A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 4. Kisbabámat várom>>> szívesen beszélgetnék sorstársakkal!

Iloly!
Szomszéd beszólása tetsz! AMúgy ezért jó sokgyerekesnek lenni, sokgyerekesekkel lenni, legalább nem unatkoznak! Ujjad hogy van?

Ildi!
Vizsgád? Nálunk reggel óta szépen süt anap! Igaz nincs meleg, meg fúj is, de legalább így jobb a kedvünk! Amúgy ki, honnan írogat?

moni

Köszönöm az együtt érző szavakat!

Csak a legeslegvégét csaptam oda. Vérzett mint állat, de mostmár csak kicsit fáj. A nagyobb gond, hogy nekem maradt az az autó, amelyiknek nics szervó kormánya, viszont 626-os Mazda. Kicsit nehéz egy kézzel tekerni. :shock:

Jó bunyesz vagyok, szegény Baglyot 2x is "lebaglyoztam" :lol: :lol:

Moninak válaszolva: Mivel még szerintem senki sem találta ki honnan írok, ezért újra megadom a paramétereket:

Európában állítólag itt a legkisebb a fényszennyezés=legcsillagosabb az ég. "Csillagrezervátum"

Ez még nekem nem tűnt ugyan fel, de már csillagleső szállodát is csináltak innen nem messze. Elég sokat volt a tavasszal a rádióban.

Várom a megfejtéseket!
iloly

Harivera!
Csak nem kislány lesz az 5.?! Nagyon fel vagy dobódva!
Ha te nem, akkor én sem tartozok ide!

Iloly!
Valahol a Dél-Dunántúlon, Zselicben. :wink: :lol:

Többiek?

moni

oké Móni, Téd a nem létező nyeremény :)

Na ne csigázz tovább Vera!
Csak nem jön Neked is az "első lányod"? Nekem ezt mondta doki amikor kiderült mi lesz a 4. :lol:
iloly

Háááát hogy mim lesz azt még nem tudom sajna mert mindenki mást mond a képek alapján.
Döntsetek ti.
Kép
És egy másik szögből meg így.
Kép
Bár a köldök zsinór a lába között volt totáll. Szóval majd jövőhét pénteken vagy az utána való héten megyek egy sima uhura vagy is a 18 heti genetikaira és majd juli 3-án a 4d-sre ahol remélem már tutira meg fogják mondani hogy ki van a pociba.
Én reménykedek még mert kukinak vagy is zsacsinak nagyon kicsi. de majd kiderül.

harivera
Budapest XXI. kerület

Áljon meg a menet, itt mindenkinek helye van! :lol:
Vera neked is, és Moni neked is! Kép

Vera, akkor biztos, hogy jön hozzátok a Kép . Ez szuper! Gratulálok!

Iloly, a bibis ujjadra egy puszi! :P
Sajnos a Micimackó és a félholdas pagony történeteit nem nagyon ismerem, nálunk nem igazán szeretik a gyerekek. Talán azért, mert Micimackó eléggé filozofikus alkat, egy kicsit bulémiás beütéssel és az okfejtései is elég bonyolultnak hangzanak :roll: , de azért aranyos. :lol:
Amúgy megint megvágott vagy nyolc embert az irodalomtanár. Mondjuk most sokan voltunk, vagy negyvenen.

A matekom szerintem megvan. :wink: Három feladat volt, mindet megcsináltam, azt viszont csak kedden tudom meg, hogy milyen hatékonyan! :roll:
De már vége a sulinak, és igeeeeeeeen, úgy néz ki eladtuk akkor végre a házat. Elcseréljük egy háromszoba étkezős lakásra, és kapunk még egy rakást pénz, ami a különbözet. 8)
Majd folyamatosan beszámolok a fejleményekről. :lol: :lol:

Most megyek, mert Peti elégedetlen, odabújok hozzá, jó éjszakát mindenkinek.

Ja Iloly még annyi, hogy nem szoktak tőled olyanokat kérdezni, hogy ez, vagy az, ha így fáj, akkor mi a baja az illetőnek? Tudom, hogy állatorvos vagy, de nagy az Isten állatkertje, és hát ez is belefér......na csak vicc volt, te valami pesti csaj! :lol: :lol:

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Vera, uh kép :shock: nemtom

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Szijjjjjjja Csajok!!!!!

Remélem hiányoztam!

Kép

Ohóóóó, látom történnek események! :)

Ildi: óriási gratula a vizsgákhoz! Tudod... mindegy, csak görbüljön! Oszt ha mind görbült, akkor Te is görbülhetsz egy kicsit a szomszéd kricsmiben.... :) Ennyit megérdemelsz, nemdebár? :D

Iloly: minden csodálatom a Tiéd! :) Szegény ujjad.... ilyenkor mondom én azt, hogy annyira fájt, hogy még ha sz@ros lett volna is bekapom... :D Na félre a tréfát! Anyukám úgy két éve becsukta a kocsiajtót, csak a kisujját felejtette ott.... neki eltört.... :(

Vera: de fölvágunk, de fölvágunk?! :D Még hogy nem tartozol ide???!!! Csak akkor nem tartozol ide, ha ránk se bagózol! Amúgy igenis itt a helyed! Gyere gyakran!
Anno a fiammal a 33.héten uh-on azt mondták, hogy kislány, vagy egy szemérmes fiú... örültem, mint majom a farkának....de jó... kislányom lesz! És mi lett? Egy gyönyörű kisfiam! :)
De azért a Te esetedben a punusért szurkolok! :wink:

Barbamami: mikor lesz kész a gyönyörűséges asztalod? Várom a fotókat! Bár nem említem, azért mindig nézem a képtár-adat! Betettem a kedvencekbe és könnyen megtalálom... :) Már most lopom az 5leteket! :) Mi most kezdjük a fürdőszobát... majd megkérdezlek! Ja, meg a kiskomód... tudod, amiről már dumcsiztunk... na, azt is lassan elkezdem... meg Danus szobájába csinálunk két szekrényt, egy polcrendszert és egy íróasztalt.. majd véleményeket kérek és közkinccsé teszem a kész eredményeket is! :)

Alziza: én is csatlakoznék a szülinapi gratulációkat harsogók népes táborához!!!!

Boeske: :) Köszi... remélem tényleg megoldódik végre a suli-kérdés... :)

Moni: üdv! Biztosan jól fogod érezni magad köztünk! :)
Jó kis csapat vagyunk! Én legalábbis imádom ezeket a csajokat!!!!
A te férjed sem az a lelkizős típus? Hah, asszem kezetfoghatunk! Mikor megszületett az első babánk, akkor megkérdeztem az én szeretve tisztelt férjemtől, hogy ugyan mondja már el, milyen érzés volt amikor meglátta a babát...??? Erre mit mondott? Na mit? Hát azt, hogy:
"hm, semmilyen... hm, jó!"

... na szóval téma lezár... :)

mingyá jövök vissza puffogni egy keveset....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na akkor elmesélem mi verte ki nálam a biztosítékot tegnap délután......

A férjem unokaöccse az iwiw-en dobott rám egy levelet, hogy meglátogatnának. Már 8 hónapos a kisfiuk, de még nem láttuk. Mindenórás volt a felesge amikor utoljára találkoztunk.
Na, válaszoltam, hogy oké, de még beszéljünk a 7vége előtt, hogy biztos-e....

Na, tegnap este (anyukámnál voltunk a gyerekekkel és olyan fél 6 körül értünk csak haza) hív a srác, hogy akkor jönnének és oké-e. A férjem beszélt vele, mondta, hogy oké, délután 3-ra vasárnap várjuk őket...
Na, letesszük a telefont. Nem telik el fél óra, csörög újra.... anyósom a vonal végén....
Hát állítólag a férjem unokaöccse felhívta őket telefonon (még mielőtt a férjemmel beszélt), hogy 7végén meglátogatnak minket a babával, és örülnének, ha anyósomék is itt lennének.
Anyósom azért hívott, hogy megtudja mikor jönnek Zoliék, hogy akkor ők is kijönnek....

Értitek Ti ezt???!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Nem is azzal van gondom, hogy anyósomék is jönnek, mert már szinte megszoktam, hogy minden hétvégén itt vannak.... :evil: , hanem az, hogy előbb tudja, hogy vendégeim lesznek, mint én magam...!!!!!!
SZERINTETEK HOGY JÖN AHHOZ A FÉRJEM UNOKAÖCCSE, HOGY VENDÉGEKET HÍVJON A MIIIIIIIIII HÁZUNKBA ÚGY, HOGY MINKET MEG SEM KÉRDEZ?????!!!!
NEM ÚGY ILLENE, HOGY AZT MONDJA A FÉRJEMNEK, HOGY NÉZD ÉN SZERETNÉM HA ANYUKÁDÉK IS OTT LENNÉNEK, NEM HÍVNÁD EL ŐKET IS?!!!!! DE HOGY IDEHÍVJA ŐKET AZ ÉN BELEEGYEZÉSEM NÉLKÜL?????!!!!!! RÁADÁSUL MÉG CSAK NEM IS EMLÍTI A FÉRJEMNEK AMIKOR BESZÉNEK, HOGY JA, ELHÍVTAM ANYÁDÉKAT IS....!!!!!! :shock:

Háááát, lehet, hogy én vagyok kicsit túlkomplikált, de ez kiverte a biztosítékot nálam... azért nem hívtam fel megkérdezni tőle, hogy ezt azért mégis hogy képzeli, hogy idehív még három embert a tudtunk nélkül, mert nem akarok sértődést... a férjemre való tekintettel.....

De az tény, hogy én nem ilyen neveltetést kaptam! Nekem SOHA nem jutna eszembe vendéget hívni a házigazda tudta nélkül sehova! Nem is értem... komolyan....! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mandalal!

Hát elgondolkodtató...egyébként igazad van!

De igen Ildi, szoktak kérdezni. A legviccesebb egy haverommal történt, amikor egyetemista korunkban malacokat járt oltani ösztöndíj kiegészítés gyanánt. Egy kedves falusi néni az oltás után behívta kezet mostni, majd egyszerre kigombolta a blúzát, lekapta a cicifixet, és elédobta terjedelmes kebleit: "Doktor úr, maga szerint mik ezek a kiütések itt a melleimen?!" :shock:

ujjam rendben, jöhet a házimunka :D
iloly

Sziasztok.Eladnám fél évet használt babakocsinkat,téli lábzsákkal ,napernyővel.Fix áras:15000+pk Kép
geosel.klara

Moni!
Oldalt láthtod, honnan írok. :D

Vera!
Az UH képekről nem tudok mit mondani, drukkolok a kislányhoz!

Mandala!
Nem csodálom, hogy bosszús vagy. Én is az lennék.

Iloly!
Én is kitaláltam, hol laksz, de Moni megelőzött.
Apropó csillagrezervátum...... Az ISS (nemzetközi űrállomás) elég gyakran látható. Nem akarjátok megnézni? Akkor megkeresem, hogy pontosan hányadikán, hány órakor, merre látszik. Június elején többször megfigyeltem, 1-4 perc alatt halad át fölöttünk (pályától függően). Másfél óra alatt kerüli meg a Földet, volt, hogy egy este kétszer is láttam. :D Sőt, az űrsiklót is lehet látni, ha fönn van, bár azt még nem sikerült elcsípnem. (Pont nyaraltunk, amikor visszatért a Földre. :( Sajnálom, de majd legközelebb.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Mandala, azt a leborult szivar végit!!!!! Kép Igazad van! Jó, hogy nem hívta meg az egész várost! :shock: Hozzátok! Amúgy minket is hívott, de azt mondtam neki, hogy majd akkor megyünk hozzátok, ha csak ti lesztek otthon! :lol: Kép

Iloly, hát akkorát hahotáztam, a cicibedobáson! :lol: :lol: Tudom az orvosok nagyon sok furcsa esettel találkoznak, Pl. Mi is a férjem gasztroenterológus barátját kértük meg, hogy elemezze ki az agyi ct-felvételemet. :!: Biztos gondolta magában: segg fej. 8)

Boeske, nem is mondtad még, hogy amatőr csillagász vagy!

Csillagrezervátum, ez valami minőségjelző, vagy határozó, vagy micsoda, tehát a legtisztább az ég, vagy ott valami különleges légköri jelenség hatására jobban láthatók a csillagok? Lehet, hogy jobban jártatok, mintha Csillagvárosban laknátok, tudjátok a zdrasztvujtye paruszki városban. :lol: :lol: :lol:

Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Sziasztok

Mandala

Ez érdekes :shock:
Nem csoda,ha ideges lettél!
Vendég

Harivera!
UH-s képek alapján én lányra tippelek, az én csajaim UH-i alapján.

Akkor Hariverán és Mandalán kívül mindenki 3 gyerekes?

Igazából engem az anyagi oldala érdekelne, mert tudom, hogy nem nehezebb 3mal sem, mint 2vel, sőt! Meg az időszervezés része, hogy mennyire lehet megoldani ennyi gyereket, ide-oda cipelni. Értem ezalatt a különórákat, és egyéb programokat.

Iloly!
Cicibedobáson jót nevettem! :lol:

Boeske!
Eszembe sem jutott ott megnézni! :oops: :lol:

Mandala!
Megértem a bosszankodásod, ez nekem se tetszene. Hát ja, férjekben kezetfoghatunk. Mondjuk sztem majdnem minden pasi iylen. :lol:

moni

Ildi: Nagyon jót nevettem azon, hogy Titeket is meghívott... ez nagyon aranyos volt!!!

Kép

Amúgy a csillagrezervátum sztem olyasmi, mint a planetárium, vagy a csillagvizsgáló (pl. Uránia) vagyis a csillagászok onnan kémlelik az eget... asszem legalábbis... én mondjuk így képzelem! :)

Boeske: a csillagászat nagyon szép hobbi! Annyira jó, hogy Téged is érdekel! Én anno csillagász szerettem volna lenni, de sajna matek és nem utolsó sorban fizika kell hozzá.... ezek meg... hát hogy is mondjam finoman... szóval nem a kedvenc tárgyaim közé tartoztak... Milyen távcsöved van?
Ja, azt tudod, hogy idén augusztusban a Marsot akkorának láthatjuk, mint a Holdat? Legalábbis ezt a levcsit kaptam... erősíts meg, hogy tapadjunk az égre és a csillaghullás mellett csodáljuk a Marsot is, avagy ne! :)

Moni: Iloly is négybabás! :) ;)

Szavazzunk, hogy Harivera kit hord a pocakjában! :)
Kislány: eddig 2 szavazat (Moni + én) :)
Kisfiú: ?

Mondjuk nálam a pocakom formája elárulta.... lányoknál széles lapos(abb) volt, a fiaimnál hegyesebb. Mondjuk ez a tézis nagyban megdőlt néhány ismerősömnél... nem váltam be jó jósnak, max jojósnak.... :D

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok

Olyan hülye vagyok!
Annyira örültem,h Harivera viszzatért,aztán meg elfelejtettem írni.

Tehát:Örülök,h minden Ok.
És nagyon drukkolok,h kislány legyen.szerintem meg van rá az eséyl!
4D-en nem próbálkoztatok?
Nekem ott a 14. héten megmondták ill nem is kellett mondani,h fiú,mert széttett lábakkal feküdt :lol: :lol:

Moni
Az anyagi része nem hiszem,h ilyenkor jön ki!
Tehát szerintem a 3. sem kerül többe mint a 4.
Inkább majd akkor ha tovább tanulnak.Szerintem.
ill.talán ugye az autó az amit le kell cserélni!
:roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát ha már mindenki tippel, én is a lányra hajlanék a képek alapján, bár én csak a legkisebb fiamat néztem meg 33 hetesen véletlenül. Ott meg akkora fütykös libegett, hogy nem lehetett eltéveszteni :lol: A csajszira nem is emlékszem, annyira örültem annak amit a doki mondott, hogy nem figyeltem oda :lol: Szóval nekem is van 3 fiam+1 lányom=(valami) 4 gyerek...

Oké Boeske, megnézzük, ha megmondod mikor lehet látni. A fiúkat érdekli az ilyesmi.

"Csillagrezervátum"= "itt a legkisebb a fényszennyezés" ami azt jelenti, hogy Bp. fényei egészen Székesfehérvárig zavarják az égboltot kémlelőket.Itt több erdő van mint település, ami meg van az olyan pici (ld:itt 344 körüli a lélekszám) hogy nem jelentős a közvilágítás. Így aztán itt mindent meg lehet figyelni.

Legalábbis a rádióban ezt mondták.

i
iloly

Na kérem a szavazatokat mert aki nyer azoknak adok egy kicsi ajándékot :lol: :lol:

Sziasztok.
Sajnos nem jó lett az AFp eredményem. Alacsony lett így holnap megyek a dokimhoz uhura és ad beutalót a barossba is genetikaira. Aki esetleg volt ott azoktól kérdezem hogy kell időpont? És ha kell akkor menniy idő múlva adnak? Már aki volt már ott?

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera!
Mennyire alacsony?
Ez még jó hír is lehet, a védőnőm szerint ugyanis a fiúkkal ált. kicsit magasabb, a lányokkal kicsit alacsonyabb az AFP. Persze sok más dolog is befolyásolhatja. Drukkolok!

Mandala!
Nincs távcsövem. Egyszer majdnem vettem, de nagyon drága volt, inkább egy csellót vettem. :D
Egyébként majdnem profi csillagász lettem, de győzöt a józan eszem. Első diplomám szerint fizikus volnék. :)
Marsnak majd utánanézek.

Az űrállomást jókor reklámoztam, júniusban már nem látható Magyarországról, de majd figyelem, és szólok időben, ha újra lehet látni.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vera, csodálom a kitartásod, és sok erőt kívánok neked!
Én nem bocsájtkoznék találgatásokba, mert nekem mindig mindig megtudták mondani, hogy lány, fiú, fiú.
Az afp eredményeim mindig jók voltak, tehát :shock: .

Boeske, azta, ki bírtam olvasni!, szóval fizikus lennél! :lol: Ez nagyon klassz! Milyen érdekes, én a matekkal többnyire hadilábon álltam, de fizikából mindig 4-5 voltam. :shock:

Moni, elfelejtettem, én őshonos szolnoki vagyok. :oops:

Jut eszembe Mandala, a gyereknapkor kérdezted, hogy Berényben lesz -e valami program, mármint az állatkertben, én meg azt hiszem nem méltattalak válaszra :oops: , mi csak a zoo-ba mentünk volna, az mindig nyitva van.

Na megyek, Peti segíteni akar gépelni..... :wink:

Ancsit ma vitték anyukámék a Balatonra. Anya vett nedves törlőkendőt, ha esetleg kezet kellene törölni a kocsiba, mire apukám felbuzdulva ezen letörölte vele a szélvédőt! :twisted:
Most egy-egy masszív krémcsíkon keresztül próbál kinézni a szélvédőn. Cuki nem! :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Gyors bekukk....

Vera: nem árt az időpont... így is kinő a szakállad mire sorra kerülsz... tankolj fel keksz, ücsi, stb... mert egy napod rámegy! mondjuk én utálom az I. női genetikát!!! Ott találták fel nekem az ún. vándorlepényt... :D Minden uh-on a mellső falon tapadó lepényt írtak, egyedül náluk tapadt a hátsó falon.... :shock: :twisted: ezek után azt sem hittem el nekik amit kérdeztek!!!!! :twisted:

Én a halott kislányunk után mentem hozzájuk, ahol egy laza kézmozdulattal (legyintettek, hogy áh, kérem ezért idejönni????!!! :roll: :shock: :evil: ) leráztak... miután ott is ültünk vagy három órát az ajtóban....

Szóval én hányok tőlük!!!
A negyedik babónál amúgy még AFP-re se mentem el! Minek?!
Figyelj: az AFP-t becsült (!!!!) értékek alapján számolják ki. Szerinted reális? Nyugaton már nem is csinálják.... Csak arra jó, hogy idegeskedj miatta! Nekem a fiamnál magas volt, A lányomnál (aki genetikai rendellenesség miatt meghalt) NORMÁL értéket mutatott :shock: , a másik lányomnál alacsony volt, a fiamnál túl magas.... és látod ŐK egészségesek! A beteg baba meg szegénykém... és hát nála meg kitűnő lett az afp...... szóval az utolsónál már el sem mentem.....
Ott meg kitalálta a doki, hogy akkor menjünk amniora, mert nem volt afp és már 34 vagyok, meg volt már egy genetikai rendellenességünk... szóval menjünk... na mondom egy nagy frászt! Ha a jóisten adott nekem mégegy babát úgy, hogy az összes testvérével végig idegesítettek, hogy nem egészséges, ez a baja, az a baja... és egészségesek lettek, naaaa neeeeeem..... az utolsót már nem vagyok hajlandó így végig csinálni!
Szóval elmentem a nőgyogyihoz havonta egyszer, és az uh-ra amikor kellett és pont! Egyszer voltam terheléses cukron. ennyi!!!!

Ezt csak azért írtam, hogy eszedbe ne jusson idegeskedni az afp miatt! Nagy humbug az egész!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Még élek..,csak gyorsan bekukkantottam,mert kikapcsolták a netet. Állítólag nem érkezett be hozzájuk 6-a óta a csekk............ :shock:
Na,most addig kapcsolták vissza,amíg elfaxoljuk a csekket. Agyam eldobom......................

Moni:üdv! :D :D

Vera:
Szorítok!! (Ha ér valamit.. :roll: ).. Némi összerakási használati utasításért folyamodhatnátok a barátnőmékhez. :D :D Most derült ki,hogy a negyedik is lány............... :shock: :lol: :lol: :lol:
Pedig úgy reménykedtek,hogy fiúúúúúúúúúú...

Többieknek is írok...,csak mindjárt kikapcsolják a netet,és ezt se tudom akkor elküldeni... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Még élek..,csak gyorsan bekukkantottam,mert kikapcsolták a netet. Állítólag nem érkezett be hozzájuk 6-a óta a csekk............ :shock:
Na,most addig kapcsolták vissza,amíg elfaxoljuk a csekket. Agyam eldobom......................

Vera:
Szorítok!! (Ha ér valamit.. :roll: ).. Némi összerakási használati utasításért folyamodhatnátok a barátnőmékhez. :D :D Most derült ki,hogy a negyedik is lány............... :shock: :lol: :lol: :lol:

Többieknek is írok...,csak mindjárt kikapcsolják a netet,és ezt se tudom akkor elküldeni... :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Vera:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na,totál lökött a gép is.......

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Na. Nem kapcsolták ki a netet................. :? :?

Vera: :D :D :D

Mandala:
Hát. Én biztos kiakadtam volna......... De az tuti,hogy meg is kérdeztem volna,ezt mégis hogy gondolta????
:? :?
Felraktam pár napja a fenti fürdőről képeket.. Még nincs kész..,csak a kagylómozaikot raktam fel :D

Vasárnap egész nap a kéményre rakosgattam a termésköveket.. Ilyen lett: :D
Kép Kép

Ildi:
Ügyi vagy!!

Iloly:
Aranyos volt a cicis sztori :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Mondom én Barbamami, hogy egyszer csak összedobsz egy villát! :lol:

Vera csak neem? Mit mondtak a "genetikusok" azon kívül...?
iloly

Barbamami, hát te tényleg ezermester vagy, és nem Mekk Elek! :lol: :lol:

Vera, ne aggódj, csak nyugalom!
:P :P
Képzeljétek tegnap nálunk voltak a vevőink, és holnap megyünk az ügyvédhez, aztán már valószínű, hogy a jövő héten alá is írhatjuk a szerződét. :lol:

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Ügyintézek reggel óta, a lakással kapcsolatban! :roll:
Még az a jó, hogy telefonon nagyon sok dolgot el lehet intézni, és nem kell a gyerekekkel ilyen csúfos időben a városba mennem!
Kép

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Barbamami!
A többi alkotásodat hol lehet megtekinteni?

Vera!
Ramival az AFP 25.1 lett, Vikivel 31, Martinnal 27... Szóval ez nem mérvadó, de az UH sokkal inkább! Nagyon szorítok!!!

moni

Még semmit nemtudok én a neméről. majd.
és sikerült a genetikai uhut keddre rakassam de ide a helyi khba. Mert felmentem az sztk-ba és az ottani doki is mondta hogy az nagyon későn van amit a barossba adtak.

harivera
Budapest XXI. kerület

Moni:
Rajta vagy az iwiw-en? :D :D
Tollasné Leicht Andrea néven megtalálsz.. :P Ott van a kép.tár-cím,ahol a kicit-kacatjaim vannak :D :D

Ildi:
Szuper!!!!!!!!!!!!! Gratulálok!!!! :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Moni:
Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT Raminak!! :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Hali Mindenki!

Tegnap megvolt az adategyeztetés, és vasárnap aláírjuk az adásvételi szerződést. :lol: Ja, és a kutyunk maradhat! :P

Moni, utólag is boldog születésnapot Ramónának! Kép

Vera, ez jó hír, legaláb hamarabb megtudod, hogy fiú, vagy lány a picuri! :lol:

Alziza? Mandala?Iloly?

Ildi

Kép
Kép
vona ildikó

Barbamami!
Köszi, hogy megosztottad velem a képtárad címét! Még csak a fiú szoba nézegetésénél tartok, de emelem nem létező kalapom is előtted! NAGYON NAGYON ÜGYES VAGY!!!

Lenne pár kérdésem!
A hímzett képek keresztszemesek, vagy gobleinek?
Az autók sablonja meg van neked? Át tudnád küldeni? Mert a fiam autómániás és meglepném iylen képekkel!
A lányszobai tárolót decopage technikával csináltad? Vagy csak az anyagot ráragasztottad?
És a lépcsőfeljárós képek illetve a kagylós képek sablonját is át tudnád küldeni?
A dobozok, tárolók alapanyagait hol szerzed be?
És mi a titka annak, hogy olyan szépen ráragad az anyag a dobozra?
Bocsi, ha sokat kérdeztem! :oops: :oops: :oops: De most, miután leállamvizsgáztam szeretném folytatni a kézimunkáimat. Van nekem is pár goblein képem, csak még nincsenek befejezve, meg a tanulás miatt abbamaradtak. NA DE MAJD MOST!!! Vikinek vettem egy keresztszemest, 390Ft-ért, és tök élvezi. Igaz elkél még sokszor a segítség, d elegalább amikor unatkozik, akkor le tudom foglalni.

moni

Mindenkinek köszönöm a köszöntést! Nekem is van képtáram, kom.kepeim.hu, igaz elég rég frissítettem, de most majd arra is lesz időm! Jövő szerda este már szabad ember leszek!!!! :lol: Egy időre elég volt a tanulásból!!!

moni

Moni:
Köszi :oops:
Megpróbálom átküldeni a mintákat.. A szkennerünk mostanában elég érdekes..,de ha jól emlékszem,elég sok a gépen is rajta van.
Ha esetleg nem tudom pont azt átküldeni,küldök helyette másikakat,azokból is válogathatsz..
Dobjál rám priviben egy emilcímet....................
Keresztszemesek egyébként.. Régebben gobelineztem,de a keresztszemest azért szeretem jobban,mert szebbek a minták,és szabadon lehet velük manipulálni....

A tároló fadobozát az IKEÁban vettem anno,épp a héten néztem,sajnos ez a fajta már nincs.. Pedig kéne a Boginak is egy..
Csak a 3 vízszintes fiókos,és a 9 kisfiókos változat van.
Fából van,decoupage-technikával díszítettem.
Lehet kapni kreatív boltokban kifejezetten "decoupage" ragasztót,azzal kell ráragasztani a szalvéta LEGFELSŐ rétegét.
Az "anyag"-on azt érted,hogy van ugyanolyan mintájú díszpárna?
Azt a díszpárnát is decoupage-oltam,csak textil-dec. ragasztóval.
(Ráragasztod a textilre a szalvétát,megszárad,és átvasalod..)

Alapanyagokat egyébként a kreatív boltokban is tudsz szerezni,vagy a neten online böngészhetsz. Ott még a technika-leírásokat is megtalálod sok helyen..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok Istenáldásos-társ anyukák! :) (a sorstársat valahogy nem szeretem, mert negatív érzéseket kelt...legalábbis bennem... :D )

Én is csatlakoznék, ha nem gond. Negyedik Ajándékocskánk március végén gondolta úgy, hogy dacolva a biológiával, beköltözik hozzám. Akkor még ui. szoptattam harmadszülött gyermekünket, elsőszülött fiunkat, Domót! :shock: Szóval nem sokat teketóriázott, így december végére-karácsony tájára várjuk az érkezését. :D
Van akit már ismerek egy másik topikból, szia Vera! :D Sokat gondolok rád az AFP miatt, remélem nem lesz gond, de ezt már a másik topikban leírtam...

Első nekifutásra Mandala-hoz szólnék: ÚÚÚÚGY IRIGYELLEK, amiért nem mentem él a vizsgálatokra!!! Nekem sem kívánja egy porcikám sem a rengeteg bejárkálást (vidékiek vagyunk), "hovategyemaddigagyerek" dolgot, na meg nem is lenne jelentősége, mert semmiképp nem döntenénk a baba ellen.
De én olyan nyuszi vagyok, mit fog szólni a a doki...meg a védőnő...meg majd megint fikáznak az "okos" ápolók, hogy miért hiányzik ez meg az a vizsgálatom... Első leányunknál, Dorkánál ui. nem csinálták meg az AFP-t, hiába vettékle a vért, mert az okos védőnő-vagy nem tudom kinek lett volna dolga-nem írta be, hogy hány hetes vagyok :x És attól fogva minden vizsgálaton megmosták a fejem, hogy miért nincsenek eredmények...

Szóval nekem is lazulnom kéne és elhatározni, hogy nem megyek ezekre el és kész! Csak hát, ismétlem: nyuszi vagyok :oops:

Igyekszem mindenkit megismerni, egyenlőre nem tűntök olyan sokaknak :P , így ez még talán menni fog.

Igyekszem sűrűn jönni.

Üdv mindenkinek!
Vendég

Szia Alma!
Úgy emlékszem, mi is "összefutottunk" már valahol.
Gratulálok a gyerekekhez!

Nekünk is most lesz a 6. házassági évfordulónk. Hihetetlen, hogy megy az idő!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Alma: ÜDV :D :D :D :D

Moni:
Megnéztem (helyesebben...belenéztem...) a képtáradba. Aztaaa,mekkora házatok van!!! (Mennyi idő alatt takarítod ki?? :lol: :lol: :lol: ). Nagyon egyedi. És nem csörömpölnek a villamosok arrafelé :D :D :D

Mandala???
Hogy van anyukád?..

Kép
Kép
Kép
Kép[/url]
barbamami

Sziasztok!

Szia Alma!

Ezek szerint én vagyok az első ismeretlen, aki üdvözöl. Szerintem ne legyél Nyuszi! Így is-úgy is megmossák majd a fejedet. Nekem a 4. gyereknél volt meg minden a legprecízebben, (szerintem a többieknél az Afp mind máskor lett levéve mint kellett volna) mégis valamiért belém találtak kötni (asszem májgyull. lelet?) Na szóval ha már letolnak legalább legyen rá okuk :lol:

Én is befejeztem tegnap a vizsgázást, az utolsó tételeket a fiam olvasta fel amíg mentünk Pestre. :) Ígértem neki egy "Eurofun" (focista szendvicset az OMV kútnál, ha felolvassa. Szerintem jobban tudta a végére mint én :oops: Persze ez nem azt jelenti, hogy időmilliomos lettem.

Úgyhogy mindenkinek jó hétvégét!

i
iloly

Jaj, hát nagyon köszönöm ezt a lelkes fogadtatást!
Mindjárt el is bőgöm magam :lol: :lol: , amúgy is folyton picsogok: egy szép dal, szép vers, szép gondolat, vagy csak a Gyerekeim, Férjem arca és...kész. Nekem végem... :lol:
De érdekes, hogy ez akkor is van, mikor nem vagyok várandós. (Bár mostanában ritkám mondhattam el ezt magamról :D :D :D ) Dorka születése óta akkor is mimóza vagyok, mikor még nincs a pocakban senki...

Ki van még itt kismami rajtam és Verán kívül?

Boeske! Helló :D , igen nekem is gyanus vagy, :wink: azt hiszem, hogy a 3 vagy annál több gyerekes topikban találkoztunk, csak az leült...meg én sem tudtam sokat jönni.
A 2008 decemberi topikba irogattam, de ott többnyire első gyerkőcösök vannak és egyfolytában arról megy a traccs, hogy kki mikor, milyen kombinált :?: meg ilyesféle tesztekre megy...én meg elbújhatok a "nemakaromtúlvizsgáltatnimagunk" elképzelésemmel. Szóval nem nagyon tudtam ott érdemben trécselni velük, pedig aranyosak, meg minden...

Én azt sem tudom, mik azok a kombinált tesztek, és hogy mire jók? :shock: Eddig ilyenről csak akkor hallodtam, ha valakinek problémás volt a várnadóssága. Most meg úgy, olyan természetességgel röpködnek itt az eredmények, mint a palacsinták sütéskor.
Vendég

Sziasztok

Alma
Üdv itt! :lol:
De jó,h egyre többen leszünk.

Barbamami
Ügyes vagy ,h így felraktad a köveket.Csak ámulok,h mennyi energiád van.Én mióta itthon vannak a nagyok is hulla vagyok :roll:

Moni
Ramónának utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

Ildi
De jó!akkor nemsokára költöztök! :lol:

Zalánnak elromlot az alvókája.Hétfő óta olyan nehezen alszik el.Totál kivagyok tőle.
ja és mióta a haját levágtam a "jófiúsága"is elromlott! :(
Olyanokat csinál... :shock:
Persze valójában nem rossz,csak furi nekem,mert eddig olyan kis nyugis volt!

Mandala???

Sziasztok
Vendég

Iloly!
Gratulálok a vizsgákhoz!!!

Alma!
Én a játszótéri anyukákkal vagyok így. A legtöbb egy gyerekkel jön, én 3-mal. És nem tudok olyan dolgokról beszélni velük, hogy mennyit gyarapodik a kicsi naponta, meg hányszor eszik, és mennyit kakil. :D Ugyanis ilyeneket nem számolgatok. :D A védőnőnek is mindig valami elfogadható választ adok, aztán kész.

A vizsgálatokkal kapcsolatban pedig azt kell meggondolni, hogy ha kiderülne valami baj, akkor mit tennél. Én pl. soha nem fogok magzatvízvizsgálatot csináltatni, mert ha beteg lenne a baba, akkor sem mondanék le róla. Így teljesen felesleges. A kombinált teszt egyébként a Down-kór szűrésére van vérvételből.

Alziza! :(
Küldenék álommanót, de sajnos nálunk is nagy szükség van rájuk.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Még valami....

Ismeritek a "Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje" c. könyvet? Sokkal könnyebb az életünk, amióta olvasgatom, és próbálom követni a tanácsait. A gyerekek teljesen megváltoztak, (vagy én változtam???), a férjemnek is feltűnt a dolog. Nincs annyi hiszti, vita, verekedés, a fiúk egymást puszilgatják, és mondogatják, hogy szeretlek Andris, szeretlek Barna... Csak ha fáradtak, akkor romlanak el.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?