Nici, na, örülök, hogy előkerültél, és minden rendben a bébivel is!

Kitartás!!!
Felicia
www.katibababolt.hu és Vecsésen, a Lőrici út 120. szám alatt vannak egy családi ház földszintjén, hétköznap 16-20-ig, szombaton pedig 8-12-ig vannak nyitva, bár ez nincs kiírva, de tényleg nyitva vannak!
a kórházas témát egyérteműen úgy értettem, hogy kint várakoznak, nem bent velem a szülőszobán!!! dehogy! ez meg sem fordult a fejemben!
és én is hajlok afelé, hogy ha letelt a 2 óra pihenő, akkor esetleg bejönnek, apa megmutatja nekik a babát, de persze csak akkor, ha nem éjjel szülünk, hanem emberi időben! illetve, ha nekem is lesz erőm felkelni, mert ugye a gyermekágyas részre apa nem is jöhet be, vagy!? ennek a kérdésnek még utána kell járnom...
pont ma hívtam a szülészetet, de mondták, hogy most fullon vannak, érdemes naponta érdeklődni, hogy mikor lehet bemenni! nem tudom, hogy ez mit jelent, de rákérdezek holnap, ha hívom őket, hogy akkor mindig csak aznap derül ki, hogy be lehet-e menni, vagy sem!?
Szt. Imrések, ötlet!?
Aproo, és mit főztél az uradnak??? én palacsintát tervezek, mert már ezzel cseszegetnek hónapok óta... most csinálom az ebédem, pont időben

de, ha délután lesz kedvem, akkor csinálok palcsit!

nyammi, nutellásat!!! (bocsi Nicike!)
én is ma mértem magam... +10kg... ez van! és még van hátra 2 hónap! tudom, hogy ez önmagában nem sok, de nekem igen! és nem hiúságból... nem ismételném önmagam, hogy miért.
Csenge, én sajnos nem tudok halas receptben segíteni

nem vagyok oda a halért, bár ez a heck most megfogott... hétvégén megyünk Balatonfüredre, szóval lehet, hogy azt fogok enni, csak én nem csinálok szívesen, illetve férjem sem rajong a kopoltyúsokért.
Ági!?!?!?! remélem, hogy minden rendben, és csak a babaszobát csinálgatod! azért képet majd mellékelj, illetve, ha voltatok uh-n, akkor mindenképpen várjuk az infót!