A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

szamy nekem először a 13 hetesen két fiút mondtak aztán a 17 hetesen kiderült két lány :D
labasv ,banika,nem értem a dokikat hát nem tudják hány burok van nekem minden alkalommal elmondja,meg a leletre is ráirja szabályos látható elválasztóburok,nekem lili meg jázmin és marcus meg bercus is nagyon egyformának tűnnek,de ti jobban látjátok meg tényleg mikor nőnek akkor derül ki igazán.
szanet boldog névnapot,milyen rendesek a csajszikáid :D
fanni :wink:

lanyané

Szamy!
Nekem már mindenféle verzió volt:két lány,két fiú,egy fiú-egy lány,egypetéjű,kétpetéjű.
És a mai napig sem látszik rendesen,hogy "B" baba milyen nemű! :roll: Csak reménykedem,hogy kislány... :wink:
Szóval ne vedd készpénznek,amit mondanak!

Tegnap délután annyira szenvedtem,hogy egyfolytában azon járt az agyam,hogy SZÜLNI,SZÜLNI!Csak megszabaduljak már....
De szerencsére a bébiknek több esze volt és nem hallgattak rám.... :?
Annyira nyomták a bordáimat,hogy nem tudtam rendesen levegőt venni,szinte fulladoztam,a könnyeim meg folytak.Még nem volt ilyen! :roll: Remélem,hogy nem is lesz többet.
Ma reggel 120 cm haskörfogatot mértem!Jaj!Hol lesz a vége? :shock:

binyek

Sziasztok!

Tegnap, tegnapelott dogrovason voltunk azert nem irtam, nagyfiam lazas volt, Alex ezerrel fogzik nekem meg a szokasos hasmenes, hanyinger, gyomorfajas.

Sotske: gratulalok a beikhez es legyszi ird meg az adataidat

KépKép
KépKép
tontica

Kozben ki kellett cserelnem az elemeket a billentyuzetbol. Szoval:

Lanyane: nem lehet hogy tenyleg a szallagok nyulnak es az faj ennyire? Szegenykem!!! :(

KépKép
KépKép
tontica

Banika: borzalmasan sajnalom hogy Marcikat meg kell muteni!!! Sok-sok erot es kitartast Neked, nagyon nehez lehet!!!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!
Ezer éve nem voltam. Most sincs túl sok időm, de szerintem ezt ezen a topikon nem kell részletezni.

Szomorú vagyok, mert kinőttük az 56-os rucikat, pedig olyan édesek voltak! Van ami 1x sem volt rajtuk.

Egyébként minden okés. Fiacskám nő mint a gomba, már 4,5kg. A csajszi volt a nagyobb, de ő sokkal kevesebbet eszik, így hamar le fog maradni. Szerintetek az normális, hogy Márkó eszik 140-150 körül, Nórika meg 60-80-at????? Kicsit aggódom. Pedig kutya baja, az bizti.

Hasfájás: Mi grape water-t szedünk. Szerintem jó. De azt monják 3 hónaposan elmúlik magától.

Képzeljéket haladunk szépen az éjszakai etetéssel. Már 6 órát kibírnak egyben. Szóval én is tudok 5-öt aludni. Eddig ez a rekord. Most nagyon örülök.

Az a legnagyobb bajom, hogy mikor fent vannak és nem akarnak aludni, nem tudom semmivel lekötni őket. Valami tipp?? Valahogy még nem érdekli őket semmi.....

Na megyek. Pusszantás!
Nagypocisoknak kitartás!

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Régen jelentkeztem már, de olvaslak benneteket szorgalmasan.

Rebének gratula ezúton is, nemsokára jöhetnek haza!!

Banika, nektek sok erőt és kitartást kívánok, nagyon remélem, hogy ez az utolsó megpróbáltatás amit végig kell csinálnotok.

Lányok, megírnátok nekem (akár priviben is), hogy ki-milyen babakocsit használ / fog használni ???? A fő szempont, hogy vízszinesig dönthető legyenek az ülései. Elég ha csak egy típust, márkát írtok és hogy ajánljátok-e. Köszi szépen!!

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
tüccs

Hű,mennyit írtatok,nem győzök olvasni és válaszolni :shock:
Vendég

Riddencs
Igen,a papírforma szerint mostanság kellett volna a lányoknak kibújniuk,de ők máshogyan döntöttek.
A TOMMI-s cumisüveget már újszülött kortól is lehet használni,de ahogy Szanet is írta,a NUK is nagyon jó.Ráadásul a NUK-nak nagyon jó puha a cumija.

Tegnap fikáztam az AVENT-os üveget,erre nem abból esznek szívesebben a lányaim? :shock:

Lanyané
Szerintem neked fájásaid vannak!Én anno belevágtam a közepébe.Nem apróztunk holmi 10perces fájásokkal,rögtön 1percesekkel kezdtük.Nem volt semmi.És tényleg olyan,mint amikor meg akar jönni,csak sokkal fájdalmasabb.

Szanet
Utólagos boldog névnapot kívánok neked :lol: Jó fej csajaid vannak 8)
Van,hogy nekem is sírnak evés után,de nálunk ez azt jelenti,hogy éhesek még.Ma pl.130-at ettek délben,és Száva még mindig evett volna,de nem mertem többet adni neki,így is kb.50-80 lenne az adagjuk :shock:
Egyébként azt szoktam csinálni,hogyhha tovább húzzák,mint 4óra,akkor evés előtt elkezdek fejni.Aztán ha nem végzek,akkor folytatom evés után.Muszáj kifejnem,egyrészt mert szerencsére legfőképp ezt eszik,másrészt,mert majd szét durranok :oops:

Fanni
köszi

Szamy
Simán van esély rá,hogy megmondják a nemüket.Nekem a 12.héten már megmondták.Mondjuk szerintem baba és doki függő a dolog :roll:

Binyek
Bírd ki még egy kicsit!MUSZÁJ
Én 107cm-es haskörfogattal menetm szülni,12kg-ot híztam és 5nap után egy deka felesleg nem volt rajtam.Jó,mondjuk ez nem csak ezen múlt.Rohangáltam,mint egy mérgezett egér,mert a lányok ugyan Kecskeméten születtek,de nem volt hely a koraszülöttön és elvitték őket Pestre,én pedig amint lehet,mentem utánuk.

Tontica
Jobban van már a család?
Adatok:2008.05.14.
35.hét
császár
Száva-1950g-43cm
Noa-1970g-42cm
Kórház:Kecskemét,majd Pest
Mi kell még?

Tücss
Mi Herqules Twin Raptor Spin babakocsit használunk.Imádják a lányok.Teljesen vízszintesig lehet dönteni és újszülött kortól használható.Itt meg tudod nézni:www.minimano.hu
Nagyon könnyű vele közlekedni,baromi strapabíró,ugyanakkor könnyen kezelhető kocsi.Mi nagyon szeretjük.
Vendég

Noa
Kép
Vendég

Száva
Kép
Vendég

Nekünk Bergon kocsink van. Én csak csatahalyónak hívom. Nem vészesen nagy, mert 78 cm, de a formája miatt annak tűnik.
Kép

Kép Ha Anyu elfordul, rosszalkodni fogok :twisted: (LILI)
Kép Jámin tud egyedül inni!! :D
Kép AZ Ő keze finomabb!?

Kép
Kép
labasv

A csatahajó pontos jé. Bocsi... :oops:
Pocisok, ez vár rátok is :lol: teljes koncentrációzavar :lol:

Kép
Kép
labasv

Sziasztok!

Sotske: beirtalak a tablaba, az alairasomban van az albumom, ott lehet megnezni!

KépKép
KépKép
tontica

Kamilla

nekem sem érdekelte őket eleinte emmi. de aztán amikor annyi idősek voltak, m a tieid már szerették a zenélő forgót. én csörgőt is csörgettem nekik. próbálj énekelni, verset mondani, v vmi történetet. tudom, h hülyén hangzik, de néha olyan dolgokra figyelnek, amire nem is hinném.
pl, ha verset mondok nekik, élvezettel hallgatják(persze nem mindig), múltkor ordítottak, m a sakál. erre felvettem mindkttt az ölembe és elmeséltem nekik hogyan kapták a nevüket. erre megnyugodtak és elszenderedtek :lol:

babakocsi:

nekünk inglesina twin van. én nagyon szeretem, pedig már használtan szereztem be.teljesen ledönthető. ülővé alakítható. ülései mindn irányban rápattinthatók a vázra. egymás előtt vannak nekünk, de egy keresztrúd segítségével egymás mellettivé is alakítható.habár úgy nem tudnék vele ajtón bemenni.

én tuti nem vennék olyan kocsit, ami egymás melletti, m képtelen lennék vele közlekedni. ,még orvoshoz sem férnék be vele.

amúgy azt sem bánom, h használt, mert erra a kis időre tökéletes és nem kerül így egy vagyonba.amúgy sajnálnék kiadni 150-200ezret egy babakocsiért.

szanet

Kép

na ilyen a kocsi

szanet

Én ha egymás mögötti kocsit választottam volna, akkor igaz, hogy beférnék a boltba és a dokihoz, stb, de nem férnék be a liftbe. És a9.-en lakom, nincs se pince se tároló se semmi. Szóval inkább a liftet választottam.

Kép
Kép
labasv

Köszi Tontica :D
Még annyi,hogy spontán "készültek" 8)
Vendég

szép jó reggelt!

babakocsi: nekünk egymás melletti van, sztem elég jó, bár elég nagy, 78 cm széles, sok helyre beférek,a dokihoz is, boltba is(mondjuk be be tudok menni, de ki nem nagyon:)). fsz-en lakunk, szóval nekünk ez jó. meg olyen édesek egymás mellett , egymáshoz tudnak bújni :). én nem tudom mi lenne, ha nagyobbak lesznek, és menne a vita, meg a hiszti h. ki üljön előre, mert nem lát ki... aztán nem biztos h. így van.

Kép

a miénk is használt.

Kamilla! míg gyarapszik a kiscsaj súlya, semmi ok az aggodalomra.

Sotske, Labasv! nagyon édesek a csajok.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Tök édes Gergő és a Fanni, ahogy így egymáshoz bújnak :lol:
Kisfiad komoly férfiemberként csúnyán néz, ha valaki közelít lánytesóhoz :D

Nekem egymás mögötti van Bébé, én nagyon szeretem, sportrész csak féléves kortól használható, de előtte a hordozó pattintható rá a vázra és az újszülöttkortól használható. Mostanában már egymással szemben utaznak a csajok és nagyon szeretik.

Judit

jucicuki

Pont tegnap csodálkozott ránk egy kislány, hangos, ANya nézd egy sorban ketten vannak - felkiáltással :lol:

jucicuki

Jo reggelt!

Gyerkocok hagytak aludni egesz fel 9-ig. :D

Babakocsi tema: attol fugg milyen korulmenyek kozott laksz! Csaladi haz, falu, gorongyos utak vagy varos, emelet, lift.
Mi az 5-en lakunk, kicsi a lift es eleinte ilyen babakocsink volt:
Kép
Aztan 6-7 honaposak voltak amikor lecsereltuk mert nem fert be a liftbe es mindig szet kellett szedni es osszecsukni, ilyet hasznalunk most:
Kép
Nekem jobban bejon ez az uj, egymas melletti, sokkal kissebb, befer a liftbe, az ajtokon, en siman elferek vele mindenhol. A nagyot viszont konnyebb volt tolni es szebb. :)
Amugy ez a nagy babakocsink elado, olcson odaadom akinek kell csak szabaduljak tole, foglalja itt a helyet.

Zsuzska: de edesek ahogy osszebujnak!!! :D

Labasv: nagyon meno a sapitok!!! :D Enyemek is igy kezdtek, egymas kezenek harapdalasaval most meg "verekednek". :lol: Nagyon ugyi Jazmin baba, ilyen poharat nekem is kene venni, milyen?

Sotske: nagyon szepek, ezeket a kepeket ugy csinaltattad vagy Te csinalod?

Kamilla: nalunk is Anna kicsit kevesebbet eszik, kissebb is majd egy kiloval, szerintem ez alkat kerdese, nem is kell a lanyoknak olyan nagyoknak es duciknak lenniuk mint a fiutesojuknak, Alexem mar szinte kover. :lol: Szerintem ne aggodj, ha hizik folyamatosan semmi gond!!

KépKép
KépKép
tontica

Tomtica: kutya közönséges cumisüveg fogantyúval :D

Kép
Kép
labasv

akarom mondani :tontica. :oops:

Kép
Kép
labasv

Kép Felülök jó?

Kép Puszta kettes

Kép Dorka és a nagypapa

Kép Ez jóóóóóóóóóóó

Kép Most miért hagytad abba???

jucicuki

Tonti

ha most születnének a lányok én megvenném a kocsitokat! :wink:

nekem nagyon tetszik. és imádom az egymás előtti kocsikat! :lol:

de már mindegy.....remélem el tudod adni!

szanet

Tüccs
nekünk Perego duette-nk van,150fok alá,de nem teljesen vízszintesig dönthető.A srácok jól érzik benne magukat,engem nem zavar,hogy ennyire dönthető,mert majdnem vízszintes.A gyerekeim meg amúgyis buknak,így nem félek,hogy megfulladnak.A Tontiék kocsija tök jó szerintem,én is megvenném ha vki átvenné a miénk. :lol: Komolyan

Marci 3-tól 6-ig nyekergett,hogy miért azt talán ő se tudja.Most 2 óránként kitalálja,hogy éhes,belealszik,alig bírom felkelteni.szóval szép napunk lesz ma is.
Vendég

Kép

[/img]
Kép
Vendég

Tontica
A párom egyik szakmája fényképész.
Vendég

Jucicuki
Meg kell zabálni ezeket a manócskákat :lol:

A mi kocsink is egymás melletti és a lányok imádják egymást nézni és általában összebújva alszanak :lol:
Vendég

hmmm de jó kis kocsik :)

Tonti jó a kocsitok, barátnőméknek is pont ilyen van még színre is :)
260 ezer HUF-ért vették, még jó hogy lehet kapni:)

én mindig variálok ezzel a kocsival. sosem jó ami van. :)

Labasv! A Tiétekhez van mózes? én is most így akarom vinni őket ahogy TE viszed, de azt hiszem/hittem még kicsik hozzá.de ha megyünk sétálni kipróbálom én is. Itt a képen teljesen vizszintesen van? vagy egy kicsit emelve van a háta?

zsuzska80
Szombathely

Nincs mózes. Teljesen fektetve van a kocsi :)
Bár most gondolkodom azon, hogy egy kicsit megemelem, mert hátha akkor Lili jobban fogja szeretni ha kilát.

Most szereztem egy egyszemélyes kocsit, mert így az egyiket magammal tudom vinni ha elintéznivaló van, és a nagyimra csak gy babó marad. Így ő is jobban boldogul és én is babázok. :D

Elképesztő mennyire könnyű egyszemélyes kocsival közlekedni! Nagyon könnyen kezelhető és mindenhova befér! Kész felüdülés :lol:
A védőnőt várom reggel 8 óta :?
A telefont sosemveszi fel...
1000 dolgom lenne ahelyett, hogy itthon ülök. Sétálni a lányokkal vagy valami, de még boltba sem tudok menni, mert akármikor megjöhet. :roll:
Frankó...

Kép
Kép
labasv

Csajok, köszi a sok babakocsis tippet.

Tényleg függ a környezettől, szóval mi egymás mellettit szeretnénk, nagyon utazni nem fogunk vele, még a dokihoz is kocsival kell menni, annyira messze van tőlünk. Földszinten vagyunk, szóval nekem csak toligálni kellene kint, viszont terepviszonyok vannak, szóval strapabíró kell legyen. Ráadásul van már 1db hordozónk, így az eleve hordozósok kiesnek, nem akarunk venni plusszba.
Na, átnézem a tieiteket majd mégegyszer, aztán majdcsak szűkül a kör a fejemben.

Jucicuki
Imádom azokat a sárga szamarakat!!! Hol lehet beszerezni olyat???

KépKép
tüccs

Nekem 4 hordozóm van :shock:
Kettő csak itthonra, ücsörögni,enni stb(ezeket használtan kaptam szinte ingyen), a másik kettőt akciósan vettem. Ezek az elmenősök.

Kép
Kép
labasv

halihó jó sokat termeltetek :shock: lemaradtam mint a borravaló.
mi bergon kocsit vettünk bolygós kerékkel ide a lakótelepre aztán majd meglátjuk hogy válik be.
ma kicsit kiakadtam a fogamból letört egy darab kapcolta a nyelvemet meg amúgy sem szeretem elhanyagolni a fogamat,de ami megy az sztkákban az gusztustalan,egy kis emberség sincs bennük az első helyen ahol anyuékkal laktam (gondoltam mégis vidék budakalász jobb fejek az emberek)1 órát vártam a semmire mert a kopogásra sem nyitottak ajtót csak fúrtak,megelégeltük át a 3.ker vörösvári ezer ember bekopogok,hogy mizu csak nézzenek rá a fogamra esetleg szánjanak már meg 10perces móka mert nem nagy a baj,erre flegmán az aszisztens mit gondolok magamról,meg amúgy is érzéstelenítőt sem kaphatok,mondtam nem baj kitépte a kezemből a kiskönyvet és mondta kb 1-2órát várjak :cry: becsapta az ajtót,én meg egyedül mert apa hazavitte a kiskutyinkat mert a kocsiba nem maradhat,ott a tele rendelőben úgy elkezdtem sírni hogy még az orrom vére is megeredt :cry: :cry: :cry: mikor már nem hüppögtem bekopogtam hogy adják vissza a könyvem,erre a nő nagy kegyesen behív,a doki mindenféle tisztítás nélkül belerakott valami ideiglenes szart aztán kilökött,hogy majd szülés után.addígra apa megjött aztán találtunk a egy nagyon rendes magándokit aki egy percet sem váratott szépen kedvesen megcsinálta a fogam(ki is volt akadva az a kontár hogy csinálhatott ilyet)nem volt olcsó de le van tojva,végre rendbe a fogam :D bocs ha kicsit hosszú voltam.

lanyané

Szegény!!!!
Én ezért nem megyek sztk-ba!
Van egy dokim, még anyu is hozzá járt. Messze van innen, de más nem nyúlhat a számba! Nem is drága, persze lehet, hogy azért mert 10 éve hozzá járok.

Lanyané! Voltam egyik nap felétek :) Ez a penny (mert ott voltam) írtó lepukkant hely! Alig lehet kapni valami normálisat. Ami meg a szórólapon van, azt csak napokkal azután árulják, mint ahogy hírdetve van! Az meg külön megdöbbentő, hogy a 118-as busz hétvégén nem jár! Mivel jár aki ott lakik és nincs kocsija??!!

Kép
Kép
labasv

Lanyané :?
Az mindig megdöbbent, ha még ekkora pocival is bunkók valakivel és váratják... Nyilván ha ráérne a dolog, már nem mászkálna ekkora teherrel az ember :(

Lányok :P
Voltunk UH-n. A kisfiaim még mindig az 1-es terhesség azonos időszakával megfelelően nőnek, vagyis számításaim szerint kb. 2,5 kg-osak. Flowmetria is rendben volt, magzatvíz is normális. Méhszáj zárt és magas. 1 hétig most nincs a dokim, de ilyen "paraméterekkel" talán nincs is min aggódjak :D

Sotske :P Labasv :P Zsuzska :P Judit :P
Tündéri fotók!

Labasv :P
Liliről a "rosszalkodós" ha felnő, az egyik kedvenc fotója lesz! Ezt már most borítékolom!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

jajj de szupi hírek fanny ügyik vagytok a fiúkkal :wink: akkor majd én megszülök 27.én apának aznap van a neve napja kap két babócát :D
labasv hát a penny egy nagy kaki bolt az bizti,az auchant meg a lidlt jobban csípem,nem jár busz 7végén az komoly,még jó hogy nem kell gyalog járni fel is robbannék.
eddíg se jártam ilyen sztks fogdokikhoz de akihez járunkl az egész család ,balesete volt és nincs most aztán gondoltam ellátnak :twisted: soha többé.

lanyané

Tüccs!

Lidl-ben vettük akcióban. Interneten Rody néven megtalálod az eredetijét.

Judit

jucicuki

babakocsi
A húgom teszvesz és vatera mániás lett, és meglicitált egy babakocsit 15e Ft-ért, amit meg is nyert :)
Úgyhogy az első babakocsink valami ilyesmi:
http://www.vatera.hu/hasznalt_ikerbabak ... 52815.html
Amíg nekünk nem kell, addig meg a féléves lánykája napozik benne :)
Egyébként én is egymás mögöttit szeretnék, amire az autósülés rápattintható, mert mindenhova kocsival megyünk, csak az ilyenek újonnan ugye ott kezdődnek, hogy 130e, és ehhez jön még a két gyerekülés darabonként 40-60ezerért... Ennyit meg nem vagyok hajlandó fizetni érte, majd vadászok használtat :)
Tontica, a tietek tetszik nagyon, csak nekünk még kicsit korai a babakocsi vásárlás, de majd 2-3 hónap múlva megkereslek, hogy megvan-e még :D

fogorvos
hú, én nem mernék SZTK-ba menni :) Fogorvoshoz és nőgyógyászhoz soha. Kicsi koromtól ugyanahhoz a fogorvoshoz jártunk, aztán egyszer valamiért elmentem egy másikhoz. Sikerült úgy elcsesznie egy sima tömést, hogy évekig gennyezett. Úgyhogy azóta nagyon óvatosan választok fogorvost :)
szamy

Szamy: Jó a kocsi, én csak azt nem szeretném, hogy nem bolygós a kereke. Még egyszemélyesnél is nehézkesebb vele közlekedni. (volt ilyen, onnan tudodm). Persze van aki ezt részesíti előnyben. De minden kanyarnál meg kell emelni vagy az elejét, vagy a hátulját..., mert ugye nem kanyarodik.

Kép
Kép
labasv

Szamy!

Ez a mi kocsink, most ennyi a Brendon Outletben, szerintem megéri.

Bébé Confort Gyerekülés Elios SS BB RED
34 990 Ft ről
22 990 Ft ra
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... =8&empty=1
Bébé Confort Babakocsi Twin Club set BB BLUE
149 990 Ft ről
76 990 Ft ra
http://www.babyoutlet.hu/ProductBrowser ... =8&empty=1

jucicuki

Lanyané :P
Nem adom a 27-ét :lol: Továbbra is az a "tervem"... na a kicsikét meg majd meglátjuk :wink:
Köszi a gratut a másik topikon :wink:
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kép
családi idill[/img]
Vendég

Banika, szuper a kép, szépek vagytok :lol:

jucicuki

sziasztok!

sajnos nekünk nem jött be a babakocsi átalakítás, Fanni üvöltött...szóval vissza minden...ha nem lát, kétségbe van esve.

Kép

De aztán este a "meztelenkedéskor" már okés volt minden :)

Kép

Banika, édesek vagytok :)

Juci ezek a lányok, kész :)

Fanni is rájött hogy van hangja, aztán nagyon mást nem lehet hallani, vagy csak azért mert már süket vagyok???!!!
:):)

zsuzska80
Szombathely

fanni :wink: :D
banika nagyon szépek vagytok,a fiúkat meg megzabálom :D
juci megy a foci nálatok nagyon ügyik :D
zsuzska nagyon édi fannika meg gergő :D
nekem ma is fájdogál a hasam de már mindkét oldalon,kiváncsi leszek csütörtökön megyünk a dokihoz,már kezdem azt hinni túlreagálom a dolgokat,de eddíg nem voltak ilyen dolgok :shock: :?:

lanyané

basszus egyfolytába csavargat a fájdogálás kissebb nagyobb.
fanni érden az aradi utcát tudod hol van :?: milyen környék :?: ott ajánlottak egy házat nekünk.

lanyané

úgy tűnik, elhamarkodott volt a kijelentésem, hogy nem megyek sztk-ba nőgyógyászhoz :)

Elmentünk ma dokihoz, és úgy kidobott, hogy köpni-nyelni nem tudtam.
Úgy két hónapja voltam nála utoljára, amikor azt mondta, hogy 2 hét múlva menjek el a MÁV-ba a 12. heti UH-ra. El is mentem, ahol szinte lecsesztek, hogy minek küldött ide még a doki, amikor annyira picik még a babák, hogy nem lehet mérni őket. Menjek vissza két hét múlva. Vissza is mentem, majd azóta eltelt 2,5 hét, gondoltam minek menjek azonnal a nőgyógyászhoz, amikor a genetikai UH-n megnézték a bébiket és rendben volt minden. A doki meg lecseszett, hogy hogy képzelem, hogy nem mentem hozzá 4 hetente, merthogy megbeszéltük, és ő így nem tud felelősséget vállalni, úgyhogy innentől mehetek ahova akarok, ő nem foglalkozik velem tovább.

Az egészben az bosszantott fel iszonyatosan, hogy egyrészt egy szóval sem mondta, hogy 4 hetente akar látni, másrészt már az első két UH-n is látszott, hogy legalább 1 héttel fiatalabbak a babák, mint a menstruáció alapján számított idő, ennek ellenére erről egy szót sem szólt, és beküldött a kórházba, ahol tök feleslegesen vártunk 2,5 órát..

Mondjuk annyira nem bánom, hogy nem megyek hozzá többet, mert egyrészt nem lehet időpontra menni, minden alkalommal egy órát kell a rendelőjénél sorban ülni, másrészt meg az égvilágon semmit nem mond magától. Amikor az elején picit véreztem, akkor is háromszor kérdeztem rá, hogy ezzel mi van, mire reagált rá. És akkor is csak annyit tudott közölni, hogy ez a fenyegető vetélés jele lehet, felír egy gyógyszert, szedjem. Itthon neten kerestem utána, hogy ez mégis mit jelent.

Szóval most dokit keresek, lehetőleg Pest északi részén, és olyat, aki tudja, hogy mi érdekli a kismamákat, és azt el is mondja :)

Elnézést a kisregényért, de nagyon felbosszantott, muszáj volt kiírnom magamból :)
szamy

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?