak, de azért szerintem nagy baj nem lehet.... Mekkora a baba???

Kriszta,
Gratula a barátnődnek, irigyke vagyok a gyors szülésért! :D

Ma senki nem jön a kórházba???? Nekem 12.45-re kell mennem UH-ra!

Takonykor nálunk is rendesen itt ragadt.... Rékának sem akar nagyon elmúlni, de most már anyukámon és rajtam is megjelent a korság :cry: Kezd nagyon tele lenni a törpöm.... Nekem leginkább a derekam fáj, de olyan szinten, hogy pénteken azt hittem, hogy becsípődőtt... ALig bírtam mozogni... Aztán tegnap tetőzőtt a dolog, mert a derékfájás mellé párosult egy adag hányinger, szédülés és pocakkeményedés... Remélem, hogy ma már jobb lesz a helyzet..

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

sziasztok

Borsa!
nagyon sajnálom a történteket... :( remélem semmi baj nem lesz, és rendbejön babuci is, meg anyuci is. mekkora súllyal született a pici, tudsz róla vmit? és azt lehet tudni hogy mi történt, hogy miért indult meg a szülés???nagyon sok +++++++energiát küldök innen nekik, mikor mehetnek vajon haza???
ez vidéki kórház???

Kép
gablaty

Hello cyber családkám!!!
megvagyunk, átköltöztünk igaz KÁOSZ van, még nincs gardrób szekrényünk :oops: !!!
Netünk elvileg már 1 hete volt, de voltak vele gázok!!!!!Most csinálták meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NAGYON HIÁNYOZTATOK!!!!!!!!!!!!

remélem mindenki jól van!!!!!!!

majd igyekszem jönni!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

huu, borsa, sajnalom, nem eleg, h aggodni kell a babaert, meg az emberekkel is harcolni kell... nem is ertem, az ilyenek minek mennek erre a palyara...
en meg mindig itthon, holnap kell mennem legkozelebb ctg-re...lehet, h osszefutunk paran?

banana

Borsa!
Nagyon együtt érzek. Mielőbb kapjon erőre a kislegény. Engem is felháborít amit írtál. :evil:
Különben pont 2-3 napja volt szó a TV-ben a koraszülöttekről és mutattak egy 25 hetes babát. Kicsit sokkolt. Mondtam is a férjemnek, hogy a mi Töpörtyűnk már nagyobb ennél. Remélem azért nagy baj nem lesz, hisz a 35. hét már annyira nem volna szabad, hogy veszélyes legyen. Én a riportig különben úgy tudtam, hogy a 27. héttől már meg szoktak maradni a babák. Egy biztos! Az hatalmas hiba, hogy nem engedik a mamát a baba közelébe. Ez tényleg felháborító! :evil:

Vica!
Így azért más a gyerek fekvése. :lol: ha nincs kiságy az tényleg más. Én is most azon vagyok, hogy Kata mielőbb kapjon rendes 90x200-as ágyat, hogy ne hugi túrja ki a kiságyból. Különben egyetértek veled. Én se raknám már be Rékát a kiságyba. Az tényleg kitúrás gyanús lenne. Szerencsére nálunk Kata már elég nagy és kb ¾ éve úgy alszik a kiságyban, hogy ki van szedve két rács. Nem is szokott kijönni. Sőt! Éjjel kiabál, hogy „anyuci! Pisilni kell!” :lol: reggel is míg nem megyek be hozzájuk, szépen ott fekszik az ágyában, úgy kell neki szólni, hogy kijöhet. :D Ilyenkor olyan büszke vagyok, hogy milyen jó-nevelt. Csak akkor jön ki magától, ha látja, hogy Szofi sincs már az ágyában és hallja, hogy kint matatunk :D
Úgyhogy kitartás! Talán megszokja az ő kis ágyikóját. :D

Én ma voltam a rendelőben a 3.-on, de a háziorvosnál. Kinőtt a szakállam. :D

Steffi!
Hol vagy??? Jelentkezz!!!!!!!!

Ancsa!
Kérünk életjelet!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

3/4 éve alszik kiszedett rácsokkal :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vica!
jobbulást nektek!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

vica: Mikolt 3 héttel jött korábban, így ilyenkor már otthon voltam vele. Ricsi 2 héttel.
nem igazán szülni mennék, hanem inkább szeretném, ha Dóra már a karomban lenne. 81 kilónál tartok és hát az én lábaim nem ekkora súlyra lettek kitalálva. arról nem is beszélve, hogy imádok aludni és az éjszakáim elég gyatrák már, nehezen alszom. ennél az is sokkal jobb, ha tudom, hogy 3 óránként kelek, de közte tudok aludni. szóval most kissé durcás kedvem van, de leányzót ez nem igazán érdekli, remekül elvan odabent. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Köszönjük a drukkokot nagyon aranyosak vagytok! A baba nagyon szép 2800 g os súllyal született csak még nem tudják mitől lett koraszülés sok teszt van még hátra valószínűleg valami fertőzés :( Szegény lélegeztetőn van és inkúbátorban. A Mama látogatási ideje fél2-2 ig ill fél8-8ig máskor nem mehet be.
De Patrik nagyon erős babának tűnik. Én mondtam a Mamájának hogy próbáljon fejni de a kórházi személyzet azt mondta felesleges úgysem garantált hogy odaadják a babának... hát ez van de azért én bíztatom a fejésre hogy ha Patrik kikerül az inkúból addigra legyen tejecske szegénynek mégcsak segíteni sem jönnek így szerintem ma bemegyek megmutatni neki....

Vica!
Jobbulást nektek!

Bocsi de most nem tudok másra reagálni mert ..... na mindegy tudjátok ti is.

Még annyit hogy Emmus tegnap felállt egyedül a szőnyeg közepén és próbál lépegetni tudja mikor kell jókedvet csinálni a szüleinek.... :D

Orsi

borsa

Borsa!
ez botrány!!!! :evil: :evil: :evil: áruld már el, hogy melyik ez a .... intézmény!!!! jöhet priviben is ha úgy gondolod!!! és mégis mit adnak a gyereknek, hogy erőre kapjon? cukros vizet? tápszert??? az eszem megáll!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!

Bocsi, hogy ennyire megint pofátlanul... csak történnek nálunk is a dolgok. Megy az élet. :D

Bene elől eltettük az összes széket, így a szgép elől is. Sajna ezért nem nagyon böngészünk a neten.

Amúgy meg vacakul vagyok. :lol:

Orsi, sajnálom nagyon ténylegtényleg. A "velem is hasonló történt" című sztorik gondolom nem vigasztalnak, de én kvázi két hónappal korábban érkeztem, anno, 1978ban. Semmi nem működött akkor még úgy, mint most. De itt vagyok. Nehéz volt. A családnak kitartást kívánok! :wink:
vbea

Sziasztok,

Csak bejelentkezem, még mindig egyben... Most jöttem a dokitól, azt mondta, a szerdát még kivárjuk, de a héten már szülünk az biztos.
Szép nagy baba lesz, ma voltam UH-n, 102-es BPD... Hogy fog ez a gyerek kiférni??? :oops:

Borsa, ez tényleg felháborító!!! Megértem hogy kifakadtál. Tényleg elárulhatnád melyik intézmény ez...

Vica, jobbulást nektek!!!!

Steffi????

Judy

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Eniiiiii! :D :D :D
csak azért nézzük el a hiányzást, mert IGAZOLT!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hatalmas gratula!!! :D Sok boldogságot és nagyon jó egészséget! Én tudtam, hogy "dolgoztok" valamin. Vagy mondjam hogy valakin???? :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök nektek!!!! :D :D :D :D tovább nő a kék táblázat!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Nagyon köszi, Veronikusz! :wink: Én is nagyon várom már a Hármaskátokat, még emlékszem, amikor te sem merted elárulni, most meg hamarosan kibújik... :D Talán én nagyon lemaradtam, de tudjátok már, mi lesz a neve?

Nekünk nincs lánynevünk. Vagy ha van, akkor két nap múlva már egyikünknek sem jön be... :lol: :lol: :lol: Pedig, ha azt veszem alapul, hogy sokkal de sokkal nehezebben viselem el magam, mint Bencivel, akkor azt tippelem, csajos. Ha hinni lehet ebben. A megérzéseim viszont újabb fiút sejtetnek.

Rita, segíts kérlek! Cocculine, igaz? :roll:

Benedekünk jól van, hálégnek nyoma sincs a kruppnak, de azt hiszem, jó ideig parázni fogunk ezen. Boldog, vidám gyerek, és NAGYON BETYÁR!!! :shock: Tisztán egy szót mond: "apa"'. :lol: Elvégre engem állandóan lát, nem hiányol...
vbea

Sziasztok!

Mi megjöttünk tegnap este, nagyon jó volt! Bár az idő lehetett volna jobb is, de szerencsére leginkább csak alvásidőben esett! Mostanra vissza is olvastam...

Eni! Hatalmas gratula!!!! Dejódejó!

Borsa! Kitartást a családnak, tényleg felháborító ez a napi 2x fél óra... :evil:

Mindjárt szülők! Kitartást, legalább nincs nagy kánikula, így azért biztos könnyebb!

Manóka! Jót mosolyogtam Mikolt bújócskázásán!!! :lol:

Vica, Zsu, meg a többi betegeskedő! Jobbulást mindenkinek!

És akkor a Lénafénykép története, csak röviden:
Aznap mi tettük le Lénát délután aludni, de közben elmentünk hangversenyre, és anyu jött vigyázni, aki kérdezte, hogy mit adjon Lénára, ha lemennek a parkba. Mondtam neki, hogy jó úgy, ahogy van. Erre ő nacit sem adott rá, így vitte le, egy szál body-ban... Majd el kellett rohannunk az Arénába, mert ki kellett cserélni valamit, aminek lejárt a csereideje, de akkor már nem ért rá anyu, és a parkban vettük át Lénát, ott derült ki, hogy enyhén alul van öltöztetve.
A napszemcsit meg akkor kapta az Arénában a C&A-ban... Hát ennyi...

Majd rakok fel képeket a nyaralásról, meg írok a blogba is, de még van mit behoznom...

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Eni!
igen Cocculine :D
lány nevünk még nekünk sincs nagyon. Pedig kettőt is kéne találni. :lol: Talán Barbi lesz az egyik. :D De már jó lenne ha fixen meglenne, mert Katát megkérdezték a bölcsiben, hogy hogy fogják hívni és a gondozónőnek kiestek a szemei mikor Kata azt válaszolta, hogy HÁRMASKA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi. Neked segített? :roll: Ja, B betűs neveken agyalunk mi is. Van egy Benedekünk már, ha következő fiú lenne, ő is B betűs. Persze azért nem akarok nagyon tudatosan elmélyülni a témában...
vbea

nekem sajnos nem, mert már az íze is öklendezésre késztetett. :oops: :cry: Úúúúútálok minden fajta szopogatós cukrot. :oops:
Szóval B-betű :D akkor lehet nektek is Barbi lesz? :D csak viccelek! Nekem sajnos a Szofi annyira bejött, hogy ha tehetném akkor ő is Szofi lenne, mert lágy, nőies, nemzetközi, rövid stb. :D :D :D Szóval most kínlódom, hogy egyik se akar ennek mind megfelelni. Szofi és Kata után a Barbara is hosszú és nem olyan lágy mint a Szofi. De azért az ő nevét is "megszülöm". :lol: Még szerencse, hogy a férejem egyáltalán nem szól bele. (csak néha megkérdi, hogy most épp melyik névnél tartok :lol: :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,

Finiselők kitartást, hamarosan kezetekben lesz Babótok, nagyon drukkolunk!

Eni: hatalmas gratula, örülök, hogy Benőnél elmúlt a krupp.

Betegeskedőknek gyógyulást mihamarabb, ilyen fura időben nem csoda, hogy takonykórosodnak szegénykék.

Emmusnak gratula a felálláshoz, nagyon ügyes lány! Orsi: mostanában sajnos nem fotóztam Tündét, de majd pótolom és teszek fel képet róla.
Üdv: Dor

KépKép

KépKép
snowwhite

Veronikusz: a Baba név nem tetszik? Nekem nagymamám testvérét hívták így, szerintem kedves név.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok Anyucik!
Beköszönnék, köszönöm szépen a szülinapi rámgondolást, meg a lelki támaszokat, vagyunk-vagyunk...-gép szervízbe volt, mostanság kaptuk vissza, próbálok megint bekapcsolódni.

Akartam köszönni az újaknak is, hajrá éppen szülni akaró nagyhasasok, kisebb pocakosoknak meg kitartás.

Mit is még gyorsan... végigszaladtam csak, azt látom, hogy sokan eltűntek rajtam kivül is, na tessék újra aktívan visszatérni, mert irok minggyá verset...

Veronikusz,
izzad ki magadból a nevet, mert tök kiváncsi vagyok...Én tudod továbbra is Gábor párti :roll: , de ha az nemi adottságai miatt nem lehet, legyen Gabi...Tudom, az meg nem elég nemzetközi... :)

Zsófi,
bádis sztori tök ari, anyukád szófogadó legalább...

Zsu,
küldök sms-t, telefoncserém volt, bla, bla, bla, majd ---
megírom...Remélem takonykór múlóban, Flórkának is kicsit folydogál a lé

Orsi,
segíts Patrik anyunak, remélem minden jól alakul vele...Nem emlékszem, hogy kivántam e Emmának boldog szülinapot, de akkor most mindenképpen pótolnám!

Vali,
birodalmi lépegető Ádám-bátyám jól van?

Steffi,
Te és Martin?

Gabi,
és te hogy?

Adri,
gipszes lurkó?

Haloványan rémlik, hogy Tünde, Orsi vizsgázott, remélem jól ment nekik is minden, majd igyekszem visszaolvasni és felvenni a fonalat.
Merciékkel találkoztunk a céges gyereknapi bulin, megcsodáltam élőben Oli göndör fürtjeit, ők jól vannak.

Brigi,
írok neked is.

Hajni,
köszi,megkaptam apjuk levelét, igyekszem megköszönni. Van nékem Csillaghegyen egy Kopácsi ismerősöm- Imre és taxis, nem rokon véletlenül?

Borsika,
neked is kösz az érdeklődést, írjá, hogy mi a helyzet Pucerkával!!!

Próbálok majd jönni, meg teszek fel képeket is. Flórka tett már egy pár lépést egyedül, aztán visszafejlődött, most inkább leül, ha elengedem a kezét. Viszont hatalmas arc, akkora humora van,és hát apa a nagyszerelem. Jankó is édes, voltunk az oviba, beszéltünk óvónénikkel, imádták. Nem akarták elhinni, hogy csak 3 éves, mert má hogy olyan nagy. Zsombor továbbra is nálunk, találkozgat anyukájával, most meg a nagyszülők vitték el. Vacilál szegény továbbra is, nagyon hiányzik neki az anyja, igazából vele akarna lenni, nevelőpapával viszont nem nagyon akar újra összebútorozni, nem tudja, hogy döntsön. Úgy néz ki, anyuci egyelőre nem akarja azt a lehetőséget felajánlani, hogy akkor kettesben költöznek el. Szóval nem tom mi lesz. Várakozó álláspont. Hát nagyjából ezek vannak.

Ha valakit nem köszöntem az elmúlt napokban, ezer bocs, mindenkit nagyon boldog éppen aktuálisat a legőszintébben!
Pusz nektek

Kép
Kép
paklincs

az utolsó mondatom azt akarja jelenteni, hogy ha nem köszöntöttem föl valakit, akkor vegye már úgy, hogy most pótoltam...most kell felállnom a géptől... 8)

Kép
Kép
paklincs

Halihó!

Én is itt! Jobban vagyok, bár péntek óta most fáj először komolyabban a hasam. Pedig csak lementünk az udvarra 1.5 órát, végig ültem, Martin jól elvolt a többi gyerekkel. nem értem mi ez, nem értem.

Eni!
:lol: :lol: :lol: Hurrá-hurrá! Kívánom neked a legjobbakat, őszintén!

Orsi!
Hú szegény Patrik! Gyönyörű neve van, szerintem minden jó lesz, csak tényleg anyukáját is odaengednék több időre! Rendi tőled, hogy mész segíteni! Szerintem már az is sokat jelent neki/nekik! Egyébként kollegánk kislánya a 33. hétre született 1700grammal és 49!!cm-vel, azt hiszem 2 hét után már szoptatta a babát az anya, most nem tudom mi van velük, nimi nem volt 1 hétig dolgozni, de majd kikérdezem őket. Viszont ők jó kezekben voltak, nagyon segítőkészek az ápolók, dokik. Ha publikus írd már le a melyik kórház ez?!

Tünde!
Villődnek utólag is boldogsásos névnapot és bocsi, hogy most! Egy mentségem van: pihennem kellett! A képek irtó édesek, annyira jó látni őket együtt, az ilyen testvéri képek a kedvenceim és milyen szépek a gyerekek! Irigy vagyok! :D

Zsófi!
Hát ez tényleg jó sztori! De aranyos anyukád! És ezt nem ironiából mondom! Elvégre azt csinálta amit mondtatok neki! :D Léna meg persze egy kis tündér, de ezt már régóta tudom! :lol:

Judy, Banana!
Hú de izgiii! Van aki szól nekünk, ha itt az idő?

Szülésznő választás: hát pont most agyaltam én is azon, mikor kéne, de akkor nem ciki, ha már a 24. héten felkérem?

Mára azt álmodtam, hogy megszületett a FIAM! :lol: Nagyon sok fekete haja volt és 1.5 óra alatt kint volt :roll: és 2héttel korábban jött. Hát kiváncsi vagyok. Mindenre. Nekünk is vannak neveink 4 is, 2 fiú, két lány. Bár senki nem kérdezte, leírom: Benjámin vagy Marcell és Emma és Mirtill. A fiú közül inkább a Benjámin tűnik befutónak mert olyan szép és jól hangzik a lány közül meg a Mirtill. MÁr Martin is tudja mondani: Mirti :lol:

Na megyek, ledőlök!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

MSE!
1x-re írtunk! Neked is boldogságost utólag! Kár, hogy én nem tudtam a te füled megráncigálni! Majd jövőre :lol:

Zsu!
Nektek gyógyulást! Délután estefele hívlak! Bocs a péntekiért, martin vérvételéért mentünk, aztán 3órán keresztül altattam, végül feladtam... Majd mesélek! Puszi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Már rég voltunk, de sajna múlthéten elkapott minket valami csúnya megfázás és hát szenvedtünk ezerrel!!!!!
Szerdán még voltunk IKEAban aztán kidőltünk :(

Na de most nem bírtam ki, hogy nem írjak :D :D :D

Eni!
Nagy-nagy gratula :D :D :D :D :D
Nekem a Boglárka a szivem csücske :D :D :D
Remélem lesz még egy Bogim :D :D :D

Veronikusz!
És mi van Lucával???????? Már nem jó????? :( :( :(
Akkor mit szólsz a Kittihez?????? Kata,Szofi,Kitti :D :D :D :D

Borsa!
Szegények...de biztos nem lesz semmi baj....sok+++++++++++
Ja és egyébként Orsi a 40. hétre 2900 grammal született és 2700al hoztuk haza :oops:
De én is szivesen megtudnám, hogy melyik korház....naaagyon kíváncsi vagyok :? :? :?

Steffi!
Nem tudom pontosan mit érzel, de nálam pont ugyanígy volt...állandóan görcsölt és fájt a hasam...sokat aggódtam, főleg azért mert ugye megszúrtak a vizsgálat miatt és utána mindíg féltem, hogy baj lesz...és ezt a fájdalmat jóformán végigvittem a terhességen...de persze a vizsgálatoknál mindíg minden rendben volt...

Rólunk!
Orsi stabilan beállt a szobatiszták táborába, hétvégén csomó ballagáson voltunk és nem volt semmi gond...meg nem volt már egy hete balesete sem...asszem sinen vagyunk...
Dani már álldogál, de nem indúl el...inkább csak áll...akár több percen kersztűl...

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!!!!

Eni!
Gratula!!!!! de jó nagyon örülök nektek! :D

Emese!
Jó hogy itt remélem rendeződnek a dolgaitok!

Dóri!
Akkor várom a képeket!

Veronikusz!
Én is kiváncsi vagyok akkor Barbi már tuti?

Kati!
Az unokaöcsém is ennyivel született de most viszont Orsi kis haspók nem? ;)

Steffi!
Édesek a nevek remélem a hasfájás nem komoly szupik a nevek :D

Zsófi!
Édes a Léna-ruci sztory!

Banana, Manóka, Judy drukkkkk!!!!

Gabi!
Most oda egy gólyát!!!!

Patrik: Egyenlőre stabil az állapota anyuka próbálgatja a fejést kezdi érezni a mellnövekedést és nyugott bizakodó. Hihetetlen erővel leveszem a kalapom.
Azt mondták hogy odadják a lefejt tejet ha sikerül :D mintha ez nem lenne természetes. Nem akarom írni a kórházat nehogy megsértsek valakit!

Orsi

borsa

Eni,
én meg észre se vettem, hogy Beninek érkezik a tesó! Gratulálok nagyon-nagyon!!!

Kép
Kép
paklincs

Borsa!
nehogy már neked legyen ciki, hogy ők ilyen ..... de ha nem akarod akkor ne mond meg! Örülök, hogy kezdenek rendeződni a dolgok. Anyuka egy hős, ahogy Patrik is!!!!!!!!! Sok-sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energia.
Nem még a Barbi sem az. :oops: Biztos hülyének néztek, hogy ilyen finnyás vagyok és válogatós, de látom a két lányon, hogy Kata kis keményke, mint a neve és Szofi meg kis lágy, BÚJÓS, mosolygós. Szóval ez most nekem nagyon becsípődött. :D Őszintén szólva, kicsit megbántam, hogy Kata is pont ezt a nevet kapta. :oops:

Cukipofa!
örülök, hogy már jól vagytok. :D Gratulálunk Orsi Nagylánynak, nem beszélve a kis álldogáló Daniról! Micsoda szuper hírek! :D
Luca??? bocsi, de mióta gyerekeim vannak nekem kihagy az eszem. :lol: Volt szó Lucáról?????? :lol: :lol: :lol: Jázminról, Fruzsiról, Barbiról, Alexandráról, Zsuzsiról stb IGEN, de Lucáról??? :lol: de ha te mondod!!! :D Nekem a Kitti is kicsit keménynek hangzik. :oops: Felmerült még a Szonja, Olívia stb is, de még teljes a sötétség :lol: :lol: :lol: :lol:

Memme!
?????

Paklincs!
jó rólatok is hallani. Szegény kissrác. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Köszi mindenkinek! Jó is ez az öröm...

Steffike, tényleg én is remélem, hogy semmi komoly. Én is küszködtem vele, sztem normális. A nevek nagyon tetszenek... :roll: Én még nem mondok semmit. :wink:
vbea

Sziasztok!

Eni, gratula!!! (itt is ;) )

Patriknak és anyukájának sok-sok erőt kívánok! És természetesen az egész családnak kitartást!

KépKép
KépKép
anittik

sziasztok lányok!

üdvözlök mindenkit,akit ismerek és akit nem..
rég jártam erre,tavaly augusztusban,mikor Borcsát hazahoztuk 8 hónap után a kórházból..
Cancan kérdezte legutóbb,hogy vagyunk és ígértem neki,hogy benézek.

szóval itt vagyok..

1.GRATULA A SOK POCAKOSODÓNAK,ELSŐ,MÁSODIK ÉS HARMADIK POCAKNAK!!

2.STEFFIKÉM!
vigyázz magadra,kitartás és biztos minden rendben lesz.siposánl szülsz ismét?

3.a többieket-krisztát,veronikuszt,enit nem féltem,mert csalánba nem csap a menkő:-)))

BORSA!
Nem ismerjük egymást,de nagyon sajnálom,hogy Petrik és anyujkája így járt.Biztos nem lesz semmi baj,a 35.hét és a súlya a babának egyáltalán nem vészes.2 HÉT és vége,meglátjátok.
Nekem van ismerősöm,aki 35.hétre szült és 2 hét után mentek haza.
SAJNOS,hogy a kórház ilyen,de nem csodálkozom.egyedül a Tűzoltó utcai gyerekklinika újszülött intenzív osztálya volt olyan(amig meg nem szűnt),ahová reggeltől estig bemeehettek az anyukák.

persze joga van az anyának és babának együtt lenni,de csakis ahogy a kórház rendje megengedi..volt részem sajna a 8 hónap alatt megtapasztalni,A szívkórházban néha még a látogatási időben sem tudtunk bemenni,ha etetésre bementél,alig várták,hogy kiküldhessenek..20 perc/etetés..
no,meglátjátok hamar rendben lesz minden.

rólunk:BORCSA oké,már lassan 8 kiló, az utóbbi pár hónapban kezdett el fejlődni igazán,ugyanis minden hónapra jut valami betegség,most épp húgyuti fertő..
szépen tartja a fejét,hasról hanyatt fordul,fordítva ritkán..mondja,hogy anya..nem..és valamit mindgi gagyog..
képek: mivel én ide nem tudok feltenni,béna vagyok..
van egy családi honlapunk:www.vivaweb.hu/ebitas itt találhattok sok képet,a taby család címszó alatt.

lenne még mit írnom,de nem zúditom rátok,amjd máskor..
csókok mindenkinek durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Még mindig itthon...

Steffi, örülök, hogy jól vagy!!! Pihenj sokat továbbra is, akkor biztos nem lesz baj!! Tetszenek a nevek is :)

Azt nem tudom, hogy párom fog-e írni nektek, ha engem bennfognak, mert már a rokonok és barátok e-mailcímlistától is rosszul lett (pedig nem is hosszú), de majd megpróbálom meggyőzni...

Amúgy szerintem esélyes, hogy picurka kijöjjön a héten, a doki is így tervezi... Gyanítom indítás lesz belőle előbb utóbb... Főleg hogy jövő hétre már nem kért ctg időpontot, pedig ha nem szülünk meg addig, akkor jövő héttől naponta kéne mennem...
Holnap megyek vissza, lehet hogy már haza se enged. Amúgy azt mondta, hogy mivel cukros vagyok a szombatot még megvárhatjuk, de annál tovább semmiképp se... Apa is szurkol már a picurnak, főleg hogy vasárnap el kell utaznia 4 napra, szeretné, ha addigra már meglenne a babó...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?